Første flytteesken er fullt.

 • 29.05.2017 - 21:50

Egentlig så er det ca 7-8 esker som er fylt opp med ting og tang som vi har. (host, mest bøker, host). 
Dere lurer sikkert på...flytte? hæ? Det skal vi, 31.juli så må vi være ute av disse fire veggene og jeg gleder meg helt vildt.
Jeg skulle egentlig ikke fortelle dere om dette før om 2mnd's tid. Men jeg klarte ikke holde meg.
Fordi jeg gleder meg sånn! Kan ikke slutte å prate om det, så prater Mr.PandaCat hull i huet. høhø.
Men også er det en liten hemmelighet som jeg ikke skal dele med dere heelt enda, jeg tror faktisk at jeg ikke vil dele den med dere før i August. Tenk det! 
Dere kan selvfølgelig lov å gjette, men helst på snap/melding eller facebook-siden min c: (eller facebooken min om du har'n).
Ja, vi har begynt å flytte på tinga våre fordi jeg ikke orker å stresse med alt i juli og alt havner på våre skuldre da, slik at det no blir fordelt litt etter litt og når vi har tid. 10-12 juni skal jeg pakke endel, når samboeren er borte på noe politisk greier, så. Jeg burde vel egentlig sikkert forberede meg til eksamen, emn funker ikke når jeg ikke vet hva jeg skal øve på angående praktisk eksamen, tror det skal gå bra likevel :) også har vi trekk-dager.

men, er spent. Vi skal flytte fra  ca 40(ish) til 60kvm sokkellelighet c: og det er sikkelig pent der! Lover at det blir bilder. 

10. What was the most beautiful view you've ever experienced?

 • 27.05.2017 - 02:14

Hva er det vakreste utsikten/synet jeg har sett?
Nå tror dere at jeg vil si noe sånt som, da vi satt der vi var forlovet? eller da solen gikk ned bak fjellet. Ja det er vakkert. Men det kan ikke måle seg med da jeg så de to søskene mine for første gang, da jeg fikk holde dem ...intil meg, kjenne hjerteslaget deres mot mitt...kjenne at, dette var min søster... dette  er en liten sak som kom fra min mor, og ble til de... som jeg er så glad i. Ja jeg er kjempeirritert og vi krangler av og til. Men jeg elsker dem såå høy <3 hun eldst vil si "deeg og daaa" eller "jaada" men jeg vet begge er like glad i meg som jeg er i dem. Det er så brent inn i minnet mitt, når jeg fikk holde dem, se dem... stryke dem på kinnet... det må være det vakkreste jeg har sett... selv om det kanskje ikke er det som spør om. Så velger jeg å svare det, fordi det kan ikke måle seg med annet...<3 kanskje ikke før jeg får min egen lille mini eller flere minier <3

9. What do you jugde people for the most?

 • 27.05.2017 - 02:07

Hva jeg dømmer folk mest for?
Hvordan de er i forhold til homofile, dyr, kjønn og slike ting. Hvordan de behandler andre....jeg kan komme til å dømme folk som er overfladiske som tror de er bedre enn andre og da ønsker jeg helst ikke å være med den personen. Jeg dømmer den som er oppmerksomhetsyk og vanskelig og har et "jojo" humør (ikke sånn gravidhumør) emn sånn ene er det yaaay, jeg er glad og andre er "buuhuu syns synd på meg" type syndrom. Eller folk som bare ser dumt på meg hvis jeg prater om en bok eller noe jeg er veldig glad i å gjøre.Uh, nå følte jeg meg dømmende... men jeg ugh. vet ikke hvordan jeg skal forklare det... Men,  jo, jeg tror jeg dømmer eller blir irritert hvis folk som f.eks sitter, og det kommer gamle/gravide eller foreldre m/barnevogn inn og folk ikke gidder å flytte seg.... jeg gir gjerne plassen min, emn som oftest sitter jeg en plass der ikke barnevogn er til... også dømmer jeg folk som f.eks går vekk fra folk som har det vondt eller trenger hjelp. F.eks jeg og samboeren gikk ut av bussen...og der lå en gammel dame som hadde sklidd på isen rett ved bussen... de andre? hadde ikke sett på henne engang, vi var langt bak så vi så det ikke..vi stoppet opp og hjalp henne opp og forsikret oss om at hun hadde det bra... uh, jeg vet ikke om jeg vil kalle det dømming noe av dette...jeg blir mest oppgitt eller irritert..men ja..

8. Who do you have a hard time taking seriously?

 • 25.05.2017 - 14:53

Jojo'er.
Sånne som i et ene øyeblikket er fornøyd og andre øyeblikke er oppmersomhetsyk og sie "buuhuu, jeg er trist, gi meg oppmerksomhet." 
Jeg bare virkelig klarer ikke å føle med den personen.

Overfladiske folk.
Sånne som må være bedre enn andre, må ha det værre. Men når det kommer til stykke, ikke er der for andre.

Bedrevitere.
Altså dette gjelder at de liksom SKAL være bedre enn deg, vite bedre. Men in the end ikke klarer å prosessere det de faktisk vet på en ordentelig måte.


Løgnere.
Hvis personen er godt kjent for å lyve...og gjør det ofte.. da vet jeg ikke om jeg kan ta personen serriøst.
 

Oppmersomhetsyke folk.
De som må ha oppmerksomhet hele tiden. og sier merkelige ting for å få det, og blir hysteriske når de ikke får det.
 

7.What Event large or small have changed the course of your life the most?

 • 25.05.2017 - 14:34

Jeg vet ikke. ALtså, livet mitt har bygget seg opp og vet ikke om jeg kvalifiserer det at det har forandret... det.
Men, det har liksom..skjedd over tid at...det har endret seg... kind of, slik et liv skal.
Mobbingen gjorde til at jeg fikk dyskalkuli,, mobbingen gjorde meg redd, usikker, forvirret og at jeg bruker lang tid å stole på folk.
Det endret det....ganske mye, jeg fikk hull i skoleårene selv om jeg var flink.
Hadde det ikke skjedd, hadde jeg kanskje vært enda flinkere i skoletingene, jeg hadde kanskje stolt mer på folk.
Hvem vet? Det endret det drastisk.
Men, det bygger seg opp...og jeg har bestemt hva jeg ønsker å utdanne meg som, det viste jeg ikke da.
Viste ikke om jeg orket å leve så lenge engang.
Men, her er jeg.

6.What do you spend way to much money on?

 • 21.05.2017 - 18:27

Et ord: Bøker. Haha.
Jeg elsker bøker og klarer ikke å få nok av dem.
Jeg kan godt bruke masse bøker der spessielt når det er salg c: *hihihi*
Jeg er en sikkelig bookworm. ^^

Forlovelseshistorien.

 • 17.05.2017 - 12:56

jeg vet ikke med deg, men jeg syns det er ganske morsomt å fortelle hvordan det gikk til at vi ble forlovet. Og jeg tenkte at jeg kunne dele det på bloggen i samme slengen. 

Det hele startet med at jeg hadde gått rundt å tenkt ganske lenge på at ...jeg begynte å bli utalmodig, fordi vi hadde jo snakket om å forlove oss. Ganske lenge.
Jeg hadde hintet med hvordan jeg ville ha det...og hvordan jeg ikke ville ha det. du vet, typisk jente-snakk om hvordan drømmeforlovelsen skal skje. 
Men, jeg er utlamodig og det så ikke ut til å skje snart. Så. Jeg tok saken i egne hender. Det gjorde jeg, veldig spontant også! Lørdag 13.mai, så bestemte jeg siden at det var så varmt og klamt i leiligheta at vi kunne ta oss en tur ut. Jeg tok med meg gamleringen til samboeren min, i samme slengen og stappa den nedi buksa, i håp om at han ikke merket noe som helst. 
Det skulle vise seg at han ante ingenting.
Vi gikk rundt, sang disney sanger, tøyset og lo...fanget noen Pokemon her og der.
Så etter en stund, ble jeg litt lei av det og utalmodig igjen..og en smuuule (les, MYE) nervøs. Litt kvalm i magen til og med.
Litt stressa, litt angst, tenk om- tenk om han føler seg pressa? tenk om han sier nei? hva skjer da? Y'know worst case scenario.
Vel, vi gikk ned til ene delen av "brygga" der det er en  stop en kan sette en lure- for å kunne fange Pokemon i sittende stilling i 30 min. Jeg trødde jeg skulle svime av.
Så...ette en stund, da sole gikk sikkelig ned... spurte jeg veldig causuall "Du...kan ikke du fange denne pokemonnen for meg..." dette skjedde typ 2-3 ganger...
Men han merket noe, jeg hadde lagt ringen oppi handa, å stappa tommelen der så han ikke så det. Han lurte på om jeg var kald, men jeg ville ikke at han skulle varme meg. Neida, det gikk fint. 
Men det har seg sånn at når jeg blir nervøs...så... smiler jeg veeldig som om jeg har gjort noe... og han lurte fælt på hva jeg drev med.
Men, jeg ville ikke spille kortene just yet.
Så, da han skulle hjelpe meg å fange to Pokemon til.
Hoppet jeg i det.
Han snudde seg og jeg hadde gamleringen hans i handa, sittende vedsiden av han.
Ser på han og sier "Vil du gifte deg med meg?" sikkelig fort og rød i kinnene, nervøs...
Tror jeg aldri har sett han så forvirret ut i hele sitt liv..
"Hvordan har...." 
Han skjønte ikke at det var ringen jeg tok med....
Eller hva jeg skulle..
Men da det begynte å derme for han hva jeg ville..
Ser han på meg, smiler og sier "Ja... det vil jeg " <3


/ Jeg elsker deg. Mr.PandaCat <3

5.What do you spend most of your time doing?

 • 15.05.2017 - 12:15

Her er noe av det. hehe. 

 • ​Serier/Filmer.
 • Fanfiction.
 • Skole.
 • Være med kjæresten min <3 
 • Venner.
 • Bøker.
 • Gaming.
 • Arb.krav-skriving, forbindelse med skole.

4. What trend have you held onto, even though it's not popular anymore?

 • 14.05.2017 - 20:13

Tja. jeg vet egentlig ikke. Jeg spiller jo Pokemon Go selv om det ikke er like populært. Men jeg gjør jo ikke det fordi at det er en trend liksom. Gjør det for gøy. :P men det er vel det eneste jeg kan komme på..

Jeg må fortelle dere noe...

 • 14.05.2017 - 00:04

Ja. jeg må jo informere dere om noe. Noe som er veldig spennende og veldig rart...Men også veldig bra på samme tid. Jeg er glad, jeg er litt gele...jeg er litt...glisete og har sånn sommerfugler i magen... Men samtidig er jeg helt rolig...fornøyd. Alle mulige følelser på samme tid.

Vi har forlovet oss!

Det kommer helt spontant og jeg må medgi at det var veldig spontant, men også helt rett.
Ringer har vi ikke skaffet oss enda. men dette fikser vi på mandag.
 

3.What's your favorite thing to do on the internet?

 • 13.05.2017 - 11:05

Skal vi se. jeg har faktisk flere ting som kvalifiseres som favorittiting da.
♠ Jeg ser serier.
♠  Jeg er på DeviantArt&Wattpad og leser fanfiction. av og til skrives det..eller..det er et par år siden sist. Men vurderer.
♠  Jeg snakker med venner <3
♠  Jeg roller  basically skriver historier med andre.
♠ Jeg leser bøker-på storytel. teknisk sett en app, men må ha internett for å få det offline.
♠  Leter opp informasjon om ting, f.eks Pokemon
♠  Er på flere internettsider og kommuniserer med andre.
♠  Og jeg driver å ser på katter på finn. Elsker det og hater det. haha <3

Lista kunne blitt lengre...haha. men det er det jeg kom på, akkurat nå.
 

2.What was the best of year of your life so far?

 • 12.05.2017 - 18:32

Jeg tror jeg må velge beste året var 2010-2011. Altså værtfall endel av 10'ende klasse. jeg kom meg bort fra mobbing, jeg kom meg bort fra folk som latet som at det ikke var deres feil eller at de hadde noe å gjøre med dette... jeg kom meg til en plass, der med tid..jeg åpnet meg mer og mer...slappet skuldrene, rekket opp ryggen...smilte mer. Sårene på leppene mine forsvant, jeg ble tryggere, jeg ble gladere... Jeg ble også ilag med samboeren min <3 Men disse to årene var mobbefritt. Var noen i den klassen som skulle være teite og overlegne, men jeg overlevde det. 

Jeg sliter fortsatt med arrene fysisk og mentalt av mobbingen. Og den startet igjen 1.vgs. Men disse 2 årene. Var jeg gladere, roligere. Jeg var ikke så mye stressa. Jeg kom langt...ble tryggere, la fra meg ipoden min...snakket med folk. Ting jeg aldri skulle tro skulle skje. Var så mye som forandret det året...og det på bare godt.

 

Jeg har fortsatt en vei å gå. 
Men sannelig ...jeg jobber med det, både å få folk til å forstå meg...og hva jeg trenger. Og det å senke skuldrene, ikke overtenke, ikke bekymre meg..ect.
Og bank i bordet for det.

1. What do you find hilarious but most people don't?

 • 11.05.2017 - 19:14

Hva jeg finner morsomt, men andre som regel ikke? Uh.  Sånn random-merkelige puns eller "funny things" fra serier/filmer. Jeg kan finne det dødsmorsomt, men folk skjønner det ikke og jeg klarer ikke le meg ferdig før de blir lei...også  er det meg og Mr.PandaCat's inside jokes. Jeg dør av latter og ler så jeg griner, men hvis jeg skal forklare det til noen. Så ser de på meg/oss om at vi burde innlegges på galehus :P 

Har ganske mørk humor og pervers. Er litt vanskelig å forklare, men f.eks hvis en sier en veldig pervers ting med sikkli' stemme og ansiktsutrykk, da dør jeg innvendig. Også kan jeg syns det er morsomt å snakke "mørkt" f.eks...hvis det er karakterer innenfor skrive-rolle og det er makabert, da blir jeg litt...mørkets fyrste. Syns det er dødsmorsomt å snakke om og det kan virke veldig...vel, psykotisk hvis du ikke kjenner meg. :P 

Det er vanskelig å forklare...også må jeg le hvis folk ramler.. eller sånn Katte-puns. f.eks "Meowls" x) Japp.

I'm slightly ashamed.
Sorrii, haha.

Pandaens prosjekt.

 • 02.05.2017 - 23:23

Jepp. Jeg tenkte å blogge om mitt fantastiske prosjekt opp i all sytinga og klaginga jeg har dreve med i det siste. Jeg har jo Diy diamond painting som jeg driver med, litt fargelegging. men dette er anderledes. Dette er et skoleprosjekt. Litt gøy, faktisk. Men jeg skal ikke fortelle dere hva slags det er, før på slutten. Jeg lar bildene tale for seg selv. (Ja, kommer jo littegrann tekst i tilegg).


Hmm, farger...jeg er veldig glad i farger.. shhh c:


Noen som kan gjette?Klara du nå å gjette? :P*trommevirvel*


TAA DAAAAA:


 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits