Life is tough darling, but so are you.

  • 27.04.2017 - 11:36

Jeg stod opp 10:30 i håp om å ha fått en epost som bekrefter at jeg kan legge bort mine bekymringer og senke skuldrene. Det har jeg da ikke. Ingen epost, bare reklame og dritt som jeg ikke bryr meg så mye om. Jeg sjekker eposten konstant i håp.... klokka er nå 11:17ish som jeg skriver det. Jeg er lei. Så drittlei av å gå og vente og tvinne tommeltotter. Jeg er så lei at jeg er redd for mitt eget studieløp..at det kan bli utsatt. Jeg kan kanskje ta et årstudium, men jeg har ingenting jeg har lyst å ta egentlig. jeg er maktesløs. Jeg skal ha et møte idag/i morgen med sånn velferdsutvalg fordi jeg syns dette her går langt over det som skal være lov. Jeg syns ikke det skal være lov å sette studiet til en person i fare, fordi en ikke ønsker å ta muligheten som ble lagt foram dem (på onsdag), da ville arb.giveren min faktisk ha meg der i praksis, både i mai og sommerferien. Men det nekter dem. Nope. 

 

De vil heller la meg dra til en plass jeg ikke er kjent, for å bo der i 1 uke og de 20 dagane...pluss at det betyr at de må betale for leilighet/hybel elns.  Det er ikke det dem har sag de vil gjøre. Men faktummet er at når dem nekter å la meg få dra til en plass der de slipper å betale og jeg er garantert plass ALLE dagene, da trenger de ikke bruke ord.

Jeg vet jeg sutrer. Jeg er bare så lei, jeg vil gråte...
Jeg venter på dette møtet...men Velferdutvalg-sjefen har MR. Så jeg vet ikke når jeg får svar. Og jeg er ikke sur på den personen. Jeg bare håper jeg får svar.
Dette påvirker meg. Dem sier at jeg skal "Gå hjem, slapp av, senk skuldrene ikke..tenk på dette..."  Faktummet er at jeg tenker på det, jeg tenker på dette hele tiden...jeg drømmer om dette til og med. Det ligger i underbevisstheten hele tiden, det graver seg fram...hele tiden...

11:30 Fortsatt ingenting. Er lei. så drittlei. :(
Ugh, jeg kan gå rundt å oppdattere dere om ønskelig...jeg kommer uansett til å sjekke gang etter gang.

Men tilbake til overskriften, jeg føler meg ikke slik som beskrevet...jeg føler at jeg er svak, som ikke kan gjøre noe...som bare helst vil rope, trampe og skrike.Jeg føler for å legge meg under dyna og ikke komme tilbake før alt er ordnet eller bestemt...Jeg vil bare sittte og grine...Samboeren vet ikke helt hva han skal gjøre. Han er forbanna, fortvilt og jeg tror han er lei seg. Mr.PandaCat har egentlig lyst å marsjerre opp på kontoret til dem det gjelder og rope "Se hva du har gjort ! hva faen er det du driver med!" Egentlig, så vil jeg det, men så vil jeg det ikke. Fordi det kan på en måte umyndiggjøre meg. Så vi får la det være med det....i guess.
 

11:35: Ingenting.
Det er søren meg ikke sundt å sitte å stirre på eposten, at det skal poppe opp noe.
Nå, skal jeg prøve å legge dette vekk og se The big bang theory og strikke litt.

Oppdatering angående praksisen.

  • 21.04.2017 - 16:30

Jeg tror jeg trenger å rope litt akkurat nå. Skrive-vislig antagelig fordi snakker jeg om det begynner jeg bare å gråte. 
SÅ langt vet jeg dette:Praksisen min er fra 20juni til 17.juli.  Problemet ligger jo at mange ped.ledere tar ferie, barnehager stenger rundt værtfall den siste uken.
Også skal jeg ha praksis 8-12 mai. Den plassen jeg var på har gitt fra seg papirene, så jeg står uten plass. De har ikke klart å finne meg en praksisplass... De har nemlig fått 5 nei, som praksisrådgiver sa til meg. Jævlig motiverende ja. Jeg vet ikke hva jeg skal...og som uheldig som jeg kan bli er at jeg ikke får lov til å ta praksisen før jul... da får jeg ikke ta 3.klasse med den klassen min... jeg må utsette alt et helt år. (planene og skolen that is)..  Praksislæreren sa at det har jo aldri skjedd før, men jeg tviler litt...fordi jeg er en uheldig person og ja, jeg tenker negativt nå. Det syns jeg faktisk at jeg får lov til...Så, eneste jeg vet er datoene.. men det kan jo hende at det blir dyttet og at vi må bo her 1 ekstra år... enn det vi hadde tenkt... 

Folkene er bra, men jeg er lei av skolen. Flytte på meg kan jeg ikke pga studiene er så forskjellig i Når i studieløpet de har forskjellige emnene. Noen av emnene har andre 1 året, når vi har de 2 året, og noen har det 3 året mens vi har det 2 året og så videre... bah.

 

Så. 
Der har du min situasjon.
Jeg må bare vente....

 

 

Nouw vs Blogg.

  • 20.04.2017 - 21:58

Hva syns dere om Nouw? Er dette en bedre platform enn blogg.no? 
Er dette noe jeg burde vurdere? Å heller gå over dit?
Hva syns du?

Hjemme igjen.

  • 16.04.2017 - 23:54

Nå er vi tilbake i vår rotete,lille merkelige leilighet. Eller vi kom hjem på lørdagkveld. Men orka ikke blogge så mye da. Natt til idag, skulle jeg sove lenge og kose meg. Men har hatt panikkanfall /Angstanfall 2 ganger. Så er ganske sliten. Sovna ikke før 09 ...også fikk jeg en til senere og da kasta jeg opp og gråt fordi det gikk i hode på meg...Det går litt bedre nå, men er sliten og lei av at angsten skal kommeog gå som den vil...den fanger meg når det gjør det..Kjenner ekkelhet bare av å tenke på det nå. Så da skal jeg endre temaet.

Jeg blir også enda mer gretten, sliten, trøtt og sur denne uken. Du gjetter vel hva det er? Den røde uka. Ugh. Den må jo komme. Syns det er litt urettferdig at mannfolka ikke har en sånn uke at de har sinn sinnsyk vondt og alt. Jeg går rundt med sjokolade & varmeflaske hele uken omtrent for å overleve og komme meg ut av senga og på skolen. Sikkelig teit. Smertestillende funker en stund...men likevel så. Er den fortsatt der og lager kvalme.

 

Men nå skal jeg fortsette med å spille Pokemon.
God natt.

Traveling c:

  • 07.04.2017 - 19:19

Denne posten er til å innformere at nå som påskeferien har tredd i gang. Så er jeg vanskelig å få tak i. Vel på bloggen vel og merke.Jeg er enkel å få tak i på fb og slike ting. høhø. Men saken er den at vi reiser hjem til mine og hans foreldre og fordeler litt og bor litt og besøker litt her og der c: Så det blir stilt fra meg, jeg leser kanskje litt blogg og sånn. Men det er det. :)

Når dere leser den på er vi på vei eller framme. who knows.

13 grunner info.

  • 07.04.2017 - 02:27

Jeg kom over dette på Facebook og syns dette er veldig viktig. Da jeg selv hadde tenkt å se den men har slitt med depresjoner og slikt før. Jeg tror jeg holder meg unna, fordi jeg ikke vil de den på grunn av deler som er nevnt. Boken har jeg lest for mange år siden og den var ikke det som ble nevnt, føler den virker så... far away. Folk kan bare se den om de vil. Men tenker å legge ned bildene- sånn at folk får bestemme selv. Jeg holder meg unna Vært fall. Tenkte å dele den slik at folk blir informert.

April innkjøp & Bookhaul

  • 04.04.2017 - 15:40


Prinsessen på flukt ,Herr fikrys Litterære liv & Drømmen om Rosie
 

Solospill & Bryllupsgaven


 

Haha, dette er masse forskjellige ekkelt og litt godt. Er dødsmorsomt å tygge og se den andre reagere xD 

1.April. En dag jeg ikke liker.

  • 01.04.2017 - 18:59

Du tenker sikkert. Hvorfor liker jeg ikke en slik fantastisk dag? Hvorfor liker jeg ikke en dag det er fritt for å lure folk i hytt og pine, med Oreokjeks med tannkrem eller andre sprell som folk kan finne på idag?. Sånne ting som ikke kan skade, er greit. Men det jeg ikke syns er greit, skal jeg faktisk gi en liste på og gi en grunn for, dere trenger ikke være enige med meg eller uengie. Dere trenger ikke engang lese dette. Dere kan stoppe nå. Vel? Du fortsetter å lese? Well, okay then.

♦ Tulle med graviditet.
Det er ikke greit. Å tulle med at du er gravid eller har mistet barnet du har i magen. Dette gjør bare vondt. Har lest om folk som later som de er gravide. Men de burde tenke litt på folk som er barnløse - de som, ikke med valg: ikke kan få barn. Eller de som har mistet et barn, både ved spontanabort, abort eller senere tid - dette er et veldig sårt tema...og personlig så syns jeg ikke at det er noe morsomt å late som en er gravid også er en ikke det egentlig. Selv om det er 1.april. Du kan heller bruke dagen til å tulle med oreokjeks med tannkrem, eller kake i ansiktet. Ting som ikke kan skade - på den måten. Men da når en tuller med slike ting - burde en vite om dette faktisk er greit også. hvis en person har gitt utrykk for at slikt ikke er morro, så la vær. Hver så snill.

♦ Hater/Slår opp.
Noen tenker sikkert ikke på dette i gjerningsøyeblikket. Men jeg syns ikke det er greit. At du sier at du hater vedkommende bare for gøy? Ville du likt å kunne få det slengt i trynet kanskje? Ville du likt å høre fra typen om at han eller hun ikke vil være ilag med deg lengre? Bare for gøy??? HAHA. liksom. Veldig gøy at  kjæresten din later som han slår opp, just for fun! YEEY. du hører sarkasmen sant? Jeg håper virkig det.  og at folk sier "Ååå, jeg hater hu...(insert navn) sååå mye." sånn at vedkommende hører det også sier du "just kiddin'" hva med at personen kanskje har problemer med å tro deg? Kanskje personen sliter med  selvtilitten fra før og du bare må ødelegge den ? bare sånn en liten bit bare?. Fordi ja det kan hende at vedkommende forstår at du tuller, men det kan også være at personen faktisk blir såret. Det er ikke morsomt, det er bare teit. Skjerp deg.

♦ "I forhold"
Jeg syns virkelig ikke det er morsomt å late som du er i forhold med noen på 1.April. Det kan jo hende at du faktisk har nettop blitt sammen med noen. Men hvis det er på tull. Why? hva oppnår du ved dette egentlig? Alle tror på deg eller 50/50 tror på deg og resten tror det er spøk? Hvis det er ekte, har du muligheten til å vente til 2.April 00:00 også. Ikke bare sette det der for å forvirre folk. Det er bare lame.

♦ "Jeg har (insert sykdom)/ er/har (pysisk/fysisk-dom).
Hvorfor i herrrens navn skal dette være morsomt? Å si at du har AIDS, ADHD, Kreft, ect? Hva oppnår du? Jo du oppnår at folk blir opprømt, lei seg, forvirret og kanskje sint. Dette når de ser det og eventuelt når de finner ut at du "bare tulla!" Det er faktisk ikke morsomt. Det finnes folk som  faktisk har disse sykdommene, noen uhelbredelig, noen som er helbredelige og andre som går på det psykiske som f.eks Angst, panikkanfall, Depresjon ect. DET ER IKKE GREIT. ferdig snakka. Du blir ikke årets morromann. 

♦ Ikke spill med følelsene til folk.
Nå har jeg nevnt litt av dette med  med slår opp og hating av andre. Men så tenker jeg på andre ting som kan såre folk. f.eks "Justin, vil du bli min kjæreste?" "JK" Eller "Gina, vil du gå på date med meg?" "JK, HAHAHHAHAH! L O L " <.< Hva faen er morsomt med det? Tenk om personen du skal liksom lure, liker deg? hva om han eller hun har ventet med å skal spørre deg også gjør du sånn? hvorfor? hvordan ville du følt det hvis ditt crush spurte deg på kødd? Hadde du ledd? hadde du blitt såret? Tenk før du gjør.

♦Falsk informasjon.
Nå tenker jeg ikke på ting som at "Dumle har fått ny smak, ketchup!! løp og kjøp" eller "Sørlandschips har fått vanilje is med hint av havsalt-chips." Nå tenker jeg på ting som faktisk kan sette deg og andre i fare. Som f.eks falske nyheter, falske viruser  eller falske tragiske hendelser. Dette kan gjøre folk redde og usikkre. Det finnes folk som later som at "(band) kommer til byen!" eller "(han/hun) og (han/hun) har slått opp!" eller ting som att "(navn) har dødd" eller annet. Det er ikke gøy. Det er ikke det minste gøy å gjøre folk redde og kan skade den personen det gjelder. 

♦Selvmord
Må jeg virkelig forklare at en kødder ikke med at en skal ta selvmord? Må jeg virkelig? Hva med at hvis din far, mor eller søsken hadde slitt med selvmordstanker? eller at det finnes noen som faktisk har prøvd å ta sitt eget liv før og er veldig usikkre på temaet? Eller at det å skulle si at du tar ditt eget liv - faktisk kan gjøre folk redde og sinte? og ikke minst fortvilet. IKKE MORSOMT.

♦ Aprilspøker som kan fysisk skade.
Dette er også et viktig del. Det å skulle erte noen eller ta en spøk som oreokjeks med tannkrem, eller tannkrem med krem? eller annet. Er greit. Men en må passe på at a) vedkommende ikke er allergisk. b) at det ikke kan skade vedkommende. La oss si at du...lager en trå som ved døren ikke sees og at vedkommende snubler i den? vedkommende kan komme til skade - en kan til og med hvis en faller hardt nok slå seg i munnen og det er ikke bra. Eller at hvis du replacer noe som er farlig, får vedkommende til å spise en skje med kanel. Det kan virke gøy, men det er faktisk sånn at kanel setter seg fast og er sagt at er farlig. Eller at du dypper handa til han sovende fyren i vann, eller fester personen slik at ballene hans kommer i klem - bare for gøy eller annet. jeg håper dere skjønner poengt.

Dette er nok sikkert ting som alle tenker. Dette er jo inneforstått at folk ikke gjør eller så tenker du at wow, hun lille Pandaen er virkelig hårsår. Nei. Jeg er ikke hårsår. Jeg syns bare ikke det er greit. EN kan tenke seg om to og tre ganger før en gjør ting som kan komme til å fysisk og psykisk å opprøre, såre eller forvirre andre.  Dette her var en sikkelig 1-april-rant fra meg. Jeg vil bare at folk skal tenke seg om, jeg leste nettop et par blogger som later som de er gravide og syns dette er kjempegøy fordi "ja, men de skjønte det jooo!" ja, kanskje det. Kanskje det gjorde det og kanskje de ble sure/skuffet/forvirret/sint/fortvilet fordi at du gjør det men bare later som en er med på leken. Virkelig tenk på dette, mens dagen fortsatt er ung og en kan bli lurt. Det er lov å lure andre, men pass på hva du sier og hvordan du gjør det.

 

NÅ. TENK. DEG OM.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits