HUSK

 • 08.09.2017 - 18:03

Dere må huske å spørre spørsmål ->http://pandacat.blogg.no/1504730179_sprsmlsrunde.html

 

 

Ha en god helg. jeg har hatt en slitsom uke så jeg skal sove, game, lese og bare slappe av. c:

Skole, pusene og annet.

 • 31.08.2017 - 21:43

God kveld i stua - eller hvor enn dere måtte befinne dere.

Skole går greit, Jeg sendte epost til læreren min angående studiespørsmålseminar at jeg ønsket at vedkommende heller grupperte oss, slik at alle får seg en gruppe og dem som sliter (les: meg inkludert) til å finne seg gruppe pga en er sjenert eller annet faktisk får en gruppe når vi skal drive med spørsmålene. Læreren syntes dette var en veldig god ide og takket for at jeg spurte :) Så, det har ikke vært så ille. Fordi sist kjente jeg angsten, det å skulle gruppere seg frivillig når jeg ikke kjenner noen, halsen snørte seg sammen, jeg ble klam, jeg hater egentlig sån "finn deg en partner" opplegg...jeg ender opp med endten med noen som ikke vil jobbe eller alene.  Jeg kjempet også mot tårene som kom, var veldig heldig som hadde samboeren som kunne hjelpe meg via messenger til å kunne forklare spørsmål og sånt da. Men er bedre nå, og nå har jeg langhelg. Læreren som vi skulle ha i morgen, er syk så lesedagen på onsdag blir skuledag. Skjønner ikke helt hvorfor folk er så sure, sånt skjer. Oh well.

Pusene har det som plommen i egget. De spiser godt, leker, herjer, koser. De elsker å få kos. På sin egen måte that is :) De er veldig egenrådige når de først vil. Har fundert på om vi skal la døra til rommet vårt stå åpen om natta, fordi Apollo og Lyra  av og til så skraper de på døra og majuer...som om de trenger oss. Føler meg litt dum, men føles litt ut som de er blitt mamma/pappa-dalte. Apollo liker ikke at vi er borte for lenge, på rommet vel og merke og at han ikke kan komme inn. Prøver å ignorere lydene, men det skjærer seg litt i hjertet, desuten er det ikke så ofte heller.

Annet? har smått begynt å lese igjen  Men har ikke funnet noen bøker som jeg føler for å skrive om liksom, helt enda. også begynte jeg på en ny serie idag, The Client list, så vi får se hvordan det går.

Nei, må avslutte. Apollo driver å gnir seg til albuen min og dunker meg i armen. Han vil ha kos.<3

Nytt Kapittel begynner snart!

 • 26.07.2017 - 12:52

Vil like å tro dette blir et nytt kapittel i livet mitt.  Jeg har nettop takket ja til Historie, Årstudium og kjenner jeg gleder og gruer meg endel. Men det går nok bra, håper jeg. Det var ikke dette jeg hadde planlagt for dette året - men shit au. Slik går livet, det skjer og jeg må bare la det komme og føre meg på nye spennende veier. Ikke nok med det, 31.juli begynner vi livet i en ny leilighet som er så mye bedre enn den vi har at jeg gleder meg sinnsykt, men det jeg gleder meg mer til - mer en det jeg klarer å formidle er at vi skal bli katteiere om bare 11 dager! :) Helt sinnsykt, fordi vi har vært med dem siden fødselen - fått bilder, oppdatering, informasjon hele veien fra hun som har dem og det føles litt som at vi har vært der, mer psykisk da.. Igår begynte vi å handle katteting, kattemat, kattedo, katte-reisebur, skåler, klorebrett. Vi mangler nok litt fortsatt, men vi må vente til vi har penger igjen så vi kan handle mer leker og andre småting som kattene trenger :) Spennende tider er i vente kjenner jeg!


HUSK Å SJEKK UT:
http://pandacat.blogg.no/1500250391_hjelp_meg_med__finne_ut.html
Det vil hjelpe meg masse c:

Here it comes...

 • 07.07.2017 - 22:25

Hemmeligheten dere har gjettet så lenge og vel på. Skal jeg nå fortelle dere, er dere spent? Kanskje dere må ta med dere noe popcorn? Kanskje dere allerede vet hva jeg snakker om? Ikke? Okey. Sett dere ned og bli klar for det fordi nå deler jeg hemmeligheten i to!

1. VI SKAL FLYTTE!!
Vi skal flytte ut ifra hersens studentboligen med festingen og dritt...og jeg gleder meg sånn! Vi skal ikke flytte før 31.juli - men har allerde begynt å pakke og funnet bokser :D Det er en jobb i seg selv :) Men her skal vi ha naboer som f.eks 1.lama, flere geiter, sauer, hund, katt...det blir sååå koseelig! :D

2.
(c) Lånte bilde av nåværende eier :D

Disse skjønningene skal bli våre 6.august <3 De er 3 mnd 19.august. :) Gleder oss til å få dem og bli kjent med dem. Disse skal bli innekatter, med mulighet for å kunne gå ut med bånd og evt, kanskje en slags utegård, ellernoe? Det blir bra! <3  Håper dem kommer til å like oss som eier og alt ...<3 gleder meg!

Change happends, and it happends fast and unexpected.

 • 06.07.2017 - 15:20

Det gjør jævlig vondt...

i skrivende stund, vet jeg ikke helt hva jeg vil med dette innlegget. Men jeg tenkte at jeg ville informere dere gode, snille og trofaste leserene mine om noe som skjedde for ca 3 timer siden.  Hvordan kan jeg si dette?.... Jeg skal desverre ikke fortsette på studiet jeg trodde var drømmen min...den er herved knust og kastet i søpla. Ikke av meg, men av andre. Vil du ha forklaring hva jeg mener? PM meg på facebook. Det gjør for vondt til å orke å forklare til alle sammen...fordi jeg føler meg tråkket på, knust, feig, dum...tårene klarte ikke slutte å trille, de har nå sluttet...men bare fordi jeg prøver å distrahere megselv...

 

 

Hva som skjer videre?
jeg skal søke på restplassstudium 20.juli og ta et åstudium. Så har jeg funnet noe jeg vurderer å ta, en annen bachlorgrad...i noe jeg virkelig elsker, annet en det jeg trodde var drømmen min...nå høres jeg sikkert dum ut, men dere alle vet at jeg elsker bøker, ikke sant? Så jeg vurderer å ta biblotek og informasjonsvitenskap, etter årstudium. Jeg tar årstudium fordi forloveden min, han har bachloren sin og jeg vil ikke rive han bort derifra. Så.

Ukes Update!

 • 23.06.2017 - 21:37

Siden jeg har vært for sliten, ikke hatt tid eller/ork. til å skrive noe som helst etter bursdagsposten min, tenkte jeg at jeg kunne oppdatere deg om hva som har skjedd siden da.

 

Mandag
Som dere vet hadde jeg bursdag, men dagen ble ikke bare brukt til det. Den ble brukt til litt feiring, shopping med gavekort på notabene <3  og hjemmeeksamen. og ikke nok med det jeg måtte gjøre meg klar til neste dag fordi det var praksis. No Rest for the wicked, sier de ikke så?

 

Tirsdag
Praksis. 09:00 - 15:30. Skutt og max sliten. Sov når jeg kom hjem og ja, har ikke så mye å fortelle, var veldig spennende, nytt og mye intrykk. 

Onsdag
Praksis igjen. Sov når jeg kom hjem. 

 

Torsdag
Anderledes vakt og mye som skjedde på en gang. Masse møter og slikt jeg fikk være med på.

Fredag
1th lederdag. Allmentilstanden var sikkelig sugen, jeg hadde vondt i magen hele dagen, pluss at halsen begynte å gjøre vondt...og hode eksploderte i smerter på slutten...resulterte i at jeg grein over min egen failure ...yey. veldig fun. Nå er jeg hjemme og må lade opp til Lederdag nr 2... gruer meg max. 

Første flytteesken er fullt.

 • 29.05.2017 - 21:50

Egentlig så er det ca 7-8 esker som er fylt opp med ting og tang som vi har. (host, mest bøker, host). 
Dere lurer sikkert på...flytte? hæ? Det skal vi, 31.juli så må vi være ute av disse fire veggene og jeg gleder meg helt vildt.
Jeg skulle egentlig ikke fortelle dere om dette før om 2mnd's tid. Men jeg klarte ikke holde meg.
Fordi jeg gleder meg sånn! Kan ikke slutte å prate om det, så prater Mr.PandaCat hull i huet. høhø.
Men også er det en liten hemmelighet som jeg ikke skal dele med dere heelt enda, jeg tror faktisk at jeg ikke vil dele den med dere før i August. Tenk det! 
Dere kan selvfølgelig lov å gjette, men helst på snap/melding eller facebook-siden min c: (eller facebooken min om du har'n).
Ja, vi har begynt å flytte på tinga våre fordi jeg ikke orker å stresse med alt i juli og alt havner på våre skuldre da, slik at det no blir fordelt litt etter litt og når vi har tid. 10-12 juni skal jeg pakke endel, når samboeren er borte på noe politisk greier, så. Jeg burde vel egentlig sikkert forberede meg til eksamen, emn funker ikke når jeg ikke vet hva jeg skal øve på angående praktisk eksamen, tror det skal gå bra likevel :) også har vi trekk-dager.

men, er spent. Vi skal flytte fra  ca 40(ish) til 60kvm sokkellelighet c: og det er sikkelig pent der! Lover at det blir bilder. 

Pandaens prosjekt.

 • 02.05.2017 - 23:23

Jepp. Jeg tenkte å blogge om mitt fantastiske prosjekt opp i all sytinga og klaginga jeg har dreve med i det siste. Jeg har jo Diy diamond painting som jeg driver med, litt fargelegging. men dette er anderledes. Dette er et skoleprosjekt. Litt gøy, faktisk. Men jeg skal ikke fortelle dere hva slags det er, før på slutten. Jeg lar bildene tale for seg selv. (Ja, kommer jo littegrann tekst i tilegg).


Hmm, farger...jeg er veldig glad i farger.. shhh c:


Noen som kan gjette?Klara du nå å gjette? :P*trommevirvel*


TAA DAAAAA:


 

Oppdatering angående praksisen.

 • 21.04.2017 - 16:30

Jeg tror jeg trenger å rope litt akkurat nå. Skrive-vislig antagelig fordi snakker jeg om det begynner jeg bare å gråte. 
SÅ langt vet jeg dette:Praksisen min er fra 20juni til 17.juli.  Problemet ligger jo at mange ped.ledere tar ferie, barnehager stenger rundt værtfall den siste uken.
Også skal jeg ha praksis 8-12 mai. Den plassen jeg var på har gitt fra seg papirene, så jeg står uten plass. De har ikke klart å finne meg en praksisplass... De har nemlig fått 5 nei, som praksisrådgiver sa til meg. Jævlig motiverende ja. Jeg vet ikke hva jeg skal...og som uheldig som jeg kan bli er at jeg ikke får lov til å ta praksisen før jul... da får jeg ikke ta 3.klasse med den klassen min... jeg må utsette alt et helt år. (planene og skolen that is)..  Praksislæreren sa at det har jo aldri skjedd før, men jeg tviler litt...fordi jeg er en uheldig person og ja, jeg tenker negativt nå. Det syns jeg faktisk at jeg får lov til...Så, eneste jeg vet er datoene.. men det kan jo hende at det blir dyttet og at vi må bo her 1 ekstra år... enn det vi hadde tenkt... 

Folkene er bra, men jeg er lei av skolen. Flytte på meg kan jeg ikke pga studiene er så forskjellig i Når i studieløpet de har forskjellige emnene. Noen av emnene har andre 1 året, når vi har de 2 året, og noen har det 3 året mens vi har det 2 året og så videre... bah.

 

Så. 
Der har du min situasjon.
Jeg må bare vente....

 

 

Hjemme igjen.

 • 16.04.2017 - 23:54

Nå er vi tilbake i vår rotete,lille merkelige leilighet. Eller vi kom hjem på lørdagkveld. Men orka ikke blogge så mye da. Natt til idag, skulle jeg sove lenge og kose meg. Men har hatt panikkanfall /Angstanfall 2 ganger. Så er ganske sliten. Sovna ikke før 09 ...også fikk jeg en til senere og da kasta jeg opp og gråt fordi det gikk i hode på meg...Det går litt bedre nå, men er sliten og lei av at angsten skal kommeog gå som den vil...den fanger meg når det gjør det..Kjenner ekkelhet bare av å tenke på det nå. Så da skal jeg endre temaet.

Jeg blir også enda mer gretten, sliten, trøtt og sur denne uken. Du gjetter vel hva det er? Den røde uka. Ugh. Den må jo komme. Syns det er litt urettferdig at mannfolka ikke har en sånn uke at de har sinn sinnsyk vondt og alt. Jeg går rundt med sjokolade & varmeflaske hele uken omtrent for å overleve og komme meg ut av senga og på skolen. Sikkelig teit. Smertestillende funker en stund...men likevel så. Er den fortsatt der og lager kvalme.

 

Men nå skal jeg fortsette med å spille Pokemon.
God natt.

Helg med god samvittighet!

 • 31.03.2017 - 19:57

Sia tirsdag har jeg sittet å bitt negler. Fordi jeg da leverte oppgava eller prosjekt rapporten for 2.gang. Jeg var frustrert og stressa. Fordi sommerferien går endel til praksis og jeg ønsker ikke å gjøre prosjektet på nytt igjen. Det hadde blitt mye arbeid, hadde ikke orka det.

Idag fikk jeg svar. Fy faen. Jeg bestod!! Er så glad, så lettet. Du aner ikke. Skuldrene mine ble 100% lettere bare nå. Ja prosjektet var spennende og sånn, men med mye mye arbeid. Både før praksis og i praksis og etter. Så. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet!

Jeg er glad.

 • 28.03.2017 - 22:36

Kroppen har vært på høygir i 2 uker.
Angst, stress, panikk ekkelt.
Nå begynner det å bli veldig mye bedre.
Jeg er glad for at Mr.PandaCat er hjemme <3
Men jeg er så sliten nå.
Jeg blir så trøtt så fort.
Så derfor går jeg og legger meg nå.

 

Natta.

Beklager for dette...

 • 14.03.2017 - 02:39

Jeg ser nå at jeg hadde spørsmålsrunde langtilbake i tiden, men det har skjedd så mye og jeg har ikke hatt energi til å prøvd å fullføre eller lage innlegg om det akkurat nå, så jeg har bestemt at jeg heller kommer til å svare på spørsmålene deres i komentarene.

Beklager dette.
men dere har fulgt meg og vet at praksis, angst/panikkanfall og alt har satt en trøkk i meg og gjort meg veldig sliten.
Unnskyld.
Håper dette går greit.:)

I can do this!

 • 12.03.2017 - 21:26

For noen er det å være borte fra den som er bestevennen din, kjæresten, samboeren, din klippe. Lettere sagt en gjort. For meg, not so much. Det er faktisk vanskelig. Fordi jeg er husredd, jeg er mørkredd og har angst.  Det er vanskelig å være alene. Noen timer går det bra, noen dager er bedre enn andre i horhold til dette... dette er dag 2, jeg må vente 12 daga til. Akkurat nå er det overvelvende, men jeg må bare holde ut. Å klare dette...jeg skal klare det - håper jeg.  Jeg vet at samboeren vil være der såpass lenge, og jeg må vel det..

Innkjøp

 • 10.03.2017 - 18:05

Alt dette, pluss uk lader til samboeren og mat hehe. Jeg bestilte også 5bøker fra bookdepository og 3 ting fra wish :)

Ser at bildene ble veldig store; det som ikke sees på er minion puzzlespill,Caraval (bok), Rosa eos og litt av ansiktsvask, men forhåpentligvis så er det ok. heh, tok dette med mobilen.

Mine planer for mars.

 • 07.03.2017 - 23:41

Nå som samboeren drar på skoletur har jeg planene mine klar for hva jeg skal bedrive tiden med, til han kommer tilbake♥

♣ Lese bøker. Spesielt HP serien, (har "lova" Samboeren det).
♣ Fargelegge og eventuelt tegne litt.
♣ Spamme samboer og alle folk med snap. haha. Spessielt av opplesning av ting som skjer fordi det er morro.
♣ Se sikkelig chick-flick som jeg har gledet meg til og andre filmer jeg syns er kos! uten at samboeren skal huffe og puffe :P
♣ Ligge i senga som den fødte sjøstjerna jeg er :P
♣ Se serier.
♣ Dra på skolen og gjøre det som trengs der.
♣Oppdatere begge instagrammene mine.
♣ Kanskje blogge litt mer.
♣ Rydde og romstere i leiligheten slik jeg ønsker å ha det.

Noe annet jeg burde gjøre? :D så rop ut!

I kveld.

 • 25.02.2017 - 02:11

Nå er det jo natt når jeg skriver dette. Men for et par timer siden, så fikk jeg panikk-anfall igjen. Ingenting spessielt hadde skjedd - vell, hvis du ikke tenker på de forje ukene og all stress, grining og sinne.  Men jeg lurerpå om panikken slo seg ut da, på grunn av dette. Ikke vet jeg. Jeg satt og leste, helt normalt og hadde det ganske som plummen i egget. Men, plutselig får jeg prikking, blir svimmel, ect alle de følelsene - orker ikke prøve å skrive om dem fordi jeg er redd for at de skal "komme tilbake". Samboeren kom fort tilbake, så etter mat og 2 filmer er jeg mer roligere... litt shaky og fortsatt litt ekkel følelse i  brystet.

 

Jeg håper bare det gir seg. Jeg kommer ikke til å sove på et par timer tror jeg.
Så ser en morsom,søt serie og håper det roer seg helt ned.

Eneste jeg håper på nå er at panikken ikke slår inn i Mars, da Samboeren skal på skoletur i 19 dager. Da er jeg ganske alene..Men, jeg krysser fingrene for at jeg ikke får det - at det lar meg være for now. 

Måtte bare lufte dette ut. Er et par mnd siden jeg snakket om dette.. og hater at det kommer tilbake.. Men, jeg kjemper dette, så. Nå skal jeg returnere til serien og roe helt ned.

 

Natta.

4/20.

 • 26.01.2017 - 20:11

Dette tror jeg om jeg orker blir mine praksis-oppdateringer. Jeg har nettop landet i sofaen. Jeg har vært på jobb/praksis siden 10:15 og er dødsliten og har vondt i hode. Hadde 6.5t med praksis, også 2,5t med personal/basemøte. MEN, det som er positivt er at jeg har 2.5 t + 30 min(pause) avspassering i morgen! Jeg vet jeg burde kanskje ta det en annen dag og det kommer til å bite meg i ræva. MEN. Jeg er ferdig 11:30 i morgen!, Ohyeeaaaaaaaaaaaaah <3  Da har jeg hele helga. Woho. 

Helga skal brukes til full oppladning. Det trenger jeg.

I morgen starter det.

 • 22.01.2017 - 21:58

I morgen starter 4 uker med praksis. + 1 uke i mai. Men disse 4 ukene kommer til å bli skremmende tøff. Jeg står jo for "stryk" i praksis. Eller fare for stryk og jeg har hatt vanskeligheter med å forholde meg og stole på den personen... jeg gjør det ikke enda. men jeg må ikke gi meg.
Jeg skal ikke gi meg.
 

Men dette fører til at jeg blir veldig sliten, så jeg vet ikke hvor mye blogging jeg kommer til å få gjort. Trolig blir instagram og snapchat prioritet fordi det er på en måte "lettere." Om ønskelig, send meg en melding og du får vite snappen min :) Det e 6.5t med praksis, men det er også mye etterarbeid, jeg har  over 5 planer jeg skal lage og disse tar tid... også skal jeg lage en informasjonsplan til personalmøte. Dette tar på, både fysisk og psykisk, mest psykisk. Jeg er ofte såpass sliten at jeg sovner når jeg kommer hjem.Snakkes til helga. Trolig.

God helg!

 • 20.01.2017 - 17:05

Heisann, folkens!
Når jeg skriver til dere nå har jeg nettop våkna opp fra en sikkelig powernap og jeg kjenner at DEN trengte jeg veldig.
Jeg satt oppe til rundt 4 i natt og sto opp kl 10, for å kunne fullføre oppgava mi som skulle inn kl 14:00 idag.
Det var en sikkelig rollercoster ride.... først fikk jeg skreve noe, så så jeg på tidligere av arbeidet og syns ikke det var godt nok. bleh.
Slitsomt.
Så etter å ha stressa med innholdsfortegnelse, jeg virkelig ikke skjønner meg på. Fikk Samboeren min til å fikse det for deg fordi jeg begynte å  jobbe mot klokka, klokka var 13:30, og jeg så at jeg slet..

Så når jeg var sikker på at jeg var ferdig. og jeg glemte å dobbel sjekke. Så sjekka samboer for meg, han var ikke hjemme. Men, gjorde det likevel.  <3 tusen takk til han altså.Nei, nå skal jeg legge vekk tankene på det. Selv om at jeg må styre med oppgave i morgen. bleh ._. Den skal inn senest søndag formiddag kl 11. og jeg liker å sove lenge. Så blir vel lørdag engang.

Nå skal jeg plukke opp boken min!  :D


Ha en fantastisk fredag!

Følg meg her:

Bookstagram: booklery
Instagram: lillepandaen

 

Bookstagram, navn?

 • 18.01.2017 - 15:44

Jeg har kjempelyst å prøve å lage men en bookstagram. Sammens med den andre instagrammen min.
Men, jeg trenger et navn. Har ikke lyst å ha (navn)reads though.. noe litt søtt, fanzy liksom hahaha :p
 

Hjelp?

Dårlig mandag.

 • 16.01.2017 - 20:37

Hele helgen har jeg gått med smerter. I nedre del av ryggen, nærmere bestemt venstre nyre. I think. Værtfall på venstreside. Jeg bare ugh.  Har vært hos legen og de trodde det var nyrebekkenbetennelse, eller jeg trodde, han sjekka ingenting engang.. :( Smertestillende funker ikke, eneste som funker litt er glo'varm varmeflaske der... 

Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre... burde jeg dra tilbake å få dem til å sjekke?
Se det ann? og ta medisinen jeg har fått ut-skreven? :S


Prøver å ikke tenke på det... men er ikke lett..

Hjelp!

 • 06.01.2017 - 13:21

Jeg trenger din hjelp!!
Hva vil du lese mer om her på mob blogg?

Jeg blir kjempe glad om nettop du gir meg tips til dine ønsker.

Og da hjelper du meg til å bli bedre på å blogge.

Neste fredag

 • 05.01.2017 - 10:37

Neste fredag kommer til å bli jævlig. Jeg kommer sikkert til å slite med å sove, være kvalm og nervøs.
Neste fredag er en dag som trykker meg i brystet.

Neste fredag skal jeg i bhg på møte... for å åpne opp og forklare en gang for alle om situasjonen som har oppstått.

Neste fredag må jeg ta med kleenex..
Neste fredag må jeg bruke alle kreftene...

Neste fredag

Ikke igjen...

 • 02.01.2017 - 18:55

Jeg er oppgitt over megselv. Denne dagen som skulle bli en kjempekoselig dag sammen med samboeren, med film og kos. Ble ikke det. Kl 06:30 fikk jeg ikke sove mer og endte opp med å vekke samboeren og vi sto opp..Vi satt i sofaen og frøs begge to, det var iskaldt, altså til og med kjøleskapet var varmer enn leiligheta... det sier noe. Kl 8, slo ovnen seg på..men den har ikke akkurat skutt ut med varme... Vi dro på butikken kl 9 også, just fordi at vel , vi var våkne og sku handle. 

 

Så var jo alt greit da vi kom hjem, da jeg bestemte meg for at jeg ville ta igjen den tapte søvnen. Ligger der, fred og ingen fare....plutselig kjenner jeg det i brystet, halsen, armen...trykket, sovende arm....svimmel... er det et nytt anfall? probably... hvorfor det? Er det fordi at jeg et millisekund tenkt på det dumme møte jeg må ha i neste uke? Det som jeg har angst for å dra i? Kan hende...

Dette skjedde rundt 14 tida... vi sovnet på sofaen istedet i et par timer en stund etterpå og sovnet i senga i 1-1,5 t. Men jeg sitter her ...fortsatt med en ekkel trykkende følelse i brystet... jeg hadde håpt den hadde gått sin vei.... ble igjen i 2016. Men den fulgte meg, lå på lur... 

Jeg prøver å ikke tenke på det...prøver å være rolig.... hjelper vel ikke at halsen er sår, bihullene(`) er irritable og nesa renner så det synger...

Og ...det er skole i morgen... 09:15 - 15:00...  

Nyttårsfeiring og syk

 • 31.12.2016 - 18:28

Jeg føler at nyttår feiringen blir litt meh.. Jeg er syk, så jeg orker lite - begynner å bli snufsete og formen er dårlig.. halsen er vond og klør, jeg fryser og er varm her og der, med hint av trykk i hode.

Den personen som skulle handle stjerneskudd til oss, glemte det.. så blir ikke så mye feiring...

I morgen drar vi tilbake til studiestedet og jeg gleder meg til å ligge på sofaen og ha disney Marathon med samboeren«3

Q: Hvordan går det med deg? Har du en fin nyttår?

Skal vi skammes?

 • 27.12.2016 - 23:34

Jeg har lest noen bloggere sine innlegg, uten å nevne navn eller lenke til dem akkurat nå. Og det jeg syns er pussig er, hvorfor skal folk skammes av blåmerker, skammes av livene sine? Det er mange folk som blir mobbet. Det er mange som har blitt mobbet også. Skal de skammes oer hvordan livene har blitt på grunn av dette? Jeg mener nei. Det er ikke vi som sliter daglig som skal skammes, det er mobberne som burde skammes. 

Jeg har fått høre ofte at - mobberne som mobber, har blitt mobbet før. Det kan hende det. og jeg kjenner en slags irritasjon, hvorfor i herrens navn ønsker de at andre skal lide slik som dem? for å føle seg sterke, for å føre mobbingen over på noen andre, heve seg. Kan hende det, og det kan hende det funker eller ikke funker. Men det er søren meg ikke rett.

Jeg har aldri i mitt liv ønsket at noen skal føle seg jeg har følt. Jeg har følt meg dum, utrygg, redd, svak, stygg, liten, ubetydelig..listen er lang. Min historie har jeg smålig nevnt, og kanskje en forstår meg bedre fra mitt standpunkt.

Før mobbingen begynte var jeg er lita jente som var litt shy, men ikke at det var merkelig, jeg ble venner med de som var under i klasse, over i klasse. Det spilte ingen rolle, jeg tok vare på dem som trengte det. Jeg var glad, jeg var skoleflink (det er sagt, men jeg husker ikke så mye av det) Jeg var ikke dårligere enn andre, vel. kanskje til å svømme - men jeg overlever den biten. Jeg hadde få, men gode venner som jeg var veldig glade i. Jeg var glad og fornøyd med livet. Ingenting å klage på. Vel, annet en X som jeg ikke ønsker å  navngi, men den personen ødela endel for både meg og andre... og jeg skulle ønske den personen skjerpet seg. Så begynte det...

6.klasse - 7.klasse
Det begynte i det små, utestenging, lyving om å bli med meg hjem... jeg skjønte ingenting? hvorfor? De begynte å se ned på meg, jeg var ikke søt og liten lenger. Jeg var et offer. Ironisk nok, så var det nok smålig mobbing før det også - men jeg tenkte ikke, jeg forsvarte de personene .. jeg ane ikke at de satte opp "acts" og jeg ...dum og beskyttende, tok agnet. Jeg hadde ingen plutselig, det ble vondt, forvirrende... jeg skjønte lite.  Jeg kunne leve med dette, det var jo ikke så lille...men i slutten av 7.klasse, så hadde jeg en vennine det var mye bråk med, jeg ønsket at hun skulle forstå hva som var rett og galt - og at den "vennen" hun hadde var farlig... (hun truet med å ta selvmord, kutte seg...ect) da jeg var venn med henne...det ble helt.. galt. Jeg prøvde å prate henne til fornuft (hun venne hennes, la oss kalle henne C og min venninde V)  C såhvit jeg vet, gjorde ingen av delen...men jeg mistenker at hun fikk nummeret mitt, kanskje eller kanskje ikke. hvem det var, aner jeg ikke... men jeg fikk beskjed må melding... "Gå og dø"  det var en melding jeg fikk, og jeg reagerte med å slette den... jeg ble iskald nedover ryggen og vondt i magen som om det var min feil...hvem det var? aner ikke. Jeg fikk ikke flere though. C var borte når V flyttet fra meg, og igjen var jeg alene. 

Men jeg tenkte at 8.klasse, ny større plass, mer folk. venner kanskje? å, så feil jeg skulle ta...

8.klasse
Jeg kjenner det svir i magen og brystet bare jeg tenker på det.  Det var mer utestenging for hver dag som gikk. Matten ble et problem. Jeg ble satt i spesialgruppe, sammen med mobberen min...ikke at jeg tenkte så mye på det... spesialgruppen var meg, og ca  6 andre gutter. Timene ble bortkastet. Jeg lærte ingenting. lærerene var sikkelig buddies. Sikkert chill, men ikke når jeg desperat prøver å forstå. Etter en stund, så var jeg og forsåhvit jeg vet, en annen elev (men han ble med i hans gjeng, så det..slapp han jo unna) og en lærer hans målskiver. Han spredde rykter om læreren, slo andre, kastet is-snøballer i hode på meg, slo meg i bakhode ..fordi at jeg turte å kalle han idiot og fordi han malte på blyanten min....helst ikke kom her å si at det var en "crush" fordi det orker jeg ikke tro på. Jeg prøvde å snakke med en lærer, hun snudde det mot min mor... alt var hennes feil, hvordan er det hjemme? ja, sikkert fælt...bla bla... jeg sluttet å snakke med henne.


Vi flyttet. på starten til sommeferien, da folk skulle gi kontaktlæreren en rose, jeg dro. Jeg nektet. Hun fortjente ikke gode ord eller roser fra meg. Hun fortjente å vite hvor jævlig jeg hadde det. at jeg spilte syk flere ganger i uka, at jeg gråt meg i søvn fordi jeg ikke ville tilbake på skolen... ingen sa noe, ingen kontaktet meg. Uten om en lærer, naturfaglæreren. Jeg skulle ønske at jeg hadde grepet sjangsen om å si det til han, men jeg tror han viste.  Jeg var sår på leppene, jeg tror at når jeg fysisk blir redd, sint eller usikker så plukker jeg meg på leppene ...det gjør vondt ..høres ut som selvskading. Men jeg gjør det veldig lite nå faktisk. jeg gikk konstant med hodetelefoner...

Heck...det året, jeg funderte på...ville verden være bedre hvis jeg døde? jeg "prøvde" å ta livet av megselv, ved å holde pusten i badebasseng... Jeg fant ut i ettertid at mamma viste dette her og prøvde å ta tak for å hjelpe meg. Men den eneste gleden var, vi flyttet! Da ble det bedre.

Jeg var fortsatt redd, ødelagt, holdt meg til musikken, snakket ikke til noen...men sakte men sikkert, jeg la vekk hodetelefonenen, fikk meg noen venner. Ble gladere. Hadde mindre sår, var ikke redd...Alt føltes bedre, og jeg gledet meg til å begynne på 1.vgs.

1.vgs
Du vet når du har i 2 år jobbet for noe? og du kommer i den jævligste klassen du kan tenke deg?  Ja. Der havnet jeg, folk som mobbet folk som var åpent kristne, folk som mobbet læreren fordi...vel, jeg vet ikke? folk som mobbet meg fordi jeg svarte feil, var liten, passet ikke inn... hadde andre interesser? Jeg hadde ei som kalte meg hore og bitch pga hun trodde jeg var forelska i hennes crush, når jeg hadde vært i et trofast forhold, siden  sommeren til 10.klasse. Jeg fikk rykter spredd rundt av ei som var sjalu over den eneste vennen jeg hadde...folk som var sure på meg fordi at jeg en gang fikk 5+ på en oppgave...Det var omtrent det stolteste øyeblikket i mitt liv. Jeg ble ødelagt igjen, jeg slet med å dra på skolen, slet med å sove... orket ikke. ville ikke. Presentasjonen ble ødelagt... jeg strøk nesten i matte. Jeg fikk ikke hjelp fra kontaktlærerene, miljørådgiveren eller hva søren, rådgiveren, ingen... Fordi jeg siterer "hva vil du vi skal gjøre?" "vi kan ikke utvise dem."  Jo! du kunne ha tatt kontakt med foreldre, fortalt dem hvordan døtrene deres behandler læreren som måtte ta 4 ukers fri , istedenfor 2. Jeg som slet. Neida. Stefaren min, moren min og meg var på et møte...med kontaktlærer, rektor og diverse... Jeg var stolt over stefaren min da han sprakk, han ble så sint, han sto opp ( han her en høy mann) og kjeftet...Jeg var stolt og målløs.

Jeg flyttet igjen og har brukt lang tid å bygge meg opp. Jeg er mørkredd, husredd, paranoid...Jeg er sikkelig introvert og liker best å være med en små grupper og folk jeg kjenner godt. Jeg har fått mattevansker, jeg har vondt i ryggen av å bøye meg slik at ingen ser ansiktet mitt, jeg har vonde håndledd-hender... lista er lang.

 

Tidligere opplevelse som gjorde at jeg har slitt de siste månedene har jeg også hatt. Dette kan lese -http://pandacat.blogg.no/1478267663_sviende_flelse_i_hjer.html og http://pandacat.blogg.no/1478639940_valgvake__praksis.html
Jeg tror jeg har fått angst. Jeg går med en ekkel følelse i brystet, det er ikke vondt, det er ubehagelig.  Jeg har også hatt panikk/angst-anfall. Det var før selve opplevelsene - men at alt pressure og stresset gikk meg til hode. Så ble alt jævlig, jeg kasta opp og slet med å komme meg til praksis...jeg gråt, jeg dro derifra .. Jeg har fått lagt det litt bak meg nå, men jeg vet at det ikke er borte enda, det ligger der..spessielt når negative tanker kommer innom. Og, det gjør det. Ofte.  Men jeg sloss, jeg sloss hver eneste dag.

Jeg skal ikke gi meg. 


Og dermed skal jeg ikke skjemmes. Ingen skal skemmest for å bli mobbet.  Ingen skal bli forhåndsdømt eller dømt for hvem de er som person. Jeg er anderledes, jeg tar ting inn anderledes, jeg er usikker og jeg kjemper for at jeg skal bli god. Jeg gir meg ikke og mitt liv har vært jævlig, men jeg sloss hver eneste dag for å bli det jeg ønsker å bli. 

Jeg må bli trygg først og slippe ned skuldrene og det får jeg bare ved at folk glir meg tid, gir meg trygghet og forstår seg på meg. De trenger ikke forstå meg ved livet, fordi er ikke alltid at en kan det. Men, jeg skal ikke skammest for at jeg er den personen jeg er og hvordan livet mitt har vært. Jeg kjemper hver dag. Jeg skal ikke gi meg. Men ingen skal komme å fortelle meg at jeg ikke passer når jeg vet jeg kan. ingen skal få meg til å føle skam.

Det burde ikke du heller, hva enn du har opplevd.

Lillejulaften.

 • 25.12.2016 - 17:44

(ble tull med innleggene så de kommer idag, selv om dagen var olanlagt)

 

idag er det selveste lillejulaften. Jeg holder vel på å rydde, vaske og hjelpe mamma hjemme. Det lukter grønnsåpe over hele huset og skal bli godt når vi er ferdige. Jeg er ikke veldig glad i denne rydde-vaske prosessen, men jobber på likevel. Samtidig passer på småsøskene :) er jo litt kos likevel og senere idag så håper jeg på at jeg og småsøskene skal se en film eller to. <3 

Håper du også koser deg! 

Hjemreise.

 • 20.12.2016 - 17:33

Jeg kommer til å ha noen innlegg som kommer tidsinnstilt fra no av og en stund. Det er fordi jeg reiser hjemover og ønsker å fokusere deretter. Vi skal hjem til sambo sine foreldre, så skal vi til besteforeldrene mine en stund også skal vi litt av hvert. Så bare sånn at dere vet det, jeg svarer nok på komentarer og leser litt blogger, men that's it. :)

Eksamensdag.

 • 19.12.2016 - 11:32

Idag er det eksamensdag. Det kommer et innlegg senere, men det er tidsinnstilt, pga eksamensmodus. Huhu. Tough, jeg er kanskje ferdig når innlegget kommer. Men da ønsker jeg også å slappe av og jeg skal på eksamensfest, maybe. Ikke helt sikkert enda, sukk. Men sånn er det!

Hva vil du lese om, i 2017?

 • 09.12.2016 - 16:48

Vi er i desember og det er ikke lenge til vi skal si farvell til 2016 og velkomme 2017 i varmen.  Derfor har jeg også ønsket å lage meg en spørreundersøkelse angående hva folk ønsker å lese av meg til dette nye året.  Jeg tar også forslag med takk! :) Ønsker å bli en bedre blogger også. Så. Håper dere stemmer. :)

NB! Det går ann å hake av flere ting om ønskelig! :)

 
 
Hva vil du leser mer om på "Pandacat?"
Hverdagsliv
Bok/Serie omtalelse
Anime Review
Challenges
Kjærlighetskliss
Other
Studier
Other
Please Specify:
 
 
 
 
 
 

Glad!!!

 • 02.12.2016 - 20:15

Tro det eller ei, nå kan.eksamen bare komme. Jeg har klarert meg for den, fikk det faglige arbeidet godkjent!💚

See you later!

 • 25.11.2016 - 13:33

Når dere leser dette - så er jeg på vei hjem til ho mor for ei lita stund. Bare over helga. Kjenner jeg trenger å ta meg en pause fra skolemas, faglig arbeid og alt som hører med. Sambo kjører. så det blir spennende, blir vår lengste tur hittil. ca 3t og 45 min elns. nesten 4 timer altså. Gleder meg til å komme frem!

Det betyr at jeg nok ikke kommer til å blogge noe særlig i helga - da jeg lar dataen stå igjen.

Image result for see you later

Sees på søndag!

Humøret snur seg i alle merkelige vinkler.

 • 24.11.2016 - 12:42

Allerede før klokken er 14. Har jeg opplevd tusen ting og humøret har snudd seg i flere vinkler enn jeg kan telle. 
Stå opp med for lite søvn, komme til skolen der vi snakker om prosjektarbeid til neste praksis som jeg tvilsomt kommer til å stå på... i tilegg til 2.lederdager og alt det som hører med... humøret på bånn.. Kjøper cola. Humøret opp. Drar hjem og "skulker" siste timene fordi jeg må skrive et arb.krav på mellom 1600-2000 ord til i morgen kl 14:00. Altså, har jeg litt over 25 timer på meg... Det betyr jobbing i hele kveld og eventuelt natt ._. 
Skal også få inkalling til et møte med praksisansvarlig, en eller annen gang idag. Jippi..

Så humøret mitt er nogenlunde..meh og stressa. i tilegg fikk vi pakke i posten. Jippi! :D
Men vet du hva? den pakken skulle bli julegave til stelillebroren min... men pakke-opp-og-sjekke folka har søren meg reve opp, sjekka, satt den nogenlunde inni...og ikke teipa sikkelig igjen...sånn atte... vi fikk "pakken" ..bare ikke innholdet.. :( så nå prøver vi å få tak i den, for guess what. den kosta nesten 200kr og var den siste på lager hos ebay...FML.

 

 

Nei. nå skal jeg ta meg et glass cola og kjøre i gang leting av pensumstoff.

Studiedag, Pokemon Sun og Andre rariteter.

 • 23.11.2016 - 09:24

idag er studiedag. Egentlig hadde jeg lyst til å sove. Men samboeren skulle ha 2timers "hjemmeeksamen" med close-reading av engelsk poesi(?).  Så jeg sitter på samme rom som han og prøver å få gjort noe ut av meg - jeg har 1.arb.krav som skal inn på fredag (1800 ord) men jeg skal også en oppgave men jeg har ikke peiling på det - pga jeg har en del av det sammen med 8 andre folk...og hjelper de meg? Naj. ._. Oh well, De får ta til takke med det de får.

 

Pokemon sun & moon kommer idag. Gjett om jeg gleder meg?! Samboeren skal ha Moon, mens jeg som elsker flamme, kattedyr og generelt badass puser skal ha Sun. Ofc. Noen som kan gjette seg til hvem jeg skal starte med? Nei. Blir ikke flamme-typen i år :o så da vet dere det^^


Nei. Nå må jeg returnere til bøkene mine og prøve å finne noe fornuftig. 
*Sjokomelkslurp*

Framføring, irritasjon, innleveringer..

 • 22.11.2016 - 19:29

Idag har jeg kjent på mange forskjellige følelser og hatt en ganske stressende dag. Vi hadde framføring av arb.kravet vårt og jeg vettu var ikke klar i det hele tatt. Jeg datt ut, ble forvirret, glemte 2/3 deler av det jeg ville si og formidle...men jeg sto! søren heller, jeg sto! Det er jeg glad for. Men satt i et rom uten noe form for luft, 20 personer og trang varme ..det var fryktelig plagsomt. spessielt når vi satt der i over 5 timer- så jeg var sinnsyk glad når jeg kom ned til leiligheten igjen.

så sovnet jeg etter en stund, vondt i hode, sliten og ganske enkelt trøtt og utmattet. Våknet til en diskusjon jeg ikke skjønte noe av og folk ringte meg...pga en dum oppgave... først nå 1time etterpå har jeg faktisk skjønt littegrann av det jeg skulle gjøre. Jeg ble oppkava og urolig at jeg tok meg en halv vivial og kjenner at virkningen har begynt med en gang...

Så yeah. Har denne oppgava til i morga. (1400). Arb.krav  jeg egentlig ville begynne med idag ( innlevering: fredag 14:00) også på toppen av det hele kommer Pokemon Sun & Moon i posten i morgen, men er redd jeg ikke får glede meg av det enda og det er jo snurt... blah. Samboeren er ute og handler ingredienser til nachos -så det blir veldig godt :) gleder meg. 

Imens skal jeg sette på gilmore girls (nye sesongne har premiære på netflix på fredag!) <3 og prøve å skjønne noe av dette her.

Litt forskjellig fra idag :D

 • 02.11.2016 - 18:11

jeg er sliten. fysisk og mentalt. Idag hadde jeg min 1 av 2 lederdag. Er helt død innvendig. Så trøtt sliten. Sovnet i 2,5 time når jeg kom hjem så du ser jo at jeg er ganske sliten.  Det er mye på en gang når en skal huske beskjeder, bestemme alt over folk som har jobbet der lenge - det er så kunstig. Så jeg skulle egentlig ha svart på spørsmålsrunden, men den er ikke enda svart på - så jeg tror jeg venter til helga igjen. SORRY! men orker omtrent ikke og vil bare slappe helt helt av.

Morsom søt greie.

 • 01.11.2016 - 16:48

Jeg fikk høre noe morsomt i praksis idag/igår. Blanda av de dagene. Jeg fortalte at jeg ikke blir noe høyere, altså jeg er 1.50 så jeg er ikke akkurat veldig høy. Men da sto det fire unger foran meg og bare så ganske betenkt ut, også ser ene ungen på meg og sier " Du er udødelig!" På grunn av at jeg ikke blir høyere. Det var egentlig veldig morsomt, fordi de var dødseriøse og nå er jeg "Ho udødelige" liiitt creepy da. hehe.

 

i morgen skal jeg ha lederdag...gruer meg sinnsjukt. :(

Eksamensvar, Praksis og greier.

 • 27.10.2016 - 23:02

Dere vet at for en tid tilbake nevnte jeg at jeg hadde en konte-eksamen (altså en eksamen jeg måtte ta opp igjen)  på jeg strøk. Vel, igår så fikk jeg svar på karakteren. :D Jeg var så fornøyd at jeg sto, bare så glad at jeg har ikke peiling. Var for sliten til å hoppe rundt - da praksisen tar mye av energien min i det siste og det kommer den til å gjøre flere uker framover. Men jeg sto -  nå krysser jeg fingrene for at jeg kommer meg til denne eksamenen og ikke må ta den til sommeren... Det kan faktisk hende jeg må det. ugh, vi får bare se! :)

Spørr meg :)

 • 25.10.2016 - 21:56

Minner på spørsmålsrunden, som avgjøres på fredag kveld :)

1 dag av praksis unnagjort.

 • 24.10.2016 - 16:24

Jeg skulle egentlig skrive om spørsmålrunda - men jeg lar den stå lit ttil.

Det jeg vil skrive om. er at jeg har nå hatt min første praksisdag, den er da over. Mye informasjon, det kan jeg skrive under på - hode ble veldig fylt opp. Jeg er fornøyd med dagen alt i alt. Må bare huske å ta med meg hansker og eventuelt mer sokker fordi jeg frøs ganske helftig på hendene og føttene. :D men jeg tror jeg kan kose meg på praksisen ja :D kjekke barn, kjekke folk. jeg sier ikke hvor jeg er eller hvor mange ect. :D hehe. Jeg er ganske sliten nå, og kommer til å bruke denne dagen til avlslapping resten. Phew! :) gleder meg til i morgen, selv om det er ganske hardt å stå opp tidlig :p

 

 

 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDA!! Spørr meg! 

Lille led-lys

 • 20.10.2016 - 00:55

Jeg er mørkredd men dette lille led - lyset er koselig og jeg bare elsker det.  Gir ganske godt lys fra seg og, så vi bruker ikke like mye strøm nå heller!

Kjøpt 2stk på Europris til 80 kr. Så det blir nok flere! Denne er blå mens andre er vist hvit.

Min helg sålangt.

 • 08.10.2016 - 19:40

Denne helga starta ganske treigt. Jeg hadde sannelig ikke lyst å komme meg ut av senga og til skolen igår. BUT I DID. Og jeg  hadde kunst og håndtverk. Det var supermorsomt! de to timene vi hadde bare fløy avgårde. Så var det drama, der jeg og to stk skal ha objektivteater hos en barnehagen 18.oktober så vi måtte finne et eventyr vi skal bruke og plutselig...var det helg :D det var såpass gøy å sitte å snakke og bare komme med forslag ( det beste med det er at når jeg faktisk blir hørt også!).

Så dro jeg hjem...og senere på kvelden etter en powernap så kom samboerne hjem. Jeg sto på bussholdeplassen  og venta i 30 minutter mens jeg frøs rumpa av meg. ikke akkurat smart tenkt, but okay. Det ble sikkelig klissete etterpå. Jeg sprang i armene hans og klemte han, vi sto der i typ 5-6minutter og bare klemte...<3 jeg følte faktisk for å gråte av glede...  Jeg var så glad at det ikke var mulig. 


Dagen idag våkna vi superseint, jeg lagde kakao og satt meg ute i sola med ei vennine og prata om alt og ingenting. Var superkoselig! Det er ikke så lenge siden hun dro. Nå sitter jeg her og slapper av og gjør ingenting annet en å se på friends, mens samboeren møter noen fra gamle-klassen på "reunion" så. håper at han har det kjekt <3

Ferdig med eksamensoppgava.

 • 05.10.2016 - 20:00

Dere som har meg på snapchat har vel allerede fått det med seg.  Men nå kan jeg senke skuldrene, trekke pusten og slappe av. Nå må jeg bare vente til 26.Oktober for å få vite om jeg står eller må ta den hersens oppgava igjen.. ugh. Jeg har stressa, sove dårlig, har gråte fem seks ganger.... og bare kastet bøker over alt i rommet ...


Men nå kan jeg gjøre akkurat det jeg vil. Vel fram til leggetid og mer skole. Men you get my drift! :) Jeg er glad og avslappet. Men gruer meg litt til å få vite det..fordi jeg rekker ikke å ta den opp igjen til Våren. Da må det isåfall bli neste år.

Så, yeah. 

 

 

Når ser jeg friends, spiser chips og drikker cola <3 syns det er veldig velfortjent.

Dag 1 av 3: Hjemme-eksamen.

 • 03.10.2016 - 22:32

Den har ikke akkurat gått sånn superbra. Har fått skreve ca 300 ord i dag. av.. *kremt* 2000 så.. det er jo noe. Men jeg har vært stuck på en liten del i mange timer no. Så jeg mener jo at noen ord er bedre enn ingen.  I morgen må jeg få skrevet resterende, eller værtfall over 1000 ord... 
Kan hende jeg har følt meg litt tom, uten min beste venn og kjæreste Mr.PandaCat. Men. En ny dag i morgen! 
Jeg skal klare å skrive, må bare komme meg over denne bumpen først. 

 

Kan hende jeg skriver mer i natterstider, who knows. Men akkurat nå er jeg bare tappet for energi. blah.

Litt forskjellig + neste uke.

 • 29.09.2016 - 19:21

Da er vi på torsdag og det er snart helg. Vel for heldige lille meg så var det helg etter skolen idag. Da dro jeg hjem og sov en stund. Jeg sover mye, medgir det. men yeah. Uka har vert ok, i guess? Skole mandag, jobbing med oppgava på tirsdag og onsdagen. Skole idag..og fri i morgen som skal bli brukt til arbeidskrav arbeid og hele helga blir også viet til kjæreste-kos fordi han drar til Malaga på mandag. :( obligatorisk klassetur. Det er vel greit å kunne kjenne på følelsen når en er fra hverandre - da vet en hvor mye en egentlig føler for personen <3 Jeg hater å være borte fra han, men han har lovet å gi meg oppdateringer samt kjøpe noe suvenier og på tax-freen til meg^^ Dessuten vet jeg at han kommer til å stotrivest. Så da er jeg fornøyd. Uansett så sees neste uke sånn for meg: (Da er jeg også fri for disse hersens mensen krampene og blæh som har tatt opp denne uka her veldig...)  

Merk! Jeg skal ta konte-eksamen mandag - onsdagen.. hjemmeeksamen som jeg så fint strøk på..

Mandag: 09:15 - 15:00 skole. Hjem.  Sjekke ut oppgava til eksamenen, lage meg en mal hvordan jeg vil gjøre dette. Også skrive så mye jeg får til.
Tirsdag: 09:15 - 12:00 skole. Hjem. Skrive på oppgava. 
Onsdag: Dropper skolen pga innlevering kl 14:00 på eksamen. Skrive ferdig, lese over, fikse, og legge in i fronter. 
Torsdag:  09:15 - 15:00 Skole. Hjem. Sove. Spise og slappe helt av etter konte-eksamen.
Fredag: 09:15 - 14:00 Skole. Hjem. Sove. Også vente på bussstoppet på kjæresten <3 

Så, jeg har egentlig fult opp med ting å gjøre og når skolen tar oppe mesteparten av tiden, så går tiden fortere.
Jeg gleder meg til å få det overståt med eksamenen, og at samboeren kommer hjem igjen. Jeg vet at jeg kommer til å savne han kjempemasse. 

Image result for work work work

Møt flaggergris Mr.Nøff

 • 23.09.2016 - 16:07

Jeg sa for et par uker tilbake at vi drev å tova. Men jeg husker desverre ikke om jeg sa spesifikt hva. Nå skal dere få se bildeprosessen og endelig resultat, dette skulle bli.en turkis katt men det ble happy accident <3 så det ble en mix mellom en flagger mus og en gris ~

Ta daaa!

Jeg har diktet en liten historie om Mr.Nøff.

Han var alltid en merkelig gris, fordi han var ikke som de andre grisene, ikke om han prøvde veldig en gang. Han var turkis og uten hale, også var ørene så rare. De var svarte og ikke i riktig størrelse , så han dro sin vei.  På veien så møtte han mange dyr,  men de likte ikke han no dårlig. Så han satt seg ned i gresset og ventet... kanskje han kunne få regnet til å vaske vekk den turkise fargen? Men, en dag kom det en brun løve son forøvrig var en bamse. Han undret seg fælt på hvordan en brun løve kunne være. Så han spurte denne løven om dette, da svarte Løven som het Løve « enkelt, jeg lever på grunn av fantasi». Mr.Nøff var ikke helt sikker på dette,men løven så.snill ut.... «kan du vise meg eieren din..som har slik god fantasi?» ba han forsiktig. Så nå bor han med meg, løve og mange fler! <3

Dette er da Løve <3 min trofaste kosebamse i over 20år <3

Q: skal Mr.Nøff få et fornavn?

Framføring.

 • 22.09.2016 - 13:21

Jeg hadde framføring idag. Dette er noe som bare er blæh... jeg skalv og ble redd... trodde nesten at panikk anfall skulle starte. Nå.er jeg ferdig, heldigvis. Berre 1 dag igjen til helg. Helg uten samboeren, men jeg kan ae på hva jeg vil uten at han ser rart på meg 😝 hihi.

Sliten. Sov 3timer i natt..så yeah, nå er det de andre gruppene sin tur og jeg håper at det går fort.

Serie-Hjelp!

 • 19.09.2016 - 16:58

Jeg ser etter nye serier å ser på, jeg liker spessielt gilmore girls, One three hill, Ugly betty ect ect. Drama, comedy, kjærlighet. Noe jeg kan ha på i bakrunna hjelper stort vedrørende arbeid. I'know. Rart. Men sånn er det bare egentlig. 

 

Så har du noen serier i denne retningen? :D  

One three hill, stress og neste uke.

 • 18.09.2016 - 23:16

Det er ganske deilig å skulle ha fri til og med tirsdagen kjenner jeg. etter 2 uker med fryktelig mye stress, matforgiftning og panikk-angst-anfall. Så tar jeg meg sikkelig tid til oppladning med sims, cola, serier og kjærestekos. jeg håper bare panikk/angst-anfallet ikke skjer igjen, fordi neste helg skal samboeren dra til Bergen. Han er bare der til søndagskveld. Men likevel da. Den tid den sorg.

Gjett hvem som har nettop begynt å sett One three hill? :P jo Jeg! Så hvis dere har sånne serier jeg kan se på. evt: Home and Away, Ugly Betty ect. og Link til hvor jeg kan se dette. Nå ser jeg på Watchseries fordi en blogg nevnte at en kunne se dette. hihi. Så jeg skal sløve foran pc'en med serier både nå og neste helg.  Så satser jeg på ingen panikk-anfall. 

Jeg kommer jo til å slite litt angående mørkredd og husredd-delen. MEN så lenge jeg klarer å distrahere meg selv med serier, lys og viten at jeg når samboeren på tlf <3 så går det nok bra! :) Håper jeg. heh.

 

Denne uken ser sånn ut:
Mandag - Ingenting spessielt.
Tirsdag - Ingenting.
Onsdag:Skole og øving av framføring.
Torsdag: Skole og framføring
Fredag: Skole til 14:00, ved Kunst og håndtverk & Drama. 


Veldig synd at jeg må komme hjem til tomt hus når jeg er ferdig på skolen...men, jeg kommer meg opp og til skolen og uansett så har jeg Samboeren på mld eller tlf fort nok hvis det skulle være noe <3

Litt Oppdatering angående de siste dagene.

 • 16.09.2016 - 16:51

Natt til igår så sov jeg på sofaen, i frykt at panikk-anfallet skulle komme tilbake. Samboeren sov kanskje 1-5t fordi han var redd jeg skulle våkne og få panikk igjen. Vi lå og såg på Star Wars Rebels (som faktisk var ganske morsomt!) men rundt 04:00 så måtte jeg prøve å sove.  Jeg skulle egentlig tilbake på skolen på torsdagen. Men jeg var fysisk og psykisk utslitt at jeg sov et par timer til på soffaen. Våkna av at sola irriterte meg noe sjukt.

Jeg tenkte jeg skulle sove litt mer etter at jeg hadde fått i meg noe cola og noe for å stabilisere magen. Men etter 1time på sofaen, så kom et nytt anfall..så jeg måtte be samboeren komme hjem. Jeg var såpass redd etter onsdagen. Så vi dro ut og jeg fikk meg en time hos legen.

Natt til idag så sov jeg i senga vår igjen uten noen form for anfall. Grunnen til at jeg ikke turte å sove i senga var fordi det var der anfallet begynte og jeg blir litt uggen av å prate om det. Så dette er det siste jeg kommer til å nevne, om det ikke kommer mer av dette D:

 Idag så var jeg hos legen og fikk prata litt. Er snakk om at jeg kanskje skal til psykolog ellernoe. for å få råd om hvordan jeg skal "angripe" dette her. Så vi får se... Jeg liker det ikke..og onsdagen var den værste dagen, jeg begynte å prate om at jeg heller skulle ønske at jeg hadde matforgiftning (vondt  i magen + oppkast = en hel natt..) en dette her.. så du kan tenke deg hvor fælt det var.

Idag har jeg det bede, jeg sov hele natten og følte meg trygg, har fri idag så jeg skal lade opp i helga..i håp om at jeg ikke får flere anfall. Det er slitsomt og sikkelig ekkelt... Men tenkt jeg skulle oppdatere dere gode lesere på denne fronten.

Men! Nå må jeg stikke! skal spille Wii med samboeren <3 
Image result

Dagene idag + en fin overaskelse.

 • 23.08.2016 - 21:09

Dagen idag ble ganske. Hva skal jeg si?  Kjedelig. grusomt kjedelig. Jeg trodde serriøst jeg skulle dø av kjedsomhet. Vel, det er kanskje LITT hardt å ta i. Men iallefall. Vi skulle ha matte. Eller Om matte, that is (alle som kjenner meg vet at det er noe jeg bare.. BLÆÆÆÆH pga ->. Jeg har dyskalkuli )aka "matte vansker" (det er så mye mer en det - men forklaringen gidder jeg desverre ikke gå innpå akkurat i dette innlegget).  Joda, jeg tenkte at jeg får stille med åpent sinn.. men læreren snakker om starten på matte og oldtidens matte ect.. jeg skled bare ut.. jeg klarte desverre ikke følge med... hele hjernen min bare..kobla helt ut. Så jeg satt og doodla og alt mulig annet. I know. it's bad.  Men, så etter 2 timer med informasjon jeg desverre ikke fikk til (både fordi det var så.. uinteressant og at det var så vanskelig å forstå læreren - h*n snakket gebrokkent og vanskelig...) at jeg omtrent ga opp..og av og til svarte hun litt.."overlegent" liksom. Så. yey. Men vi hadde oppgaver som var litt gøy da fordi vi satt og tulla (OG diskuterte, mind you) og fikk gjort oppgavene. + at min gruppe ble igjen og sprang ikke ut når hun sa dei kunne. Vi fikk vistnok "bonus" pga det. Hehe. Så det var litt gøy da.

Men over til overaskelsen. Hun ene vennina mi. Vi kan kalle henne Z. gikk med meg ut, og vi diskuterte litt hva jeg og typen skulle. Vi bestemte at vi skulle ta spill og evt drikke-lek kveld engang neste uke eller helg (Ikke helt bestemt) . Også ble overaskelsen var  at vi bestemte at vi skulle bowle og spise sammen. Sånn dobbeldate, helt plutselig :D Ble da Z og kjæresten og meg og Mr.Pandacat. hihi. Det var veldig gøy! og ikke minst koselig, så jeg er nettop kommet hjem når jeg skriver dette. 

Nå er jeg ganske sliten, er fortsatt syk så det tære på kjenner jeg. Men gøy var det uansett! Nå skal jeg gjøre meg klar til i morgen. Da har jeg 2timer med skole. woohoo. Samboeren har 4t ellernoe. Så jeg drar vel antagelig hjem og napper etter skolen. c: 

 

Q: Har du hatt en fin tirsdag?

2året barnehagelærer: 1.uka

 • 19.08.2016 - 14:44

Denne uka har vært spennende , eller halvparten av denne uka. Den første halvdelen av uka lå jeg bare syk i senga eller så på serier. Som jeg foreløping fortsatt gjør - men tilbake til poenget.  Det var pangstart for det nye året på tirsdagen, med åpningsserrmoni og greier - Men jeg dro da ikke , fordi jeg rett og slett orket ikke å komme meg ut av senga - men samboeren dro dit. Jeg tror jeg skal få et kallenavn på han snart.. lol. Har dere noen ideer til samboerens kallenavn?  Ok Ok. back to what i was saying.  

Onsdag: Så startet vi med informasjon i nybyggget.. fy flate.. Elsket bygget <3 det var lyst, vakkert og STORT. i forhold til hvor mange vi er!  Vi er ca 60 stykker og der kunne vi faktisk sitte med bein-rom!. 09:15 - 11:00 varte informasjonstimene og jeg tror det var ganske greit. Vi hadde ULL2 (Utvikling, leik og læring 2) Mye å få informasjon om, hode mitt var gørr når jeg var ferdig. haha. sånn går det når  jeg er syk.  Der er det 3 arbeidskrav vi skal gjennom FØR jul. fordi vi skal ha eksamenen i dette faget før jul.

- Pluss at jeg må ta opp igjen en eksamen. i Oktober. Auch. Jeg har egentlig ikke lyst. Men, må vel det. Oh well.

Torsdag: Da satt vi på et velkjent rom, som er ganske ok. møtte en Person som jeg ikke trodde skulle komme. S som sa han skulle slutte i fjor. ble med på 2 året. Jeg er veldig glad, fordi at han var min praksisbuddy sammen med en annen. Jeg likte veldig godt å jobbe med dem, og jeg fikk sitte på til praksisen. haha. uff. jeg høres fæl ut. 

Dette var den mest tyngste dagen av dem alle.. Jeg var trøtt, vondt i hode og i kroppen.. 09:15 - 11:00 først med masse informasjon angående  MST (Matematikk, språk og tekst)  Jeg har dyskalkuli (mattevansker) så jeg liker ikke matte no særlig, men skal komme meg gjennom dette.  Var spennede da, uansett. Så fikk vi en hel timens pause, selv om jeg syntes at vi ikke trengte det ..pga liksom vi hadde en time etterpå, men sånn er det ..i guess. 12:00 - 12:45 handlet BARE om matte, ugh. jeg kjente at hjernen min bare NOPE. Oh well. sånn er det.  Men alt var spennende uansett, gleder meg til å ta fatt på det - selv om det er 5 arb.krav i bare dette faget.. gulp. så... shit. jaja.

Fredag:
Dagen idag var litt kaotisk, fordi læreren hadde plutselig blitt booka på samme rom som en annen lærer, så hun slet jo med å finne et annet rom til 60 elever liksom. Men da vi kom dit vi skulle, så hoppet hun over det kjedelige med hva vi skal gå gjennom ect. Det ble sagt at vi skal begynne å tove handdukker og seffølgelig MÅ det bli en Panda! haha. Jeg heter jo den lille pandaen her, så that is what i have to do! :D gleder meg masse da, til KKK - Samboeren sa at det kunne høres ut som det var agående klu klux klan.. wtf. Nope. (Kreativitet, Kultur og Kunst) heh.  Det blir spennede, jeg håper jeg kan bli ordentelig kreativ. 

Jeg lover at jeg skal ta bilder og dokumentere litt her og der. Vet ikke hvor mye jeg vil dele her. Men du kan følge meg på følgende:
Snapchat: tasuke
instagram: lillepandaen
facebook: Pandacat's blogg


 

Snapchat i det siste.

 • 19.08.2016 - 13:08

Sykeprat.

 • 15.08.2016 - 12:17

Jeg trodde jeg skulle slippe unna forkjølelsen, fordi som regel har jeg snørrete nese 1-2 dager også over med det. Men nei da, jeg våkner opp med sår hals og null energi til noe som helst, pluss at jeg får dott i det ene øret hele tiden.... Jeg hadde kjempelyst ut og skulle sjekke butikkene og greier idag. Men jeg fikk streng beskjed av samboeren at jeg blir heime, så går heller han og handler litt. Like greit egentlig, jeg halvfryser og har vondt i kroppen.. ikke feber enda da, men jeg håper bare den ikke kommer. Er studiestart i morgen, men jeg holder meg hjemme da også - jeg er 2år-student så jeg vet hvor rommene er og slikt. Vi starter på onsdag, heldigvis ikke mer en 2timer - det er det jeg tror jeg orker den dagen.

 

Uansett, idag sitter jeg i samboeren sin genser og pysj med sånne tøfler aktige greier som jeg fikk av svigermor. de er herlige :) Og jeg skal evt spille noe pokemon, konsentrasjonen er ikke akkurat den beste idag..Sikkelig dritt fordi jeg har mange ting jeg skulle ha gjort og slikt, men jeg blir bare sittende her istedenfor. Vel sånn er det når en blir syk.

Avslappende dag

 • 04.08.2016 - 20:07

Hva gjør folket idag? :)
Jeg gjør ikke så mye. Vi la oss omtrent kl 5 i natt og sto opp 14. Haha, sett på serier fram til no og kommer antageligvis til å fortsette med det.
Samboeren gikk ut for ¨å handle cola og ostepop til meg, snilleste <3 Så begynte det å høljregne xD haha, da lo jeg litt. Fordi planen hans var å klippe gresset når han kom tilbake.. desverre går ikke det.

Hva har jeg sett?
Devious Housemaids sesong 3.
Mistresses sesong 1. (holder på med 2)
Så skal jeg se en serie på netflix.. godmorning call tror jeg den heter? ^^

Senere blir det kyllingfilet, ris & fløtesaus. nam nam!


Husk å følg meg på instagram: lillepandaen 
facebook:  Pandacat's blogg

Da blir jeg hoppende glad!

Orange is the new black og masse annet blabbel.

 • 03.08.2016 - 00:18

Nå vet dere jo at jeg har fått meg en facebookside, ikke at jeg vet alt hvordan det funker enda. desverre. Men jeg prøver da!  Opp i alt dette, så er jeg hjemme hos samboeren , eller vi er hos foreldrene - siden hjemme er egentlig der leiligheten vår er.. haha. ok. nokk om masse babbel. Men jeg advarte dere, så hah. :D


Jeg hadde egentlig sagt til meg selv at OITNB er ikke noe for meg, vel vet du hva? jeg sitter og ser ep 7 right now. Skamme meg. Samboeren ser på NCIS (jeg skrev det riktig no...?). Vi er ganske komfortable med å se på hver sin serie, ikke at vi er usosiale med hverandre , langt ifra. Vi prater og forteller om seriene og slikt. Så. :) Det er bare sånn vi er, jeg skal være sammen med samboeren fram til lørdag, og mandag så skal jeg jobbe fram til torsdag, da er det pakking og reising på fredag. Studielivet starter for fult 16.august. Kan du tenke deg? jeg gleder meg veldig! Noe jeg ikke gleder meg til og tvinner tomler over, er at jeg har sendt klage og ønske revurdering av eksamenen min ... og i morgen aka idag eller denne uken skal jeg trolig få svar. Jeg har en følelse at jeg kanskje må vente til neste uke... men ja.. ugh.

Imagine Dragons: Warriors

Sitter å hører på denne akkurat no, jeg har falt sikkelig for Imagine Dragons & Fall out boy, den musikken inspirerer meg veldig til å skrive historier og slikt. Samt med koreansk pop, det gir meg ny energi. Jeg ser fortsatt etter masse forskjellig ny musikk, så har du noen som du tror jeg kommer til å like, gi meg!
 

 

Husk å lik siden min -> https://www.facebook.com/pandacatsblogg/

Pokemon Go basillen.

 • 23.07.2016 - 17:26

Yes, da - jeg er også seffølgelig bitt. og med dette førte det til at jeg og typen gikk ut halv tolv og kom hjem igjen 04:00.. haha xD vi gikk omtrent type nesten 9 km. vel, i følge pokemon go - men har ingen app som kan fortelle meg om det er riktig. Fikk min første Flareon og Vulpix så stolt jeg altså :D

Bergensblogging

 • 22.07.2016 - 00:17

Da er vi kommet tilbake fra ferien vår i Bergen og jeg tenkte å fortelle litt. Vi hadde jo mye på tapeten som vi hadde tenkt å gjøre siden vi bare hadde ca 4 dager der.  Jeg var veldig sliten og hyped etter som at jeg hadde vært på jobb en hel uke ( min første ordentelige jobb, ikke praksis...) og før vi dro kjente jeg at jeg begynte å bli snørrete og litt...slapp. tenkte, faen. nå blir jeg syk - og jeg prøvde å ikke la det stoppe oss. Vi kom oss til Bergen  og jeg var sliten men fornøyd da vi satte fra oss bagasjen og fant oss et sted å spise og utforske området. Mandagen ble utforskning av området, butikker, drooling over bøker jeg sansyneligvis vil kjøpe senere...ect. Var veldig kos, men det å være syk (Forkjøla) og ha 'tante rød' med fryktelig mye smerter tar på.. bading ble det ikke noe av og jeg føler meg littegrann skyldig i det. Men vi bowla, dro til akvariet, ikea og koste oss jo selv om. (jeg gjorde det værtfall, kan ikke snakke for samboeren) :P heh.
 

 

Men var litt godt å komme tilbake og. :) Sånn er det vel. likte ikke hotellsenga som liksom skal være en drøm. syns det var plagsomt og dusjen var superteit. Ikea burgeren...æsj. så ja :P hehe. men spennende tur uansett.

Fravær ~ Jobb~ Bergen

 • 06.07.2016 - 23:12

Jeg beklager mitt fravær.  Pcen min er igjen der jeg studerer og er som regel opptatt.  Heh. Hadde min første dag som ferie vikar i bhg og det føltes litt it som praksis bare med betaling,  ~haha.

Så jeg er hjemme og styrer og evt på jobb fredag og neste uke.  18 - 21 juli befinner jeg meg i Bergen.  Om noen ønsker å finne meg ; D gleder meg enormt.  Skal kind of feire 6år sammen med kjæresten da♥ siden vi ikke rekker det på akkurat dato (13 juli).

Nå tror jeg at jeg skal sove.  Vært en lang dag.  Natta.

Klanen

 • 24.06.2016 - 14:36

som dere kanskje vet har jeg hatt lyst på klanen av Merethe vaage en god stund?  c: idag brukte jeg noen av bursdag pengene og kjøpte den!  er veldig glad for det!  så den nesten ikke mellom bøkene.  men der var den.  gleder meg sykt!

Hurra for meg!

 • 19.06.2016 - 15:27

Hurra for meg som fyller år i år! :P Da har jeg "lvl" opp til 21. o_O og det..vel er ikke anderledes. Når dere leser dette er jeg på vei hjem til ho mor og alle go'ingane hjemme <3 Skal kanskje få feiret bittelitt der og da - men blir kos uansett. Så, jeg vet ikke hva mer jeg skal si? satser på å få åpnet gaven fra pappa og co idag også krysser jeg fingrene for resultatet som kommer på mandag.. eksamensresultatet... ugh. blir uggen av å tenke på det.
apropos uggen: sitter nok og er kvalm på bussen... og prøver å sove..:s 

Sommerferie, resultat og greier.

 • 17.06.2016 - 16:07

Da er det offisielt min tur til å ta sommerferie. Var så sliten når jeg kom hjem at jeg sovna ..sånn ca fram til no. Ønsker egentlig bare å vite resultatet, snakk om at vi muligens fikk vite resultatet på eksamenen idag eller mandag.. har null lyst å vente til mandag ...vil bare få det med overstått egentlig. 
Jeg er dødsliten kjenner jeg...orker ingenting.. vil ingenting..eller jo, kansje, jeg tror jeg vil..spille pokemon.
Senere må jeg gjøre rent og rydde litt mer..

EksamenEksamenEksamen...

 • 16.06.2016 - 19:22

Unnskyld meg. Jeg tror jeg legger meg å dør litt... eksamen i morgen. Muntlig-Praktisk metodisk eksamen. Jeg er sinnsykt redd, kvalm og bare uvel.
Øve får jeg ikke til heller... sitter her med et glass cola og bare tenker...gruer meg.. gjør ingenting annet egt. Vurderer nesten å spille pokemon bare for å få tankene på noe annet.. i tilegg så har naboen høg stygg musikk.

Innkjøp til bursdagsfeiring!

 • 14.06.2016 - 14:29

Skal ha en slags bursdagsfeiring nå fredag eller lørdag. Skal man ha bursdag, så skal man ha bursdag!


 

Fin liten tur :D

 • 06.06.2016 - 23:43

Gikk ut rundt 22 tida og gikk en liten tur, rundt bare...gå og snakke. Så kjøpte vi Slush og spiste(?) litt sånn? :P Kasta litt på samboeren, men klarte seff å få halvparten ned i toppen min, kaaaldt!


© Meg.

Jobbing, hosting, mafia og irritasjon til tusen.

 • 22.05.2016 - 00:24

Lovte dere egentlig at jeg skulle skrive når jeg kom hjem fra besøk, men det skjedde ikke fordi jeg var hjemme halv to på natta, så da gikk vi og la oss nesten med en gang. heh. Jeg har desverre ikke tatt noen bilder - men skal fortelle dere om hva vi gjorde på denne dagen :D


09:30 - 11:15 
Her satt jeg og venta på at jeg og gruppa skulle få gjort noe av oppgava og at vi skulle starte - vi starta jo ikke før typ 11:15, og sisteman sov også rundt der - så vi starta ikke før kl 12:00 pga det.

12:00 - 13:30
Prøvde å jobbe, vanskelig med det.. desverre. fikk gjort bittelitt. men men.

14:30 - 16:00
Sovna. Og sov helt til alarmen gikk av. ( har en tildens til å sovne - derfor).

16:00 - 17:00
Dusja og dro ut.

17:30 - 01:00
Da var vi hos ei venninde av meg, hun lagde hjemmelaga kjeks med sjokolade inni og tina brownies. Kjempegodt! Vi fikk også spilt et mimme eller tegnespill - da vi skulle tegne eller mime den personen eller tingen som sto på lappen vi trakk. :P Lo massemasse! Så kom flere og vi spilte et par runder mafia. kjempemorsomt. Fant ut at jeg må jobbe med pokerfjeset mitt, haha.  Vi gikk rundt kl 1 pga jeg orka ikke mer og stemmen var sliten.

som sagt kom vi hjem rundt 01:30 og gikk å la oss rundt 02:15 elns. husker ikke helt. MEN jeg våkna kl 05:05 ...av at naboen hadde fest, han hadde hatt fest da vi kom hjem også - men jeg tenker at det er lov å ha fest til kl 3 så tenkte ikke mye.. men våkna av sinnsyk høg musikk.. det var så lyst ute at jeg trodde at kl var 11 eller 12.. go tenkte, jaja jeg kan nå stå opp... men når jeg såg selve klokkeslettet på mobilen ble jeg sur. Kjæresten gikk ut og ned for å snakke til vedkommende, han ville ikke egentlig skru ned...fordi han festa fordi han hadde levert ei oppgave eller eksamen.. men vedkommendes gjest sa ifra at de burde skru ned... visstnok så krangla de når kjæresten gikk. oh well.

Så jeg er litt trøtt idag når en ikke sovner så tidlig og vekkes bare et par timer senere... blæh.

idag har jeg ikke gjort noe, vært sliten av stemmen ... spilt till pokemon og mario kart med samboeren/kjæresten (ser at jeg endrer det - haha) så jeg tror morgendagen blir litt sånn også.


Q: hvordan har din fredag og lørdag vært?
Q: er du på godfot med naboen?

Yogaøvelser, latter og fin solnedgang.

 • 08.05.2016 - 22:02

Nå har vi nettop kommet hjem fra en finfin tur ut. Når vi gikk ut var det 22 grader ute og klokka var rundt 18:30 Da vi bestemte oss for å ta oss en tur ut. 
Vi ruslet ned, kjøpte is.. ruslet rundt i varmen med solbriller på...og jeg tenkte at vi kunne ta en tur til skolen - av alle ting. pluss jeg måtte på do, heh. (adgangskort + åpne do = YAY) Hehe. så spurte jeg ei venninde om hun hadde lyst å ta seg en tur og sitte i sola med oss - Det hadde ho! :) Vi snakka om alt og ingenting og timene bare fløy forbi... Mye latter, yoga og balanse  øvelser ble også utført (tullete selvfølgelig!) og veiving med armer og bein. Var kjempekos at vi møttes pluss at jeg og Samboeren tok oss en tur ut :D vinn vinn!

//Mobilbilder. av Meg :3

Tok også bilder - bare bittelitt på tilbakeveien fordi himmelen var så fiiin  ¨~  hihi.

Alene omtrent hele helgen.

 • 21.04.2016 - 20:36

Som regel gjør det meg ingenting at jeg er alene..
eller, jo.. jeg kjenner godt på det nå egentlig eller spessielt på kveldene.
jeg vet ikke hva det er eller hvorfor.. utenom mørkredd, husredd, klaustrofobi ect ect.
Men Samboer reiste i dag tidlig, nærmest bestemt 05:15 til et sånn landsmøte greier som varer helt til søndag.. :/
Trist. Jeg hater at han drar... men gleder meg kjempemasse til at han kommer hjem igjen <3 
Vi har snart vært ilag i 6 år, og det er ganske mye for meg..og vår alder.. (jeg blir 21, han er 23). Omtrent ingen av vennnene våre har forhold som varer ..1år kjenner jo selvsagt noen som har det - men ja. mesteparten slår opp og blir ilag ect.. og her er vi.. bare, tja..4 år, 5 år ..og snart 6 år sammen <3
Men NÅ rotet jeg meg bort fra det jeg skulle skrive.
Regnet i hele dag, blæh.. var bare ute 30 min heldigvis haha fordi da var praksis over. men måtte vente i 40 min ute på bussen.. orket ikke gå hjem i styrt regn. Blæh. ble blaut <.<
Men helgen min består av dette:
Fredag: praksis 08:00 - 14:00, dra hjem..skifte og slappe av litt. så dra på besøk 15:30 ..så vet jeg ikke når jeg kommer hjem da :P
Lørdag: Jobbe med arb.krav , sove lenge.. og generelt bare ta det rolig.
Søndag: samme. fram til samboeren kommer hjem (usikkert når på kvelden) og gjøre meg klar til siste praksisdag, som er mandag. :o
Kjenner jeg gruer meg.. altså til å slutte fordi jeg har hatt det så fint og lært så fryktelig mye om megselv og hva jeg må forbedre men også hvordan andre gjør ting og sier og hvorfor.  har vært lærerikt og spennende, alle dagene!

Dagen idag.

 • 18.04.2016 - 18:26

Jeg er egentlig glad mandagen er vel, den er ikke over enda. men den begynner å bli.
Natt til idag lå jeg med fryktelig magesmerter... jeg kjenner det igjen; enten var det fordi jeg spiste pizzaen at noe der ikke var ordentelig stekt eller så var det den chipsen jeg spiste som var no galt med. så jeg spiser ingen av delene idag. Jeg sov dårlig.. så ville egentlig skippe praksis idag og bare gå og legge meg. But Nope. Jeg kom meg til praksis og hadde opplegget mitt - et arb.krav ,.. i pøsende regn. ikke så veldig gøy det akkurat - men det gikk fint da så jeg er glad for det. Vi kom tilbake rundt 12:30 og jeg var ikke så veldig kald...bare max sliten og hele regnklærne var våte, så jeg tok dem av meg etter pausa og brukte dem ikke mer - fordi vi skulle inn igjen etter frukt. (jeg måtte gå og spørre, fordi kl var 13:50 og noen var ikke kommet ut.. heh. de hadde glemt av tida) men jeg tok ut frukta og slikt. Så var det jo ryddetid og frukt, etterpå var det å gå inn. Tok på meg oppvasken, det tok litt tid. heh. men det gikk bra da :) fikk ros :P 

Så var det å komme seg heimover, lå i senga og frøs... sovna, våkna at kjæresten kom hjem med varer og dro igjen ( han har møter idag han. :S) hadde et som begynte kl 17, og et annet som begynner kl 20. så tvilsomt at han kommer hjem før jeg har lagt meg antageligvis. Nå sitter jeg i genseren hans og fryser, samt har tøfler på meg. ... jeg kan ikke begynne å bli syk...

 

Funfact:
I følge fb så ble vi venner for 6 år siden idag :D

Praksis, Syk ect.

 • 01.04.2016 - 20:08

Heisann!
Jeg lovte vel egentlig at jeg skulle blogge etter påske, men slik ble det altså ikke. Jeg hadde dårlig nett fra lørdag til og med mandag - tirsdag - så må jeg leve med kabel-nett (som er mye bedre enn hvordan state det andre nettete e i no) og det er jo ok, men jeg har vært i praksis fra onsdag av og da er det 09:00 være der til 15:00, komme hjem. sliten - sovne eller spille. heh. Har mixet litt på det. Men idag ble jeg 1t lengre fordi dei trengte en til - og de spurte meg. Jeg angrer ikke, fordi jeg har 1,5t til gode^^ ( jeg missforsto på onsdagen og jobbet til 15:30) så :) men jeg føler meg syk, vondt i halsen ved svelging, kald, bare generelt uvell... men jeg er ikke så kald no lengre - har laget meg en te med suketter og melk (Earl Grey)

Skal slappe helt av og lade opp til mandagen, da er det på igjen med 2 av 4 uker med praksis. :) syns det er gøy ^^ jeg går i praksis i barnehage - om noen lurte.

TBBT, Innlevering og slikte ting.

 • 09.03.2016 - 14:03

I mangel på å ha en fornuftig eller fin overskrift ble det sånn.
Her sitter jeg -The big bang theory i bakrunna mens jeg prøver å gjøre oppgava. Har hatt hele uka, men den har vært fæl egentlig.
vel, ikke gårsdagen. men mandagen hadde jeg mareritt og lå med mensensmerter/kramper på nattersti. Samme med tirsdagen, på dagtid derimot så fikk jeg koselig besøk da spilte vi mario kart,mario party og så 2,5 film. (vi ble så trøtte at vi ikke orket siste del) Hun sov over - og dro hjem til moren sin i 10-tiden idag. siden hun skulle ta buss.

Så jeg er ganske sliten av mensensmerter/kramper. joda. tar smertestillende, men det tar så lang tid før det funker ordentelig.. også er det bare en viss til det funker. <.< men jeg krysser fingrene for at jeg får skreve endel idag. Siden jeg er hjemme alene, mørkredd og shit så blir ejg nok oppe lenge. så trøsten er vel den - at jeg har lang tid på å få skrevet masse.

 

 

Hva gjør du denne onsdagen?

LilleLørdag, forelesning, PMO...

 • 02.03.2016 - 16:09

Idag har det vært egentlig ganske avslappende dag. Det blir fort det når jeg har med meg strikketøyet og det er jeg fryktelig glad for egentlig. Fordi da flyr tiden litt lettere og jeg klarer å konsentrere meg.  Det er egentlig veldig koselig^^ 

Dette er da et tidligere bilde når jeg hadde startet, men det er kommet mye lengre no xD hihi.

Vi hadde litt forskjellig idag, om barnevernet, BUP, IOP & IP og sånnt forskjellig.  IOP betyr Individuell OpplæringPlan mens IP betyr Individuell Plan. :) heh. Veldig intressant og alle de 3t vi hadde bare fløy forbi, så dro jeg hjem for å sove i ca 2t og jeg ble med ett mye gladere til sins når jeg stakk opp for å ha PMO. ( Praktisk Metodisk Oppgave)  der vi fikk beskjed om kas oppgave vi skulle ha. Vi skal da ha Yoga - Barneyoga men ikke med barn akkurat - vi ska ha dette med klassen. men ikke enda.

To bilder som jeg tok da jeg var på vei til å gå ned for å sove litt. syns de ble ganske fine med hjelp av filter i instagram. Selv om jeg ikke er noen fotograf. veldig veldig amatør. x)Siste bildet for idag ^^ hehe. Dette legger jeg med fordi jeg ble tegnet på sist onsdag altså 'lillelørdag'  men ja. Jeg skal egentlig bare kose meg med cola og eventuelt serie. Jeg vet ikke helt hva - men men. fordi det blir lang dag i morgen: 09:15 - 16:00 - heldigvis har jeg fri på fredagen. Da skal jeg være med samboeren  helt til han drar , fordi han skal på lørdag til Roma på klassetur. Jeg kjenner jeg gruer meg, men det går vel bra :) 

Antar jeg får lest litt bøker også - så det kommer vel litt anmeldelser antar jeg :)

"Barnehagelærer?" "Det er jo kjempelett!"

 • 25.02.2016 - 19:35

"Barnehagelærer? Haha, må du bli lærer først?" "Å passe barne en hel dag  er kjempelett , trenger ikke utdanning for det..." ect.

Sånne ord gjør meg rasende, frustrert og en smule oppgitt. De personene som da mener dette har aldri egentlig satt seg inn i hva vi gjør og hvorfor vi gjør dette. hva vi må lære, førstehjelp, barns språkutvikling, motorisk utvikling... ect.. for nevne noe. Vi er der for barns første leveår og skal skape trygghet og lære barna om alt forskjellig ( religion, naturen, å være snille mot hverandre..) ect. Det er ikke 'bare bare' å passe en hel haug med barn. Skifte bleie, forsyne dem med mat, nye og tørre klær..  og all læringen vi står for.. hver dag så lærer barna nye ting, nye ord, ny forståelse av ulikt. Vi under oss ilag med dem, skaper forståelse av verden rundt oss og menneskene rundt oss. Vi gjør dem også littegrann klar for skolegang, noe som forventes og at de forhåpentligvis skal glede seg til å begynne på et nytt kapittel i livet. Vi leder dem gjennom et kapittel av livet, fra de er 6mnd til de begynner på skolen, omtrent. Vi er der hver dag for dem og lærer sammens med dem. De lærer av oss, men vi lærer også av dem.  Vi blåser også på slådde knær, trøster dem som trøster trengs men er også er et fang og en sikkerhet når ikke alt er så greit. 

Vi selv lærer noe hver dag, hvis det er barn vi ikke er kjent med - ser vi nye sider av dem og blir overasket på både den positive og negative måten kan det hende. Vi under oss ilag med barna, lager forarbeid for samlingstundene skal ha mening, lærer de om ulike ting som skjer rundt oss og hva vi kan gjøre på grunn av dette - Eller så enkelt som hvilken fugl som trenger mat om vinteren? og hvorfor? Jeg fikk til og med ny lærdom av dette senest i forje uke - da jeg ikke viste hvor mange fugler som drar nytte av at vi lager fuglebrett til dem så de får i seg mat.   Men Vi som barnehagelærer vi er jo på en måte en slags "lærer" for både oss selv og barna i denne tiden - vi må lære oss å forstå barna, hvordan vi burde reagere og hva vi skal si hvis de spør angående religion eller "hva tror du på". Vi må ta avgjørelser hvis vi ser at det er fare for barnets helse hjemme eller at de trenger utredning for ADHD, autisme, torrets... ect .. Det er så mye en barnehagelærer må huske på og samtidig passe på barna hele tiden, ute, inne, i skogen, på vei til og fra skogen. Hele dagen er en lærdom som fester seg hoss barna. Vi er også rollemodeller - hva vi sier og hva vi gjør er viktig i barnets liv sånn at de forstår hva som er gode handlinger, gode egenskaper men også dårlige handlinger som får konsekvenser og dårlige egenskaper som ikke blir godtatt.

Jeg ser at jeg kunne ha skreve massevis angående det å være barnehagelærer fordi jeg brenner så veldig for det - selv om jeg bare går 1året og trivest som bare det. Men jeg tror jeg skal stoppe der og ikke skrive så mye mer - da hadde nok blogginlegget for langt.

Men det jeg skulle fram til:
- Prøv å vær med oss en uke på skolebenken og se hvor mye vi lærer hver dag  - som vi trenger for å kunne bli gode barnehagelærerere eller vær med oss i barnehagen en hel dag og se hva vi gjør og hvilke valg vi må ta ( for tro meg, vi må ta tusenvis av valg hver dag og det er ikke alltid at det syns, men vi gjør det ) og hvordan vi arbeider.

 

Jeg er stolt av at jeg skal bli barnehagelærer. 

Snø, måking og ergelse.

 • 24.02.2016 - 20:02

Jeg er veldig glad i snø, generelt. egentlig.  Vinteren er både fin og fæl.  Og det jeg har tenkt å si nå er ikke egentlig rettet mot selve 'snøen' 'kulden' eller 'vinteren'. Dette er til de som måker - du vet dem som durer forbi når vi sover og når vi minst venter det?
De folkene ja. Jeg skjønner ikke hvorfor at de skal dumpe snøen i ingangspartiene til fol, utkjørselen og ikke minst - fortauet. idag så måtte jeg gå ut i veien fordi det ikke var plass å gå  - fordi det var for mye snø pluss at det sto en bil på fortauet som var måkt inn i snø omtrent.

Jeg skjønner jo at det er vanskelig å finne plass, men når det gjør det vanskelig å gå og fare for folk når vi må gå ut i veien... Da er det heller bedre å dytte det mot hager eller plasser som ikke er i bruk at the moment. Sånn at vi ikke trenger og kave og bruke bilfeltet ... Jeg syns det er fryktelig dumt. For både oss og bilistene. Fortauene blir overfylt, innkjørselene må måkes hver eneste dag for at billistene skal komme seg ut.. men også når billister bare finner ut at de skal parkere bilen sin på fortauet.. det syns jeg er fryktelig irriterende.. og skjønner ikke helt tankegangen når det fins massevis av parkeringsplasser bare sånn type 4 meter fra en.

Dag 3/3, 'Barn og snø' er offisielt over.

 • 19.02.2016 - 21:26

Jeg tenkte jeg skulle oppdatere dere på den fronten, siden folk syntes det var gøy å høre om det x) selv om jeg ikke skrev så sinnsykt mye angående dagene da, ikke i seg selv. men shit au. eller skit au? haha. Vel dagen startet med at jeg kjempet for å få i meg mat samtidig å klare å puste ( tett i nesa, uknow) tok meg smertestillende. Pakka sekken, kledde på meg ull og alt sammen og dro. Vi bygde sitteplass for barnehagene som skulle komme og  det var slitsomt og ikke minst bare... irriterende fordi snøen oppå var så hard og snøen under så myk og æsj. viss du skjønner hva jeg mener? :P kanskje kanskje ikke.  Tok laaang tid før bhg kom. (skjønte ikke egt - hva vi gjorde der fra 09:30-11:30 liksom...kunne ha komt i 10-tida og likevel fått gjort det vi skulle...)  men jeg fulgte en barnegruppe som ikke hadde ski på ulike poster ilag med en voksen fra dems bhg. Ble mye stilleståing og liksom... ja prøvde å snakke med dem og alt..men var ikke så lett, ble sliten og lei til slutt kjente jeg. når en er syk er ikke alt så lett egentlig.. da blir alt bare 1000 ganger værre. :( *syns synd på megselv*

Men men. jeg lå i senga kjempelenge når jeg kom hjem..som resulterte til 2timers nap. heh. akkurat nå føler jeg meg ikke bedre egentlig. men jeg skal prøve å skrive av og på på oppgava mi og få littegrann skreve til... 23:30 max. jeg tror ikke jeg holder ut lengre enn det... kanskje jeg slutter tidligere - idag er ikke min dag.

 

Men her kommer bilder av sitteplassene xD

NB: Det ser supermørkt ut, men det er ikke egentlig det - bare mobilkvalitet. :3

 

Dag 2 av 3.

 • 18.02.2016 - 16:17

Dette er da basically den andre av dei tre dagene vi har i 'barn og snø'  som da er obligatorisk i NHR som dere vet. NHR Står fortesten for Natur, Hesle og Rørsle (bevegelse). Det gikk mye bedre idag, det var bare 3 timer idag heldigvis, men jeg våknet med smertefull hodepine som jagde seg nedover ansiktet og den hadde låge der hele natta... jeg følte meg mildt sagt helt forfærdelig... våkner xxxx antall ganger i natt...drømte ingenting, bare snufset og vrei meg. 

Jeg kom meg opp, og dro dit vi skulle møtes. Der skulle vi ha PMO (Praktisk Metodisk Oppgave) som 4 grupper hadde planlagt endel av.   Dette var da mixet på 20 minutter og dei hadde forskjellige aktiviteter med og uten staver, og forskjellig samarbeid. Noe av det som vi hadde i nedoverbakke nekta jeg å være med på, fordi jeg eier ikke kontroll over meg selv og mine ski... ugh.  Men jeg var med på mesteparten av aktivitetene faktisk! stolt av megselv.

Så dro vi hjem, jeg lå under dyna til jeg måtte hente ein del til stormkjøkkenet som Z ikke fikk til å vaske. så jeg måtte ta over. Deretter, hjemme igjen tok jeg meg en lang nap... kjente at kroppen bare... nope.

 

Nå skal jeg få til å se serie, skrive på oppgava litt og litt. Må komme meg videre vet jeg. Så... yeah.

 

Dere da? hvordan har deres dag vært?

Ikke aktiv før søndag.

 • 12.02.2016 - 18:45

Dette er et tidsinnstilt innlegg, så når du leser dette her så er jeg på vei til ho mor <3 Ja, jeg skal hjem til min mamma og folket til helga. blir en superkort helg desverre.
Helgen ser sånn ut:
Fredag: Kunnskapsprøve 13:00 - 14:00 satste på å få 80% viss ikke så må jeg ta den igjen ( dette er vistnok et arbeidskrav...) også går ikke bussen før 18:20, og da er jeg framme 22:00, men må vente på min mor som er på standup til kl 23:00, og da er vi vel hjemme rundt 23:30 så da er det jo bare å legge seg. Fordi jeg har en søster som står opp rundt 08-10 om morgene x) og jeg er en trøtting og sovner sent. x)

Lørdag:  handle skiutstyr, være hjemme, hjelpe til, være med lillesøster i stallen , være med familien og kose meg <3

Søndag: Reise igjen kl 15:10 (spørs om jeg blir kjørt eller må ta bussen) også ta bussen 16:50 og da er framme sånn ca 21:00/21:30 og da er det bare å gjøre seg klar til skoledagen. 

 

Så, men sånn er det når kollektiv trafikk er teit....

Gå hjem alene om kvelden..

 • 07.02.2016 - 15:32

Jeg fant nettop ut. eller for en time eller to siden da jeg kavet meg opp av senga og sjekka facebook at - ei venninde av meg hadde blitt overfalt og trua med kniv av 3-4 svartkledde menn igår kveld. Selv om det står Bodø på hvor jeg bor tingen, så bor jeg ikke der jeg har ikke giddet å fiksa det , men jeg bor i ei bygd. Og det er skremmende å tenke på at dette kan skje hvem som helst... og jeg vet at hun hadde mye alkohol innabors også, men det har egentli ingenting med saken å gjøre.

Det jeg vil fram til er, uansett hvor du er  i landet eller utlands. IKKE GÅ HJEM ALENE OM KVELDEN , helst ikke på dagtid heller, eventuelt gå der det fins folk. Der det er nabolag der folk mest sansynelig er. Jeg er mørkredd, husredd ect..og kjenner jeg blir kvalm ...og redd, fordi ja det kan til og med skje meg. Nå gikk ikke jeg hjem alene igår, men jeg ble kjørt hjem av ei vennine som var kjempesnill og kjørte meg :) Men...

Dette kan skje på dagtid og natterstid. det som jeg fortalte om, skjedde på natterstid.. værste som er at dette skjedde når jeg lå hjemme i senga og bare var på mobilen. Jeg har heldig. Hun var ikke. Men hun fikk bare overfladiske sår heldigvis. Men det kunne gått så mye værre...

Om du så skal gå alene hjem om kvelden.. ring til noen, ha dem på høytaler eller noe - så de kan 'følge' deg.

Gjør liksom litt vondt..

 • 02.02.2016 - 20:18

Har brygget på dette sia søndagen ish, på kvelden. Jeg fant ut at ( X ) har ringt (LS)  angående vinterferien:
Ja jeg har selv ikke vinterferie - men å få besøk av (X) en liten helg er litt koselig.
Føler meg etterlatt.. 

 

Ja, jeg vil ikke si hvem det er eller om dere kan forstå hvem eller hva.
Det er ikke poenget, jeg føler meg bare uterlatt og... hvorfor ikke ringe meg og? eller facebook? eller melding...?
Er mellom 2-3 uker til selve ferien.
i think? Ikke helt sikker...Jeg er lei meg og sint.

TUMBLR.

 • 28.01.2016 - 20:57

Linneasnow - SE HER. XD  Du veit hva vi prata om.

Den er fortsatt bare in the making thou - den er ikke ferdig og jeg tror det vil ta sykt lang tid å kunne komme i gang med den nye siden av tumblr. (hadde en gammel bruker som nå er sletta) heh.

http://houseelfpanda.tumblr.com/

Tumblr

 • 27.01.2016 - 10:14

Hei!
Jeg har tenkt på å lage en tumblr men jeg er ikke sikker.  * lager jeg en blir det posted masse rart xD *

- viss jeg lager en tumblr vil dere følge meg?
-ide til fancy/rart navn på den? ^^

Bråkete, irriterende naboer.

 • 08.01.2016 - 19:28

Og faktumet er at jeg ikke snakker om de naboene som bråker på dagtid, for faktisk så kan jeg leve med det (utenom eksamenstid
da..heh.. ) men det får  være grenser på eksamenstidenen- da syns jeg at man helst kan ta litt hensyn. 
Men det var ikke det jeg skulle fram til, jeg skulle fram til noe som har irritert meg i langtid - Naboer som bråker på natterstid... på vanelig ukedag.
Jeg tåler musikk som er lavt ish som knapt kan høres når jeg sover. Men, natt til onsdag, ble jeg vekt av at naboen (under oss) faktisk hadde musikk på.. *hold dere fast* kl 04:30.... Det holdt da opp 30 min seinere, men natt til igår var dråpen.. 02:30  startet hele det og det passet seg sånn at jeg var ganske dårlig ( steike vondt i magen ) og da ble jeg sykt irritabel. Samboer sier jo at jeg skal bare ignorere det.. men nå gikk han selv ut for å prøve å finen ut HVOR lyden kom fra.. etter mye om og men fant vi ut at den kom nedenifra (selv om det hørtes ut som det var over oss...) Han gikk for å banke på og prate med vedkommende.
Neida.. vedkommende var dritings.. (eller hørte ut som det) og så ikke ut til å forstå eller bry seg ... Så. da ba jeg han (samboer) å ringe NOKAS. 
Jeg var trøtt, hadde vondt og trengte for å sove...jeg hadde framføring ilag med gruppa mi idag.
Tok jo NOKAS en 10-30 min å komme fram. MEN. nesten rundt siste del av 03 så var det stilt..og godt.

Det er en annen nabo som har det keyboard han syns er greit å trykke og ha på høyt volum i ukedagene, men dette skjedde da ikke DENNE uken. så idk, kanskje han har lært? nå håper jeg den vedkommende vi ringte NOKAS på, har lært.

Eksamen, sykdom og litt av hvert.

 • 07.01.2016 - 21:41

Igår hadde vi utedag og det var veldig gøy og intressant, vi lagde retten Bidos ( samisk rett med reinsdyrkjøtt) søk det opp på google :-)
Var veldig godt faktisk. Også holdt vi på med pinnedyr, kubb, skalle ( det er det dei kaller skoene til samene i think x-) og vi hadde tau-trekking og quiz rundt om. Var kjempegøy og gruppene jeg var på var veldig koselige! <3 men vi var veldig lenge ute og det var extremt slitsomt til slutt når det var så iskaldt. Så senere dro jeg og samboeren på vår første treningsøkt, svømming :D stolt altså. Blir nok noe svømming eller innebandy i morgen også.

Idag har jeg og gruppa mi (på skolen) har drevet på med oppgave i bhg (hadde et opplegg om samene der) også drevet med å lage en slags digital fortelling. Vi drev på fra 14 - 17:35 ...slitsomt ._. men vi ble ferdige da! stolt av det.

Så.. jeg begynner å bli syk, føles det som..jaja bedre å bli syk nå. enn når det er praksis tid. (jeg pleier bare å bli syk sånn type 1-2 ganger i året. heldigvis).

 

 

JEG BESTOD MIN FØRSTE EKSAMEN I BHG-LÆRERUTDANNINGA <3 sånn btw.^^

Samiske veivisere, lassokasting? og.. skumlefredag.

 • 05.01.2016 - 18:11

Vi har en flerkulturell uke der vi har vekt på samisk religion og kultur - som da også er viktig for oss å lære oss.
Idag hadde vi samiske veivisere som fortalte oss om "Sâpmi" -Samisk. Veldig intressant, mye jeg ikke viste.
Deretter tok vi tak i en oppgave vi skal ha i bhg angående Samisk, fikk ikke gjort så mye på grunn av litt utestående informasjon enda. :s
Men, det er snakk om at vi skal ha lassokasting, rebusløp og slikt i morgen :-) Håper vi får flere ideer. Dette skal også bli en digital fortelling.

 

Da over til "skumlefredag" - da skjer  2 ting. Vi skal vise fram den digitale fortellingen og det er jo bare en prøvelse såklart, men får jo komentarer angående dette (Vi er ei gruppe, heldigivis). Men men. MEN, jeg får også svar på eksamenen min på fredag.. :s ugh, skulle ønske fredag var i morgen... bare fordi jeg vil så gjerne vite det - men også bare få det overstått.

Da er jula over for denne gang.

 • 25.12.2015 - 20:48

Eller.. på en måte nesten. Den er ikke helt over. for det kommer 1 juledag og 2.juledag er viktige samlingsdager :-)
Idag samlest jeg med stefar sin resterende slekt og familie og min familie og i morgen bærer det til kjærestens slekt og familie.
Kaker, god mat og godt folk. :'D blir bra.
Men det er også litt slitsomt å være lenge sosial, heh. siden vi hadde besøk igår også av besteforeldrene mine og masse forskjellig folk kom innom.
Men mest av alt koselig.
Til jul fikk jeg så mangt, men som student må jeg utheve at jeg og kjæresten fikk skriver og blekk <3 ble superglad for det. for da slipper vi å gå på skolen når vi skal skrive ut noe som helst.
men jeg ble veldig glad for alt sammen, spessielt digiplayeren <3  Må bare finne digikort også da *hmm* :'p
Skal være hos kjæresten en stund, så bærer det tilbake til familien og være der et par dager.^^

 

 

- Hva har du fått til jul?
- Har du noe fåre disse dagene?

Snart har vi børi ved ... og sett opp fuglespann og vi har pynta tre~

 • 15.12.2015 - 20:58

Alle gavene er pakket, jeg er ganske godt fornøyd med megselv og livet akkurat no.
Stakkars kjæresten/samboeren holder på med å lese til sin siste eksamen :s (Muntlig) så han er nok ikke så likeglad.
Vel, som overskriften tilsir har jeg bare pakket gaver og ikke vask'a golvet og slikt enda :P
Det tar vi i morgen.
Torsdag skal jeg dra hjemover til min kjære mor, stefar og søskene mine <3 kjenner at jeg savner dem extremt. Men blir også trist å stikke fra kjæresten og nok ikke se han på ca 9 dager elns. Men får bare tåle det :-) Vi bor jo tross alt ilag!

Uken min da fram til jul ser slik ut:
Mandag: Eksamen
Tirsdag: Handling
Onsdag : Vaske, pakke, rydde...
Torsdag: 10:20 reise med bussen - komme fram 14:20. Vente på mamma, dra med henne hjem. Spise litt og så dra å se juleavslutningen.
Fredag: Passe søskene mine mens mamma er på avslutning der hun jobber.
Lørdag: Dra på reunion med klassen ( dem jeg gikk med i 9-10klasse og slikt )
Søndag -  onsdag: Vaske, rydde, passe småsøsken, kose oss, prate <3 Og,onsdagen er lillejulaften da skal vi sette opp treet, evt pynte det og legge gaver under :'D
torsdag er JULAFTEN. og betyr: julestrømpe, tre nøtter til askepott, kirke, stress, glede, tv, mat og gaver ^^
Så jeg blir ikke så veldig aktiv, kommer nok til å titte innom og lese blogger på kvelden. Men that's it.

 

Lese, skrive, lese skrive...

 • 12.12.2015 - 16:00

Det er lørdag og jeg sitter her med masse forskjellige bøker og går gjennom pensumet semesterplanvis. SÅ får jeg se angående dette her om jeg gjør noe mer.
Jeg er alene hjemme. Samboeren har dratt på julebord med studenttinget som han er medlem i. Jeg syns det er koselig at han har dratt, men litt trist siden jeg blir alene fram til i morgen, og det betyr at jeg ikke... ja, får sove før ganske lenge ( husredd, mørkredd..osv) ._: litt teit, iknow.

Men men, holder på med å ta notater og setter dem i ei mappe sånn at jeg kan se på dem senere og i tilegg til det, så har jeg frustrerte fruer på skjermen sånn at jeg ikke er "helt" alene. :) 

Hva gjør du i helga?

Lese lese lese...

 • 07.12.2015 - 19:22

Det er nå 8 dager igjen til eksamenen min sånn ca.  har eksamen 14.desember.
Skriftelig. ingen pc. kjenner jeg gruer meg endel. 
Dagen idag har gått til lesing, jeg skal fikse på delen jeg ikke fikk godkjent på i morgen tenker jeg.
Så leverer jeg den inn i morgen/overimorgen. hvorfor jeg venter? Jo, fordi ei i klassen har boken min.
Har lest og skrevet ned fra ei bok idag, ble veldig lite jeg fikk gjort. men sånn går det når jeg går kapittel - kapittel og sånt.
Hehe. :)
I morgen skal vi ha siste skoledag før jul, og jeg ser ikke poenget.. RLE før jul når det er Barns Leik, læring og Utvikling vi skal ha eksamen i... :(
Så ja..får se hvor mye øving det blir i morgen. Jeg skal få ryddet i morgen da :) tenker jeg, og finne fram julepynt og slikt.
Samboer har eksamen på onsdag, så han gruer seg endel. <3 
Akkurat nå gjør han ingenting annet en å spille på pc'en for å ikke lese for mye og ikke "over-loade" hjernen. Det fører som regel til hjerneteppe eller over-working.
Den har jeg brent meg på mange ganger...Bilde fra boken til samboer, han har om histore. :)Også min fargeklatt jeg drev på med i dag...

 

Langhelg & litt julefølelse likevel.

 • 05.12.2015 - 21:04

Heisann!
Jeg har hatt opptur og nedtur, jeg fikk godkjent 2 av 3 oppgaver (framføring + 1500 ord oppgava mi) mens den siste er det bare småtterier 
som jeg skal fikse på tirsdag, fordi da har jeg boka jeg skal bruke (har egentlig bare sånn teknisk greier)
Men nå er det langhelg og jeg har pakket inn et par gaver og kost meg med julefilm ang det.
tror jeg skal fortsette med det i morgen~ Jeg er glad jeg.
Selv om eksamen er .. gulp... 9 dager unna ._:
Ugh, kjenner nærver. men dei har jeg lagt på hylla for helga. (jeg fikk foresten kjøpt meg Tre nøtter til askepott) sånn i tilfelle jeg vil se den igjen + og i tilfelle NRK ikke sender den. (de skal sende den på julaften eller????? )
Jeg skal slappe av og konsentrere meg om jul og gaver ~ og koselig filmer.
Skal se forskjellig anna serier og slikt da har jeg tenkt, driver å ser How to get away with murder :3 Rebecca & Wes er søte <3 hihiih.
Dere som ser HTGAWM vet hva jeg snakker om, håper jeg.

Men jeg begynner å bli tom for serier å se på..så jeg tar gjerne forslag på akkurat dette.

1. Advent og julefølelse.

 • 29.11.2015 - 19:20

Jeg har ingen julefølelse, ikke i det hele tatt. jeg har lovet meg selv å ikke se juleserier/julefilmer og sånt før 1.desember.
Da skal jeg se hva nrk.super nett tv har å by på og slike ting though. så.
Men jeg er bare sliten og lei.. har en framføring og jeg har stein i magen, er redd... jeg vil ikke stryke.
Jeg sitter at the moment og skal skrive på dette.. men jeg vet bare underkant av halvparten, fordi jeg har innledningen og avlsutningen.
Det er ikke mye, men vi er 4 stk som skal ha 5 min hver, klarer ikke å dekke så mye på 5 min hver og jeg er redd for at 
faktumet er at siden jeg har innledning og avslutning, at jeg kanskje stryker.. ikke har "Nok" .. ._. men ja...
så jeg gleder meg bare til å bli ferdig. sliter til å lese til eksamen når jeg har framføringen som kan gjøre at jeg ikke kan ta eksamen hengende over meg.
Jeg prøver å være flittig og gjøre det jeg skal, men orker ikke, sliten.. tror jeg er ganske skolelei faktisk akkurat no.
Så julefølelsen kommer vel ikke før..om kanskje etter eksamen.. om jeg da får ta eksamen.. 
har 2 ganger på dette arb.kravet og så venter jeg på svar på min 2.oppgave...
Serriøst klump i halsen..

Dagen min dag. #Fredag.

 • 27.11.2015 - 18:52

jeg er kjempeglad i fredager. faktisk. Det er på en måte helg allerede selv om jeg er stuck på skolen et par timer.
idag var intet untak, fra 09:15 - 15:00 på skolen er greit det og vanelig skoledag for de fleste, men å ha det samme heele veien..?
ugh. da blir en veldig ør i hode.  Var intressant at hun foreleser-damen (husker ikke navnet heh) snakket om ting som vi gjør forskjellig fra land til land.
Noen ler når de er fornærmet, noen er stille og smiler, det å sammenligne noen med en ku er jo helt sprøtt her - men f.eks ikke i India.
og i noen land skal man ikke se på andre når en får skjenn/kjeft. Så det ar veldig mye rart og jeg syntes den delen var kjempe morsom og lærerikt å sitte å høre på.
Men, det regner..katter og hunder og stein-dråper.. var klissvåt da jeg kom hjem. 

Samboer kom nettop hjem han også - jobba med sin oppgave på skolen han. Men han ville sitte lengre enn jeg.
men han skal snart på innebandy-trening. Jeg orker ikke å bli med, etter powernapen min og det så skal jeg se serie nå og eventuelt begynne på min del av oppgava elns.
får se. (neei, vi har ikke samme oppgave-sak)


Btw, jeg fikk min 1 av 3 arbeidskrav-oppgave godkjent!!! 8D jeg var så lykkelig da jeg så det, kunne ikke tro mine egne øyne.
Nå gruer jeg meg til nr 2 og spessielt egentlig til nr 3 fordi det er en framføring..og jeg ...HATER framføringer... ._:

 

 

- liker du framføringer?
- har du hørt om noe rart fra andre land ?
- Hva skal du idag?

Hei!

 • 14.10.2015 - 17:00

jeg har ikke skrevet noe mye på en god stund, heh fordi alt ar gått i ett.
Men jeg tenkte jeg skulle stikke innom å fortelle at fra og med neste uke og til...ca 6.november så er jeg opptatt utenom i helgene.
Jeg skal nemmelig i praksis, sier ikke hvor for jeg vet ikke helt om det egentlig er lov.

Men jeg gleder meg enormt :)
Fikk foresten igjen første prøva mi, og jeg har bestått! :D

OPPTUR og NedTur.

 • 18.08.2015 - 20:56

Da har jeg også blitt littegrann større xp haha, neida. eller jo..kanskje. Som dere kanskje vet hadde jeg sosilogi i årstudium i fjor. Det ga meg noen fåå oppturer, mer forståelser for megselv, irritasjon og endel nedturer. Jeg befant meg veldig langt vekke fra min mor og alle mine søsken.. det gjorde egentlig vondt. Jeg gikk og kjente på dette.. sånn type i flere månder.. til jeg tilsutt endte med å gråte.. ikke bare litt... 2t etterpå, med rød nese og sår hals bestemte vi oss.. for å flytte nedover igjen. 
Vi begge hadde helt stilt gått og følt på at å reise så langt var feil + at jeg mente dette studiet var feil men ville ikke droppe ut. Som mamma sier "vi gir ikke opp" :-)

MEN, det jeg egentlig skulle fram til var at nå har vi startet et nytt eventyr, 3,5t unna familien. Mye greier, bygda vi bor i er koselig og idag er dagen som var åpningssermonidagen. Til og med kjæresten/sambo<3 begynte på sitt studiet idag, jeg er veldig stolt av han. Han klarte å komme seg inn, samme skole, det han hadde lyst til og ilag med meg<3 men vi skal ikke gå samme utdanning, tvert imot. Han begynner Historie bachlor og jeg Barnehagelærerutdanning :-)
Jeg går og føler på dette...og JA, dette er rett ! jeg kribler etter å lese i bøkene, etter å ta eksamenene, etter å ha praksiser... herlighet :-) jeg ELSKER det.

 

Så, da vet dere litt mer av ting som har skjedd.

Ikke heeelt valentinsdag.

 • 14.02.2015 - 14:18

Vel. 
Her i huset er det ikke sånn akkurat nå - selv om jeg og kjæresten liker veldig godt valentinsdag selv om vi gratulerer hverandre hver mnd med en mnd til ( Nå igår hadde vi foresten 4år og 7mnd) <3  
Men idag, for meg er det å sitte med nesa i eksamensbøker og lese lese og LEEESE.
ugh. vil egentlig ikke.
Har vært en forfærdelig 2 mnd... Jeg var syk fra 25 Desember til 31 Januar med halsbetennelse, var hos legevakta 3 ganger.
Gikk på Pencilin og da fikk noe annet sykdom og nå igjen går på en annen form for pencilin<.<
Så ikke vært mye på skolen, eller lest nok.. i know ._.

Meeeen, nok om det.
Jeg håper folk har det bra idag og koser seg, singel eller ei.
Uansett sexualitet. Det er også viktig å tenke på. :)

MEN, nå får dere ikke høre mer fra meg før etter mandag - har eksamen da. 

Svar på spørsmål :3

 • 15.12.2014 - 10:24

Favoritt fag?
- IDK. at the moment har jeg ingen fordi..vel, jeg er ikke glad i det jeg går atm.

Hva er det beste ved julen?
Hm, maten, atmosfæren, det å se familien åpne gaver og reaksjonene deres :3 ELSKER DET. også at jeg alltid får melding av kjæresten når han har åpnet gaven^^

Hvilken linje går du?
-Sosilogi, på universitetet. det høres extremt voksent ut o.o

Favoritt anime?
- tja, hm... Ranma 1/2 at the moment.

Hva liker du best med å blogge?
- Det å kunne holde følge på det andre skrives og komentarene¨~ 

Topp 5 favoritt bloggere akkuratt nå?
- Eh, alle jeg har på vennelista på bloggen? telles det. o.o?

Hvis du skulle beskrive deg selv med et ord, hva ville det vært?
- SÆR. x3

Cosplayer du selv?
-Vel, jeg cosplayet en gang -sommeren 2010. men har ikke fått funnet noe jeg vil cosplaye enda.

Hva hadde du hatt lyst til å cosplaye?
- Pikachu i guess :3 også kunne kjæresten være Ash ^^

Hva syns du om yaoi?
LIKAR. :P

Første animeserie?

 - Nana :( (da viste jeg ikke noe om Anime btw)

Spørsmålsrunde.

 • 08.12.2014 - 17:59

Siden jeg har extremt lite å fortelle om no til dags, med eksamen hengende over meg og det tar all motivasjon fra meg, har jeg bestemt å ha en spørsmålsrunde. Det er bare å spørre hva du vil~  Svarer så godt jeg kan^^

Eksamen.

 • 25.09.2014 - 19:22

Idag hadde jeg min første eksamen. Jeg HATET DET.
Virkelig. Jeg har vært syk siden onsdag forje uke og har omtrent ikke fått øvd fordi jeg har bare følt meg for sløv.
Ligget på sofaen og sett på disney channel, CSI, NCSI, Castle og alt mulig annet som har fått drømmeverdenen min til å gå til H....
Har hatt mareritt..det ene etter det andre, våknet av at jeg ikke har fått puste med nesa..og generelt hostebyger.
Men, har ikke enda hatt feber..dough, jeg har  hatt varmebyger så det synger etter :S
Men, eksamene er over for denne gang..og 10 sider..på ark, med vondt i handa (Dystonia(er) i Hendene) og genrelt syk.
Da syns jeg at jeg fikk utretta noe, faktisk.

Nå er det å spille Pokemon Black, spise snop og bare kose meg på sofaen. Har 2t med skole i morgen:
Så blir det vel kanskje bading og bowling med kjæresten i helga <3 mon tro, jeg velger å vente med badinga
til senere..vil jo ikke ende opp mer syk. (Sorry kjæresten min <3) 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits