Serier & filmer fra barndommen.

  • 11.09.2017 - 21:15

1. Pelle Politibil.
Det er noe som jeg både elsker å hater, jeg elsker det fordi det forbinner med at jeg måtte ha det på hver dag i bakrunnen hvis jeg gjorde noe...det knytter meg til godt...glad, varmt... men også at Pelle er redd for vann og bilvaskeriet, jeg ble med i bilvaskeriet 1 gang etter den episoden og jeg hyyl skrek og gråt hele tiden ... etter det får jeg noia når jeg ser det.. jeg har sagt til samboeren at jeg nekter å gå inn i bilvaskeriet, jeg vil ikke. haha.

2. Mummitrollet.
Dette er noe jeg elsker fortsatt...jeg ser det ofte når jeg føler meg uggen, meh og angsten kryper oppi brystet. Jeg blir glad av å høre sangen, alt... gråter når snusmumrikken drar.... og hyler når hufsa kommer. Jeg takler det ikke enda. Haha. Men det er koselig <3

3. Tom&Jerry.
Det gjelder vel også her, egentlig. Hvis jeg ikke får sove, så kan jeg se på dette...i flere timer.

4. PowerPuffjentene
Koselig serie som jeg syns er  koselig. c:

5. Tapper den pysete hunden
Å fy for en serie, den er syk altså. Tapper er bra, men serien er helt f-ed...jeg får noia når jeg ser den.

6. Goosebumps
I can't even.... jeg hater den serien...og hyler og griner hvis den kommer på..

7,Jetix/Fox kids
Aww...savner den...der alt mulig gikk på tv...jeg kunne se på tv lenge...og likte masse som var "guttete" og "jentete" og brydde meg ikke om stereotypiske serier, likte det jeg likte.. Spiderman, Teenage mutant ninja turtles, Sonic X, Powerpuffjentene, Barbie... og så mye annet.

8. Disney
Filmene er favoriter og jeg ønsker også å la barna mine se dem, en dag og vokse opp med dem. 

9. Mio min Mio.
Den satt sterkt i hjertet...boken også...

10...Istid 
Det er vel ikke barndoms greier sidend en kom etter mange år, men den digger jeg fortsatt.

A til Å

  • 27.08.2017 - 03:19

A til Å angående alt mulig rart. sett deg ned, fin deg noe å drikke og spise fordi dette blir en merkelig "tur" c: Kanskje noe du ikke viste, eller viste eller bare merkelig "historie" who knows.

 

A for Adorable. Ok, dette var samboeren som foreslå. Han syns jeg er det og det er jo søtt at han fortsatt syns det etter 7 år med gale lille meg c:

B for Bøker. Trenger jeg virkelig å si mer? Elsker bøker, kjøpe dem, være i ett med historiene og karakterene der.. Minner meg på at jeg skal finne meg en bok å lese på søndag.

C for Cartoons. da mener jeg type disney XD, Disney channel, Cartoon Network, gamle serier... Japanske serier alt mulig. Litt sånn guilty pleasure jeg ikke er redd for å fortelle om.  Jeg elsker det^^

D for Doen.  Doen vår er ganske liten og jeg har klaustrofobi, så jeg må alltid ha døra halvåpen , og blir stalket av kattene som må "passe på".

E for Emosjonell. Yup, er det.

F for Fall Out Boy.  Digger bandet og sangene dems c: Haha.

G for Gøyal.
 

H for Hostesaft. Da jeg var mindre, så tok "Mor" (mammaen til pappa) å blanda hostesaften i saft, fordi jeg hata smaken og brakk meg ..så safta gjorde at det ikke var så ille. Jeg hater fortsatt hostesaft, men drikker det ikke med saft lengre.

I for irriterende. Hvis du kjenner meg, har jeg tildenser til å være irriterende, erte, poke, kanskje mase. who knows. Men, det betyr at du har en venn for livet.

J for Japan.  Det er et av landa jeg har kjempelyst å dra til, har hatt lyst å dra dit siden 7.klasse, men ikke fått reist enda :( Men håper at jeg skal få det til en dag.

K for Katt.  Katter har vært i hjerte mitt hele livet, dyr spessielt. Er kjempeglad i Lyra & Apollo <3

L for Lur.

M for Mobilspill. typ, Candy Crush, Diamond Digger saga ect... spiller det på tabben c:

N for Nøye. Jeg gjør ingenting halveis, jeg sjekker og sjekker, tenker, leter...jeg gir meg ikke.

O for overaskelser.  Jeg hater, virkelig spesifikt hater hvis folk kommer uanmeldt på døra, jeg vil helst vite når tid folk kommer sånn at jeg kan gjøre meg og huset klart for besøk, jeg hater det- spesifikt sånne overaskelser. Noen overaskelser er greie, men sånne er ikke min cup of tea, da er ikke jeg veldig glad. 

P for Penner. Jeg er veldig spesific hvordan pennene mine skal være, holde i, funke ect. Jeg har et par dyre penner fordi de er det eneste jeg orker/klarer å skrive med pga jeg får lett kramper i handa (er det ord for det, men husker ikk hva)

Q for Q- Sjokolademelk. Eneste sjokolademelka jeg kan drikke endel av, uten å få sinnsykt vondt i magen.

R for Robotgjengen. En barneserie som gikk på tv for mange år siden, har introsangen på hjernen. lol

S for sove. Jeg elsker å sove, men har a hard time å faktisk legge meg.

T for Tarzan. Har bestemt meg for at jeg vil ha endel av sangene der i bryllupet, og vi fant filmen på loppis idag c: 

U for Ulver. Jeg har alltid syntes de var fasinerende, vakkre rovdyr, har til og med en drømmefanger med ulv på. 

V for Varm. Jeg liker å være varm, men jeg liker ikke å være for varm, men er alltid varm når Samboeren er det og omvendt.

W for WWE. Samboeren ser på det og jeg holder som regel et halvt øye med å spør "hvem er det?" "hvorfor er han sånn kledd?" "Hvorfor gjør han sånne vonde ting?" x)

X for X-men. X-men evelution er i hjertet mitt, var dødsforelska i Scott/Cyclops men nå er det mer Logan/Wolverine :3 haha.

Y for Yuna. Final Fantasy Yuna, hun er vakker, smart og bare digger henne. Ok, noen gang er hun teit. men hun og Titus er søøte sammen <3

Z for Zebra.  Bestemor pleide å se "Har du sett en Sebra, som ikke kunne Sebra,  sa en Sebra som kunne Sebra..." ellernoe, jeg ble alltid forvirret før, men forsto det etter et par år.

Æ for Ærlig. Kanskje ikke alt jeg burde si - av og til burde det vel ha gått gjennom systemet et par ganger. Men om folk vil det eller ei, lyver jeg ikke.

Ø for  Østlandet. Dit er planen å flytte.

Å for Å Nå er det slutt.
 

Liste over 10 favorittting.

  • 20.08.2017 - 13:55

Dette er alle favorittingene jeg kommer på, hvordan det er satt opp, har ingenting å si. jeg har bare satt dem opp slik jeg kom på dem :)

1. Løve. Det er en bamse som er favoritten min, han har jeg hatt siden jeg ble født. Jeg elsker den bamsen og den har vært med meg over alt. Der jeg har flytta sammen med min mor, der jeg har flytta alene.. currently bor han på soverommet sammen med en ole-brum bamse som jeg fikk av samboeren min for noen år siden <3 Så han er aldri alene.Og det er godt å bare klemme og kose på han. <3 Har ikke bilde av hann, men han er en løve som heter Løve og er brun og har brune øyne og lysbrun hale&man. 

2. 3DS'en. Ok, nå hører jeg sikkert veelddig teit ut. Men det er en favoritt fordi jeg får spille Pokemon spill på, det er det jeg som oftest spiller på 3DS'en men jeg har flere andre spill tho.Men digger Pokemon spilla og kan sitte i timesvis å trene mine Pokemons og gå på adventure med dem <3 hehe.

3.Forlovelsesringen min. <3  Den er så fin og betyr så mye. Det betyr jo at vi har kommet et steg videre i livet, jeg og samboeren min <3 Jeg er så glad for det, og det betyr også at vi elsker hverandre så høyt og er der for hverandre og vil fortsette å være der for hverandre... <3

4. Smykke. Det jeg fikk av besteforeldrene mine, til 18årsdagen min. Det var et sett med øredobber og smykke som bestemor fikk av bestefar for mange år siden, liker at det har sin historie bak det og så er det så fint, bruker det sjeldent though fordi det er såpass pent <3

5. Digimon Cyber Sleuth (Spill) Det er et spill jeg har spilt om og om igjen, ja endingen er litt trist men også så bra, elsker det. <3 

6.Bøker. Ok, jeg klarer ikke velge... eller, jo jeg har vel et par stykker som er favoritter, men bøker gjør så mye for meg..de er sin egen verden, sin egen historie ... blir en del av meg til slutt... <3

7. Filmer. Hobbiten & Disney/Pixar/Dreamworks. Det er ingenting som slår en god film... elsker dem så mye... jeg blir sugd inn, sitter der med knærne opp og puta intil meg... :) 

8. Pelle Politibil-leken i hylla. Pelle har jeg likt siden jeg var liten, så alltid på det.. sangen er fengende og jeg blir alltid glad når jeg hører den... Ok, fikk litt noia når vaskeriet(til bil) var der  og tørr ikke gå inn der, men jau jau. 

9. Sims. Det er noe jeg spiller av og på, men er alltid en glede å spille. c: Så det er en favoritt hos meg c:

10. Pc'en. trenger jeg si mer? :P Haha.

 

 

Q: Har vi noe til felles?
QQ: Hva syns du?

10 ting som gjør meg trist.

  • 18.08.2017 - 17:46

Passer vel ikke på en fredag? men tenkte siden jeg allerede har gjort "10ting som gjør meg glad" så tenkte jeg det passet liksom.

 

1.Triste filmer/serier. Da tenker jeg på de som dør f.eks (Spoiler alert!) siste hobbit filmen, den er så trist... jeg griner hver gang, Løvenes konge  og sikkert mange flere... jeg griner og blir veldig veldig lei meg...føler det helt inn til hjerte.

2.Triste ting på nettet. Dette kan gjelde alt fra facebook til nettavisene eller annet... er det trist, blir jeg sykt trist og får ikke sove.

3. Når venner/familie/samboeren er trist ...da blir jeg også nedfor... <3 Klarer liksom ikke være glad når dem ikke er det.

4. Bøker. Slutten, hvis det er en trist slutt eller at det ikke er slik som jeg skulle ønske blir jeg litt lei meg, fordi jeg har jo brukt lang tid og håpt.
 
5. Når dyr dør eller blir misshandlet, forlatt... jeg klarer ikke å slå meg til ro, jeg leser ferdig f.eks den ene saken  skulle jeg ønske at jeg kan hjelpe den, og den, og den...alle dyrene... får bare så vondt inni meg.

6. Mobbing. Jeg har hatt min share av det i løpet av livet og unner ingen det... det gjør vondt når folk blir mobbet...eller mobber andre og ikke bryr seg kvekk om hva det gjør med personen.

7. Når snusmurikken forlater mummi. Ok, men hør meg; han drar sørover og mummi er så trist og lei seg... jeg kjenner det jeg også, jeg blir bare så lei meg...fordi mummi er lei seg, ja  han kommer jo tilbake men likevel...

8. Hvis strømmen går, og jeg har spilt et spill lenge. Ok, det høres teit ut, men hva hvis jeg ikke rakk å save og må begynne fra starten? da blir jeg litt sånn oppgitt-lei meg.

9. Hvis karakterene på spillet ikke har det bra, la oss si de står og gråter i en sånn scene-klipp...da kjenner jeg at jeg blir emosjonell altså.

10. Hvis dyrene våre ikke har det bra. <3 de har ikke vist det enda, men vet at det gjør meg trist og jeg kommer til å føle litt det å "faile" å være pusemamma, siden jeg helst vil de skal ha det bra :) men krysser fingrene for at de fortsetter å ha det bra.

Image result for sad
Q: Hva gjør deg trist?

10 ting som gjør meg glad

  • 14.08.2017 - 14:31

1. At forloveden min er glad. Det smitter sinnsykt fort. <3
2. At kattene har det bra og selv viser at de er glade på sin måte.
3. A jeg får til å gjøre en opppgave på skolen eller får beskjed om at det er "bestått"
4. At familien min har det bra, eller viser til gode ting som har skjedd med dem. <3
5. Bøker. Det å få bøker, lese bøker... ahh <3
6. Vinne et lvl i et spill eller få det til dit jeg skal, da blir jeg i ekstase.
7. Sjokolade. trenger jeg virkelig å si mer?
8. Film. nå nylig var det Sherlock Holmes filmen, nr 1.. den var veldig digg å se på og gjorde meg ganske glad. c:
9. Gamle kjente tv-introer, som Sonic, Powerpuff girls, totally spice og så videre.
10. Pokemon, spesifikt mitt eget team c: No one can beat us.
Image result for happy

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits