Den forviste alveprinsen

  • 16.07.2017 - 01:18

Har du lyst å lese en fantastisk bok uten å trenge å kjøpe selve boken? Nå har du sjangsen. Forfatteren Merethe Vaage også kjent som bloggeren http://lithanna.blogg.no aka Lithanna.

Det handler om den forviste alveprinsen Lither og hans reise til en forhåpentligvis happy ending? 
Dette er sikkelig spennende og Lithanna/Merethe har selv tegnet karakterene her og der - så du får også se litt hvordan de ser ut!
Hun tegner og skriver fantastisk, er selv bare kommet til kapittel 2, men det går fort!

Les den her -> http://alverogsaant.simplesite.com/435073906 (Kopier og lim in, hvis det ikke funker å trykke på linken).

Happy reading!
Image result for happy reading

update på Klanen

  • 26.06.2016 - 00:24

sefølgelig klarte jeg ikke å holde fingrene av fatet.
jeg er kommet til side : 54

syns?  Jeg liker Kaethyl veldig godt.  Og søsteren  er litt av og på.
Zack og co... not so much.
Qin. :/
broder something.... it's something fishy about you.  *stares at*

klarer nesten ikke legge den ifra meg joo!!!

Bok Anmeldelse: Bursdagsgaven

  • 18.05.2016 - 17:39

Dere som har fulgt meg vet at jeg kjøpte boken "bursdagsgaven" for et par dager siden, jeg tok dem likesågodt med hjem - for å lese på senga eller bare hvis det er dårlig vær - da det er koselig å sitte å lese eller se tv sammen med familien min. 

 

Bursdagsgaven - Sue Monk Kidd Bente Klinge
Navn: Bursdagsgaven
Utgitt: 2014
Sider. 428

Bokklubben.no sier dette.
Charleston, 1803: I den rike, hvite Grimké-residensen er hele familien samlet for å feire datteren Sarahs elleveårsdag. En rekke av byens prominente borgere er invitert. Sarahs bursdagsgave er av det grandiose slaget, som seg hør og bør: Hun får den jevnaldrende slavejenta Hetty Handful i gave. Så skjer det noe oppsiktsvekkende: Sarah takker bestemt nei. Resultatet blir en svært opphetet scene, som Grimké-familien slettes ikke kan være bekjente av. Hetty skal heretter være Sarahs slave, noe annet kommer ikke på tale. Som straff for sin upassende oppførsel må Sarah skrive til alle gjestene og be pent om unnskyldning.


Min mening:
Jeg gledet meg til å lese denne boken, den virket spennende og jeg tenkte jeg skulle prøve meg på annet en romantikk og fantasy. heh.  Vi møter så mange forskjellige personer, dems tanker og hvordan Sarah & Hetty takler ting som skjer i deres hverdag, den slutter ikke å være spennende noensinne. Slutten var litt brå - men jeg skjønte etter hvert hva meningen bak den var, når jeg tenkte etter. Så jeg anbefaller at folk leser denne! virkelig.

Terningkast: 5/6 
 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits