14. What is something people can go on and on about, and you can't sit through?

  • 05.06.2017 - 15:22

Jeg tror jeg skal lage en liten liste.
jeg er egentlig ganske flink til å zoome ut hvis det ikke er noe jeg ønsker å sitte å høre på - så det funker men av og til må jeg faktisk gå vekk.

- Paradise Hotel.
- 13 Reasons Why
- Mobbing
-  Snakke om å skulle skade/gjøre andre vondt.
- Homofobi eller annet "fobi" av den slags.
- Dyreskading - Folk som er fæle mot dyr
-Thriller /Krim filmer som folk prater om.

 

Lista e sikkert lengre..men orker ikke finne flere. høh. og jeg husker dem ikke atm.

livetmitt93

05.06.2017 kl. 15:43
<3

Den lille Pandaen c:

05.06.2017 kl. 16:29
livetmitt93: <3

Jeanett Michelle

05.06.2017 kl. 17:30
Syns Paradise er gøy, men ikke noe som opptar meg hele tiden. 13 Reasons Why har jeg enda ikke sett, men vet sånn ca. hva det handler om. Angående mobbing, dyremishandling og homofobi skjønner jeg godt er et tema du ikke ønsker å snakke om noen velger å vinkle det negativt. Det er fælt at mennesker kan gjøre slikt mot hverandre, og skulle ønske vi kunne vært snillere mot hverandre, og ikke minst dyr. Dyr er ofte helt uskyldige, og vi som mennesker bør ta vare på dem :)

Den lille Pandaen c:

05.06.2017 kl. 17:33
Jeanett Michelle: Paradise liker jeg ikke og har bare sett 1-2 episoder i hele mitt liv. 13easons why er en grunn selv jeg ønsker å ikke prate om. Takk. Er negativ jeg tenker på med det ja. Ja, vi burde!

Jeanett Michelle

05.06.2017 kl. 17:40
Er først de senere årene at jeg har begynt å se det, men er mest for underholdning og egentlig ikke noe mer. Engasjerer meg ikke i media om det er snakk om enkelte deltakere, men gøy av og til å se hva de kan finne på :) Har hørt at 13 Reasons Why kan være ganske tøft å se på, men har også hørt at den serien har et fint budskap. Kan ikke si så mye om det i med at jeg ikke har sett det :P Skjønte at det var i forbindelse med negative samtaler. Selv liker jeg ikke når andre skal for eksempel rakke ned på de med annen kulturbakgrunn enn oss. Dessverre er det mange som får unødvendige kommentarer for mange oss er blitt både rasistiske og tror på det meste som blir sagt. Skulle ønske man var mer åpen for andre kulturer og kunne se at ikke alle er like. Vi nordmenn er ikke perfekte, og jeg er langt fra perfekt. Så er ikke bedre enn noen andre. Mener alle mennesker på jorden uansett kjønn, rase, legning osv er like mye verdt<3

Den lille Pandaen c:

05.06.2017 kl. 17:45
Jeanett Michelle: Veldig godt sagt! <3
Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits