A Posion tree

  • 16.10.2016 - 22:30

Jeg pleier ikke like dikt, så når dette kom opp på The Originals sesong 1 episode  6. Så måtte jeg søke det opp.


A Poison Tree

BY WILLIAM BLAKE

I was angry with my friend; 

I told my wrath, my wrath did end. 

I was angry with my foe: 

I told it not, my wrath did grow. 

 

And I waterd it in fears, 

Night & morning with my tears: 

And I sunned it with smiles, 

And with soft deceitful wiles. 

 

And it grew both day and night. 

Till it bore an apple bright. 

And my foe beheld it shine, 

And he knew that it was mine. 

 

And into my garden stole, 

When the night had veild the pole; 

In the morning glad I see; 

My foe outstretched beneath the tree.

Angst-anfall?

  • 14.09.2016 - 18:41

Dette er noe jeg ikke er helt sikker på som skjedde men jeg kan si at jeg antar. Hvis du ser at disse 'symptomene' er i en annen kategori en det jeg trodde. Fortell meg det!

Jeg lå i senga og spilte på moblien..helt normalt.. helt ufarlig, så begynner jeg å få sikkelig hjertebank eller hva du kan kalle det.. jeg ble redd - for det er nemmelig sånn ekkel jeg blir inni meg når jeg eventuelt tenker på skumle ting..som gjør meg redd.. DET klarer jeg å rive bort, men denne gangen så ble alt bare værre..jeg ble svimmel, redd, forvirret, ekkel følelse i hele kroppen...smålig kvalm, nesten som et stadie som å skulle besvime.. bare nesten. Endte med å få panikk og redsel PÅ grunn av alt dette... dagen før hadde jeg hatt litt ubehag i brystet .. men det ser ut til å avta nå.. så jeg håper det passerer bare.. det er litt ubehagelig liksom. mest plagsomt og irriterende..nesten som et lite trykk..men det var jo ikke det som gjorde meg redd...

Jeg satt der fra 13:30-15:00 og spydde og var redd, klarte ikke gjøre annet en å sitte der... jeg ble varm og fryktelig klam.. ringe legen og hørte, endte med at vi dro på legevakta og kom inn 17:30.. legen sjekka puls og alt. det var vist ok. men jeg fikk noe for angst, fobier, spenning.. idk. Så det skal vistnok hjelpe..

Jeg bare vil ikke føle slik som jeg følte da.. hadde ikke samboeren vært med meg..så tror jeg at jeg ikke hadde klart meg så bra. 

 

Akkurat nå har jeg nettop kommet hjem..jeg er dødsliten...Kjempet mot redselen og..whatnot.

Skrivekløe.

  • 22.08.2016 - 17:16


Denne videoen får meg lyst til å skrive angående min "Shewolf" karakter og hennes liv. Som regel skriver jeg bare for min egen del. Noen ganger så legger jeg dem ut på wattpad/deviantart. though. Men jeg er egentlig veldig usikker på min egen historier, de blir fort så kjedelige.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits