Whiskystemme, snørrete og blæh.

 • 19.05.2016 - 18:46

Heh ja.. that's me. våknet opp og hadde nesten ikke stemme igjen. Fikk 'steamet' noe vekk i dusjen da jeg dusjer i veldig varmt vann <3 så jeg kan prate akkurat nå. Men halsen er vond, nesa er snørrete og jeg føler meg bare tung i hode og generelt sliten. Så idag blir fokuset å bare slappe av.. jeg orker ikke gjøre oppgave eller noenting.. orker omtrent ikke være våken.

I morgen skal jeg opp og jobbe med oppgave med gruppa, vet ikke hvor mye vi får gjort. men satser på litt. så er det hjem igjen og slappe av fram til at vi skal opp til ei god vennine med brettspill også har hun laget brownies og kjeks til vi kommer :D gleder meg masse masse. Jeg skal jobbe sikkelig søndagen med min egen oppgave også får vi se. min oppgave skal inn onsdag og den andre skal fremførest fredagen - så jeg håper stemma mi ikke er fucked, men jeg skal prate likevel...

Så vet dere det. jeg har hatt et par kjempefine dager sammen med familien før jeg kom tilbake. jeg har gjenopptatt ridning, fått lest litt, vært med alle sammen og hatt en fin men syk 17.mai.. ikke lett å holde humøret oppe når maten som er så god smaker ingenting omtrent. 

Bok Anmeldelse: Bursdagsgaven

 • 18.05.2016 - 17:39

Dere som har fulgt meg vet at jeg kjøpte boken "bursdagsgaven" for et par dager siden, jeg tok dem likesågodt med hjem - for å lese på senga eller bare hvis det er dårlig vær - da det er koselig å sitte å lese eller se tv sammen med familien min. 

 

Bursdagsgaven - Sue Monk Kidd Bente Klinge
Navn: Bursdagsgaven
Utgitt: 2014
Sider. 428

Bokklubben.no sier dette.
Charleston, 1803: I den rike, hvite Grimké-residensen er hele familien samlet for å feire datteren Sarahs elleveårsdag. En rekke av byens prominente borgere er invitert. Sarahs bursdagsgave er av det grandiose slaget, som seg hør og bør: Hun får den jevnaldrende slavejenta Hetty Handful i gave. Så skjer det noe oppsiktsvekkende: Sarah takker bestemt nei. Resultatet blir en svært opphetet scene, som Grimké-familien slettes ikke kan være bekjente av. Hetty skal heretter være Sarahs slave, noe annet kommer ikke på tale. Som straff for sin upassende oppførsel må Sarah skrive til alle gjestene og be pent om unnskyldning.


Min mening:
Jeg gledet meg til å lese denne boken, den virket spennende og jeg tenkte jeg skulle prøve meg på annet en romantikk og fantasy. heh.  Vi møter så mange forskjellige personer, dems tanker og hvordan Sarah & Hetty takler ting som skjer i deres hverdag, den slutter ikke å være spennende noensinne. Slutten var litt brå - men jeg skjønte etter hvert hva meningen bak den var, når jeg tenkte etter. Så jeg anbefaller at folk leser denne! virkelig.

Terningkast: 5/6 
 

Anime Review: Toradora!

 • 18.05.2016 - 17:33

Som dere vet, så elsker jeg drama, kjærlighet og humor i både serier, bøker og filmer - til og med spill, men jeg har bare ett spill som viser det litt og det er Final Fantasy X/X2 som jeg elsker grafikken på. Men nå roter jeg meg bort.


Toradora!
Navn: Toradora!
Betydning: Dragon x tiger 
Utgitt: 2008-2009
Episoder: 25

MyAnimelist sier dette:
Ryuuji Takasu is a gentle high school student with a love for housework; but in contrast to his kind nature, he has an intimidating face that often gets him labeled as a delinquent. On the other hand is Taiga Aisaka, a small, doll-like student, who is anything but a cute and fragile girl. Equipped with a wooden katana and feisty personality, Taiga is known throughout the school as the "Palmtop Tiger."

One day, an embarrassing mistake causes the two students to cross paths. Ryuuji discovers that Taiga actually has a sweet side: she has a crush on the popular vice president, Yuusaku Kitamura, who happens to be his best friend. But things only get crazier when Ryuuji reveals that he has a crush on Minori Kushieda?Taiga's best friend!

Toradora! is a romantic comedy that follows this odd duo as they embark on a quest to help each other with their respective crushes, forming an unlikely alliance in the process.


Min mening:
Jeg er en sucker for sånne merkelige, søte, drama, humorgreier så dette gikk right up my ally! Jeg må medgi at slutten skuffet meg, FRAM Til at jeg satt ut gjennom ending-sangen da fant jeg endingen jeg ville ha. Så om du ikke er fornøyd med denne - se helt til slutten av ep 25 ETTER sangen. :D hihi. Men, ja denne var koselig, merkelig, morsom og bare generelt sånn som jeg liker. Av og til var noen av karakterene bare blæh, og hadde dårlig utvikling - men hovedpersonene viste veldig mye utvikling - og det er jeg glad for. Jeg vet ikke hva mer jeg skal si, men liker du sånne ting - se den! forbered deg på awkwardness som f.eks en dude i kjole ( sånn akward kjole greie) en annen dude awfully naked med bare et håndkle foran en hviss plass.. ect. xD

Morsom funfact: Taiga er 1.45 altså 5cm fra min høyde :D

Terningkast: 6/6 :D

Innkjøp, bortevekk, pakke, og den 13'ende.

 • 13.05.2016 - 17:54

Denne dagen har egentlig vært sykt lang, nå som jeg har sår hals - eller i svelget gjorde det fryktelig vondt.. veldig ubehagelig å trykke i seg frokost og drikke ._. Så har skoledagen gått fra 09:15 - 13:30 med dialogkafe, informasjon om profesjonalitet og eksamensinformasjon til hjemmeksamen. Kjenner jeg gruer meg sikkelig til eksamene. Spessielt den siste som er muntlig, hele innsiden vrenger seg .. jeg blir alltid så usikker også glemmer jeg ting.. ect ect.
Men jeg skal ikke klage over hvor mye arbeid som ligger foran meg, da blir jeg bare enda mer lei. Heh.

Så, over til noe annet..Jeg er egentlig veldig glad i datoen 13. folk synes mest at den er en ulykkesdag. Men ikke jeg, oh, neida :D Jeg er veldig glad i den, grunnen? jo. Jeg og kjæresten min ble ilag den 13.juli 2010 <3 Så 13'ende blir jeg påmint at vi enda har fått  1 mnd mer ilag :-) så det er 2 mnd til vi har 6 år ilag. Det er litt kult :)


Så har jeg fått en pakke fra selvelste sparing.blogg.no /Kristin :D da jeg var så kjempeheldig å vant hennes unødigkunnskap - konnkuranse :D det var kjempegøy og håper hun gjør flere slike^^ Pakken innehold te, bokmerke, bok, kameraveske, øredobber, ørepropper og kortstokk :D koselig^^ digget alt ^^ har ikke prøvd halvparten av teene da. hehe. så Tusen takk om du leser dette <3
 Så har jeg også gjort noen innkjøp idag - heh. En dongrishorts fordi det er jo greit å ha til sommeren, en jeg faktisk trivest med og ikke går langt ned på knærne. 200 på cubus, anbefalles å ta en titt!  Men så stakk jeg innom notabene og de har 50-70% salg på masser av bøker :D Jeg ble fristet seffølgelig. Bokormen som jeg er. 3 bøker ble meg hjem, de kostet 180kr til sammen :o
Bursdagsgaven

Noen av bildene ble store.. i blame google.

Da er vi kommet til siste 'ordning' i dette innlegget. Så vil jeg si at jeg blir borte fra og med i morgen til og med onsdag neste uke. Grunnen? jeg drar hjem til ho mor og ska feire 17.mai og slikt der :) synd at det ikke blir så lenge, må dra 18.mai igjen fordi jeg har masse eksamensarbeid som må bli gjort. Blæh. Det kan hende det blir bittelite mobil-blogging fra meg, men ikke noe stort siden jeg fokuserer på familien og feiringen :)

Yogaøvelser, latter og fin solnedgang.

 • 08.05.2016 - 22:02

Nå har vi nettop kommet hjem fra en finfin tur ut. Når vi gikk ut var det 22 grader ute og klokka var rundt 18:30 Da vi bestemte oss for å ta oss en tur ut. 
Vi ruslet ned, kjøpte is.. ruslet rundt i varmen med solbriller på...og jeg tenkte at vi kunne ta en tur til skolen - av alle ting. pluss jeg måtte på do, heh. (adgangskort + åpne do = YAY) Hehe. så spurte jeg ei venninde om hun hadde lyst å ta seg en tur og sitte i sola med oss - Det hadde ho! :) Vi snakka om alt og ingenting og timene bare fløy forbi... Mye latter, yoga og balanse  øvelser ble også utført (tullete selvfølgelig!) og veiving med armer og bein. Var kjempekos at vi møttes pluss at jeg og Samboeren tok oss en tur ut :D vinn vinn!

//Mobilbilder. av Meg :3

Tok også bilder - bare bittelitt på tilbakeveien fordi himmelen var så fiiin  ¨~  hihi.

Unødig kunnskap. #unodigkunnskap

 • 06.05.2016 - 18:25

Tja, all kunnskap er vel god kunnskap? ikke vet jeg. men her skal jeg prøve å liste mine #unodigkunnskap, I forbehold til den stilige konkurransen sparing.blogg.no /Kristin har gående.

 

​♣ Jeg kan hele disney's robin hood. trenger bare høre bittelitt av starten eller se hva som skjer uten lyd. Så kan jeg gjennoppta hva de sier :P

​♣  Jeg vet at Pinsvin og Katter er laktoseintolerante - derfor melk og fløte er ikke bra.

​♣  Jeg vet sånn ca hvordan en lager hvitsaus - uten oppskrift. :P

​♣  Jeg kan endel minion språk som Bello (Hello) og Banana!

​♣  Jeg kan si takk, jeg elsker deg, idiot  og god dag på japansk 8D

​♣ Jeg vet hvor et homofilt pingvinpar har tilholdsted. :D Gjør du?

​♣  Jeg vet hvordan en IKKE skal bruke maskaren/eylineren.

​♣ Jeg vet for et faktum at spillemaskiner ( slike som du putter penger på og spiller for mer penger) er avhengihetskapende. 

​♣ Jeg vet nøyaktig hvor høy Frodo, Bilbo, Merry & Pippin er :D siden jeg er 1.50 så er det sikkelig morsomt at de er fra 1.30 og oppover.

​♣ Fra musikkvideoen som var øverst i innlegget mitt, Favorittmusikk - så kan jeg skille stemmene og vet nøyaktig hvem som synger og når uten å se på.

​♣ Jeg kan også omtrent hele "bygg mester bob" , "Postmann Pat" og  "Powerpuff jentene" introene.

 

Nå tror jeg lista er lang nok for unødig kunnskap xD haha.

Daddaogveien's challeng: Fredag, Favorittfølelse.

 • 06.05.2016 - 17:54

Dette er da den siste challengen hos daddaogveien.blogg.no og jeg må si at jeg har syntes det har vært koselig å vært med! :D Så tusen takk til deg, Daddaogveien.blogg.no håper du lager flere slike i fremtiden. :- )


Dag 5: Fredag - Favoritt følelse.
Å bli elsket.  å vite at du betyr så inderlig mye for noen er verdens beste følelse.
Savnet. går vel egentlig under samme kategori.
Lykkelig - å ha fått godkjent arb.krav, prøver, eksamenener... da blir jeg så sprudlende lykkelig at jeg går rundt og er glad hele dagen.
Elske. Vet ikke om det i seg selv er en følelse - men at du selv elsker noen.. <3 det kan være familie (gjelder også dyr!), venner, kjæreste ect...<3
Følelsen av  ren og skjer glede... at en smiler, hopper, jubler.. glede av reise, glede av å tilbringe tid med noen.. generelt..glede.
Sær - det er vel min egen følelse, jeg føler meg sær og jeg er sær. sitter og bææ'er i øret på samboeren eller har en intern spøk eller greie mellom oss.. vi blir oppfattet som sære.. og vel, den følelsen er bra :P
Latterkrampe - den følelsen du får etter at du har ledd til du griner og har vondt i magen er BEST.

Det er noen jeg tenker er mine favorittfølelser! :)

Daddaogveien's challeng: Torsdag, Din Favoritt musikk-sjanger.

 • 05.05.2016 - 16:37

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land

Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse Min Favoritt musikk - sjanger.


Jeg har ikke bare 1. heh.  Jeg vet ikke helt hvordan jeg setter en sjanger - men  jeg setter de som mine egne sjangere liksom.

KPOP


Anime Intro: (Nb, jeg setter bare inn 1 eller så blir lista sååå lang)


Disney 
Jeg kunne ha gått i mer detaljert om fler og fler.. men dette er noen av mine favoritter. det fins så mye flere. men jeg tenkte å velge 1 som representer det. heh. Håper det går greit!

Anime Recomendation: Magi:The Labyrinth of Magic

 • 05.05.2016 - 00:11


Ok. Så dette er min aller første recoomendation av en anime. Så Be nice Thank you ~

Navn: Magi: The labyrinth of Magic
Utgivelse: 2012
Genre: Fantasy, Action & Adventure. (Vil også si, Humor og at den gir et preg av at mennesker er forskjellige og kan hjelpes litt til rett vei)
Episoder: 25

Dette sier Narutowire.com (der jeg såg den - om serien)
This story is about the flow of fate and the battle to keep the world on the right path. Aladdin is a boy who has set out to explore the world after being trapped in a room for most of his life. His best friend is a flute with a djinn in it named Ugo. Soon enough, Aladdin discovers he is a Magi, a magician who chooses kings, and he was born to choose kings who will follow the righteous path, battling against those who want to destroy fate. Follow his adventures as he meets others from 1000 Arabian Nights, like Ali Baba and Sinbad, and fights to keep the balance of world in check!


Hva jeg syns?
Jeg elsker den, karakterene, introen, alt som skjer. Den virker kanskje treg og merkelig i begynnelsen. Men jeg bare, jeg finner ikke noe galt med den. Nå skal det sies at jeg brukte 3 dager på å fullføre denne men du kan godt ta å se denne på en hel dag :) Den er varm, spennende, snodig, merkelig, utrolig givende... Jeg fant denne helt randomt via av at jeg søkte etter Anime Cracks, ( random musikk og snakking satt in til bilde ect..) morsomt! og jeg tenkte.. hmm.. arabisk ... fantasy ? det MÅ jeg sjekke ut. Og here i am.

Se den! :D er alt jeg har å si.

 

NB! Dette er på en måte sesong 1. Sesong to er Magi: The kingdom of Magic. :D også fins det informasjon om Sinbad sitt tidligere liv om en er intressert på se den og etter denne.
 

Daddaogveien's challeng:Onsdag, Favoritt mat-sjanger.

 • 04.05.2016 - 18:14

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land

Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse 

 

Min favorittmat sjanger
Eh, varmmat liker jeg som regel best og hvis jeg skulle ha holdt meg da til kaldt  så enten wraps eller deserter x) haha. jeg klarer ikke egentlig velge.

Daddaogveien's challeng: Tirsdag, favorittland.

 • 03.05.2016 - 23:38

 

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land

Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse 

 

Mitt favorittland.
Det vil si, jeg har ikke vært i noen av dem, men jeg ønsker å dra dit og kulturen, musikken, tegneserien, dramaene ect oppsluker meg <3


Image result for Japan

og

Sør Korea <3

 

Daddaogveien's challenge.

 • 02.05.2016 - 21:31

Det siste innlegget jeg postet var vedig negativ ladet, så nå ønsker jeg og fokusere på challengen hennes :)  hvis du ikke har sett den gå innpå www.daddaogveien.blogg.no <3 it's worth it.

Mandag - Din favoritt farge
Tirsdag - Ditt favoritt land
Onsdag - Din favoritt mat-"sjanger"
Tordag - Din favoritt musikk-sjanger
Fredag - Din favoritt følelse 


Så, Mandag - min favorittfarge.
Jeg er da veldig glad i blått - sånn himmelmørkeblått. Den er omtrent den vakreste fargen jeg vet om. Litt vanskelig å beskrive det kanskje. Så romsterer etter et bilde som gir et bevis på akkurat det.

Ignorer handa. men denne fikk jeg til 20årsdagen min av min pappa og stemor + halvbror :)

Også liker jeg også veldig godt  rødt.. sånn type litt forskjellige varianter på en måte. 

(Fikk ikke limt inn noe fra Google :s men ja.)

 

Når noen går bak ryggen din...

 • 02.05.2016 - 14:56

Jeg hadde samtale idag. For min basisgruppe hadde gått til læreren og sagt at jeg ikke  er aktiv nok. dette fikk jeg vite 2 uker siden, men fikk ikke samtale før idag. jeg har gått rundt å analysert, tenkt, gruet meg og gjentatt alt. på repeat. Jeg begynte å gråte... fordi de jeg trodde var mine venner, de jeg kunne stole på... de gadd ikke engang å snakke med meg FØRST. De bare gikk rett til læreren... og vi var basisgruppe på tur før samtalen - de sa ingenting, alt var bare som før. jeg vet at å ta til tårene over at jeg ikke er aktiv nok, kanskje er bare dumt og barnslig.. men jeg vil heller at de skal snakke med meg  face 2 face. Ikke gå rundt grøten, ikke la meg tro i nesten 1 år at det faktisk har fungert ok..selv om at gruppa ikke er mest fantastiske til å jobbe - så har vi gjort det vi skulle. jeg har gjort det jeg har blitt tildelt, jeg har ikke fått noen klage..ikke hint om det...Ikke en bitte liten.. en engang.

Så jeg sitter her... det gjør vondt.. jeg trodde jeg var ferdig med folk som ikke kunne si ting rett til ansiktet mitt. Lærern ville egentlig at jeg skulle prate med deg også, fortelle det. Men jeg vet ikke om jeg orker... vi har eksamen og et arb.krav til som vi skal gjøre ilag og neste år skal vi bytte.. og akkurat no kjenner jeg at jeg gleder meg til det...

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits