11. What is something you've read or heard that has stuck with you for a long time?

  • 01.06.2017 - 14:21

Omtrent alle bøkene jeg leser, spessielt de jeg lever meg inn i. Sitter fast, blir en del av sjelen min. Men andre ting som jeg har blitt fortalt, henger fortsatt igjen hos meg. Morsomheter som har skjedd eller annet de ønsker å fortelle meg. Ellers så er det ulike sanger som bare sitter fast i hode mitt og jeg blir ikke lei av det. Det er litt rart å tenke på <3 


Jeg prøver å holde meg unna å lese om fæle ting, spessielt på kvelden fordi jeg blir så lei meg, så sint, rasende og så påvirket og det kan i værstefall gjøre søvnen min om til et mareritt eller gi meg angst slik at jeg ikke får sove.  Men, andre ting som f.eks P.L har sagt til meg at jeg ikke hører hjemme der i utdanninga eller at jeg burde ha sett "signalene" sitter fortsatt fast og har gjort meg mer usikker og ...jeg vil bevise at de tar feil, selvsagt. Men. Er vanskelig.

 

 

Men som min  mor sa : "Det du har av nerver, har du også av vilje" <3

livetmitt93

01.06.2017 kl. 16:18
<3

Den lille Pandaen c:

01.06.2017 kl. 19:27
livetmitt93: <3
Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits