Ingen kom...

  • 07.11.2017 - 23:25

Idag har vært full rulle, så jeg selv har fått kjent på hvor sliten jeg har vært, hvor angstfylt jeg har vært. Jeg har ringt og fått ordnet, vært og hadd skole-framføring som jeg skjelvende og redd kom meg gjennom, var hos legen og gjorde diverse. Spist litt mat og slappet av. Før jeg bestemte meg at, ja hvorfor ikke, jeg drar til en sosial samling, det hørtes kjekt ut. Spillkveld, en ting som jeg faktisk tenkte at kunne gå bra!  Selv om jeg kjente på presset, på angsten og sånt - dro jeg med kjæresten. Men i forkant, hadde vedkommende skreve på klassesida vår, eller klasserepresentanten spurte om noen ville finne på noe på tirsdag aka denne tirsdagen., 13 stk var intressert.  så skrev vedkommende hva som han inviterte til og lagde til og med kahoot quiz til denne kvelden. Jeg trosset angsten å dro, men dette er ikke en selvskryt post. Nei. det er rettet mot noe annet. Og nå skal du høre, hva jeg snakker om.

Image result for No one came party
Det var bare jeg og kjæresten som kom. Kjæresten hadde ikke engang trykket innpå, fordi han ikke kunne det. Men vedkommende skrev at en kunne ta med seg venner, så jeg tok med kjæresten. Vi var 3 stk. håpet var å få det til å bli vertfall 10stk, men det var bare vi. og det syns jeg er råttent, når 13stk faktisk melder interesse, så kan de da f.eks skrive at de ikke kan komme likevel, ikke gi falskt håp. Jeg vet hvordan det er å bli latt i stikken, hvordan når du venter på noen og har gledet deg, men det skjer ikke. Du kjenner den vonde, ekkle følelsen? Den følelsen som gnager og gjøres om til negative tanker? Akkurat. Jeg er på en måte glad for at vi dro, fordi vel- da kom værtfall vi. Jeg som er veldig usosial av meg, pga depresjon og angst. Jeg ble sint på min egen klasse, at ingen kom. Forutenom meg og kjæresten. Hadde jeg ikke orka... da hadde han sittet alene. 

Trodde kanskje det kom noen etter f.eks 1t, fordi folk er treige.. men klokka ble 19:00 da vi kom, 20:00....21:00...og til 22:30, som var da vi dro, fordi vi skulle handle paracet og lyspære. Men fy søren så dumt av folk, en kan da si ifra at en ikke kan i det minste! Vi fikk ikke spilt noe særlig, funker ikke å spille 3stk, når han hadde spill som var ment for mer en 4+ liksom. Så vi pratet værtfall en god stund, jeg lyttet vel mesteparten av tiden, men det var fordi de snakket om ting som ikke intresserte meg, men jeg fant litt å si uansett.

Blir bare for dumt å la folk i stikken. Det var 13stk intresserte pluss at vi er til sammen 40stk elns, i klassen og de fikk lov å ta med seg folk igjen. Så  vi skulle egentlig ha blitt flere... 

Image result for Sad
Nå har jeg fått gjort min utblåsning. Jeg er oppgitt. Virkelig.

Snuppa87

07.11.2017 kl. 23:38
Trist å lese :/ kjedelig at dette har blitt en trend :(

Den lille Pandaen c:

07.11.2017 kl. 23:39
Snuppa87: Ja... er det ..

Søtmonsen :))

08.11.2017 kl. 00:01
Høres ut som mine bursdagsfester det :) Sitter der, handlet inn masse til bursdag, får beskjed samme dag/noen timer før at ingen kommer bortsett fra ei da, men hun hadde lengst reisevei så jeg sa til henne i 3 år nå at hun skal slippe når det blir kun oss to.. I fjor kom min beste venninne fra Trondheim så vi koste oss selv om ingen andre kom, og i år inviterte jeg familie også. Så det kom 3 av 20 stk jeg inviterte, der 10 sa de skulle komme ^^

Så vet godt hvordan det der er... Gjør så ufattelig vondt.. Den ene dagen du kan glede deg for noe, kanskje drikke litt som jeg aldri gjør ellers, og kose meg med en jentegjeng.. Men nei.. Har begynt å lure med å invitere med guttene neste gang også, men er liksom koselig å ha en jentekveld da.. Men neida..

Bra dere dro ihvertfall <3 Det hjelper jo litt på, selv om det er sårt å si at man er skuffet. Spesielt når man har lagd et opplegg, og brukt en del penger kanskje også..

Den lille Pandaen c:

08.11.2017 kl. 00:09
Søtmonsen ): Jeg håper at hvis jeg flytter til Oslo, at jeg blir invitert til din bursdag om du ønsker/føler for det. Men kjenner det igjen med bursdager ja.

Ja, er glad for at vi dro... jeg tror han er lei seg, selv om han ikke sa så mye på det.

Kristin

08.11.2017 kl. 08:24
Dette er et kjempeproblem. Folk er jo så redde for å gå glipp av ting og egoistiske at de holder alle muligheter åpne til det aller siste. Mange skjønner ikke at det er mye bedre å takle et NEI enn en kanskje eller ja som på merkelig vis ender opp med et NEI hver eneste gang. Det er litt faren med Facebookinvitering, føler jeg. At vi ikke tar det like seriøst som hvis noen hadde ringt og bedt oss for eksemepel. Uansett synd for den som har ordna, styra og gleda seg. Kjempebra at dere dro, i det minste.

Den lille Pandaen c:

08.11.2017 kl. 14:47
Kristin: Var teknisk sett ikke en facebookinviting men, et forslag på facebooksida der folk er aktive uansett. Men, ja..er helt idiotisk. Veldig glad for at vi dro.

livetmitt93

08.11.2017 kl. 10:17
fy faen... så jævlig fårlig gjort

Den lille Pandaen c:

08.11.2017 kl. 14:47
livetmitt93: mhm.

Elevele

08.11.2017 kl. 11:07
Det er så utrolig dårlig gjort. Skjønner de ikke selv hvor stygt dette er? Jeg blir så oppgitt. Flott at dere tok turen så det i alle fall kom noen, tenker han satte stor pris på det <3

Den lille Pandaen c:

08.11.2017 kl. 14:48
Elevele: Nei, jeg tror ikke de brydde seg engang. ..er så stygt. :( Ja, vi satt og prata ganske lenge, fram til at vi måtte dra. Så. Det va koselig, men var nok ikke slik han hadde håpet det skulle bli.

C A T Z Y

09.11.2017 kl. 11:55
Synes det begynner å bli mange tilfeller av dette her nå, og det er ikke bare dårlig gjort men en dårlig utvikling.

Den lille Pandaen c:

09.11.2017 kl. 16:20
C A T Z Y: True, men det er sjokkerende likevel. Når det var så mange som hadde sagt at de var intresserte, men det viser seg.... nei, uff.
Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits