hits

7,8 og 9

 • 09.02.2018 - 03:08

Dere må bare si ifra hvis dette plager dere, at jeg skriver om bøkene jeg har lest, slik som jeg gjør nå da. :)

7.
1 av 5 stjerner.
Denne boken handler om en Operastjerne og hennes mann, de har prøvd å få barn i mange år og kommer til Doktor Ravell, en ung fertilitetlege som er kjent for å ha hjulpet mange par i samme situasjon. Doktoren gjør alt i hans makt for at de skal få barn, selv de urtodokse metoder.  

Jeg må desverre si at det var noen deler som var intressant, men boken var egentlig bare.... kjedelig? Veldig langdrygt og bare kjedelig.
Men du kan lese om den/kjøpe den HER 

 

8. Helenas hemmelighet
1 av 5 Stjerner

Det har gått tjuefire år siden Helena tilbrakte noen magiske uker på Kypros, der hun forelsket seg for første gang. Etter å ha arvet det forfalne huset Pandora av gudfaren, vender hun nå tilbake for å tilbringe sommeren der sammen med familien sin. Men Helena vet at det sjarmerende stedet skjuler et nett av hemmeligheter hun har holdt skjult for ektemannen William og sønnen Alex. (Utdrag fra adlibris).

Denne boken fanget meg litt i starten men ble bare kjedeligere og kjedeligere...desuten fikk jeg en slags vibe at jeg hadde lest det samme i en annen bok før og det var egentlig veldig merkelig...for alt virket så kjent, selv om det ikke var det...i forhold til denne boken anyhow - men viben var ganske lik, hvordan storyen går, hva som skjer...noe var anderledes - men fortsatt...likt...Du kan lese om denne HER  Er veldig synd at jeg ble så skuffet, Lucinda Riley er en veldig flink forfatter, skjønner ikke hva som skjedde.

 

9. Det vokser et tre i Brooklyn

2.5/5 stjerner.

Den boken føles litt tricky, jeg likte den liksom litt. Men den var litt kjedelig, jeg håpte at den ville utvikle seg videre. Noe den ikke akkurat gjorde, hvis det var glede i boken så fulgte kjedeligheten og tristheten hakk i hælene. Jeg vet ikke egentlig hva jeg forventet, men jeg tror ikke jeg vil lese den igjen, værtfall ikke nå i dette året.

Denne boken kan du lese om HER 

Bok 4,5 og 6.

 • 06.02.2018 - 13:44

Hm, det ser vel ut til at jeg tar 3 og 3 bøker, haha. Hadde egentlig ikke tenkt på det at det skulle skje, men here we are.

4. Image result for Da Fraser møtte billy
5 av 5 stjerner.
Har egentlig nesten lyst å gi denne  en 6'er. Jeg leste den på norsk, er sikkert like bra på engelsk. Denne var så søt, så hjertevarmende og intressant... jeg ville egentlig bare ha mer av boken da jeg var ferdig.. 

5. Image result
5 av 5 stjerner.
Denne var søt, lettlest, litt awkward. Jeg tenkte jo ikke på at dette er en triologi, det hadde jeg glemt. Jeg begynte på denne i Januar, egentlig. Men så ble den satt på hylla av ulike grunner. Men Jeg gleder meg til å få lest de andre i serien senere :)

6. Image result for simon vs the homosapien agenda
5 av 5 stjerner. 
Søt, lettlest, merkelig, rar. Jeg likte denne veldig godt, skulle gjerne ha sett mer til Blue & Simon, selv om vi fikk endel av det, og jeg skulle gjerne lest mer om selve blackmailingen og at det skjedde der, men alt i alt. Veldig fin, skjønner ikke hvorfor jeg tok så lang tid å lese den.

 

 

Alle bøkene var bra i motsetning til forje posten min, ser jeg. MEN sånn er det, noen er bra og noen er bare... ja. hehe.

1,2,3

 • 04.02.2018 - 15:37

Jeg har satt meg mål for 2018 og jeg skal lese 100 bøker, jeg vurderer om jeg burde sette den høyere opp enn 100 da. Men det får vel tiden vise, i guess :)

Dette er bok nr 1,2 og 3 for 2018, jeg kommer til å fortsette så dere får se hva bok jeg leser. Kan hende jeg leser en bok på nytt hvis jeg føler for det, men det er en bok jeg ikke har lest i år liksom, hvis dere skjønner. Nå siden jeg fant ut jeg skulle begynne på det nå, så blir det alle 3 stk på "en gang"

Jenta under oliventreet
3 av 5 stjerner.
Denne var helt okei start på leselisten min, framsiden var veldig pen og det var først veldig spennende, men så forandret seg, det ble et kav å lese den. Jeg likte liksom ikke de 200 siste sidene, det ble et strev, slitsomt og bare... ja..."meh" liksom. Men jeg ble ferdig med den da!  Men jeg tror ikke jeg har lyst å lese den igjen.

Syrinpikene
3 av 5 stjerner 
Denne begynte jeg faktisk med i Desember, da jeg fikk den til jul og hadde håpt at den var veldig bra. Den var ganske lik som den andre, veldig spennende i starten men ble mindre og mindre spennende etterhvert. Dette er bassert på en sann historie så det var jo spennende sånn sett. Men, er nok ikke en bok jeg har så lyst å lese igjen, kanskje om noen år? who knows.

Birøkterens datter
2 av 5 stjerner
Lettlest og grei, men jeg ble ikke akkurat fanget av det som skjedde og jeg syns historien i seg selv var litt vanskelig å følge videre. Men hvis folk liker denne forfatteren, vil de nok like denne også.


Så, her har du det, de 3 første bøkene jeg har lest i år. 
Vil du følge / bli venn med meg på Goodreads? Så trykk HER :)
Hva syns du? skal jeg ha det på 100 eller utfordre megselv eeenda litt lengre?

Food Wars!: Shokugeki no Soma

 • 27.10.2017 - 23:00

Shokugeki no Souma Volume 1.jpg

Navn: Food Wars!: Shokugeki no Soma
Produser:  Shueisha og engelske produsent Viz Media
Produseringsår: 2012 - til nå.
Skrevet av: Yūto Tsukuda
Sjanger: Komedie
Sesonger:  2
Episoder: 41 (på begge sesongene i følge Crunchyroll.
Volumer: 24 (i manga form)
Språk:Japansk, med engelsk tekst.
Hvor så jeg den? på www.Crunchyroll.com 


Handling hentet fra Wikipedia:
Shokugeki no Soma tells the story of a boy named Sōma Yukihira, whose dream is to become a full-time chef in his father's neighborhood restaurant and surpass his father's culinary skills. But just as Sōma graduates from middle school, his father, Jōichirō Yukihira, gets a new job that requires him to travel around the world and closes his shop. However, Sōma's fighting spirit is rekindled by a challenge from Jōichirō which is to survive in an elite culinary school where only 10% of the students manage to graduate, where he meets many amazing students and experiences new events that allow him to grow further towards his cooking goal.

 

Hva syns jeg?
Jeg er på sesong 1, og skal akkurat til og begynne på sesong 2. Jeg må merke at den er sykt morsom, sykt merkelig og  sinnsykt awkward. Det tok en stund før jeg ble vandt til hvordan denne serien var, men den er så morsom, så intressant at jeg bare måtte følge videre. Jeg finner karakterer jeg ikke liker, jeg finner karakterer jeg liker, jeg finner karakterer jeg elsker og kan ikke vente med å se hva de gjør next. også er bonuset at de lager sykt spennende mat ( blir nesten sulten). Haha.

Stjerner: 4.5/5

Jeg skal nå se sesong 2. Hadios.

Skjønnhet er et sår

 • 23.10.2017 - 20:39

Skjønnhet er et sår

Navn: Skjønnhet er et Sår
Forfatter. Eka Kurniawan
Utgitt: 2016
Sjanger: Roman
Sider:  448
Språk: Norsk, Bokmål
Hvor fikk jeg den fra? Kjøpte den på bokbutikken fordi den virket intressant.

I  en slående, flerstemmig blanding av historie, komedie, familietragedie, eventyr, romantikk og satire følger vi den vakre indonesiske prostituerte Ayu Dewi og hennes fire døtre, i en fortelling som ligger tett opp mot det moderne Indonesias historie, fra tiden som nederlandsk koloni, via Japans invasjon under andre verdenskrig, den blodige kampen for frigjøring, massedrapene på kommunister i 1965 og de følgende årtiene under Suhartos diktatur. Ayu Dewi og familien blir utsatt for alt fra mord, brutalitet, voldtekt, galskap og hevntørste gjenferd til kjærlighet og forelskelse under vanskelige kår, men lar seg på ingen måte stoppe av dette. // Hentet fra adlibris sine sider.

Hva syns jeg?
Jeg er en person som som regel ALDRI gir opp en bok, jeg SKAL  jeg SKAL bli ferdig og lese den selv om jeg ikke liker boken. Men denne boken, den er sikkert bra, den er sikkert kjempekjempe bra. Men jeg bare... jeg forsto ikke så mye av det som skjedde og det hele var så merkelig for halveis inn i boken hadde jeg håpt å få møtt "skjønnhet" som er en karakter eller datra til Hun protistuerte og sånn, siden de snakker mye om det og ja vi fikk møtt henne..men ikke så mye mer en det...det var så mye om hun protistuerte ..at hu sto opp fra de døde... og alt mulig rart...alt ble bare.. Jeg syns ikke det var så intressant å lese. Det kan hende at hvis jeg hadde orket å gi den en ny sjangse, Men, nei takk..ble bare ork, fikk ikke akkurat lyst å lese mer etterpå.

Stjerner: 1/5
 

Lest Februar.

 • 28.02.2017 - 20:01

Nå skal jeg prøve å sette sammen en slags liten anmeldese med alle bøkene, for å teste om dette funker bedre enn en og en anmeldelse slik som tidligere. Så jeg håper dere kan lese og hjelpe meg om hva dere syns angående dette. Tusen takk til dem som hjelper til^^
 

Related image

Livet i Catfish Alley av Lynne Bryant // s 335 // Drama // 4/6 stjerner // Funnet: Bokbutikk.
Denne boken tok meg på en ganske rolercoasterride, jeg ble rørt, sjokkert, gråt en skvett. Faktisk endte jeg opp å bli litt småkvalm også. 
Denne handler om Roxanne Reeves som er med i en komitee i Clarckville og skal arrangere en slags byvandring med fokus på det afroamerkianske samfunnet. Hun får seg en "guide" Grace Clark som har vært lærer i grunnskolen og tar henne med tilbake til den dagen Grace car liten jente og forteller om historiene som finnes. Dette handler om hat, kjærlighet, rasediskriminering ect. Jeg ble ganske sint, ikke på hun som skrev, men på de folkene som gjorde sånne ting og slapp unna med de fordi de var hvite. Det var kvalmende, jeg fikk ikke til å legge den fra meg. Ikke en eneste gang.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Det Alice glemte
Det Alice glemte av Liane Moriarty// s.573 // Drama.// 4/6 stjerner// Funnet: BokButikk
Alice faller og slår hode sitt og glemmer hvor gammel hun er og hva som skjer i livet sitt. Hun tror hun er gravid med sitt første barn og er rundt 25 år gammel. Hun skjønner ikke alt hva som skjer og hvorfor det skjer - prøver å se ting med nye øyne og lærer av dette.  Dette er en spennende bok, jeg klarte ikke å legge den fra meg. Denne er en lettlest morsom bok, jeg ble ganske glad av denne. Ikke fordi hun har hukommelsestap, men på grunn av henne, hun endrer seg og forstår ting anderledes og gjør alt for å endre det gale hun har gjort. 
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Forskjelvet / Etterskjelvet // Usikker // Erotica - kjærlighet, komedie // 2.5/6 Stjerner // Funnet: Storytel
Denne var ganske meh, handler om to personer som vil ha hverandre og ditten og datten skjer. Vet at det ikke er helt sån en skal si, men den var ganske enkel. Ikke mye som skjedde, kunne forutse hva som skjedde hele tiden omtrent og litt sex var også inn i bildet. Heh.  Ville ha mer av drama , mer som kunne ha gjort historien bedre. Denne var nok ikke Sylvia Day's beste bok.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Familiesaga (4 bøker) "Et Løfte til Natasha", "Kjærlighetens musikk" "En dans på roser" og "Våg og elske" av Nora Roberts. // Kjærlighet&Komedie//  3.5/6 Stjerner. Alle er funnet på Storytel.

Jeg har satt alle fire bøkene sammen fordi de er på en måte saga, de forskjellige mennene i "familien" en stor familie that is. Har sin egen historie. Min favoritt var "Et løfte til Natasha" Jeg forelsket meg helt i den, der en gir et løfte om å elske en og ære en for den en er og gir forholdet et klart dytt, samtidig som en tar vare på de rundt en. Så fortsetter det, datteren til Natasha får seg type og den kjærlighetshistorien, ect. Det er så mye. Men jeg syns det ble fryktelig ensforming etter den første jeg leste. Jeg likte dem ikke, de var ikke så bra og så fine som den første.. De "forførte" meg ikke. :( Synd, siden den første var fantastisk.  
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Ektemannens hemmelighet
Ektemannens hemmlighet av Liane Moriarty // s.492// Drama, hemmeligheter, forvirring// 3/6 Stjerner // Funnet: Bokbutikk.
Mannen til Cecilia har skrevet et brev om hans mørkeste hemmelighet.Den som han har holdt på i veldig mange år. En skulle kanskje tro at det en enkel hemmlighet og en finner det fort ut. Men nei, han vil ikke at hun skal funne det ut før han er død. Men Cecilia finner det når han er på jobb...og lever det beste livet han kan. Jeg ble sjokkert, usikker og tja, jeg likte ikke denne boken så mye. Det var mye som skjedde bare fordi at det skjedde og at Cecelia gjorde det hun gjorde.. Gjorde meg litt...sur. Jeg ble ganske oppgitt. Det gikk som det gikk.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Lola og gutten i nabohuset
Lola og gutten i nabohuset av Stephanie Perkins //.s. 318// Kjærlighet, komedie - finne seg selv. // 5/6 Stjerner // Funnet: BokButikken.
Lola har det fint med livet sitt... fram til den som knuste hjerte hennes, Cricket Bell kommer tilbake til nabohuset...  hvordan vil det gå med Lola, og med Cricket?  Denne her var en koselig bok som jeg ikke ønsket å legge fra meg, jeg måtte bare følge Lola på veien videre. Jeg er nå glad for at jeg har alle 3 bøkene i den "serien" og denne var like fantastisk som den første. Koselig, bra, litt drama og veldig lettlest. <3
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Isla og den store kjærligheten
Isla og den store kjærligheten av Stephanie Perkins// s.326 // Kjærlighet, komedie, drama// 5.5/6 Stjerner // Funnet: BokButikken
Den som Isla forelsker seg  og har vært siden 1.året på internatskolen, Josh.. som hun har vært avstandforelsket i lenge. Møtes tilfeldig i sommerferien, hjemme i New York. Livet blomstrer, ting skjer uten å røpe for mye. Denne var favorittboken min i serien til Stephanie, jeg ble letter og glad når det endte slik det endte. Tror faktisk jeg gråt en skvett på Isla sin vegne. Hehe. Men den er så kos. <3 Tror jeg kunne ha lest den med en gang igjen, bare for å komme tilbake til verden til Isla. 
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Den røde dronningen
Den Røde Dronningen av Phillipa Gregory // s 349.// Roman// 5.5 Stjerner // Funnet: BokButikk.
Mektige kvinnen Margaret  Beaufort er arving til Lancaster huset og den symbol med dden røde rose. Hun gir aldri opp at hennes slekt skal heske over England. Dog så går det kke slik og 14 år gammel blir hu enke og har et barn. Hun er fortsatt bestemt på å endre skjebnen sin. Denne boken, wow. Sier jeg bare. Jeg måtte bla videre og lese mer og mer for at det ikke skulle ta slutt. Phillipa skriver helt spessielt, du føler det som at du er der...sammen med henne, føler det hun føler. Jeg følte meg faktisk litt mektig av å bare lese denne... Denne er en fritstående bok men likevel en serie om mektige kvinner og jeg lurer på å lese flere av henne. Fikk liksom ikke nok.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Vindeltorn
Vindeltorn  av Tone Almhjelle // s. 342// Fantasi (Barn) // 3.5/6 Stjerner // Funnet: Husker ikke.
En verden av frost har et eneste håp: et barn, en nøkkel, en vindeltorn Noe er galt i det gamle huset familien til Lin har leid, det er hun sikker på. Klokkene tikker for sakte. Rosebedet er dekket av rim, selv i øsende regnvær. Og når en mystisk nøkkel merket «Vindeltorn» dukker opp, finner Lin en sprekk i kjellerveggen.(Adlibris.no)
Det er synd når en forventer så høyt av en bok og den ikke leverer slik en skulle ønske. Tror jeg kanskje hadde for store forhåpninger for denne boken. Den var bra, men fenget meg ikke så mye som jeg hadde håpt den ville,jeg var veldig glad for hvordan den sluttet. Men var ikke slik som forventet og jeg tror det ødela litt.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Girl online
Girl Online av Zoe Sugg // s.349// Blogg, drama, kjærlighet // 4/6 Stjerner // Funnet:Husker ikke.
15år gamle Penny finner ut at hun ønsker å skrive blogg og få ut tankene sine slik. Det hun ikke vet er at hun får mange følgere og komentarer om folk som føler det ganske så mye samme som henne....samtidig som at hun møter den fantastiske Noah...men han har en hemmelighet som kan ødelegge for henne, han og bloggen... Denne boken likte jeg veldig godt. Jeg leste den på engelsk og det var ganske koselig^^ Det var ok - noe av det ødela litt og noe skulle ikke ha endte slik kanskje. Men jeg likte den godt - men ikke så godt at jeg ønsker å kjøpe neste bok i serien. "Girl Online going Solo". Desverre.
__________________________________________________________________________________________________________________________________


Kvinnen med Jordas Kant av Gunnhild Haugnes // s. 336 // Norren mytologi, Roman, drama. // 2/6 Stjerner// Funnet: Notabene.
Frøydis Eiriksdatter er en av vikingtidens mest markante kvinneskikkelser. Hun lever et barskt liv mellom steile fjell og veldige breer innerst i en grønlandsk fjord. Frøydis dyrker Frøya, Tor, Odin og de andre norrøne gudene. Hun må gifte seg med den litt veike storbonden Torvard, men det er andre menn som får blodet hennes til å bruse - og hennes barn har ulike fedre. 

Å herlighet. Så kjedelig... noe av det var ok. Men noe av det var såå kjedelig. Jeg sysn det var bare...langtrykkent og meh. Skulle ønske det var noe annen måte å utrykke på. Men herlighet, føler ikke hun er så mektig som det liksom skal tilsis... fullførte den bare for å fullføre den.
__________________________________________________________________________________________________________________________________
Belgravia
Belgravia av Julian Fellows // s. 432 // Roman. //  1/6 stjerner //Funnet: Husker ikke.
Hemmeligheter og skandaler i London i 1840-årene. Bare et steinkast fra Buckingham Palace, innenfor de lukkete dørene til noen av Londons mest storslåtte hjem, herjer intriger og skandaler ... Belgravia begynner med et ball i Brussel kvelden før slaget ved Waterloo, og så forflytter vi oss til London i 1840-årene. Vi følger to familier i en tid med store sosiale omveltninger. (Adlibris.no )
Jeg liker downtown abbey serien og tenkte dette var en spennende serie. Det var det ikke, føltes ut som å lese hva som skjedde i downtown abbey ..på en kjedelig måte..ingenting var spennende eller sjokkerende. Ugh. Var bare et ork å komme gjennom.
__________________________________________________________________________________________________________________________________

Junjuo Romantica Vol 1.  // s. 200 // Manga - Yaoi ( Gutt x Gutt) Funnet: Kjøpt av en på salgsgruppe.
Dette er en manga med flere volum der vi har Junjuo Romantica, Junjuo Egoist og JunJuo Terrorist.  Da er det tre forskjellige "par" og deres liv og hva som skjer mellom dem. Her det Misaki og Usami som forelsker seg.... det er Junjuo Romantica: Pure Romance. Dette er en serie som handler om det å elske noen og hvor langt du er villig til å gå for dem for å "forstå" ditt hjerte og den andres "vilje" og masse greier. Litt vanskelig og forklare. Men Misaki flytter inn til Usami fordi han hjelper han til eksamenen sånn at han ikke stryker og Usami lever av å skrive, nettop filthy yaoi bøker der han beskriver vel, seksuelle ting som skjer og av og til bruker han navn på folk han kjenner. Misaki liker ikke å finne hans navn beskrevet i en slik erotisk scene. Morsomheter skjer også. :p dog, er noe seksuell aktivitet i denne så om du ikke liker å lese om det - så styr litt unna. Men det erikke så mye at det skal være "galt" og "for mye" Det er mange søte scener og sånne ting som jeg ler meg hjel av. 

Til sammen: 16 bøker denne måneden.

 • Har dere lest noen? Lyst å lese noen?
 • Hva syns dere om det jeg har gjort nå? Skal jeg fortsette med det eller gå tilbake til det gamle?

Sucker Punch

 • 19.02.2017 - 17:04


Image result for Sucker Punch
Navn: Sucker Punch
Tid: 1t og 49min.
År: 2011
Sett på: Lasted ned for lenge siden.
Sjanger: Fantasy/Thriller
Språk: Engelsk

Fra Imdb:
A young girl is institutionalized by her abusive stepfather. Retreating to an alternative reality as a coping strategy, she envisions a plan which will help her escape from the mental facility.

Min mening:
Wow. Det snur og vender på seg som en aldri skulle trodd. Jeg holder atm på å se den, men føler den MÅ promoteres ASAP. Jeg lovde ei venninde å se den for maange år siden. Men turte ikke, fordi den så sykt skummel ut. haha. Jeg bare, må følge alle disse karakterene i håp om at de finner sin virkelighet og kommer seg bort derifra. Den er skummel, merkelig, awkward,..you name it. Men jeg klarer ikke slutte å se.

Trailer:


 

New Yorks bekjennelser

 • 03.02.2017 - 17:45

New York-bekjennelser
Navn: New Yorks bekjennelser
Forfatter. Emma Chase
Utgitt: 2014
Sjanger: Erotikk (Ganske usikker på den mer komedie-romantikk)
Sider: 265
Språk: Norsk, Bokmål
Hvor fikk jeg den fra? Storytel.

Tekst hentet fra alidbris:
Drew Evans har tilsynelatende alt: Oppvokst i velstand, vellykket forretningsmann og dessuten en av New Yorks mest ettertraktede ungkarer. Noe han selv er inderlig klar over og kynisk spiller på. Men nå ligger han ubarbert og puslete i den luksuriøse leiligheten sin, herjet av influensa. Det er i alle fall det han påstår selv ... Eller kan forfatningen hans ha noe med Katherine Brooks å gjøre? Den ekstremt dyktige og tiltrekkende nye kollegaen hans. Men hvordan har hun i tilfelle kunnet redusere den arrogante og kjekke rundbrenneren til en såret og desperat skygge av seg selv?Min mening/vurdering:
Blah. dude, really? Mannen er feig og han elsker å se på kvinner og beskrive dem, hvordan han ønsker å gjøre med dem. Inni hode sitt og snakker mye om liksom "hvordan hennes søte munn" ...det blir sært. At han plutselig blir anderledes på grunn av en kvinner var ok nok. Men han var det ikke mye...endring i. Han ble og var, pervers. Han elsket sex. Og det ble mye på det - mye sex og mye jobb og mange rare folk. I don't know dude. Jeg vet rett og slett ikke om jeg syns den var så særlig...underholdende. Dette var min siste bok som jeg klarte å fullføre, men jeg var glad når den var over da. Han ble ganske pushy og den andre mannlige dusten... jeg mener.. Kat var ilag med en for 10år..og på grunn av Drew og hans "i will have you! " attitude...så slår han opp.. Just because liksom..blah.

Karakterene:
Drew - Meh.
Kathrine var en ok dame, men hun kunne ha slost LITT mer for seg selv.

Stjerner: 2/6

Sammendrag:
- Meh
- REALLY?
- i can't...

Anbefalling?
Hvis du liker Erotikk med meh, plot. Go for it.

For god til å være sann

 • 03.02.2017 - 17:35


For god til å være sann
Navn: For god til å være sann
Forfatter. Maria Keyes
Sjanger: Roman/usikker
Utgitt: 2009
Sider: 719
Språk:Norsk, Bokmål
Hvor fikk jeg den fra? Var på salg på eneste bokbutikken her jeg bor. Så intressant ut også liker jeg delfin haha.

Tekst hentet fra
Fire kvinner - én utrolig kjekk mann. Og den mørke hemmeligheten som binder dem sammen. Alle husker hvor de var den dagen de hørte at den karismatiske politikeren Paddy de Courcy skulle gifte seg. Men for fire kvinner får nyheten spesielt stor betydning. Stylisten Lola har all grunn til å være interessert i hvem Paddy skal gifte seg med. For selv om hun er kjæresten hans, er det ikke hun som er bruden. Knust av hjertesorg rømmer hun byen og går i dekning i onkel Toms hytte. Men blir Lolas fristed så idyllisk som hun håper? Ikke hvis journalisten Grace får bestemme. Hun vil ha hele historien om forlovelsen, og tror Lola sitter på nøkkelen. Graces søster, Marnie, kunne ha vært til hjelp, men hun er altfor opptatt med å verne om sitt perfekte liv - sin perfekte mann, sine perfekte barn og sitt perfekte hus. Og bruden selv, Alicia, har ventet lenge på denne kunngjøringen, og er fast bestemt på å bli en forbilledlig politikerfrue. Men kjenner hun den virkelige Paddy de Courcy?


Min mening/vurdering:
Wow. Tenker at denne er typisk kvinnedrama bok. og den er sikkert det, men det som viser seg bak teksten og innholde ga meg et støkk. Jeg hadde aldri tenkt at boken skulle ta en slik vending. For å si det sånn, måtte jeg lese mellom linjene og gå over samme side et par ganger for å skjønne. Fordi det kommer sånne deler, kanskje rett før kapittler som bare plutselig ligger på lur og de make no sense, før ganske mye senere. wow. Det som jeg tror trekker ned var at den var ganske lang og det ble litt slitsomt til sin slutt. Mye skjedde i mellomtiden og noe føltes litt "Put there". Men den var ganske ok, likevel.

Karakerene:
Noen av dem var bare helt bizzare og teite. ugh, hadde lite lyst å fortsette å lese om dem. Men noen av dem var veldig intressante på sin egen måte og morsomme også. En kunne føle med dem. 

Stjerner: 4/6
Sammendrag:
- Ganske lang.
- Litt sjokkerende og måtte lese enkelte sider opp igjen for å forstå hva som egentlig hente.
- Wow.

Anbefalling?
Vel. Ja. jeg tror folk ville likt denne boken. Selv om den er ganske lang, så er den verdt det, vil jeg tro.

Hemmeligheter fra et levd liv

 • 03.02.2017 - 17:23

Hemmeligheter fra et levd liv
Navn: Hemmeligheter fra et levd liv
Forfatter: Susan Meissner 
Sjanger: Roman
Utgitt: 2016
Språk: Norsk, Bokmål
Hvor fant jeg den? Den lå bare på en bokbutikk, og den så veldig intressant ut.

Tekst hentet fra Alidbris:
Susan Meissners gripende fortelling om to søstre som kommer bort fra hverandre under andre verdenskrig. Nåtid: Studenten Kendra Van Zant er på vei til landsbygda i England for å intervjue den aldrende kunstneren Isabel McFarland, ivrig etter å finne ut av sin egen visjon om det perfekte liv. Men hun treffer McFarland idet hun er klar for å avsløre hemmeligheter om andre verdenskrig, Blitz-angrepene på London, og bakgrunnen til sin egen familie. Det McFarland forteller tegner et bilde av London og familien som både ryster og gir Kendra en ny forståelse av livet og konsekvensene av valgene man tar. 1940-tallet: Søstrene Emmy og Julia Downtree bor med den enslige moren sin i hjertet av London idet krigen bryter ut. Den femtenårige Emmy har et konfliktfylt forhold til moren, som hun tror prostituerer seg for å brødfø familien. Emmy tar seg av søsteren og har en drøm om å designe og sy brudekjoler. Hun får en deltidsjobb i London i en bryllupsbutikk, men plutselig må alle barn evakueres fra byen og de to søstrene blir skilt fra hverandre. Emmy bestemmer seg for to ting: Hun må finne igjen søsteren, og hun vil forfølge drømmen sin om å sy kjolene hun har tegnet.

Min mening/vurdering:
Denne var en sterk bok. Jeg klarte ikke slutte å lese.  Jeg måtte fortsette for å få vite hvordan det gikk med de to søstrene i 2.verdenskrig. Jeg bare måtte. Selv om dette gikk ut over nattesøvn og stort trøtthet. Jeg klarte serriøst ikke legge fra meg boken. Hele boken fulgte meg og har nå lagt seg i hjertet mitt. Jeg ønsker å fremheve denne videre at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre. Denne var så bra og spennende, jeg ble sugd inn... jeg kunne gjenekjenne megselv i den eldste søsteren, også den minste... og at slutten av boken ble slik jeg håpte, gjorde meg glad. Men det var en stund jeg hadde behov for å legge fra meg boken og gråte en skvett.

Karakterene:
Emmy og Julia er et merksnodig søskenpar, men bra på en måte også. De støtter hverandre, selv om Julia er veldig liten i forhold til Emmy og Emmy har en drøm å følge. Men jeg skal ikke røpe mer altså.

Stjerner: 5/6
-Skulle gitt den 6/6, men noe av det var litt trist og meh, at slik ønsket jeg ikke at det skulle ende, så ble 5 av 6.  <3

Sammendrag:
- Spenning, glede, latter.
- Klarte ikke slutte å lese.
- Mått vite hvordan det gikk, ellers gikk jeg å tenkte på dette hele tiden.

Anbefalling?
Jeg anbefaller alle å lese denne, den vil virkelig få deg til å tenke.

Dagbok fra i morgen

 • 03.02.2017 - 17:15

Dagbok fra i morgen av Cecelia Ahern (Heftet)
Navn: Dagbok fra i morgen
Forfatter: Cecelia Ahren
Sjanger: Roman
Utgitt: 2012
Språk: Norsk
Sider: 319
Hvor fikk jeg boken fra?  Gikk rundt på en random bok-butikk og såg meg rundt og tenkte at den virket inressant.

Tekst hentet fra tanium:
Etter farens død har Tamara og moren hennes blitt nødt til å selge alt de eier og flytte til en liten landsby. Tamara kjeder seg og lengter tilbake til Dublin. En dag kommer en bokbuss til landsbyen der hun bor, og ei mystisk, lærinnbundet bok kommer til å ryste Tamaras verden.

Min mening/vurdering:
Handling:

Veldig ok handlingsett. Boken gikk ikke for fort fram eller for sakte fram. Det gikk i akkurat ok phase, men irriterte meg at alt skjedde på slutten. Spessielt det som var den superspennende krim-ish delen.Må medgi at jeg var litt forvirret over alt som skjedde i den boken  Var ikke akkurat det jeg hadde sett for meg. Men boken var veldig ok den, grei og lese. Jeg var fornøyd med endingen.

Karakterene:
Hovedkarakteren Tamara er slem, sur og fæl. Men hun vet dette selv og jobber med dette og hun vokser på dette også. Lærer av sine feil.
Noen av de andre karakterene var veldig creepy og fikk en sånn ubehagelig vibe fra dem. haha.


Stjerner: 3.5/6

Sammendrag:
- Småcreepy og bra.
- Litt rar.
- Karakterene vokste og det er bra, i denne settingen.

Anbefalling?
Den var egentlig veldig grei, tross alt. Så ja :) 
 

Finnes det en, finnes det flere.

 • 03.02.2017 - 17:03


Finnes det en, finnes det flere av Mhairi McFarlane (Innbundet)
Navn: Finnes det en, finnes det flere.
Forfatter: Mhari McFarlane
Sjanger: Romantikk, Drama og en dose humor.
Språk: Norsk
Utgitt: 2016
Hvor fant jeg denne? Storytel, da framsiden i seg selv, fanget meg og denne virket morsom.

Fra Tanium sine sider:
Edie får hele skylden da hun blir tatt i en mildt sagt kjedelig situasjon i bryllupet til en kollega. Etter å ha blitt hengt ut på nettet og frosset ut av alle hun kjenner, foreslår sjefen hennes at hun tar et sabbatsår. Hun skal skrive biografien om den nye stjernen Elliot Owen. I hjembyen Nottingham flytter hun inn hos faren, og sin fordømmende, late søster for å finne ut av livet sitt.

Min mening/vurdering:
Handling:

Morsom, små-dramatisk og lærerik. Alle er forskjellige og noen forandrer seg, bare du beviser for dem hva du egentlig mener. Søsteren hennes er ikke slik som det er omskrevet, men Edie tror dette og lar dette gå inn på seg. Dette gjelder også søsteren hennes. De tror det værste om hverandre, men saken er at det ikke er sant. Elliot Owen er egentlig bare en vanelig mann, med en særdeles høy status av karriere.

Karaktene:
Her ser vi utvikling hos dem alle og det liker jeg. De er ikke så snobbete, late og teite som de først virker som. De åpner seg når feilene blir bevist lagt fram eller "hevet i ansiktet" på dem. De kjemper for hverandre.

Språket:
Veldig lettlest og grei.

Stjerner: 4/6

Sammendrag:
-Morsom
-Stor utvikling hos karakterene (på en god måte)
- Lettlest.

Ville jeg anbefalt denne for noen? Ja! Denne er sånn type feel-good morsom bok.

Hannah

 • 03.02.2017 - 16:49


Image result for hannah av nick alexander
Navn: Hannah
Forfatter: Nick Alexander 
Sjanger: Usikker
Utgitt: 2014
Sider: 349
Språk: Norsk (lest på).
Hvor fikk jeg boken fra? Jeg fant den gjennom appen storytel og akkurat da så denne boken ganske intressant ut. 

Tekst hentet fra tanium(nettsiden):
"Hva ville du ha gjort om din første 
kjærlighet kom tilbake for å tilby deg 
alt du noensinne har drømt om?" 

Hannah er trettiåtte år og tilfreds med sitt liv som hustru og 
ikke minst mor til Luke, sin elleve år gamle øyensten. Forholdet 
til mannen Cliff er trygt og stabilt, og etter femten års ekteskap 
har hun klart å fortrenge ungdomstidens ville drømmer og 
slå seg til ro med hverdagslivets mange små gleder. 
Denne sommeren har hun klart å få med seg Cliff på å leie 
et hus utenfor Grasse ved den franske riviera sammen med 
søsteren Jill og hennes homofi le venn Tristan. Det som skulle 
være noen deilige uker med familieferie tar imidlertid en uventet 
vending når et spøkelse fra fortiden melder sin ankomst. 
I en atmosfære av sjalusi og sterke følelser tvinges Hannah 
til å stille spørsmål ved mye av det hun til nå har trodd på.

Min mening/vurdering:
Handling:

Tja,Jeg vet ikke helt hva forventningen var til dette. Men boken var ...kjedelig. Det skjedde litt greier som var gøy. Men omhandlingen med at den første kjærligheten... han kom ikke før tja, nesten i slutten av boken og gjorde ikke akkurat noe helomvending der nei. Det var bare, meh. Men ok bok å lese når en kjedet seg da.

Karakterene:
Hannah - Ok, ingenting veldig merksverdig med henne.
Cliff - meh, ok.
Luke - søt og snill.
Jill - Mja, jeg vet ikke helt om jeg syns hun er såpass...grei. Hun er veldig åpen for røyking av hasj og er ganske mye stein.
Tristan - ganske vis av seg.

Språket:
Ingenting spessielt med det, lettlest.

Stjerner: 2/6

Sammendrag:
- Levde ikke til forventningene.
- Kjedelig
-Ok karakterer, ingenting banebrytene.

Ville jeg anbefalt den til noen? Mja, om de liker slike bøker. Kansje.

Januar lest.

 • 01.02.2017 - 16:44

Igår var Januar's siste dag. og jeg tenkte å ramse opp de jeg leste i den mnd.  Og om noens tittel høres intresante ut og jeg ikke har gitt en review om dem. Så er det bare å spørre! Noen kommer til å ha (Storytel) bak seg, derfor fordi der jeg leste den^^

01. Hanna av Nick Alexander  (Storytel)
02. Anna og Det franske kysset av Stephanie Perkins
03. Fins det en, finnes det flere av Mhari Mcfarlane (Storytel)
04. Dagbok fra i Morgen  av Cecelia Ahern 
05. Hemmeligheter fra et levd liv -av Susan Meissner 
06. For god til å være sann av Maria Keyes 
07. Hvor er du Bernadette? av Maria Semple
08. Min mangel på stolhet og fordom i jakten på Mr. Dracy av  Ingrid S. Jacobsen 
09. New yorks bekjennelser  av Emma Chase (Storytel)

Jeg ble desverre ikke ferdig med Livet i Catfish Alley av Lynne Bryant, slik at det ble min 10'ende bok. Men sånn er det! :)
Her har jeg prøvd å lese mest bøker som jeg har. hehe. Men noen ganger føler jeg det lettere å lese på storytel.

 

Hva syns du? skal jeg ha måndlig opptelling?

 

Gods of Egypt

 • 27.01.2017 - 20:42

Image result for gods of egypt
//Google.

Navn: Gods of Egypt
Tid: 2t og 2min.
År: 2016
Sett på: Viaplay
Sjanger: Action
Språk: Engelsk m/ Norsk tekst. 

Fra Viaplay:
I dette spektakulære actioneventyret inspirert av klassisk egyptisk mytologi, står menneskehetens overlevelse på spill når den dødelige helten Bek legger ut på en spennende reise for å redde verden og samtidig sin store kjærlighet. For å lykkes må han ha hjelp fra den mektige guden Horus i en uventet allianse mot Set.


Min mening:
Jeg satt gapende hele tiden omtrent, øynene var kulrunde. Vi fulgte to personer som var ish-hovedpersoner sammen og de to hadde to forskjellige veier å gå. Jeg elsket hvordan Bek var tullete, rar, morsom og hans kjærlighet for Zaya var så stor... hjertet mitt hoppet av glede, men likevel å se Horus i action, øynene mine ble kulrunde og jeg bare nøt hele filmen.

Min mangel på solthet og fordom, i jakten på Mr.Darcy

 • 24.01.2017 - 19:02


Navn: Min mangel på stolthet og fordom i jakten på mr.Darcy
Forfatter: INGRID SCHIBSTED JACOBSEN
Sjanger: Roman
Utgitt: 2011
Sider: 336
Språk: Norsk
Hvor fikk jeg boken fra? Bokskredet.

Tekst fra internettet:

17-årige Ingrid har aldri vært ordentlig forelsket, men hun har en formening om hvordan det føles. Og hun har for lengst forstått at man må være rede til å gå gjennom ild og vann for kjærligheten. Oppvokst med romantikkens klassikere er hun fylt av forventninger til hvordan Han, med stor H, skal være. Nå har han endelig åpenbart seg: hennes Mr. Darcy!

 

Året er 1999. Vinteren i Kragerø står i skarp kontrast til sommeren. I mørke og kulde er hverdagen tom og utkantpreget, mens sommerhalvåret er folksomt og spennende. Her vokser Ingrid opp. For henne ? som for ungdom flest ? er det viktig å være blant de rette menneskene. I det minste vil Ingrid gjerne ligne på de mest riktige i byen. Det er ikke alltid like lett å trå rett blant ungdommen, og ofte tyr hun til bøkenes drømmende og romantiske verden for å finne trøst. Umiddelbart føler hun seg sterkt beslektet med Elizabeth Bennet i Jane Austens Stolthet og fordom. Selv om hun iblant undrer seg på om det ikke er Elizabeths uregjerlige lillesøster som har det morsomst ?

 

Når Ingrid en sen kveld på byen støter på sin Darcy, er det ingen vei tilbake. Det er ham hun skal ha!


Min mening/vurdering:
Handling
Den var veldig svak, vi fikk se det fra Ingrid sin side. Alt sammen. Men alt ble kastet sammen, vi fikk ikke mye innblikk i "Mr.Darcy" og om det er det han egentlig heter, vet jeg ikke. Alt var bare...meh. Ikke veldig sånn, gøy. Endingen var bare helt...ja. da var det slutt liksom. ikke noe svar og alt føltes ikke riktig.

Karakterene:
Eneste vi får sikkelig innblikk i er hovedkarakteren Ingrid, som bruker mye tid på å fundere og det er litt gøy. Men når hun blir "obsessesd" på sin "Darcy" mister hun fotfeste.

Språket
Veldig lettlest. ikke vanskelig.

Stjerner: 2/6

Sammendrag:
- Meh...
- Ikke veldig..givende.
- Merkelig.

Vil anbefalle denne til folk som liker lettleste bøker. Men bare viss du selv føler at du har lyst, den kan være grei. 


 

Hvor ble du av, Bernadette.

 • 20.01.2017 - 21:44

Image result for hvor ble du av bernadette
Tittel: Hvor ble du av, Bernadette.
Forfatter: Maria Semple
Sjanger: Drama, arkitektur, en smule fantasi. (litt usikker)
Utgitt: 2014
Sider:  341
Språk: Jeg leste den på norsk.
Hvor fikk jeg boken fra? Jeg gikk gjennom "bokskredet" og den lyste liksom opp mot meg og jeg tenkte at jeg skulle lese bakpå for å finne ut om den virket intressang. Det gjorde den!

Tekst fra bastion forlag (nettsiden):

Engang var Bernadette Fox en høyt ansett og prisbelønnet arkitekt i Los Angeles, men en traumatisk opplevelse sender henne og familien i eksil i Seattle, hvor Bernadette mildt sagt strever med å passe inn: Curling- mødrene ved skolen går henne på nervene, det samme gjør den koffeinfrie økologiske kaffen og de meningsløse selvhjelpsgruppene  ? det politisk korrekte tyranniet er i ferd med å gjøre henne gal.

Familien har slått seg ned i en nedlagt og forfallen pikeskole. Bernadette forlater sjeldent hjemmet, da hun har utviklet en sterk sosial fobi. Hun har derfor ansatt en virtuell assistent i India, som for 2 kr i timen ordner alles hennes ærend via Internett. Da Bernadettes superbegavede datter, 15 årige Bee, vil innkassere belønningen for sine utmerkede karakterer på skolen, blir situasjonen problematisk. Bee ønsker seg nemlig en familietur til Antarktis!

Min mening/vurdering:
Handlingen
Den var vel, grei. jeg syns det var spennende å følge Bernadette og hennes datter "Bee", men hele greia var veldig rar, spessielt alle delene som var om hennes arkitekt-jobber før. Jeg forsto INGENTING. Det utgjorde ganske mye av boka. Men jeg likte resterende og det var ganske lettlesende.

Karakterene i boka
Bernadette Fox - hun forguder jeg, hun er rar, morsom og en kan like henne så fort. Hun er sterk og kul. Står opp for seg selv, selv om hun ikke føler seg "trygg" i den byen hun er i.
Bee - Datteren hennes er supersmart og forguder moren sin, selv om moren gjør rare ting. Hun forstår moren sin hele tiden og vet når hun skal støtte henne.
Eligh Bach - meh. Faren er... workaholic, lite hjemme og forstår seg ikke på dem... selv om han forandrer seg utover boken, så... er jeg ikke så glad i henne.
Audrey - Hun forandret seg, siden hun fikk en "åpenbaring" og det er jeg glad for.
Soo-L - Jeg glemte navnet hennes og "gadd ikke" grave videre. Hun er først sytende og ..bitchy, plutselig forandrer hun seg og er sååå glad. ugh.
Paul & David - to arkitekter, vistnok eller en har jobbet for henne og andre går på skolen...jeg ble bare forvirret av deres snakk...

Språket
Det er veldig ok. noen deler som handler om arkitektur og vanskelige ord, er nok ikke så vanskelig for noen som forstår seg på det og data-greier, men for meg. Så ble alt...slitsomt, og jeg ønsket bare å komme videre. MEN, det som omhandlet Bernadette og når vi får lest om det, blir jeg glad.

Stjerner: 3.5/6

Sammendrag:
- Bernadette & Bee, veldig koselige og forståelige. En kjenner seg igjen.
- Arkitektur og data-greier, vanskelig.
- Litt slitsome karakterer.

Anna og det franske kysset

 • 08.01.2017 - 20:02

Image result for Anna og det franske kysset

Tittel: Anna og det franske kysset
Forfatter: Stephanie Perkins
Sjanger: Drama, kjærlighet.
Utgitt: 2016
Sider: 348
Språk (lest på) Norsk
Hvor jeg fikk boka fra? Jeg kjøpte boken av ren nysserighet på butikken da jeg har fundert en stund på denne og trodde kanskje det ikke var en bok for meg, men leste baksideteksten noen flere ganger, slik at jeg bestemte meg for å prøve.

Baksidetekst:
Anna er lykkelig og forelsket og ser fram til sisteåret på skolen. Når hun mot sin vilje må begynne på internatskole i paris, raser verden sammen. hvordan skal hun overleve i et fremmed land uten bestevenninen gutten hun er forelsket i og uten å kunne et ord fransk? Året i "verdens mest romantiske by" skal vise seg å bli både hjerteskjærende og helt fantastisk.


Min mening/vurdering:
Handlingen
Jeg likte handlingen veldig godt, det gikk ikke for sakte - men heller ikke for fort. dog, skulle ønske jeg fikk vite litt mere av andre en hovedkarakteren, Anna. At vi gikk litt dypere inn i de andre personene som var der. Det var veldig morsomt, litt ...opprørende og merkelig å lese. Til tider till awkward, men veldig greit samtidig. 

Karakterene i boken
Jeg ble veldig glad i hovedkarakteren, på grunn av hvordan hun beskrev og tenkte. Av og til var hun (Anna) ganske forelsket-ommtåket og det kunne bli litt smålig irriterende. Men likevel, koselig.
Etienne St.Clair skulle jeg ønske ble mer av, han var en smittsom morsom person, som hadde mye å styre med...skulle ønske jeg fikk mer innblikk i det kaotiske livet hans. 
Vennen kom og gikk i løpet av boken, men jeg skulle ønske de kom mer fram...siden de hadde sitt å streve med hadde det vært "kos" å få vite noe mer om.

Språket
Veldig lettlest, ikke vanskelig i det hele tatt - dog, det var noen ord som ble litt ..huh, stusset litt på det - men hovedkarakteren "slo dem opp" og ga oss forklaringen og det var jo en gøy twist!

Stjerner  5/6

Sammendrag:
- Anna og Etienne, komplisert, rart, søtt, merkelig, snodig...surt, leit.
-Veldig lettlest
- Av og til ble det litt mye Anna.
- jeg tror jeg kommer til å lese mer!

Ville jeg anbefalle det til andre?
Ja, det vil jeg. spessielt dem som liker drama og kjærlighet , litt Young Adult type. Veldig up my-alley.

Bok anmeldelse: Paris for to-en

 • 14.12.2016 - 20:18
BN_fNq-AdgNKgdOG-8lq9wx_VRPw-GKRdFEuy40

 Paris for To-en av JoJo Moyes
Sidetall:203
Sjanger: Romantikk og komedie.
Hardback.
- Jeg tok av "bindet" fordi jeg syns det er ganske plagsomt at boken sklir "opp" og "ned" ut av "bindet"
 
Handling (funnet på Norli.no)
Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller 
aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. 

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv? 
 
 
Min mening:
Etter å ha lest "Et helt halvt år" og "den ene pluss en" hadde jeg sikkelig store forventninger til denne boken.  Jeg selv syns at innholdet på baksiden virket mer spennende enn selve boken, det gikk for raskt, alt skjedde med en gang, ingenting tok tid og drøyet..følte at alt egentlig bare var "kastet" i hop. Dette er en ok, lettleselig bok med ikke for mye handling, men siden jeg hadde så store forhåpninger på dette, så vet jeg ikke... jeg ble litt...meh? satt ikke igjen med en følelse av at det var ferdig, boken var ikke tilfrestillende, handlingen bare kom som en vind, raskt og poff...ferdig. Jeg følte ikke at jeg MÅTTE lese denne ferdig liksom.  Men boken var ok, ikke så mye mer enn det.
 
Stjerner: 2,5/6 

 

The seven deadly sins.

 • 11.11.2016 - 20:58

Det er ganske lenge siden jeg kom med en serie-anbefalling. Men her er altså en! 

Navn: The seven deadly sins
Finnes på: Netflix
Episoder: 24

Fra myanimelist.net:
"In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that these legendary knights, called the "Seven Deadly Sins," were still alive. Ten years later, the Holy Knights themselves staged a coup d?état, and thus became the new, tyrannical rulers of the Kingdom of Liones.

Based on the best-selling manga series of the same name, Nanatsu no Taizai follows the adventures of Elizabeth, the third princess of the Kingdom of Liones, and her search for the Seven Deadly Sins. With their help, she endeavors to not only take back her kingdom from the Holy Knights, but to also seek justice in an unjust world."

Mine meninger:
Jeg har ikke kommet så langt i serien. Men la meg si deg dette: det er mye "Pork-puns", merkelige sayings og action. Jeg digger det og ler så jeg griner. Vi følger som sagt Elisabeth (Princess Elisabeth) Hawk (grisen som kan prate) og Melodias på leting etter "The seven deadly sins".  Jeg er på 3 episode og er allerede hooked. Denne minner meg littegrann og Magi, som jeg anbefalte på det sterkeste tidligere. Men ikke helt,  blir nok mye mer action og spenning jo lengre utii vi kommer. Også er intro og ending-sangen så catchy!  Hvis du har lyst å prøve deg på en anime eller bare ha noe å le sikkelig av - så mener jeg at du burde se den! 


 

<3

 

 

Et helt halvt år.

 • 10.04.2016 - 23:14

Da har jeg gjort det, jeg sa egentlig at jeg ikke skulle lese denne boken - fordi at... jeg vet ikke fordi at jeg tenkte at denne boken passer ikke for meg, det er ikke min type bok. I was wrong.

 

Navn: Et helt halvt år 
Sider: 445
Publiseringsdato: 2012
Språk: Den er opprinnelig engelsk, men jeg leser den på  norsk.
Form: jeg leste denne i e-bok, storytel.

 

Er boken også en film?
Jeg vet at det skal komme en film ut av denne boken, når husker jeg ikke akkurat.


Handler om:

Bastion forlag sier dette:

Lou Clark vet en god del.

Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.

Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri.

Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.Positivt:
- Vi får vite masse om Will, hvordan han var før... hva han gjorde ect.
- Blir kjent med Lou og hennes familie
- lettlest.
- Jeg både elsker og hater hva som skjer.

Negativt:
- Jeg skjønner jo hvorfor Will er som han er, men av og til er han bare... blæh.
- Jeg liker ikke Alicia og Rupert no særlig, selv om jeg har forståelse for dem.
-Måten moren til Will er på... er .. ja, mekanisk.
-Slutten ble ikke slik jeg ville... 

alt i alt:
Jeg har tenkt å begynne på bok nr 2, ganske snart faktisk :D jeg er oppslukt, må vite mååå vite. haha. jeg var virkelig feil med å la denne ligge.

Stjerner:
4/5 

Anbefallelse?
Du lærer om folk som må bruke rullestol, hvordan de har det, hvordan det er... ect. også er den morsom, intressant, merkelig og litt søt? 

 

Start: 10/4/2016
Slutt: 

En djevel i prada.

 • 10.04.2016 - 14:57


Navn: En djevel i prada
Utgitt: 2003
Språk: den er opprinnnelig på engelsk, men jeg har valgt å lese denne på norsk.
form: Pocket.
Sider:  443

Er boken også en film?
Denne her fins også i filmform, "A Devil wears prada" sånn sirkus.^^ Jeg vet ikke om den finnes på netflix/viaplay ellerno' sånt, desverre.

Handling:
Dette handler om Andrea Saches, hun er en journalistspire - hun har veldig lyst til å få jobb hos The new york times - men ender opp som assistent for Miranda Priestly som er sjef for Runway/Catwalk, et motemagasin.  Dette betyr som assistent skal Andrea lyde hennes ordre 24t i døgnet uten unntak. Miranda er ikke akkurat ei snill dame, hun hesjer, maser, bryr seg lite om andre og forventet at alt blir gjort fortest mulig og til punkt og prikke. 

Positivt:
- mye mer beskrevet, får mer innsikt i boka hva som skjedde før den jobben hos Miranda og vi blir fort kjent med Andrea.
- Jeg syns faktisk Emiliy virker snill og ordentelig - ikke så mekanisk som i filmen.
- Mye morsomme greier og jeg sitter å rister på hode og bare ler. fordi det er jo så teit x)
- Får se mer av Lilly, som en person..hva som skjer med henne...ect.Negativt:
- Miranda er slitsom. men på en morsom måte.
- Boka er lang.. litt overdrevent lang...syns jeg. jeg liker lange bøker, men ærlig talt...

Alt i alt:
Den er en grei bok, men jeg tror ikke jeg orker å lese den igjen.


Stjerner: 
3/5

 

ville jeg ha anbefalt denne?
Personer som liker mote, drama og kjærlighet ja :) da ville jeg anbefalt den.
 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no