hits

Rest in Peace, Dear Dino.

  • 18.12.2017 - 15:44

Jeg vet ikke om jeg kommer til å høres teit ut, men dette er min blogg og det får så være. Denne dagen har vært med veldig blandet følelser. Jeg har fortsatt vondt, i hode, kroppen, hjertet...over alt. Jeg vil ikke egentlig tro at det er sant. Dino aka Jonghyun Kim fra SHINee, er død. Han tok selvmord sies det, det vet vi ikke...men han er død og jeg har sittet å grått siden kl var 12 idag, fordi han var med i SHINee og hjalp meg gjennom tøffe tider, han er en sanger i den koreanske gruppa som jeg var så inderlig glad i..... jeg er fortsatt glad i gruppen og kommer alltid til å være det, men er sårt at han er borte, han hadde så mye han drev med - men vi vet aldri hva som skjedde bak fasaden, det kan hende han slet veldig psykisk og hadde problemer som vi ikke fikk nyss om. Så, jeg håper han har det bedre, selv om jeg skulle ønske at dette var tull, vi er mange Shawols som skulle ønske det er tull...men det virker som det ikke er...det er vondt, sårt...uvirkelig. Men, jeg kommer nok til å fotsette å heie SHINee fram, høre på gamle og nye sanger - Jonghyun vil alltid være i mitt minne <3.
Image result for Jonghyun kim

Hvis dere vil lese om dette er det en link nedenfor.
http://www.timesnownews.com/entertainment/article/koreas-most-popular-boy-band-shinee-lead-singer-kim-jong-hyun-aka-jonghyun-commits-suicide/179182 


Rest in Peace, dear Dino <3
We all love you. <3

Hekta..Ups.

  • 03.09.2016 - 14:23


 

En sang jeg har på hjernen for tiden.

  • 02.06.2016 - 14:18


 

 

 

 

 

 

 

 

 

:D 

Kpop Remix/Mashups.

  • 31.07.2014 - 03:21

 

Herlighet, fantastisk. <3

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no