Gods of Egypt

 • 27.01.2017 - 20:42

Image result for gods of egypt
//Google.

Navn: Gods of Egypt
Tid: 2t og 2min.
År: 2016
Sett på: Viaplay
Sjanger: Action
Språk: Engelsk m/ Norsk tekst. 

Fra Viaplay:
I dette spektakulære actioneventyret inspirert av klassisk egyptisk mytologi, står menneskehetens overlevelse på spill når den dødelige helten Bek legger ut på en spennende reise for å redde verden og samtidig sin store kjærlighet. For å lykkes må han ha hjelp fra den mektige guden Horus i en uventet allianse mot Set.


Min mening:
Jeg satt gapende hele tiden omtrent, øynene var kulrunde. Vi fulgte to personer som var ish-hovedpersoner sammen og de to hadde to forskjellige veier å gå. Jeg elsket hvordan Bek var tullete, rar, morsom og hans kjærlighet for Zaya var så stor... hjertet mitt hoppet av glede, men likevel å se Horus i action, øynene mine ble kulrunde og jeg bare nøt hele filmen.

4/20.

 • 26.01.2017 - 20:11

Dette tror jeg om jeg orker blir mine praksis-oppdateringer. Jeg har nettop landet i sofaen. Jeg har vært på jobb/praksis siden 10:15 og er dødsliten og har vondt i hode. Hadde 6.5t med praksis, også 2,5t med personal/basemøte. MEN, det som er positivt er at jeg har 2.5 t + 30 min(pause) avspassering i morgen! Jeg vet jeg burde kanskje ta det en annen dag og det kommer til å bite meg i ræva. MEN. Jeg er ferdig 11:30 i morgen!, Ohyeeaaaaaaaaaaaaah <3  Da har jeg hele helga. Woho. 

Helga skal brukes til full oppladning. Det trenger jeg.

Min mangel på solthet og fordom, i jakten på Mr.Darcy

 • 24.01.2017 - 19:02


Navn: Min mangel på stolthet og fordom i jakten på mr.Darcy
Forfatter: INGRID SCHIBSTED JACOBSEN
Sjanger: Roman
Utgitt: 2011
Sider: 336
Språk: Norsk
Hvor fikk jeg boken fra? Bokskredet.

Tekst fra internettet:

17-årige Ingrid har aldri vært ordentlig forelsket, men hun har en formening om hvordan det føles. Og hun har for lengst forstått at man må være rede til å gå gjennom ild og vann for kjærligheten. Oppvokst med romantikkens klassikere er hun fylt av forventninger til hvordan Han, med stor H, skal være. Nå har han endelig åpenbart seg: hennes Mr. Darcy!

 

Året er 1999. Vinteren i Kragerø står i skarp kontrast til sommeren. I mørke og kulde er hverdagen tom og utkantpreget, mens sommerhalvåret er folksomt og spennende. Her vokser Ingrid opp. For henne ? som for ungdom flest ? er det viktig å være blant de rette menneskene. I det minste vil Ingrid gjerne ligne på de mest riktige i byen. Det er ikke alltid like lett å trå rett blant ungdommen, og ofte tyr hun til bøkenes drømmende og romantiske verden for å finne trøst. Umiddelbart føler hun seg sterkt beslektet med Elizabeth Bennet i Jane Austens Stolthet og fordom. Selv om hun iblant undrer seg på om det ikke er Elizabeths uregjerlige lillesøster som har det morsomst ?

 

Når Ingrid en sen kveld på byen støter på sin Darcy, er det ingen vei tilbake. Det er ham hun skal ha!


Min mening/vurdering:
Handling
Den var veldig svak, vi fikk se det fra Ingrid sin side. Alt sammen. Men alt ble kastet sammen, vi fikk ikke mye innblikk i "Mr.Darcy" og om det er det han egentlig heter, vet jeg ikke. Alt var bare...meh. Ikke veldig sånn, gøy. Endingen var bare helt...ja. da var det slutt liksom. ikke noe svar og alt føltes ikke riktig.

Karakterene:
Eneste vi får sikkelig innblikk i er hovedkarakteren Ingrid, som bruker mye tid på å fundere og det er litt gøy. Men når hun blir "obsessesd" på sin "Darcy" mister hun fotfeste.

Språket
Veldig lettlest. ikke vanskelig.

Stjerner: 2/6

Sammendrag:
- Meh...
- Ikke veldig..givende.
- Merkelig.

Vil anbefalle denne til folk som liker lettleste bøker. Men bare viss du selv føler at du har lyst, den kan være grei. 


 

HUSK SPM runde.

 • 24.01.2017 - 15:26

HUSK SPØRSMÅLSRUNDE.
må liksom mase og kjase. Skrive her i komentar, på melding eller facebooksida.

Takk.

I morgen starter det.

 • 22.01.2017 - 21:58

I morgen starter 4 uker med praksis. + 1 uke i mai. Men disse 4 ukene kommer til å bli skremmende tøff. Jeg står jo for "stryk" i praksis. Eller fare for stryk og jeg har hatt vanskeligheter med å forholde meg og stole på den personen... jeg gjør det ikke enda. men jeg må ikke gi meg.
Jeg skal ikke gi meg.
 

Men dette fører til at jeg blir veldig sliten, så jeg vet ikke hvor mye blogging jeg kommer til å få gjort. Trolig blir instagram og snapchat prioritet fordi det er på en måte "lettere." Om ønskelig, send meg en melding og du får vite snappen min :) Det e 6.5t med praksis, men det er også mye etterarbeid, jeg har  over 5 planer jeg skal lage og disse tar tid... også skal jeg lage en informasjonsplan til personalmøte. Dette tar på, både fysisk og psykisk, mest psykisk. Jeg er ofte såpass sliten at jeg sovner når jeg kommer hjem.Snakkes til helga. Trolig.

Hvor ble du av, Bernadette.

 • 20.01.2017 - 21:44

Image result for hvor ble du av bernadette
Tittel: Hvor ble du av, Bernadette.
Forfatter: Maria Semple
Sjanger: Drama, arkitektur, en smule fantasi. (litt usikker)
Utgitt: 2014
Sider:  341
Språk: Jeg leste den på norsk.
Hvor fikk jeg boken fra? Jeg gikk gjennom "bokskredet" og den lyste liksom opp mot meg og jeg tenkte at jeg skulle lese bakpå for å finne ut om den virket intressang. Det gjorde den!

Tekst fra bastion forlag (nettsiden):

Engang var Bernadette Fox en høyt ansett og prisbelønnet arkitekt i Los Angeles, men en traumatisk opplevelse sender henne og familien i eksil i Seattle, hvor Bernadette mildt sagt strever med å passe inn: Curling- mødrene ved skolen går henne på nervene, det samme gjør den koffeinfrie økologiske kaffen og de meningsløse selvhjelpsgruppene  ? det politisk korrekte tyranniet er i ferd med å gjøre henne gal.

Familien har slått seg ned i en nedlagt og forfallen pikeskole. Bernadette forlater sjeldent hjemmet, da hun har utviklet en sterk sosial fobi. Hun har derfor ansatt en virtuell assistent i India, som for 2 kr i timen ordner alles hennes ærend via Internett. Da Bernadettes superbegavede datter, 15 årige Bee, vil innkassere belønningen for sine utmerkede karakterer på skolen, blir situasjonen problematisk. Bee ønsker seg nemlig en familietur til Antarktis!

Min mening/vurdering:
Handlingen
Den var vel, grei. jeg syns det var spennende å følge Bernadette og hennes datter "Bee", men hele greia var veldig rar, spessielt alle delene som var om hennes arkitekt-jobber før. Jeg forsto INGENTING. Det utgjorde ganske mye av boka. Men jeg likte resterende og det var ganske lettlesende.

Karakterene i boka
Bernadette Fox - hun forguder jeg, hun er rar, morsom og en kan like henne så fort. Hun er sterk og kul. Står opp for seg selv, selv om hun ikke føler seg "trygg" i den byen hun er i.
Bee - Datteren hennes er supersmart og forguder moren sin, selv om moren gjør rare ting. Hun forstår moren sin hele tiden og vet når hun skal støtte henne.
Eligh Bach - meh. Faren er... workaholic, lite hjemme og forstår seg ikke på dem... selv om han forandrer seg utover boken, så... er jeg ikke så glad i henne.
Audrey - Hun forandret seg, siden hun fikk en "åpenbaring" og det er jeg glad for.
Soo-L - Jeg glemte navnet hennes og "gadd ikke" grave videre. Hun er først sytende og ..bitchy, plutselig forandrer hun seg og er sååå glad. ugh.
Paul & David - to arkitekter, vistnok eller en har jobbet for henne og andre går på skolen...jeg ble bare forvirret av deres snakk...

Språket
Det er veldig ok. noen deler som handler om arkitektur og vanskelige ord, er nok ikke så vanskelig for noen som forstår seg på det og data-greier, men for meg. Så ble alt...slitsomt, og jeg ønsket bare å komme videre. MEN, det som omhandlet Bernadette og når vi får lest om det, blir jeg glad.

Stjerner: 3.5/6

Sammendrag:
- Bernadette & Bee, veldig koselige og forståelige. En kjenner seg igjen.
- Arkitektur og data-greier, vanskelig.
- Litt slitsome karakterer.

God helg!

 • 20.01.2017 - 17:05

Heisann, folkens!
Når jeg skriver til dere nå har jeg nettop våkna opp fra en sikkelig powernap og jeg kjenner at DEN trengte jeg veldig.
Jeg satt oppe til rundt 4 i natt og sto opp kl 10, for å kunne fullføre oppgava mi som skulle inn kl 14:00 idag.
Det var en sikkelig rollercoster ride.... først fikk jeg skreve noe, så så jeg på tidligere av arbeidet og syns ikke det var godt nok. bleh.
Slitsomt.
Så etter å ha stressa med innholdsfortegnelse, jeg virkelig ikke skjønner meg på. Fikk Samboeren min til å fikse det for deg fordi jeg begynte å  jobbe mot klokka, klokka var 13:30, og jeg så at jeg slet..

Så når jeg var sikker på at jeg var ferdig. og jeg glemte å dobbel sjekke. Så sjekka samboer for meg, han var ikke hjemme. Men, gjorde det likevel.  <3 tusen takk til han altså.Nei, nå skal jeg legge vekk tankene på det. Selv om at jeg må styre med oppgave i morgen. bleh ._. Den skal inn senest søndag formiddag kl 11. og jeg liker å sove lenge. Så blir vel lørdag engang.

Nå skal jeg plukke opp boken min!  :D


Ha en fantastisk fredag!

Følg meg her:

Bookstagram: booklery
Instagram: lillepandaen

 

Følg meg

 • 18.01.2017 - 20:26
Instagrammen min: lillepandaen
bookstagrammen min: Booklery

hehe :D

Bookstagram - Stem!

 • 18.01.2017 - 17:01

Her kan dere stemme på min bookstagram. Noen sa at "ordspill" med navnet mitt hadde vært kult. Haha. Dere som har meg på face får se/spørre. hoho. 


 

Hva skal bookstagrammen min hete?
TheBookShelf
Bookworm
Bokhylla
Bok_ormen
LesePandaen
Bok_Katten
Other
Please Specify:
NB! Dere kan trykke på flere og, hvis dere har andre forslag, trykk på "Other" og skriv inn :D

Bookstagram, navn?

 • 18.01.2017 - 15:44

Jeg har kjempelyst å prøve å lage men en bookstagram. Sammens med den andre instagrammen min.
Men, jeg trenger et navn. Har ikke lyst å ha (navn)reads though.. noe litt søtt, fanzy liksom hahaha :p
 

Hjelp?

Bookstagram

 • 18.01.2017 - 09:55

Jeg lurte på om det kunne være spennende? At jeg lager bokstagram med bok bilder, info om bøker jeg leser. Hva. Hvor når. Hvor mange sider  og hver mnd gir tall oppdatering ?
Ville dere fulgt den?

13.07.16

 • 13.01.2017 - 01:07

Seksogethalvt år  med verdens beste kjæreste<3

Han er mitt alt. Min klippe. Den som tar meg imot når jeg faller og holder ut med meg, uansett hvordan jeg er eller hvilket humør jeg er i.

Han er min prins. Min cat noir. Min oakenshield.

Mitt alt. <3

Elsker deg<3

Slutt, med en eneste gang

 • 12.01.2017 - 12:36

Noe som driver å sirkulerer nå på facebook og kanskje andre steder, hva vet jeg, er sånne type "tag her boyfriend" "tag someone who would..."  "I'm searching for..." ect. jeg syns det er forferdelig hvordan folk kan missbruke andres videoer og bilder bare fordi de syns det er gøy. Tenk om det hadde vært ditt bilde? At det er blitt missbrukt  på en slik måte med tekst over og folk mener/komenterer hvor stygg du er / at du "searching for" ect. at det kanskje bare var et tullebilde denne gangen men nå er missbrukt av andre folk i hytt og pine, fordi folk syns det er gøy at folk er anderledes? hvordan ville du følt det da? Ville du syns det var kjekt om noen i din vennekrets gjorde det med ditt bilde? Fordi det er gøy ogkommer ikke til skade noen?. Hver så snill, folk på min facebookprofil/insta/ blogg Slutt med å del, tagg og komenter slike videoer. Det skader mer en du tror.

Barndomsminner.

 • 11.01.2017 - 16:01

Når du har husket en serie ..og bare husket bruddstykker og ikke sammenhengende ting. Også plutselig opdager den på youtube og barndomsminner bare demrer inn.... <3

Superrar dubbing, men bardomsminner...hadde ene episoden på VHS <3
 <3 Aw. Snøhvit og Prins Richard <3

Minner om Spm runde!

 • 10.01.2017 - 17:32

Jeg lagde egentlig en spørsmålsrunde typ. 1.Januar. Men jeg må minne om den! Så spørr meg om alt mulig! :) Da blir lille pandaen glad!

Image result for pandacat

Anna og det franske kysset

 • 08.01.2017 - 20:02

Image result for Anna og det franske kysset

Tittel: Anna og det franske kysset
Forfatter: Stephanie Perkins
Sjanger: Drama, kjærlighet.
Utgitt: 2016
Sider: 348
Språk (lest på) Norsk
Hvor jeg fikk boka fra? Jeg kjøpte boken av ren nysserighet på butikken da jeg har fundert en stund på denne og trodde kanskje det ikke var en bok for meg, men leste baksideteksten noen flere ganger, slik at jeg bestemte meg for å prøve.

Baksidetekst:
Anna er lykkelig og forelsket og ser fram til sisteåret på skolen. Når hun mot sin vilje må begynne på internatskole i paris, raser verden sammen. hvordan skal hun overleve i et fremmed land uten bestevenninen gutten hun er forelsket i og uten å kunne et ord fransk? Året i "verdens mest romantiske by" skal vise seg å bli både hjerteskjærende og helt fantastisk.


Min mening/vurdering:
Handlingen
Jeg likte handlingen veldig godt, det gikk ikke for sakte - men heller ikke for fort. dog, skulle ønske jeg fikk vite litt mere av andre en hovedkarakteren, Anna. At vi gikk litt dypere inn i de andre personene som var der. Det var veldig morsomt, litt ...opprørende og merkelig å lese. Til tider till awkward, men veldig greit samtidig. 

Karakterene i boken
Jeg ble veldig glad i hovedkarakteren, på grunn av hvordan hun beskrev og tenkte. Av og til var hun (Anna) ganske forelsket-ommtåket og det kunne bli litt smålig irriterende. Men likevel, koselig.
Etienne St.Clair skulle jeg ønske ble mer av, han var en smittsom morsom person, som hadde mye å styre med...skulle ønske jeg fikk mer innblikk i det kaotiske livet hans. 
Vennen kom og gikk i løpet av boken, men jeg skulle ønske de kom mer fram...siden de hadde sitt å streve med hadde det vært "kos" å få vite noe mer om.

Språket
Veldig lettlest, ikke vanskelig i det hele tatt - dog, det var noen ord som ble litt ..huh, stusset litt på det - men hovedkarakteren "slo dem opp" og ga oss forklaringen og det var jo en gøy twist!

Stjerner  5/6

Sammendrag:
- Anna og Etienne, komplisert, rart, søtt, merkelig, snodig...surt, leit.
-Veldig lettlest
- Av og til ble det litt mye Anna.
- jeg tror jeg kommer til å lese mer!

Ville jeg anbefalle det til andre?
Ja, det vil jeg. spessielt dem som liker drama og kjærlighet , litt Young Adult type. Veldig up my-alley.

Ålesundstur og innkjøp

 • 07.01.2017 - 14:11

Jeg er veldig flink til å bruke penger på bøker. Just sayin' 

Notatbok - 2pk penner - Kort - fargepenner. (Søstrene Grene)


Games of Thrones: House Daenarys (til meg) og Chelsea glass+klut ( til Samboeren) Husker ikke helt butikk, sånn fotballbutikk. LOL.


2 pocket bøker + 1 hardback. (Norli)


2 pocket bøker. (Ark)


3 hardback bøker. (Bokskredet) 


Globus-smykke og 2pk strikk. (Glitter)4pk med løsvekt te - 2stk Center med mint og lakris. Karamell og mint sjokolade. (TGR)


Hårband, fotskrubb, ansiktssvamp og hanskeskrubb. (TGR)2pk icecube-greie og støv-vaske til tastatur.

+ En usb-lader (lang) til Android, men den er i bruk atm, så ble ikke bilde!

 

Hjelp!

 • 06.01.2017 - 13:21

Jeg trenger din hjelp!!
Hva vil du lese mer om her på mob blogg?

Jeg blir kjempe glad om nettop du gir meg tips til dine ønsker.

Og da hjelper du meg til å bli bedre på å blogge.

Neste fredag

 • 05.01.2017 - 10:37

Neste fredag kommer til å bli jævlig. Jeg kommer sikkert til å slite med å sove, være kvalm og nervøs.
Neste fredag er en dag som trykker meg i brystet.

Neste fredag skal jeg i bhg på møte... for å åpne opp og forklare en gang for alle om situasjonen som har oppstått.

Neste fredag må jeg ta med kleenex..
Neste fredag må jeg bruke alle kreftene...

Neste fredag

Ikke igjen...

 • 02.01.2017 - 18:55

Jeg er oppgitt over megselv. Denne dagen som skulle bli en kjempekoselig dag sammen med samboeren, med film og kos. Ble ikke det. Kl 06:30 fikk jeg ikke sove mer og endte opp med å vekke samboeren og vi sto opp..Vi satt i sofaen og frøs begge to, det var iskaldt, altså til og med kjøleskapet var varmer enn leiligheta... det sier noe. Kl 8, slo ovnen seg på..men den har ikke akkurat skutt ut med varme... Vi dro på butikken kl 9 også, just fordi at vel , vi var våkne og sku handle. 

 

Så var jo alt greit da vi kom hjem, da jeg bestemte meg for at jeg ville ta igjen den tapte søvnen. Ligger der, fred og ingen fare....plutselig kjenner jeg det i brystet, halsen, armen...trykket, sovende arm....svimmel... er det et nytt anfall? probably... hvorfor det? Er det fordi at jeg et millisekund tenkt på det dumme møte jeg må ha i neste uke? Det som jeg har angst for å dra i? Kan hende...

Dette skjedde rundt 14 tida... vi sovnet på sofaen istedet i et par timer en stund etterpå og sovnet i senga i 1-1,5 t. Men jeg sitter her ...fortsatt med en ekkel trykkende følelse i brystet... jeg hadde håpt den hadde gått sin vei.... ble igjen i 2016. Men den fulgte meg, lå på lur... 

Jeg prøver å ikke tenke på det...prøver å være rolig.... hjelper vel ikke at halsen er sår, bihullene(`) er irritable og nesa renner så det synger...

Og ...det er skole i morgen... 09:15 - 15:00...  

Sein julegave

 • 02.01.2017 - 10:08

Fikk sein julegave av samboeren<3 kjempeglad!

Spørsmålsrunde c:

 • 01.01.2017 - 23:56

Jeg tenkte siden at jeg er syk og det er dette nye året som er nettop kommet , så ville en spørsmålsrunde være til pass^^ 
Som dere nok allerede vet, er jeg veldig glad i spørsmål. Så det er bare å spørre om alt som faller dere inn :) 

Bilderesultat for Ask me

Bilderesultat for sick winnie the pooh

30. A recent photo of yourself

 • 01.01.2017 - 23:54


AHAHAHA. Nope. Desverre.
Men det har vært gøy å gjøre dette her :p
 

29.. What's one thing you would like to change about your life.

 • 01.01.2017 - 23:54


Ingenting. Jeg ønsker ikke å forandre på noe. Hadde jeg forandra på noe, så hadde jeg ikke vært den personen jeg har vært idag.
 

28. Something you would like to change about yourself.

 • 01.01.2017 - 23:53


Hmm... tja, ringene under øynene kanskje? :P
 

27. What are features you get complimented on a lot?

 • 01.01.2017 - 23:53


Ehm... det vet jeg faktisk ikke... :S Latteren min, tror jeg...og øynene. Får ikke så mange komplimenter, men det gjenger ofte i at jeg er "liten og søt"

 

Velkommen til 2017

 • 01.01.2017 - 01:11

Happy new year.

Fra snufsete lille meg

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits