Helg med god samvittighet!

 • 31.03.2017 - 19:57

Sia tirsdag har jeg sittet å bitt negler. Fordi jeg da leverte oppgava eller prosjekt rapporten for 2.gang. Jeg var frustrert og stressa. Fordi sommerferien går endel til praksis og jeg ønsker ikke å gjøre prosjektet på nytt igjen. Det hadde blitt mye arbeid, hadde ikke orka det.

Idag fikk jeg svar. Fy faen. Jeg bestod!! Er så glad, så lettet. Du aner ikke. Skuldrene mine ble 100% lettere bare nå. Ja prosjektet var spennende og sånn, men med mye mye arbeid. Både før praksis og i praksis og etter. Så. Nå kan jeg ta helg med god samvittighet!

Jeg er glad.

 • 28.03.2017 - 22:36

Kroppen har vært på høygir i 2 uker.
Angst, stress, panikk ekkelt.
Nå begynner det å bli veldig mye bedre.
Jeg er glad for at Mr.PandaCat er hjemme <3
Men jeg er så sliten nå.
Jeg blir så trøtt så fort.
Så derfor går jeg og legger meg nå.

 

Natta.

I'm running to him.

 • 24.03.2017 - 17:30

Når dere leser dette har jeg gått ut.
Jeg har gått ut for å kunne møte Mr.PandaCat.
Eller, først skal jeg på postkontoret.
Men, så skal jeg løpe og kaste meg i armene hans og klemme og ikke gi slipp.
jeg kommer til å gråte.
Men jeg kommer til å gråte av glede.
Jeg elsker han så høyt. 
 

Today and tomorrow

 • 23.03.2017 - 21:01

Tenkte jeg skulle oppdatere litt. Her går det greit, dagen idag var ok.  Trengte ikke å stå opp såpass tidlig. Sto opp kl 10:30 for jeg hadde time fra 11:00 - 14:30, Skulle egentlig ha time til 15:00, men vi ble ferdig tidlig.

Så gjorde jeg veldig lite når jeg kom jeg, sovna kl 19:00 og våkna nå nettop. Føler meg som det trollet. haha.

I morgen så ser dagen sånn ut:
09:15 - 11/12:00: Drama
12+ elns ove.
Stå opp, og drive med prosjektet jeg har tenkt på. Skal holde på med DIY diamond panting :3 (google it.).Fordi jeg er for lat. høhø.
Eller hvis jeg orker, driver jeg med oppgava mi..

Rundt 17:00 - 18:00 så skal jeg ned på butikken og hente en pakke også møte kjæresten <3 Gleder meg sånn! Savner han så veldig.


Dere må huske å besøke bloggen hans! >http://www.mrpandacat.blogg.no

Mr.PandaCat har fått seg blogg!

 • 20.03.2017 - 01:19

Dette er kanskje litt rart å si. Ja, litt egentlig. Men også litt gøy :D Samboeren min som dere kaller Mr.PandaCat, har fått seg blogg.
Dette er gøy og jeg håper dere vil følge han, der kommer det hverdag, politikk og masse annet morsomheter! 
 Trykk her >http://mrpandacat.blogg.no/

Jeg håper du følger oss begge videre.

Beauty and the beast, kjærlighet & annet.

 • 17.03.2017 - 22:59

I kveld, så så jeg Beauty and the beast - live remake. Noen syns ikke Emma Watson passer som belle, eller at  sangene ikke passer. Men, på dette punktet er jeg veldig uenig. Jeg er en sikkelig sucker for disney og kjærlighet, med en dose humor. Jeg forelsket meg i alle sangene, dog denne filmen var tekstet og noen ganger syns jeg at teksten ikke hang på grep i følge det som ble sagt/sunget. Men, foruten om noen småpirk, elsket jeg alt...Jeg sitter igjen med en følese av at det ikke skulle ha sluttet. Jeg gråt faktisk en skvett et par ganger, jeg kjente på følelsen, lengselen...kjærligheten en føler og hva en gjør for hverandre. Jeg kjente på det, fordi jeg savner samboeren min så inderlig. Jeg elsker han så høyt, at det fysisk gjør vondt i hjertet mitt at han ikke var med på kinoen ( dette er vår type film å se ilag + andre forskjellige)...og det gjør vondt at han er så langt unna...<3 

 

7 dager igjen. Jeg skal klare det, om 7 dager akkurat på denne tiden. Har jeg han her, da kan jeg ligge i armene hans og kose meg <3

 

Nå skal jeg strikke litt og se modern familiy...eller kanskje jeg skal høre på Beauty and the beast på spotify? <3 Er helt frelst jeg altså. 
Desuten, så har jeg fri.^^

Beklager for dette...

 • 14.03.2017 - 02:39

Jeg ser nå at jeg hadde spørsmålsrunde langtilbake i tiden, men det har skjedd så mye og jeg har ikke hatt energi til å prøvd å fullføre eller lage innlegg om det akkurat nå, så jeg har bestemt at jeg heller kommer til å svare på spørsmålene deres i komentarene.

Beklager dette.
men dere har fulgt meg og vet at praksis, angst/panikkanfall og alt har satt en trøkk i meg og gjort meg veldig sliten.
Unnskyld.
Håper dette går greit.:)

I can do this!

 • 12.03.2017 - 21:26

For noen er det å være borte fra den som er bestevennen din, kjæresten, samboeren, din klippe. Lettere sagt en gjort. For meg, not so much. Det er faktisk vanskelig. Fordi jeg er husredd, jeg er mørkredd og har angst.  Det er vanskelig å være alene. Noen timer går det bra, noen dager er bedre enn andre i horhold til dette... dette er dag 2, jeg må vente 12 daga til. Akkurat nå er det overvelvende, men jeg må bare holde ut. Å klare dette...jeg skal klare det - håper jeg.  Jeg vet at samboeren vil være der såpass lenge, og jeg må vel det..

I fight my battles as hard as i can

 • 11.03.2017 - 13:58

Jeg er sliten. Jeg sier det rett ut, er dødsliten. Angst/panikkanfallet slo in hos meg 01.30 i natt, jeg satt og grein og grein i telefonen til typen. Kl 4 var jeg dødstrøtt og angsten/panikk-anfallet holdt på å slippe tak...men, vi hadde kommet fram til at han ville komme hjem, han ville ikke dra.  Men da han skulle avlyse alt av tog, hotell..så kom det at han måtte betale 3000kr for alt sammen, noe han ikke har akkurat nå. Så, han måtte dra. Vi er blitt enige om at 1 uke er bedre enn over 14+ daga. Jeg roet meg ikke helt ned før rundt 08:00, da var jeg så trøtt at jeg sovna hele tiden..klarte ikke å holde meg våken. I løpet fra 01:30 - 08:00. så hadde jeg panikk, klarte ikke tenke klart, kasta opp i reaksjonen, vondt i magen, ekkel følelse helt opp i hode og fingrene...Var et mareritt rett og slett. Så nå sto jeg nettop opp, er mentalt og fysisk såpss sliten, sitter igjen med en ekkel følelse i brystet enda, men går vel greit, sånn utenom at jeg føler dette. Jeg vil ikke tenke mer på dette. Så, jeg krysser fingrene for at læreren ikke blir sur på han og at han kommer hjem tidligere. For ja, jeg sloss de kampene jeg kan, men hvis kroppen skal holde på slik og jeg må være alene...det kommer til å gå utover skole til slutt og jeg vet at Mr.PandaCat vil ikke like å være så langt unna. Men, jeg håper dette går greit..og at han kommer tidligere hjem, å være husredd,mørkredd, angst/panikkanfall er ikke let, det tærer på.
Men 1 uke +/ kan jeg nok klare. Er dumt at det er blitt sånn, men kan hende andre dager blir bedre, jeg vet ikke.

 

Men nå må jeg avslutte innlegget.
Jeg må se om jeg får lagd meg noe mat.

Innkjøp

 • 10.03.2017 - 18:05

Alt dette, pluss uk lader til samboeren og mat hehe. Jeg bestilte også 5bøker fra bookdepository og 3 ting fra wish :)

Ser at bildene ble veldig store; det som ikke sees på er minion puzzlespill,Caraval (bok), Rosa eos og litt av ansiktsvask, men forhåpentligvis så er det ok. heh, tok dette med mobilen.

Nå drar Mr.PandaCat på tur!

 • 10.03.2017 - 10:00

Når dette postes så har Mr.PandaCat dratt, han setter først nesen sin mot Halden der han skal sove over hos bestekompisen/broren (som han kaller han) også setter han nesa mot Oslo, 05:00 om morgenen for å rekke fly og greier. Gjett hvor han skal? Han skal til York, så det blir spennende.  Han har lovet å oppdatere meg og ta masse pauser, fordi en skal ikke gjøre fult ut når det er såpass langt han skal. Spessielt ikke når en er såpass ny i langkjøring selv om jeg vet han er veldig flink!. (Ja , jeg vet at du også leser bloggen min ;) <3 

Jeg gruer meg max til å være uten han <3 men samtidig så jeg gleder meg til å strekke meg ut i senga som den fødte sjøstjerna jeg er og sove så lenge jeg vil :P ( har langhelg fra fredag til tirsdag). Jeg har også handla masse digg til bare megselv c: Også bestilt noe i posten, gjett da? Bøker! :D Haha, uff. Gått banaas idag. men shh! 

Jeg kommer nok til å oppdatere hva jeg bedriver med og kanskje fortelle hva Mr.PandaCat gjør. Han skal være borte fra 10.Mars til 28.Mars. Ganske lenge spørr du meg, men han skal innom sverige og sånt :D så da blir jeg glad^^

Mine planer for mars.

 • 07.03.2017 - 23:41

Nå som samboeren drar på skoletur har jeg planene mine klar for hva jeg skal bedrive tiden med, til han kommer tilbake♥

♣ Lese bøker. Spesielt HP serien, (har "lova" Samboeren det).
♣ Fargelegge og eventuelt tegne litt.
♣ Spamme samboer og alle folk med snap. haha. Spessielt av opplesning av ting som skjer fordi det er morro.
♣ Se sikkelig chick-flick som jeg har gledet meg til og andre filmer jeg syns er kos! uten at samboeren skal huffe og puffe :P
♣ Ligge i senga som den fødte sjøstjerna jeg er :P
♣ Se serier.
♣ Dra på skolen og gjøre det som trengs der.
♣Oppdatere begge instagrammene mine.
♣ Kanskje blogge litt mer.
♣ Rydde og romstere i leiligheten slik jeg ønsker å ha det.

Noe annet jeg burde gjøre? :D så rop ut!

Fin mandag

 • 06.03.2017 - 17:28

En sjelden tur ut. Feirer at jeg er ferdig med oppgava og koser oss litt før han drar på klasseturen sin. 10.mars til 27.mars :(

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits