Dag 30 - En matrett du elsker

 • 31.01.2016 - 14:21

En?? Vel jeg har tre stk som jeg vil dele fordi i can't decide.

1. stekt laks med ris & Wok. Enkelt men sabla godt!
2. Champinjong suppe 
3. Hjortestek som stefaren min lager med sopp, wok & ris 

 

Ka du syns?^^

Dag 28 - Noe du ikke forlater huset uten

 • 29.01.2016 - 13:16

Noe jeg ikke forlater huset uten? eh, klær? ahah xD jeg er så morsom.
Men fra spøk til alvor? ish? 
Så er det mobiltelefon som oftest. Jeg drar ingensteds ute.
Spørs litt på hvor jeg skal, hvor lenge og slikt. men mobil og eventuelt drikke. :3
Liker ikke å bli dehydrert. heh.

dua?

TUMBLR.

 • 28.01.2016 - 20:57

Linneasnow - SE HER. XD  Du veit hva vi prata om.

Den er fortsatt bare in the making thou - den er ikke ferdig og jeg tror det vil ta sykt lang tid å kunne komme i gang med den nye siden av tumblr. (hadde en gammel bruker som nå er sletta) heh.

http://houseelfpanda.tumblr.com/

Dag 27: 4 ting jeg missliker sterkt.

 • 28.01.2016 - 13:48

OBS! Dette innlegget kan føre til at du ikke liker meg eller ikke er enig i hva jeg skrive. Så om du er redd for det, lukk fanen NÅ.
viss ikke, les videre.

Som sagt har jeg sterke meninger og jeg er ikke villig til å holde munn når det kommer til de meningene jeg har - selv om jeg i  mine 'yngre dager' har prøvd å blitt stoppet, blitt plaget på grunn av at jeg har sagt ifra ect ect.

Jeg kommer ikke til å sett dei i noen rekkefølge - jeg setter dem bare slik når jeg 'kommer på' dem.

1. Utroskap

Jeg får en sur smak i munnen hver gang jeg tenker på ordet  i seg selv. For hvordan kan noen gjøre noe sånt egentlig? Jeg skjønner det ikke. Jeg skjønner at viss en ikke trives - men det betyr ikke at en kan være utro av den grunn. En burde avslutte forholdet der og da - og viss en blir lei av hverandre, UTROSKAP er NO NO. Jeg klarer ikke finne noe 'positivt' angående det, altså til å støtte det - fordi det gjør jeg absolutt ikke. Jeg blir kvalm ved tanken.

2.  "Homophobia" 
Jeg vil da quote Wikipeda:
Homophobia encompasses a range of negative attitudes and feelings toward homosexuality or people who are identified or perceived as being lesbian, gay, bisexual or transgender (LGBT) It can be expressed as antipathy, contempt, prejudice, aversion, or hatred, may be based on irrational fear, and is sometimes related to religious beliefs)

Sånn kort fortalt hva det er.  Jeg vet at folk syns det er sært og 'ekkelt' og whatever men det som jeg får magen til å vrenge seg er folk som uttaler seg om det og har no clue hva det er. Folk kan mene det dei vil, men en må tenke på den andre når en åpner munnen angående alt og ingenting. Spessielt akkurat dette å hate noen for deres legning/sexualitet. Jeg selv støtter dem fult og helt, da  jeg har venner som er biseksuelle og det er helt greit. 

3. Personer som skader dyr for 'godknows' what reason.

Det har vært mye i media i det siste - folk som tenner på katter, folk som skyter dei med hagle ect ect. Mye på fronten ved katter har det vært, Jeg vet at det har vært endel med hunder også. Men grunnen dei har? den er idiotisk. Den er ikke engang ekte.. fordi at katten 'pissa' på altanen /deres eiendom. Javel? Si ifra til eierene da istedenfor å ta hagla og skyte katten. Jeg hadde ikke et godt eksempel på et avisutklipp, men det er så sykt mange at jeg vrenger meg og får så vondt.


4. Mobbere / Dei som ikke gjør noe med det.
Folk sier ofte at  "det finnes ikke mobbing på vår skole" de ser på dem som blir mobbet - Nope. Hvordan kan du se gjennom en person som skulker skolen? ikke gjør leksene, går med koss headsetet alene. hele tiden? SE at personen blir plaget? Ja, jeg tar inn ting som har skjedd med meg. Jeg ble mobbet og utrfyst i 3 år ikke sammenhengende - men det var av og på. Så flyttet jeg, heldigvis - begynte på ny skole åpnet meg, alt føltes bra - karakterene rettet seg opp. Men så kom 1 vgs og alt raste sammen fordi jeg bestemte meg for å få en slutt på lærer mobbingen, det var spessielt 2 stk som ble mobbet åpenlyst og jeg ble så sint.  Jeg reiste meg halveis og sa "Slutt, læreren har IKKE gjort dere noe" og BAM! da ble jeg og læreren mobbet.. ulikt , men ofte.  Hele tiden.  Det ble så ille at ene læreren som da måtte dra til varmere land pga leddene ble vekke fra skolen i 4-5 uker. Hun skulle bare væe borte i 2 uker. jeg og ei vennine kjøpte blomster og et kort til henne, jeg fikk vite senere da hun komtilbake  grein hun av glede. 

Men jeg skjønner det ikke. hvorfor? jo fordi de antagelig har blitt mobbet tidligere - ja men da burde dei jo skjønne hvordan det er..  Jeg har ulikt stoppet mobbing av yngre personer - men de bryr seg ikke og tror ikke at jeg er større /voksnere enn dem fordi jeg er 1.50 jeg er lav og ser ikke akkurat ut som jeg fyller 21 i sommer. 

Men jeg klarer ikke forstå mobberene, men dei jeg ikke klarer å forstå mest er dei folka /Læreren som ikke gjør noe med det. Jeg fikk beskjed en gang "Hva vil du vi skal gjøre med det? Vi kan prate med dem." Det var alt dei kunne gjøre for meg. Dei kunne ikke utvise elevene for mobbing eller ta kontakt med deres foreldre eller noe. Dei gjorde ingenting - selv om de så selv at jeg ble mobbet, jeg turte ikke si noe i timen - fordi da ble jeg ledd av , spessielt viss det var feil. Og nei, jeg lo ikke selv av det.  Vi tok kontakt (familien min og jeg) - med skolen og prøvde å fikse det. Jeg ville ikke dette , men jeg var fast bestemt å fullføre 1.vgs selv om jeg nesten var alene og alt var dritt.  Nå i dag har jeg det mye bedre. Men det er så mange som sliter med mobbing og IKKE kommer seg ut av de t- og eventuelt ender livet sitt.  Mobbere og dei som ikke gjør noe med det burde se seg selv i speilet og spørre seg selv om dei faktisk ikke burde gjøre noe med det.

Første Film Anmeldelse.: Strange Magic

 • 28.01.2016 - 13:30

Dette er da min første film-anmeldelse så jeg vet jo teknisk sett ikke hvordan det fungerer men håper det går greit? :-)


Strange Magic 

Dette er da en magisk, kjærlighet, drama musikal film. Men ikke den typen du forventer - ikke egentlig.

Wikipedia sa dette om filmen:
The realm is divided between a land of fairies and light, and a land of bog creatures living in the dark forest. Primrose flowers, which are a crucial ingredient to love potions, mark the border between the lands. Marianne is a fairy princess and heir to the throne of the Fairy Kingdom, and is engaged to be married to Roland, a handsome warrior who breaks her heart when she discovers him kissing another fairy on their wedding day

(NB- det står mer på wikipedia men jeg vil ikke gi alt vekk)


Positivt:
- Det snakker om utroskap, kjærlighet, drama men ikke på den måte du forventer... den mørke sida fins ikke en 'kjekk' mørk prins - bare han du ser ovenfor "myrkongen" og han og Marianna har mye mer tilfelles en du tror.
- Myrkongen er ikke en pen kjekkas - men han har et hjerte som har blitt knust - slik som Marianne.
- Jeg liker ikke egentlig musikaler, men denne treffer meg straks.
- Du har morsomme karakterer, fargerike steder... alt er fortryllende, MEN ikke på den klissete måten.

Jeg har bare en phrase å si "Looks isin't everything" 

Negativt:
- Jeg har faktisk ingenting negativt å si - kanskje at jeg ville se mer ? :P

 

Jeg kommer nok til å se denne igjen, så 10/10 :-) Havner på favorittlista altså!
Denne ligger foresten på viaplay med engelsk tale atm. vet ikke når den kommer ut på dvd.

Dag 26: 10 ting om degselv.

 • 27.01.2016 - 14:35

Det er noen dager jeg har hoppet over, det er fordi jeg ikke er komfortabel med å svare på disse dag'ene eller bare ikke vil.Ti ting om megselv:
1. Jeg er 1.50
2. Jeg er mørkredd og husredd.
3. Avhengig av cola^^
4.  Jeg leser 300 ord i minuttet 
5. Jeg sier ofte merkelige ord og lyder "Meh" "iiik" "jammennså"
6.Jeg  er veldig flink til å kjefte,grine, klappe i hendene av glede pga serier og slikt.
7. Jeg er oftest veldig stilleferdig og shy, men når du blir kjent med meg og jeg blir avslappet så blir jeg anderledes.
8.  Jeg er kansje liten, men stemmen min er stor - og viss noe er urett så snakker jeg.
9. I Mario er Yoshi min favorittkarakter.
10.  Bøker, filmer og serier er veien til å vinne mitt hjerte <3 

 

Har vi  noe til felles? :P

Dag 21 : Et sted du vil til akkurat nå

 • 26.01.2016 - 16:32

Sånn right at the moment ar jeg ingen spesielle steder jeg vil til. Men har lyst til varme strender og basseng :P

Har vært i Tyrkia , Side i fjor. fant et bilde på google.

Dag 19: Et bilde av håndskriften din.

 • 25.01.2016 - 13:47

Jeg har noe dystonia (dystonier) i hendene som tilsvarer krampe, smerte og det irriterer når jeg skriver over lang tid. men jeg prøver selv å trene meg til å skrive mer og mer. heh. 

 

Så here you go!Og ja, jeg antok at jeg skrev feil xD hehe. men dette er et par uker siden jeg skrev xD

Dag 18: Hvilken sang får deg i godt humør?

 • 24.01.2016 - 14:45

Generelt har jeg ikke bare en spesific sang, men jeg har lagt ut sangen før - SHINee - lucifer sangen som dere finner i days challengene får meg alltid til å smile <3 fordi det er favorittgruppa mi. men også er det alle disney sangene, jeg må bare trekke på smilebåndet når jeg hører dem :3Idag er det søndag, woohoo. Jeg sover lenge og gjør ingenting, vel annet en å vente på at samboer kommer hjem fra innebandy kamp. Jeg dro ikke fordi da måtte jeg ta buss ( selv om han sitter på med noen) og det er veldig dyrt ._

.

Dine favoritt netbutikk(er)

 • 23.01.2016 - 16:38

Dag 16 var egentlig om et bilde fra da jeg var liten, men har desverre ingen x) Så da hopper vi over til dag 17.

 

Dag 17: Dine Favoritt nettbutikker ;D
Vi har cdon.no - for der får jeg spill, bøker og serier til en billig pris som oftest.
Hottopic.com er en for alternativ disney osv klesstil, har bare kjøpt 1 gang. men sikler alltid x) selv om det er ganske dyrt.
Zalando - finner alltid mye fint der!
Ark.no - sikler over bøker jeg ikke skal kjøpe hahah xD
Gamezone - spill butikk, ganske grei den også!
Neotokyo.no for den som liker anime, japansk godteri og manga <3
Outland.no har billig manga og masse forskjellig serier, bøker, spill (brettspill)

 

Jeg vet egentlig ikke om jeg liksom har noen favoritt, jeg går innpå mye forskjellig.

 

 

Q: Hva er din favorittbutikk? ^^

Dag 20 - Ditt favorittbilde

 • 23.01.2016 - 16:31

Jeg representerer MEG:

Dette er også hva som står på bakrunn på pc'en. (Teen wolf) <3

Men jeg har et til fav bilde som er ditta:

Monty & Jasper fra The 100 <3

Anmeldelse av Stombreaker.

 • 23.01.2016 - 15:07

Dette er da min første anmeldelse, utenom de som vi gjorde halveis på skolen og i oppgaver i engelsk og slikt. Så beklager om anmeldelsen ikke blir som forventet.Stormbreaker av Anthony Horowitz.


Jeg leste da denne boken på norsk. den finns også som film med samme navn :)


Handler om:

Alex Rider er en fjorten år gammel gutt som bor hos onkelen sin, Ian Rider, som Alex tror arbeider i en bank. En dag får Alex dårlige nyheter, onkelen har dødd under mystiske omstendigheter. Alex oppdager at Ian Rider faktisk var spion, og arbeidet for MI6, og at han ble myrdet av den berømte leiemorderen Yassen Gregorovich. Han blir dermed rekruttert av sin onkels tidligere arbeidsgivere, Alan Blunt og Tulip Jones.

Dette er hentet fra wikipedia. det var noe mer, men jeg syns resten av handlingen liksom sier alt til hele boken, derfor tok jeg den ikke med.

 

Hva jeg syns?
Vel, jeg så filmen først - før jeg i det hele tatt viste at det fantes en bok ( det er bare ikke 1 bok, det fins 8 oppfølgere) men personlig så syns jeg at du ikke trenger å faktisk lese alle 8. Denne boken hadde en historie, og jeg følte på en måte at den sluttet litt sånn grei,  at du ikke trenger å vite mer - men viss du vil følge i Alex Riders fotspor. så ville jeg ha lest mer - selv om jeg ikke har gjort dette enda. kanskje i fremtiden.


Positivt:
- Siden jeg har vært på 'lesetørke' mange månder nå så var det godt å starte med en ganske lettlest bok.
- Endel humor, masse beskrivelse og ganske enkel.
- Du får vite mye mer i boken enn i filmen (Duuh!) Men på en god måte.

Negativt:
- Tja, jeg skulle vel kanskje ha lest den på engelsk? det dukker opp litt engelsk  inni - avispapir og slikt. men men.
-Kort!!! :D jeg ville vite mer! 
- det tar litt tid før jeg blir 'sugd' inn. og siden jeg hadde sett filmen var det omtrent ingenting jeg ikke kunne forutse.

 

 

Jeg tror jeg gir denne boken en solid 7/10. Jeg liker den ganske godt, og kan godt komme tilbake til slike bøker senere :'D

Dag 13, 1 og 15

 • 22.01.2016 - 14:13

Dagene har gått litt i surr egentlig x) Så jeg tar bare alle 3 på 'sparket'.

 

Dag 13: Et bilde fra idag 

Vel det er to dager siden det ble tatt. rett utenfor skolen. det snødde sykt mye den dagen. Jeg er 1.50 og hadde snø opp til over knærne. Ikke gøy! :( Vel jeg liker snø, men når det når meg til knærme og jeg må kjempe meg gjennom? Nope.
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag 14: Noe du gleder deg til og hvorfor

Akkurat nå gleder jeg meg til både store og små ting. som f.eks jeg gleder meg til helga (fordi jeg er ganske sliten  etter trening og skole og lite søvn.)  Der jeg skal tilbringe tid med samboer og drikke litt kanskje og tegne i den nye fargeleggingsboka mi :'D 
også gleder jeg meg til å få svar på arbeidskravet i naturfag^^ selv om det jeg vet ikke hvor lang tid det tar.
Og jeg vet at siden samboer skal på kamp og jeg ikke kan være med - gleder jeg meg til han kommer tilbake ( han skal spille på søndagen ).

Også gleder jeg meg til å reise til min mor og søskene mine :) <3 savner dem endel, men det blir ikke før i februar. Reising koster sykt. med meg og samboer ilag til og fra koster det over 1000 kr liksom.. :s 
Og, så jeg som er en bokorm. gleder meg til flere bøker lander i min postkasse ^^ Har allerede kjøpt.. tja.. 6 bøker..? eheheh(A) Jeg burde vel skrive dei opp? Hmm.. det kan jeg kanskje gjøre... og jeg kan kanskje skrive opp dei som jeg ikke har lest i hylla mi? lage en TBR liste? .. Jeg har også bestemt meg for å - viss jeg leser en bok og den har da flere bøker i fortsettelse så skal jeg lage meg ei liste liksom - da viss jeg liker boken (lista blir over resterende bøker ^^) nå skled jeg veldig ut. xD sorry, over til neste dag.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Dag  15 : Fire ting jeg ønsker meg
1. Jeg ønsker meg dyr. men jeg vet jo at det ikke er et valg nå anyway siden det ikke er lov - men det kommer nok til å skje i framtida.
2. Jeg ønsker meg bøker haha. jeg er så bokorm at det synger etter. men jeg har bestilt maaange bøker nå - så jeg tror det får holde en stund :3
3. Jeg ønsker å reise... et sted, London, Japan, whatever. jeg har hatt lyst å besøke Japan sykt lenge. siden jeg var... tja, 13 år ca? Har ikke skjedd enda. Men jeg vil også bare reise et sted og oppleve selve stedet. Sliter LITT med flyskrekk da.. men overlever vel!
4. Jeg ønsker meg  Pokemon spillet som har sagt det skal komme ut i år og tja... opp til 5 spill jeg er intressert i å ha <3 de kommer ut i Februar/Mars da. så får se^^ OG Pokemon GO :D
Q: Noe du gleder deg til?
Q: Noe du ønsker det atm?

Dag 11: Ditt soverom & Dag 12: Din fav sang

 • 19.01.2016 - 13:09

Altså jeg skal egentlig ta dag for dag, men akkurat nå så ser soverommet mitt bombet ut og jeg vil helst ikke ta bilde av det x) hah. Kanskje en gang når jeg får ryddet og ordnet litt? :3
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag 12:

Akkurat nå har jeg to favoritt sanger som har gått på repeat ^^
og

  

Så - ka du syns?

Dag 10: Din værste uvane

 • 18.01.2016 - 13:47

Jeg har mange uvaner, men den værste av dem. viss jeg blir stressa, redd, lei meg..ect. så begynner jeg å plukke på leppene.
Jeg kan plukke og plukke av sånn at jeg til slutt begynner å blø. :s
Jeg vet... at det er en syk uvane.. men jeg har blitt mye bedre på dette punktet da.

 

 

Q: Din værste uvane?

Dag 8 og 9

 • 17.01.2016 - 14:42

Jeg hopper over hvilken sminke jeg bruker, fordi helt honest. Jeg bruker ingen sminke. :o sjokk. iknow. er for lazy til det.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dag 9: Ditt beste øyeblikk i livet.
Mitt? o_O ehm, jeg vil veldig gjerne nevne mange som f.eks:


- Da jeg slapp å kunne gå på skolen jeg ble mobbet på mer.
- Da lillesøstra mi ble født ( hun er 11år)
- Da minste-lillesøstra ble født ( hun er 3,5år)
- Da jeg ble ilag med samboeren <3 ( 5,6år <3)
- Da jeg fant ut hva jeg vil i livet. (barnehage)
-Da jeg fikk eksamen angående dette.
- Jo, også har  jeg flere søsken (ste og halv) og jeg er veldig glad for at jeg møtte dem og dei er søskene mine.


Vet ikke egentlig om det svarte på anything. men jeg føler liksom.. det er beste <3 kommer ikke på noe som bare har med meg å gjøre.

Dag 6: Hvilke 4 ting jeg ønsker å lære

 • 15.01.2016 - 13:33

1. Jeg har alltid ønsket å lære med Japansk /Koreansk. er veldig fasinert av det og pga koreansk drama og japansk animert serier så. heh.  Kan noen få ord på begge 'sider'. 


2. Vil veldig gjerne kunne tegne, sånn type like bra og ikke strek men - men evt exakt kopi av noe. :P er ikke flink å få fantasien min ned på papiret. Av og til. men ikke alltid.

 

3. Jeg holder på med å lære meg å strikke, har ikke giddet nå da. men litt lyst å lære meg å ordentelig hekle. 


4. Jeg vil lære meg en film's helhet, altså alt hva dei sier x) bare for å plage andre. Jeg kan det viss jeg hører spesifikt, så vet jeg absoliutt hva som skjer liksom. :3


Q: hva ønsker du å lære`?

Dag 5: Noe du savner

 • 14.01.2016 - 14:28

Noe jeg savner?
Jeg tror det heller på en måte blir noen.
Jeg har levd med katter hele livet mitt og nå i snart 5 år har jeg levd uten.. vært på internatskole der ingen dyr va lov.
Heller ikke lov der jeg og sambo bor. Jeg savner mange av kattene som har gått bort...
De betydde mye for meg, lå i senga mi om natten, skrapte på døra og ventet på meg.. mjauet og ville inn til meg.
Koste. Gråt jeg, la dei seg alltid i fanget og dunket hode opp i mitt.. <3
Jeg har planer om å ha dyr i fremtiden, spessielt katter. er veldig glad i hunder, gnagere og slikt også <3


Dag 4: Noe jeg gruer meg til

 • 13.01.2016 - 19:07

Det kan være så mangt egentlig...jeg gruer meg til å være alene på kvelden et par timer på lørdag fordi Samboer skal i bursdag-ish. 
Jeg...gruer meg til han skal reise en hel uke til Roma, og det betyr at jeg er hjemme alene 1 hel uke, med mørkredd, savn, husredd og en smule paranoid.
Husredd er litt av og på nå til dags..
Men også gruer jeg meg til å få svar på arbeidskrav ( det er 1 nå 21.januar og et annet 22. Februar) har ikke gjort dem enda. - så jeg burde ikke grue meg.


Q: noe du gruer deg til?

Dag 2: 4 ting du elsker.

 • 11.01.2016 - 14:05

Denne listen er ikke noen sånn typisk rekkefølge, bare rekkefølge av hvordan jeg skriver det. :-)  Merk, det står ting så jeg velger ikke å fokusere på familien min , venner og kjæresten. selv om de står helt øverst på listen, for jeg elsker dem, veldig høyt alle sammen ^^ 

1. Bøker
Jeg elsker hvordan bøkene har sin egen historie, sine egne folk, setting..en verden som vi ikke har..som jeg kan  la meg dra ned i - som jeg tar med meg i hjertet mitt. Av og til leser jeg også fanfiction av personer jeg fasinerest mest av/ liksom har "falt" for også. Egen verden som er så forskjellig fra menneske til menneske. Jeg har 97% av hyllene fulle av bøker og ønsker meg fler og fler. Kjæresten har da resterende 3% selv om han er fryktelig bokorm slik som meg.


2. Dyr
av og til føles det ut som at dyr forstår en bedre enn mennesker, og det har jeg følt på mye av min oppvekst med mobbing, folk som ikke forstår meg, lyver eller prøver å snu ting anderledes. Dyrene forstår mer en du aner - mer enn øyet kan se.  Jeg er da veldig glad i omtrent alle slags dyr, men katter, rotter og hunder står høyt hos meg og jeg tilbringer gjerne tid med dyrene først - før folkene. heh. :-)

3. Musikk
Jeg har da en spessiel smak, jeg elsker disney sanger, sanger fra serier/filmer setter seg oftest i hjertet. Men min guilty pleasure er da Koreansk Pop eller bedre kjent som Kpop. Dette er noe som jeg kan synge høyt om selv om sangstemma mi er helt æsj, jeg mimer til meg selv på bussen eller synger høyt og tramper rundt som den gale dama jeg er.

Derfor, vil jeg dele med dere en av mine favorittsang som er min favoritt gjennom 5 år. Hvem vet, kanskje dere vil like den? :-)


NB! personen med langt hår er ikke ei jente. :)


4. Serier/Filmer
Jeg kunne liksom ikke sette en av dem der. jeg er superfan av masse serier og filmer. Noen ganger blir jeg jo skuffet siden jeg som regel har lest bøkene først. Men det er mange disney/pixar filmer jeg gjerne ser igjen. Serier som Games of Thrones, Sherlock,  Merlin..osv osv. jeg kunne ha laga ei liste på både film og serier. men dette gjør jeg ikke no :)

 

 

Q: Har vi noe felles? :'D

Bråkete, irriterende naboer.

 • 08.01.2016 - 19:28

Og faktumet er at jeg ikke snakker om de naboene som bråker på dagtid, for faktisk så kan jeg leve med det (utenom eksamenstid
da..heh.. ) men det får  være grenser på eksamenstidenen- da syns jeg at man helst kan ta litt hensyn. 
Men det var ikke det jeg skulle fram til, jeg skulle fram til noe som har irritert meg i langtid - Naboer som bråker på natterstid... på vanelig ukedag.
Jeg tåler musikk som er lavt ish som knapt kan høres når jeg sover. Men, natt til onsdag, ble jeg vekt av at naboen (under oss) faktisk hadde musikk på.. *hold dere fast* kl 04:30.... Det holdt da opp 30 min seinere, men natt til igår var dråpen.. 02:30  startet hele det og det passet seg sånn at jeg var ganske dårlig ( steike vondt i magen ) og da ble jeg sykt irritabel. Samboer sier jo at jeg skal bare ignorere det.. men nå gikk han selv ut for å prøve å finen ut HVOR lyden kom fra.. etter mye om og men fant vi ut at den kom nedenifra (selv om det hørtes ut som det var over oss...) Han gikk for å banke på og prate med vedkommende.
Neida.. vedkommende var dritings.. (eller hørte ut som det) og så ikke ut til å forstå eller bry seg ... Så. da ba jeg han (samboer) å ringe NOKAS. 
Jeg var trøtt, hadde vondt og trengte for å sove...jeg hadde framføring ilag med gruppa mi idag.
Tok jo NOKAS en 10-30 min å komme fram. MEN. nesten rundt siste del av 03 så var det stilt..og godt.

Det er en annen nabo som har det keyboard han syns er greit å trykke og ha på høyt volum i ukedagene, men dette skjedde da ikke DENNE uken. så idk, kanskje han har lært? nå håper jeg den vedkommende vi ringte NOKAS på, har lært.

Eksamen, sykdom og litt av hvert.

 • 07.01.2016 - 21:41

Igår hadde vi utedag og det var veldig gøy og intressant, vi lagde retten Bidos ( samisk rett med reinsdyrkjøtt) søk det opp på google :-)
Var veldig godt faktisk. Også holdt vi på med pinnedyr, kubb, skalle ( det er det dei kaller skoene til samene i think x-) og vi hadde tau-trekking og quiz rundt om. Var kjempegøy og gruppene jeg var på var veldig koselige! <3 men vi var veldig lenge ute og det var extremt slitsomt til slutt når det var så iskaldt. Så senere dro jeg og samboeren på vår første treningsøkt, svømming :D stolt altså. Blir nok noe svømming eller innebandy i morgen også.

Idag har jeg og gruppa mi (på skolen) har drevet på med oppgave i bhg (hadde et opplegg om samene der) også drevet med å lage en slags digital fortelling. Vi drev på fra 14 - 17:35 ...slitsomt ._. men vi ble ferdige da! stolt av det.

Så.. jeg begynner å bli syk, føles det som..jaja bedre å bli syk nå. enn når det er praksis tid. (jeg pleier bare å bli syk sånn type 1-2 ganger i året. heldigvis).

 

 

JEG BESTOD MIN FØRSTE EKSAMEN I BHG-LÆRERUTDANNINGA <3 sånn btw.^^

Samiske veivisere, lassokasting? og.. skumlefredag.

 • 05.01.2016 - 18:11

Vi har en flerkulturell uke der vi har vekt på samisk religion og kultur - som da også er viktig for oss å lære oss.
Idag hadde vi samiske veivisere som fortalte oss om "Sâpmi" -Samisk. Veldig intressant, mye jeg ikke viste.
Deretter tok vi tak i en oppgave vi skal ha i bhg angående Samisk, fikk ikke gjort så mye på grunn av litt utestående informasjon enda. :s
Men, det er snakk om at vi skal ha lassokasting, rebusløp og slikt i morgen :-) Håper vi får flere ideer. Dette skal også bli en digital fortelling.

 

Da over til "skumlefredag" - da skjer  2 ting. Vi skal vise fram den digitale fortellingen og det er jo bare en prøvelse såklart, men får jo komentarer angående dette (Vi er ei gruppe, heldigivis). Men men. MEN, jeg får også svar på eksamenen min på fredag.. :s ugh, skulle ønske fredag var i morgen... bare fordi jeg vil så gjerne vite det - men også bare få det overstått.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits