Valgvake & praksis.

  • 08.11.2016 - 22:19

As you all know.... har praksisen tatt en 'ugly' turn og jeg har tenkt masse på at jeg kanskje ikke passa som bhg-lærer likevel. Men jeg har gått about tusen runder med meg selv og tenkt og tenkt så det knakte i hode ... Jeg har bestemt meg for å ikke gi meg - jeg skal bli barnehagelærer! koste hva det koste vil. Jeg har blitt tråkka på så mange ganger før, denne gangen er det ikke tid for å gi meg- Denne praksislæreren er en "bump in the road" og den skal jeg komme meg over. Men det svir, det gjør det... jeg gikk fra gråtkvalt, kvalm, svimmel til forvirret og nedtrykt...til rasende og frustrert... Nå er jeg mest sliten, jeg har vært veldig sliten sia dette her... og det har nesten tatt all motet fra meg. Men jeg er fast bestemt - stryker ho meg, så får jeg ta saken da - men nå skal jeg bare komme meg gjennom dette her. I morgen er det lederdag, så...jippi. MEN: jeg føler jeg har mer kontroll og jeg har gjort ALT som sto på den lista ho ga meg og jeg har holdt alle fristene. Så BÆ.


Over til annet. Jeg var å satt og så på Valgvake sammen med kjæresten. Dere vet at den kommer til ende i morgen og det er veldig spennende - vet jo at det står "vake" Men jeg har ikke ork eller mot til å sitte oppe hele natten også komme tilbake til lederdag m, 6,5t ... Jaja, jeg skal prøve å få dette til å gå som smurt. Eller, bedre enn sist. Håper jeg. Skal også ha veiledningstime i morgen og styrer-møtet aka avslutningsmøte på fredag.. så jippi. Men jeg kjenner jeg trenger tid til å slappe av...jeg er konstant stressa for tida... det ligger et trykk i halsen/brystet...og jeg vet at det kanskje er et stress og panikk-anfall som kanskje kommer....det gjorde det værtfall sist. Så... jeg får håpe at hvis det kommer - så kommer det i helga.  MEN, nå spolte jeg jo helt over i det jeg egentlig prata om ista.

Jeg syns det er veldig spennede å følge et halvt øye med Trump & Clinton. Jeg bare sier det - Jeg liker ikke Trump, han har tråkket ned på folk på så mange forskjellige måter at jeg blir bare helt oppgitt. Men jeg favoritiserer ikke Clinton heller egentlig, men sånn type hvis jeg skulle velge - vil nok pilen rette seg mot Clinton da. Sånn sett, utifra mine meninger.  Nå håper jeg at jeg ikke tråkker på noen tær, for det ønsker jeg iherdelig ikke.

 

 

Nå skal jeg ta å lese et par kapittel med kakao m/krem før sengetid.

liveterherlig93

09.11.2016 kl. 11:05
teit at han vant :/

Den lille Pandaen c:

09.11.2016 kl. 15:43
liveterherlig93: mhm

REBECCA HOLDER

09.11.2016 kl. 12:51
Håper virkelig du finner ut av det <3 Er så vanskelig når man står der og føler man kaaanskje har valgt feil! <3

Den lille Pandaen c:

09.11.2016 kl. 15:43
REBECCA HOLDER: Jeg føler ikke at jeg har valgt feil. Men føler at jeg blir trykt oppi et hjørne av andre...

Søtmonsen :))

09.11.2016 kl. 18:25
Så bra du gunner på! :D Har troen på deg! ;D

Da jeg våkna i morges ble jeg bare helt paff, akkurat som å få en spade i tryne..

Den lille Pandaen c:

09.11.2016 kl. 19:50
Søtmonsen ): Takk, akkurat nå føles det som folk er imot meg..og jeg kanskje må få annen praksisplass pga jeg blir psykisk syk av å gå rundt å bli dømt for den jeg er og det føles som at alt jeg gjør ikke er godt nok..

Søtmonsen :))

09.11.2016 kl. 21:51
Huff :/ Ja, det kan være lurt.. Slikt at du får stått liksom. Kjedelig at det er slik i barnehager! Kjenner flere som går det samme som deg, og som blir rett og slett mobbet ut av de som jobber der :s Blir redd når jeg hører slikt! Ikke rart barn mobber da! De får det jo ikke bare fra sine foreldre, men også barnehagetanten ;s Hva er det som skjer liksom?! Så håper du satser alt, og står på! Slik at du kan kaste vekk ihvertfall en dritt ifra en barnehage <3

Den lille Pandaen c:

09.11.2016 kl. 22:02
Søtmonsen ): <3 takk <3

Silje Reistad

10.11.2016 kl. 12:22
Håper det ordner seg :/ <3

Den lille Pandaen c:

10.11.2016 kl. 15:42
Silje Reistad: <3

Lithanna

10.11.2016 kl. 16:14
Du klarer dette!! jeg heier:)

Den lille Pandaen c:

10.11.2016 kl. 16:19
Lithanna: Takk <3 i morgen er det f*ckings møte... og jeg bare gruer meg. Ender vel med at jeg stikker til helvete vekk derifra når møtet er over....idk if i can look her in the eye, når jeg har snakket med (X) om (X2)
Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits