Hva som styrker et forhold

 • 21.04.2016 - 22:08

Samboeren og jeg nærmere oss med stormskritt, (fortsatt et par månder igjen, da) til 6 år ilag. Dette er det lengste forholdet jeg har hatt og må medgi at jeg er stolt av det. Jeg skal ikke si at vi er perfekte because, we are not. Vi er et merkelig par vi to.  Men jeg legger til noe som jeg mener er styrken i forholdet vårt- hvordan vi har holdt sammen så lenge.

- Vi lærer hverandre å kjenne. Det er noe som har pågått i de (snart) 6 årene vi har vært ilag,det tar tid å lære hverandre å kjenne. Forstå hverandre på ulikhetene og godta dem deretter.

- Støtte hverandre i hverdagen.  Det er ikke alle som har det / har hatt det like lett og vise at du er der for personen gjennom tykt og tynt styrker forholdet mer en du aner.

- Finn noe dere kan holde på med eller  snakke sammen med ilag. Det kan være serier, filmer - noe som dere liker godt sammen.  Vi to liker LOTR og Hobbiten samt Mummitrollet og tom og jerry ect.. og det at vi kan sitte sammen og kose oss uten å stresse er en god ting.


- Ha din egen ting.  Du trenger ikke alltid å sitte klint oppi hverandre, dere kan sitte vedsiden av hverandre og gjøre completely different things og det gjør ikke noe. 

- Bli komfortable med hverandre.  Det er en nøkkel og slappe helt av og ikke uroe deg om du raper eller sier noe dumt fordi du vet at det gjør ikke noe.

- Latter. Jeg og samboeren kan sitte og tulle og kile og erte, det skaper glede og vi kan sitte å si "dust" "nehei!" "joho!" og vi høres sikkert ut som vi er teite små unger - men det gjør ikke noe.

- Ikke gå til sengs sint.  Jeg har aldri i mitt forhold gått sint til sengs, Om det har vært en dum krangel om.. gudene vet hva. Fiks det, si "jeg er glad i deg" / " jeg elsker deg" og men det når du legger deg.. dere får det så mye bedre når  krangelen er over og det er da godt igjen. <3

- Krangling. Det skjer og det burde skje (tåpelig sagt jeg vet). En kan ikke forvente at et forhold skal være perfekt og rosenrødt, noen ganger så kan en bli sint og irritabel - nødvendigvis er det ikke på grunn av kjæresten men kanskje noe annet..men det å krangle og komme til enighet og godta det og trøste hverandre (hvis en krangler til en gråter evt) .. det er dumt, men  krangling skjer, godta det og personen <3

- Ikke hold hemmeligheter. altså jeg sier ikke at du skal være åpen om alt hvis det er noe som du absolutt ikke vil at kjæresten ikke skal vite. Men tenk litt på det - kan hemmeligheten skade forholdet? kan det skade forholdet hvis det kommer ut? hva er hemmeligheten?  Jeg tror på åpenhet og jeg vil heller athan skal komme til meg hvis det er noe som har skjedd enn at det holdes hemmelig og jeg får vite det av andre. 

- Gjør hverdagen lysere. Det kan være en melding som viser at du tenker på vedkommende eller noe du har kjøpt.   Det viser at du tenker på vedkommende og er glad i h*n.

- Sjalusi. Det er et grønt monster og kan være farlig. Jeg vet selv at jeg er en sjalu type og blir fort det - men jeg stoler på kjæresten min  at han er trofast og  derfor er jeg også det.  Jeg kan ikke tenke meg noe værre enn en type som er utro men som forventer at den andre skal forholde seg trofast..  Trofasthet er også nøkkel, det er lov å si " hun var pen/sexy" ect. men det betyr ikke at det er fritt fram, du holder deg til den du er sammen med - hvis du vil ut og vil være med noen andre så slå opp først - ikke vær utro.

Oi.. dette skulle omhandle hvordan vi har lykkest.. jeg vet ikke helt om det funket. haha. Men nøkkelord er også å snakke sammen, ikke gå til sengs sint, plei forholdet, se det positive og hjelp til med å fikse det negative, en er ikke perfekt og har sine flaws , det må en godta.

f.eks jeg har klaustrofobi, er mørkredd, paranoid. det betyr at jeg er redd for å gå ut alene i mørket og være i små rom. Det betyr at jeg helst vil ha noen med meg foridi jeg klarer å distrahere megselv og fokusere på han fordi jeg vet han vil beskytte meg fra farene <3 Han har autisme/aspergers og jeg har lært meg å godta det ved å lese meg opp /forstå dette og hvorfor dette skjer ,han er også var for høye skarpe lyder, når jeg hører en høy skarp lyd jeg vet han reagerer på - så trekker jeg han fra det eller dekker ørene hans og får fokuset på meg. Vi hjelper hverandre med alle våre flaws og ting vi har med i bagasjen, men mest av alt vi er der for å lime sammen bitene til hverandre...

Det siste delen jeg vil si er at jeg er følsom så jeg savner samboeren min like mye som jeg alltid gjør? det er vel kanskje 'værre' fordi jeg er vandt med å bo med han. men dette gjør vondt, jeg gråt sist han dro til Roma i en halvtime.. fordi jeg vet at  jeg elsker han <3 og savner han fælt. Selv om jeg er glad for at han har sine ting (studentorganisasjon, FRP ect) jeg støtter det selv om at han  må reise her og der og det tar dager før han er hjemme, men det føles godt å springe ut i armene hans når han kommer tilbake, sist så klarte jeg seffølgelig å stå der og glise som en forelska idiot.  that's me. 

F.eks i Bodø da vi var borte 2 uker og vi skulle begynne samboerskapet så gråt jeg da jeg dro.. (dro opp 2 uker før) og han gråt også.. jeg hadde klump i halsen.. men da han kom med flyet ( jeg venta 2 timer for tidlig..ups) så slapp jeg alt jeg hadde og sprang og hoppet i armene hans,jeg og han sto og gråt, jeg klamret meg fast og nektet å slippe..så der sto vi å gråt denne gangen av glede..

men dette er ting som tyder på at forholdet vårt er et merkelig, rart og et forhold jeg er glad for at jeg har.. fordi følelsene har ikke 'dødd' henn.. 

 

Alene omtrent hele helgen.

 • 21.04.2016 - 20:36

Som regel gjør det meg ingenting at jeg er alene..
eller, jo.. jeg kjenner godt på det nå egentlig eller spessielt på kveldene.
jeg vet ikke hva det er eller hvorfor.. utenom mørkredd, husredd, klaustrofobi ect ect.
Men Samboer reiste i dag tidlig, nærmest bestemt 05:15 til et sånn landsmøte greier som varer helt til søndag.. :/
Trist. Jeg hater at han drar... men gleder meg kjempemasse til at han kommer hjem igjen <3 
Vi har snart vært ilag i 6 år, og det er ganske mye for meg..og vår alder.. (jeg blir 21, han er 23). Omtrent ingen av vennnene våre har forhold som varer ..1år kjenner jo selvsagt noen som har det - men ja. mesteparten slår opp og blir ilag ect.. og her er vi.. bare, tja..4 år, 5 år ..og snart 6 år sammen <3
Men NÅ rotet jeg meg bort fra det jeg skulle skrive.
Regnet i hele dag, blæh.. var bare ute 30 min heldigvis haha fordi da var praksis over. men måtte vente i 40 min ute på bussen.. orket ikke gå hjem i styrt regn. Blæh. ble blaut <.<
Men helgen min består av dette:
Fredag: praksis 08:00 - 14:00, dra hjem..skifte og slappe av litt. så dra på besøk 15:30 ..så vet jeg ikke når jeg kommer hjem da :P
Lørdag: Jobbe med arb.krav , sove lenge.. og generelt bare ta det rolig.
Søndag: samme. fram til samboeren kommer hjem (usikkert når på kvelden) og gjøre meg klar til siste praksisdag, som er mandag. :o
Kjenner jeg gruer meg.. altså til å slutte fordi jeg har hatt det så fint og lært så fryktelig mye om megselv og hva jeg må forbedre men også hvordan andre gjør ting og sier og hvorfor.  har vært lærerikt og spennende, alle dagene!

Dagen idag.

 • 18.04.2016 - 18:26

Jeg er egentlig glad mandagen er vel, den er ikke over enda. men den begynner å bli.
Natt til idag lå jeg med fryktelig magesmerter... jeg kjenner det igjen; enten var det fordi jeg spiste pizzaen at noe der ikke var ordentelig stekt eller så var det den chipsen jeg spiste som var no galt med. så jeg spiser ingen av delene idag. Jeg sov dårlig.. så ville egentlig skippe praksis idag og bare gå og legge meg. But Nope. Jeg kom meg til praksis og hadde opplegget mitt - et arb.krav ,.. i pøsende regn. ikke så veldig gøy det akkurat - men det gikk fint da så jeg er glad for det. Vi kom tilbake rundt 12:30 og jeg var ikke så veldig kald...bare max sliten og hele regnklærne var våte, så jeg tok dem av meg etter pausa og brukte dem ikke mer - fordi vi skulle inn igjen etter frukt. (jeg måtte gå og spørre, fordi kl var 13:50 og noen var ikke kommet ut.. heh. de hadde glemt av tida) men jeg tok ut frukta og slikt. Så var det jo ryddetid og frukt, etterpå var det å gå inn. Tok på meg oppvasken, det tok litt tid. heh. men det gikk bra da :) fikk ros :P 

Så var det å komme seg heimover, lå i senga og frøs... sovna, våkna at kjæresten kom hjem med varer og dro igjen ( han har møter idag han. :S) hadde et som begynte kl 17, og et annet som begynner kl 20. så tvilsomt at han kommer hjem før jeg har lagt meg antageligvis. Nå sitter jeg i genseren hans og fryser, samt har tøfler på meg. ... jeg kan ikke begynne å bli syk...

 

Funfact:
I følge fb så ble vi venner for 6 år siden idag :D

Challenge om Livet: dag 7.

 • 13.04.2016 - 13:41

Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

Som jeg har skrevet før. ønsker jeg å dra mange plasser. Men Japan og Sør-Korea er top, og London da ^^

 

Challenge om Livet: Dag 6.

 • 12.04.2016 - 14:49

Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 

Min største drøm er også den vanelig familiepakken, hund, katt, barn, mann, hus (ikke nødvendigvis på landet). Men også få jobb som barnehagelærer - kanskje ta opp en master senere. Ha lykkelige barn som ikke blir mobbet, som har det bra med seg selv og er glade <3 ( jeg har opplevd mobbing før - så jeg tror jeg har et ganske sterkt morsinstinkt da.) jeg tror ikke jeg vil ha mer en 3. hehe. men det får bare tiden vise.

Men før alt dette - så vil jeg gjerne oppleve Japan & Sør-Korea, det har jeg intressert meg for siden 8klasse men har ikke fått dratt dit enda. Jeg har så lyst å se kulturen. maten, opplevelsen.. alt egentlig. Men en vakker dag skal jeg reise ! håper jeg. Men så har jeg også kjempelyst å dra til kristiansand og den store badeplassen i norge, ect. Men også varmere land og slike ting. :) 

også har jeg kjempelyst å få meg dyr selv :D Kjæresten er litt redd for at jeg kommer til å ta av x) men jeg vil konsentrere meg om å redde de dyrene som trengs - da når jeg kan. Akkurat nå er det ikke engang lov å ha fisk her ._. det syns jeg er fryktelig teit.

Den siste drømmen er å ha mitt lille biblotek, vegger fylt med bøker... og en liten krok der en kan sitte og lese <3

Challenge om livet: dag 5.

 • 11.04.2016 - 17:46

Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?

Jeg har mye frykter som av og til tar overhånd, det kan  være f.eks når jeg skal sove eller bare helt randomt hvis jeg er alene. jeg hater det, den følelsen som kommer snikende.. den sugende følelsen i magen, som sniker seg opp til hjertet og glir deg en slags reddselsfull hjertebank. Nesten så jeg blir kvalm - også får jeg vondt i magen. Da er som regel søvnen ødelagt .. eller at jeg må finne et eller annet som distraherer meg fra frykten som kommer, det er ikke like lett å gjøre når en er alene , men bedre hvis jeg har verdens beste vedsiden av meg <3


Det jeg frykter: ( listen er ikke satt opp i rekkefølge)
- Å ikke klare det jeg har satt meg mål for.. ( at jeg ikke får godkjent/ ikke får god nok karakter)...
- Å miste noen kjær <3 ( familie, venner, kjæreste)
- Å få beskjed at raset har tatt noen jeg kjenner ( hjemme er det stor ras-fare den veien min mor kjører hver dag til og fra jobb)
- Jeg  er livredd for å dø av drukning eller brann...
- Jeg frykter det å ikke gjøre godt nok.. jeg vil veldig gjerne gjøre godt nok (derfor overtenker jeg, og blir hysterisk glad når jeg gjør godt nok)
- At søsteren min skal falle av hesten og skade seg. ( ja, det har skjedd en gang men det var ikke så skummelt da.)
- Jeg er livredd for at familien min skal komme til skade...
- Er redd for at om kjæresten ikke vil ha meg lengre...hva da?
- Er redd for at kjæresten skal komme til skade... ( minnet om at han måtte på sykehuset i 2011-2012(?) sitter fremdelest i minnet mitt.. )
- Frykter innbruddstyver - folk som kan skade meg..
- Redd for å gå meg vil og ikke komme ut igjen..
- Frykter å bli stengt inne i et lite rom, uten vindu...

Et helt halvt år.

 • 10.04.2016 - 23:14

Da har jeg gjort det, jeg sa egentlig at jeg ikke skulle lese denne boken - fordi at... jeg vet ikke fordi at jeg tenkte at denne boken passer ikke for meg, det er ikke min type bok. I was wrong.

 

Navn: Et helt halvt år 
Sider: 445
Publiseringsdato: 2012
Språk: Den er opprinnelig engelsk, men jeg leser den på  norsk.
Form: jeg leste denne i e-bok, storytel.

 

Er boken også en film?
Jeg vet at det skal komme en film ut av denne boken, når husker jeg ikke akkurat.


Handler om:

Bastion forlag sier dette:

Lou Clark vet en god del.

Hun vet hvor mange skritt det er fra bussholdeplassen og hjem. Hun vet at hun liker jobben sin på kafeen The Buttered Bun, og hun vet at hun kanskje ikke elsker kjæresten sin, Patrick. Det Lou ikke vet, er at hun snart kommer til å miste jobben, eller at hun er avhengig av å vite hva som venter rundt neste sving, for ikke å gå fra forstanden.

Will Traynor vet at motorsykkelulykken tok fra ham viljen til å leve. Han vet at alt føles veldig smått og meningsløst, og han vet nøyaktig hvordan han skal få slutt på det. Det Will ikke vet, er at det er like før Lou stormer inn i livet hans som et levende fyrverkeri.

Og ingen av dem vet at de kommer til å forandre hverandre for alltid.Positivt:
- Vi får vite masse om Will, hvordan han var før... hva han gjorde ect.
- Blir kjent med Lou og hennes familie
- lettlest.
- Jeg både elsker og hater hva som skjer.

Negativt:
- Jeg skjønner jo hvorfor Will er som han er, men av og til er han bare... blæh.
- Jeg liker ikke Alicia og Rupert no særlig, selv om jeg har forståelse for dem.
-Måten moren til Will er på... er .. ja, mekanisk.
-Slutten ble ikke slik jeg ville... 

alt i alt:
Jeg har tenkt å begynne på bok nr 2, ganske snart faktisk :D jeg er oppslukt, må vite mååå vite. haha. jeg var virkelig feil med å la denne ligge.

Stjerner:
4/5 

Anbefallelse?
Du lærer om folk som må bruke rullestol, hvordan de har det, hvordan det er... ect. også er den morsom, intressant, merkelig og litt søt? 

 

Start: 10/4/2016
Slutt: 

En djevel i prada.

 • 10.04.2016 - 14:57


Navn: En djevel i prada
Utgitt: 2003
Språk: den er opprinnnelig på engelsk, men jeg har valgt å lese denne på norsk.
form: Pocket.
Sider:  443

Er boken også en film?
Denne her fins også i filmform, "A Devil wears prada" sånn sirkus.^^ Jeg vet ikke om den finnes på netflix/viaplay ellerno' sånt, desverre.

Handling:
Dette handler om Andrea Saches, hun er en journalistspire - hun har veldig lyst til å få jobb hos The new york times - men ender opp som assistent for Miranda Priestly som er sjef for Runway/Catwalk, et motemagasin.  Dette betyr som assistent skal Andrea lyde hennes ordre 24t i døgnet uten unntak. Miranda er ikke akkurat ei snill dame, hun hesjer, maser, bryr seg lite om andre og forventet at alt blir gjort fortest mulig og til punkt og prikke. 

Positivt:
- mye mer beskrevet, får mer innsikt i boka hva som skjedde før den jobben hos Miranda og vi blir fort kjent med Andrea.
- Jeg syns faktisk Emiliy virker snill og ordentelig - ikke så mekanisk som i filmen.
- Mye morsomme greier og jeg sitter å rister på hode og bare ler. fordi det er jo så teit x)
- Får se mer av Lilly, som en person..hva som skjer med henne...ect.Negativt:
- Miranda er slitsom. men på en morsom måte.
- Boka er lang.. litt overdrevent lang...syns jeg. jeg liker lange bøker, men ærlig talt...

Alt i alt:
Den er en grei bok, men jeg tror ikke jeg orker å lese den igjen.


Stjerner: 
3/5

 

ville jeg ha anbefalt denne?
Personer som liker mote, drama og kjærlighet ja :) da ville jeg anbefalt den.
 

Challenge om Livet: Dag 4.

 • 10.04.2016 - 14:03

Dag 4:  Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.

Jeg har så mange minner som er samlet seg med familie og kjæreste, men jeg skal nevne noen nå. <3
- Da jeg flyttet vekk fra den plassen som mobbet meg...
- Da lillesøster nr 1 ble født <3
- Da jeg fikk 2 brødre og ei søster til (ste-søsken) <3
- Da lillesøster nr 2 ble født <3
- Da jeg møtte samboeren min <3
- Alle de gangene jeg ikke har gitt opp, selv om jeg følte selv at jeg ikke orket mer...
- Minner som skapes når jeg er hjemme.. eller med kjæresten <3 det kan være at vi strikker og prater eller spiller..og koser oss... det er koselig og jeg smiler alltid ang det.
- Minnet av at min mor fant en mann hun elsker , gjør meg også glad - at hun er glad gjør noe for meg også <3
- Katter som villig setter seg i fanget for kos.
- See you ( Siameser) som fant ut hvordan åpne døren og komme opp i senga og sove der til jeg sto opp<3

Sååå mye minner...<3

Challenge om livet: dag 3.

 • 09.04.2016 - 12:49

Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!

En? Tja, et er slik små hverdagsglede som gjør at dagen min blir bra
- Jeg sender melding til min  mor " ha en fin dag på jobb :) glad i deg" og får respons " ha en fin dag du også:) glad i deg " <3 
- Jeg våkner opp vedsiden av verdens beste <3
- Når jeg drar så får jeg hade-kyss av kjæresten <3 
- Når jeg kommer hjem, et hei-kyss og han lurer på hvordan det gikk ( skole, praksis ect) og vi snakker om hvordan det gikk , jeg spør også hva han har gjort og slikt. :)
 

Challenge om Livet : Dag 2.

 • 08.04.2016 - 21:58

Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)

Jeg har et par gjenstander som betyr mye for meg - men jeg har desverre ikke noe bilde av dem - men jeg skal forklare hva det er.

Bamsen min.
Jeg elsker bamser og vil alltid ha flere bamser, hehe. men det er en bamse som er den viktigste bamsen i mitt liv. Den heter Løve, og det er en mørkebrun med mørkebrune øyne - Løve. Jeg har hatt den med meg siden jeg lå på sykehuset når jeg var født.  Han er pjuskete, men jeg elsker den høyt <3 Han blir 21 år i juni - samme som meg. Vært med på flyttelasset hvor enn jeg dro - og skal fortsette med det.

Ole Brum 
Jeg har en svær ole brum bamse som har en pute som står "you're spesical" på. Den fikk jeg av samboeren for et par år siden - så den er ikke så gammel men den betyr såpass mye for meg og hva vi har ilag og hvor spessielt det er. Den ble kjøpt på en brukt-butikk , faktisk. men jeg er like glad i den fordeom.

Øredobber og Smykker. ( det høres ganske teit ut egentlig..? men det har store betydninger for meg)

1: Det smykket og øredobbene jeg fikk av bestemor og bestefar til 18årssdagen. Det ga bestemor til meg - som arv. Bestefar ga det sølvsmykket og øredobbene til bestemor når de hadde vært på reise i Island/Finland? jeg husker ikke helt. Men jeg ble henrykt og glad for å få noe som har vært med dem så lenge - og det betyr mye for meg.

2: Den første smykket jeg fikk av kjæresten, til 6 mnd var et hjerte med en P foran. for navnet hans. Jeg bar det til det bristet, det ble desverre ødelagt. tålte ikke vann og slikt. hehe. så nå henger det på et armbånd som jeg har satt på - med en peace merke og et annet hjerte, og jeg syns det er vakkert. <3 Historien er bare at vel, vi nådde 6 mnd med bumper i veien..og vi trodde ikke det.. hehe :)

3. Ja, jeg verdsetter alle smykker og ringer jeg har fått av kjæresten <3 hehe, ikke at jeg alltid bruker dem , men jeg er glad i dem. Men så vil jeg også nevne smykket jeg fikk på 5årsdagen vår , det er en slaga dråpe  i sølv. veldig vakker og det er noe jeg elsker, fordi jeg trodde jo aldri at jeg ville nå 5 år med noen ( nå skal det sies at vi snart har 6 år, hahah).Det betyr også mye at han har lagt så mye tanke og omtanke bak de gavene mine <3

Randome ting jeg verdsetter - som har verdi i mine øyne:
Det er kanskje rart, men jeg verdsetter alle bøker jeg har - hvor jeg har kjøpt dem i hva sammenheng - hvilken bit av sjelen min som ligger igjen... det er spessielt for meg og jeg er ikke alltid konfortabel med å legge igjen bøker.. men mange blir med på reisen, og en vakker dag vil jeg gi dem videre til min sønn eller datter.

Skåler og kopper og glass... Ja, jeg har et par Pochahontas, Lion king, ole brum ect.. ting og de betyr mye for meg fordi de har vært med meg gjennom oppveksten mesteparten og noen har jeg fått senere i tid - som mummikoppene mine ^^


Nej, nå skal jeg stoppe fordi det kan bli et sykt langt innlegg.. jeg har sentimental verdi for maasse ting at det ikke skulle vært lov. håper du forstår^^

 

Challenge om livet: Dag 1.

 • 07.04.2016 - 19:48

Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!

Jeg klarer desverre ikke velge bare 1. så jeg kommer til å skrive om 2stk.

Min Mor <3
Mamma har vært med meg hele livet, støttet meg, grått med meg, grått for meg, ledd med meg, vi har kranglet og hatt våre tenårings og mors krangler. Vi har flyttet sammen, snakket sammen..sett serier sammen. Hun er den jeg kan ringe hvis det er noe som jeg ikke syns er rett eller hvis jeg er lei meg, hun er alltid der for meg. Jeg elsker min mor høyt og takker henne for hva hun har gjort for meg disse årene - hun er grunnen til at jeg ikke gir opp og jeg må medgi at etter så mye motgang ... så er det på grunn av henne , jeg ikke har gitt opp. (mobbing, dyskalkuli, utestenging... karakterer...ect) hun er mitt største idol - jeg ser opp til henne for alt hun selv har opplevd og hvordan hun takler det. 

Er også veldig glad i familien min som består av stesøsken, helsøsken og stefaren min og mamma :) vi er mange men er glade i hverandre selv om vi krangler og maser :)


Min samboer/kjæreste <3
I juli så har vi vært sammen i 6år. Det er utrolig..og følgende av det har vi hatt våre opp og nedturer, som en berg og dal-bane. Vi har kranglet men alltid funnet en løsning. Vi har grått for hverandre, med hverandre og i armene til hverandre. han har vært med å støttet meg når jeg ikke har orket mer ( mobbing) og ikke har fått det til - selv om han alltid sier jeg får det til. Vi ler så vi griner og er alltid glade for å se hverandre. Vi har alltid vært trygge på hverandre - selv med andres dumme ord har vi holdt sammen. Vi støtter hverandre, litt som ying og yang. Vi er hverandres ying og yang - jeg liker og tro at sjelen vår er litt sync fordi av og til kan jeg sende melding "ok, hva er galt?" og da har han ikke skrevet eller sagt et ord til meg.. men jeg bare vet at noe har skjedd. samme med han - han vet det på hvordan jeg skriver eller oppfører meg... Vi er så like... humor eller personloghet, synsing eller kamper vi vil ta, uansett så er støtten der. 
 

Dette utenom bokanmeldelser som forekommer og serier, har jeg tenkt å drive med.

 • 06.04.2016 - 23:19

Dag 1: En person i ditt liv som virkelig er der for deg hele veien, uansett hva!
Dag 2: En gjenstand i hjemmet ditt som betyr eksepsjonelt mye for deg. (En gjenstand som har en historie og mening for deg.)
Dag 3: En hverdagsglede som du bare må ha for å føle det at dagen din blir vellykket, men som du per i dag ser på som en selvfølge!
Dag 4: Ditt beste minne i livet, som virkelig gir deg et smil om munnen når du tenker på det.
Dag 5: Hva er din største frykt i livet? Hva er det du er livredd for skal skje deg?
Dag 6: Din største drøm i livet, hva du ønsker helst å oppnå. (Den "vanlige" familiepakken med hund, barn, mann, hus på landet. eller noe helt annet.) 
Dag 7: Et sted eller land du har lyst til å dra til å oppleve før du dør.

 

Har du noen andre challenges jeg burde ta?^^
Si ifra til meg 8D

The Flash

 • 04.04.2016 - 21:46

Jeg må si at jeg syns jeg er flink. 2 anmeldelser på 2 dager da gitt^^ hehe.
Jeg har ikke sett hele The Flash må vite - så jeg vil ikke vite spoilers. 


Navn: The Flash
Første episode ble utgitt: 7 Oktober , 2014
Kompanet: DC Comics
The Flash kom i ARROW før han fikk sin egen serie.


IMBD sier:
Barry Allen wakes up 9 months after he was struck by lightning and discovers that the bolt gave him the power of super speed. With his new team and powers, Barry becomes "The Flash" and fights crime in Central City.

Positivt:
- Du får hode ditt twisted i alle mulige teorier og det er morsomt å se alle de merkelige skurkene.
- Barry Allen er en søt merksnodig type som prøver så godt han kan - selv med lynraske evner.
- Han sliter litt med å ta hint da, selv om :)
- Det er mye action - jeg blir breath-taken heele tiden.
- Jeg ender ofte opp meed "jooo, men bare en episode..til.. " eller "jeg må vite.. ditta..."

Negativt:
- Vel jeg blir litt "Arrgh!" "Nei!" "hvorfor?!"  
- Jeg blir sååå twisted og sitter der og bare "jammen, hva faen skjedde nå da?!"

Alt i alt:
Jeg er bare på sesong 1, men jeg er hooked. Jeg kan ikke få nok. Det er action, drama, merkeligheter, morsomheter . noe småsøtt og ting som bare ikke henger på greip!


 

The secret dreamworld of a shopaholic

 • 03.04.2016 - 20:01


Navn: The secret dreamworld of a shopaholic
Utgivelsesdato: 2000 (orginallt)
sidetall: 320
form: pocket 
Språk: Engelsk

Det finnes også en film med navnet " Confession of a shopaholic" som kom ut i 2009. - Den er veldig bra :) finnes på netflix^^ 

Kort fortalt handler det om Rebecca "Becky" Bloomwood som elsker shopping... men det går ikke så bra når det hoper seg opp fra det ene og andre kort-kompaniet. Hun prøver sitt beste å fikse dette  - men det er jo ikke altid så lett... også er det salg her og der også.. 


Positivt:
- Får mer innsikt i hva mer hun kjøper sånn sett, istedenfor at det bare er klær...(som i filmen føles det værtfall slik)
- Får liksom vite litt mer av Becky enn at hun bare er en "shopaholic" 
-  Men også hvor mye som skjer utover, selv handler det ikke bare om shopping selvsagt... og det er intressant.
- Et navn: Luke Brandon <3 ( I know, sikkelig teit. Men liker han veldig godt!)
- Luke blir beskrevet veldig godt som karakter - han er ikke bare søt og snill ( som i filmen) - men av og til får jeg følelsen av at han er en sånn "sint" person - så det går vel også under negativt?
- Jeg kjenner meg litt igjen i tempramanget til Becky da :3 så det er jo litt morsomt.
- Men endingen ble som jeg ville så det er da enda godt^^ 

Negativt:
- Becky er litt ensformig og det blir litt blæh hvor mye hun maser og kjaser... ser av og til ikke sine egne feil før det er for sent.
- Jeg ville ha sett mer til Luke Brandon . høre litt mer om han også...han er liksom viktig i seg selv.. men jeg får ikke den..følelsen.. joa, han er sexy og slikt, men jeg ville ha hørt litt mer om han tidligere i boken, at han var mer beskrevet om, snakket litt mer.. kanskje fordi at han kom så sent inn.
- Noe av tiden så var det kjedelig å komme seg gjennom det.. det ble bare uintressant.
- Det var liksom ikke like gøy på en måte.. egentlig så syns jeg at filmen er bedre, den legger ikke vekk serlig mye heller.


Alt i alt:

Hvor mange stjerner jeg vil gi denne boken? hvis det er 5-rating system jeg skal forholde meg til, så tja, 3/5
Ikke noe jeg trenger eller vil lese igjen - kanskje når jeg kjeder meg 

"It's okay with me that you aren't perfect"

 • 01.04.2016 - 22:57

The big bang theory sesong 8 ep 1. 
Akkurat nå føles dette ut som verdens fineste og mest sanneste quoten jeg har på hjernen.
Jeg og samboeren har snart vært samboere i 2 år og ilag i 6 år til sommeren. Det er ikke mange på min alder som har, jeg blir 21 til sommeren mens han blir 23 nå i April. Ingen forhold er perfekte  og jeg vil ikke si at mitt er det heller. Vi har ropt, skreke, grint, ledd, poket, lagd grimaser, sturet , vært sinte, vært lei oss, sittet i stillhet.... ect. Vi har hatt våre ups'n downs. Men det beste er : vi kjemper oss gjennom dem - vi godtar hverandre for den vi er og vil ikke prøve å være en annen sammen, vi vil heller fikse på feil og hjelpe hverandre gjennom ting.  Når jeg griner fordi jeg er redd for at arb.kravet skal gå til helvete - så roer han meg ned med og klemme meg helt til jeg har grint ferdig. når jeg er så sint jeg griner så prøver vi å løse det - kanskje gråtkvalt fordi han begynner å grine på grunn av at jeg griner.  Jeg trodde aldri jeg skulle finne kjæresten jeg har idag, for snart 6år siden, da jeg nettop hadde fylt 15 år gammel og hadde vært i 1,5 mnd forhold med en dust, så viste jeg ikke at han var den rette for meg. Vi 'krangler' eller vi blir irriterte på hverandre men vi vil aldri gå til sengs sinte. Vi fikser dette her - finner en løsning... men begge av oss har våre flaws, jeg er ikke perfect.. jeg blir fort sint, jeg er emosjonell og sjalu..kanskje en smule pessimist til tider :) but that's okay~ fordi han elsker meg, og jeg elsker han <3  Jeg hater å være foruten han, kjenner det helt innerst i hjertet om det bare er for ei lita helg - eller ei uke, det er like vondt å si hade... som det var da vi begynte forholdet.

 

 

Jeg vet at dette innlegget kom helt randomt, men jeg kom til å tenke på dette... hvor mye han betyr for meg på grunn av den setningen. Den er ganske viktig å tenke på - forhold eller ei. En må gi og ta, godta og forstå, hjelpe hverandre over hindringer, sette sammen bitene som mangler på reisen.  
 

Praksis, Syk ect.

 • 01.04.2016 - 20:08

Heisann!
Jeg lovte vel egentlig at jeg skulle blogge etter påske, men slik ble det altså ikke. Jeg hadde dårlig nett fra lørdag til og med mandag - tirsdag - så må jeg leve med kabel-nett (som er mye bedre enn hvordan state det andre nettete e i no) og det er jo ok, men jeg har vært i praksis fra onsdag av og da er det 09:00 være der til 15:00, komme hjem. sliten - sovne eller spille. heh. Har mixet litt på det. Men idag ble jeg 1t lengre fordi dei trengte en til - og de spurte meg. Jeg angrer ikke, fordi jeg har 1,5t til gode^^ ( jeg missforsto på onsdagen og jobbet til 15:30) så :) men jeg føler meg syk, vondt i halsen ved svelging, kald, bare generelt uvell... men jeg er ikke så kald no lengre - har laget meg en te med suketter og melk (Earl Grey)

Skal slappe helt av og lade opp til mandagen, da er det på igjen med 2 av 4 uker med praksis. :) syns det er gøy ^^ jeg går i praksis i barnehage - om noen lurte.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits