Life is tough darling, but so are you.

  • 27.04.2017 - 11:36

Jeg stod opp 10:30 i håp om å ha fått en epost som bekrefter at jeg kan legge bort mine bekymringer og senke skuldrene. Det har jeg da ikke. Ingen epost, bare reklame og dritt som jeg ikke bryr meg så mye om. Jeg sjekker eposten konstant i håp.... klokka er nå 11:17ish som jeg skriver det. Jeg er lei. Så drittlei av å gå og vente og tvinne tommeltotter. Jeg er så lei at jeg er redd for mitt eget studieløp..at det kan bli utsatt. Jeg kan kanskje ta et årstudium, men jeg har ingenting jeg har lyst å ta egentlig. jeg er maktesløs. Jeg skal ha et møte idag/i morgen med sånn velferdsutvalg fordi jeg syns dette her går langt over det som skal være lov. Jeg syns ikke det skal være lov å sette studiet til en person i fare, fordi en ikke ønsker å ta muligheten som ble lagt foram dem (på onsdag), da ville arb.giveren min faktisk ha meg der i praksis, både i mai og sommerferien. Men det nekter dem. Nope. 

 

De vil heller la meg dra til en plass jeg ikke er kjent, for å bo der i 1 uke og de 20 dagane...pluss at det betyr at de må betale for leilighet/hybel elns.  Det er ikke det dem har sag de vil gjøre. Men faktummet er at når dem nekter å la meg få dra til en plass der de slipper å betale og jeg er garantert plass ALLE dagene, da trenger de ikke bruke ord.

Jeg vet jeg sutrer. Jeg er bare så lei, jeg vil gråte...
Jeg venter på dette møtet...men Velferdutvalg-sjefen har MR. Så jeg vet ikke når jeg får svar. Og jeg er ikke sur på den personen. Jeg bare håper jeg får svar.
Dette påvirker meg. Dem sier at jeg skal "Gå hjem, slapp av, senk skuldrene ikke..tenk på dette..."  Faktummet er at jeg tenker på det, jeg tenker på dette hele tiden...jeg drømmer om dette til og med. Det ligger i underbevisstheten hele tiden, det graver seg fram...hele tiden...

11:30 Fortsatt ingenting. Er lei. så drittlei. :(
Ugh, jeg kan gå rundt å oppdattere dere om ønskelig...jeg kommer uansett til å sjekke gang etter gang.

Men tilbake til overskriften, jeg føler meg ikke slik som beskrevet...jeg føler at jeg er svak, som ikke kan gjøre noe...som bare helst vil rope, trampe og skrike.Jeg føler for å legge meg under dyna og ikke komme tilbake før alt er ordnet eller bestemt...Jeg vil bare sittte og grine...Samboeren vet ikke helt hva han skal gjøre. Han er forbanna, fortvilt og jeg tror han er lei seg. Mr.PandaCat har egentlig lyst å marsjerre opp på kontoret til dem det gjelder og rope "Se hva du har gjort ! hva faen er det du driver med!" Egentlig, så vil jeg det, men så vil jeg det ikke. Fordi det kan på en måte umyndiggjøre meg. Så vi får la det være med det....i guess.
 

11:35: Ingenting.
Det er søren meg ikke sundt å sitte å stirre på eposten, at det skal poppe opp noe.
Nå, skal jeg prøve å legge dette vekk og se The big bang theory og strikke litt.

liveterherlig93

27.04.2017 kl. 12:00
hufff:/ håper ting blir bedre<3

Den lille Pandaen c:

27.04.2017 kl. 12:06
liveterherlig93: Anakje....<3

Jeanett Michelle

27.04.2017 kl. 17:11
Sender en STOR klem!<3 Syns du er veldig sterk og tøff som holder ut dette! Veldig dårlig gjort av dem å behandle dem slik. Blir frustrert på dine vegne. Håper det ordner seg snart. Det fortjener du!^^,<3

Den lille Pandaen c:

27.04.2017 kl. 17:52
Jeanett Michelle: Takk for fine ord <3 Håper det ordner seg. lei av å gå og vente... dagen er ferdig og ingen praksisplass enda...

Søtmonsen :))

27.04.2017 kl. 21:11
Håper alt ordner seg for deg <3 Kjedelig at det skal bli sånn.. Du får stille deg ute å rope alt du har ;o Slipp ut litt damp :)

Den lille Pandaen c:

27.04.2017 kl. 21:11
Søtmonsen ): haha, er litt vanskelig når utenfor er den andre studentblokka. heh. Men, roper litt no og da... takk <3

Søtmonsen :))

27.04.2017 kl. 23:04
Kast vannballonger ut vinduet og gjem deg x3

Den lille Pandaen c:

28.04.2017 kl. 00:00
Søtmonsen ): Haha x3 Kan prøve på det.

Janne

01.05.2017 kl. 19:01
få det ut!! <3

Den lille Pandaen c:

01.05.2017 kl. 19:19
Janne: Takk <3
Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits