Svarene på spørsmålsrunden^^

  • 11.03.2016 - 20:56


Fra Henriette Celin (http://www.bergensergenser.blogg.no)
Favoritt film?
Aw, akkurat no står det mellom Disney's Robin Hood & Zootropolis :3

Favoritt bok?
Carry on av Rainbow Rowell <3 Den var like bra som jeg trodde og all ventingen var verdt det!

Dine 3 beste egenskaper?
Omsorgsfull. liten. Merkelig.

Hva er drømmejobben?
Å jobbe i barnehage ( det holder jeg på å få til!)

Beste og værste opplevelse?
Beste: Når søskene kom til verden... og de gangene vi ble flere.. (fikk da flere søsken, stesøsken) og da jeg vart ilag med samboeren <3, når jeg fant den utdanninga jeg ville ta... og så videre.. klarte ikke nevne 1.

Værste: Mobbing, utestenging... ect.


Fra Kibo (http://watashi.blogg.no)
 

Har du noen små gleder?
- Se en serie, få godnatt og godmorgen melding av samboeren.  at gode ting skjer med fav.karakterern min i film/serie/bok. at jeg finner den boken jeg har ønsket lenge. å våkne opp i armene til samboeren... ect.

Rare ting du er redd for som du egentlig vet er harmløst?
Redd for edderkopper, mørket ( mørkredd + husredd),  redd for undersiden av senga .. og redd for å gå alene om kvelden... ect...vet ikke om dette er rart.. også har jeg klaustrofobi..så trange rom. og å låse megselv inn i et rom, selv om det er en nøkkel der.. 

Første kjendis crush?
Føørste kjendiscrush? O___O hadde mange crush i tegneserier og slikt... hahah. eh.. jeg husker faktisk ikke.

Dummeste kjendis crush, som du ikke kunne hatt crush på nå? x)
Dummeste? jeg tror jeg fortsatt crusher litt på dem jeg har på den laange lista..  men crusha litt på Zac Efron og syns den er litt dum! x3


Favoritt serie?
Shadowhunters <3 (finnes på netflix)

Hvorfor drar han til Roma?
- Jo fordi han dro på klassetur med klassen sin, og dette var obligatorisk.


Fra Søtmonsen :)) (http://atogkakeoppskrifter.blogg.no)

Hva liker du å høre på?
Koreansk Pop, Japansk Pop.. anime-ending og theme.. uh.. alt mulig egentlig. syns jeg det fenger så hører jeg :)

Hva er det beste du vet av søtsaker?
Brownies, surt godteri ..og slikt^^

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
Vi har vært ilag nå til søndagen, 5år og 8 mnd :D

Hva er din favoritt film?
- Ble bessvart nedenfor^^

Katt eller hund?
- Uh, begge^^

Beste anime? ;D
åå, jeg har sett så mange men det er så lenge siden jeg har sett noe nå. men Ranma 1/2 er ganske høgt oppe fordi den gjorde jeg ferdig for et pr. ,mnd siden. skulle ønske å se en anime igjen snart :3 jeg er litt piky. elsker romanse, drama, fantasy ect. alt trenger ikke være i hop. og humor!
 

Spørsmålsrunde!

  • 09.03.2016 - 15:21

Du kan spørre om alt mulig - så vil jeg samle det og svare på det :)
Antagelig på fredagkvelden^^

NB: ikke spørr om ting du ikke ville ha svart på selv.

TBBT, Innlevering og slikte ting.

  • 09.03.2016 - 14:03

I mangel på å ha en fornuftig eller fin overskrift ble det sånn.
Her sitter jeg -The big bang theory i bakrunna mens jeg prøver å gjøre oppgava. Har hatt hele uka, men den har vært fæl egentlig.
vel, ikke gårsdagen. men mandagen hadde jeg mareritt og lå med mensensmerter/kramper på nattersti. Samme med tirsdagen, på dagtid derimot så fikk jeg koselig besøk da spilte vi mario kart,mario party og så 2,5 film. (vi ble så trøtte at vi ikke orket siste del) Hun sov over - og dro hjem til moren sin i 10-tiden idag. siden hun skulle ta buss.

Så jeg er ganske sliten av mensensmerter/kramper. joda. tar smertestillende, men det tar så lang tid før det funker ordentelig.. også er det bare en viss til det funker. <.< men jeg krysser fingrene for at jeg får skreve endel idag. Siden jeg er hjemme alene, mørkredd og shit så blir ejg nok oppe lenge. så trøsten er vel den - at jeg har lang tid på å få skrevet masse.

 

 

Hva gjør du denne onsdagen?

Nå er Samboer på vei til....Oslo..også Roma.

  • 05.03.2016 - 22:30

Nå er klokken 22:30 som betyr at samboeren har satt seg på bussen som skal føre han til Oslo, for og så 08:45 føre han på fly til Roma. Akkurat nå prøver jeg ikke å gråte, fordi det er jo sunt å være fra hverandre en stund.. det vet jeg. men gjør like vondt fordeom. Det er så stille her...uten han. Jeg kan ikke 'irriter' meg over småting som han gjør .. eller bare bestemme meg for å krype opp i fanget...  Trøsten er den at lørdagen, allurat presis 07:00 så skal jeg stå opp og være nede på stasjonen for å ta han imot igjen. Jeg gleder meg allerede. <3

 

Men jeg skal klare meg.. på mandag får jeg en oppgave som jeg må gjøre ferdig til fredag. Jeg har haugevis med filmer jeg kan se. Planen er å laste ned nyeste the big bang theory og shameless sesong 4-6 ..og eventuelt, hvor du har serier med humor i. Skriv dem ned!  ( NB. ikke Orange is the new black, jeg er ikke no' fan av den. ) men alt annet. kjør på. 

Desuten lovte samboer at han skal sende bilder og skrive til meg når han kan, og jeg vet at det høres teit ut - Men jeg trenger å vite at av og til så får jeg en laang melding med hvor han er, hva han gjør.. det roer meg.. og at han har det bra <3 Gjør avstanden mye bedre. 

Jeg elsker han <3 og det gjør alltid vondt ...den avstanden.. for 1dag, -1uke.. uansett....etter 5år og 7 mnd... så gjør det like vondt... å være fra han <3

Men jeg skal klare meg, og være sterk - for hans skyld - sånn at han ikke føler skyldfølelse og anger for å dra. fordi jeg vet at han har gledet seg til dette.

LilleLørdag, forelesning, PMO...

  • 02.03.2016 - 16:09

Idag har det vært egentlig ganske avslappende dag. Det blir fort det når jeg har med meg strikketøyet og det er jeg fryktelig glad for egentlig. Fordi da flyr tiden litt lettere og jeg klarer å konsentrere meg.  Det er egentlig veldig koselig^^ 

Dette er da et tidligere bilde når jeg hadde startet, men det er kommet mye lengre no xD hihi.

Vi hadde litt forskjellig idag, om barnevernet, BUP, IOP & IP og sånnt forskjellig.  IOP betyr Individuell OpplæringPlan mens IP betyr Individuell Plan. :) heh. Veldig intressant og alle de 3t vi hadde bare fløy forbi, så dro jeg hjem for å sove i ca 2t og jeg ble med ett mye gladere til sins når jeg stakk opp for å ha PMO. ( Praktisk Metodisk Oppgave)  der vi fikk beskjed om kas oppgave vi skulle ha. Vi skal da ha Yoga - Barneyoga men ikke med barn akkurat - vi ska ha dette med klassen. men ikke enda.

To bilder som jeg tok da jeg var på vei til å gå ned for å sove litt. syns de ble ganske fine med hjelp av filter i instagram. Selv om jeg ikke er noen fotograf. veldig veldig amatør. x)Siste bildet for idag ^^ hehe. Dette legger jeg med fordi jeg ble tegnet på sist onsdag altså 'lillelørdag'  men ja. Jeg skal egentlig bare kose meg med cola og eventuelt serie. Jeg vet ikke helt hva - men men. fordi det blir lang dag i morgen: 09:15 - 16:00 - heldigvis har jeg fri på fredagen. Da skal jeg være med samboeren  helt til han drar , fordi han skal på lørdag til Roma på klassetur. Jeg kjenner jeg gruer meg, men det går vel bra :) 

Antar jeg får lest litt bøker også - så det kommer vel litt anmeldelser antar jeg :)

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits