Tiggere.

  • 24.07.2016 - 19:57

Tiggere. Jeg pleier som regel ikke ha sånn mye mot de. Eller jeg syns ikke noe om at de er på hvert et hjørne, det om de har instrumenter eller bladet - da blir det anderledes. da føles det som de jobber for de pengene de får. Sitter du der - med en splitter ny iphone med et kort som sier noe om at du ikke har en plass og sove.. men likevel, ha den nye telefonen og alt det der..det virker ikke troverdig.
Ja, jeg tråkker nok på noen tær no. og det jeg liker minst ved dette..er de som kommer til deg.. det opplevde jeg idag. omtrent helt oppi meg og ba og maste om penger.. jeg føler bare at jeg blir trykt opp i et hjørne..og klarer ikke gjøre så mye. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive fordi jeg høres grisk ut, i guess? men jeg bare..jeg liker det ikke. folk kan få nav hjelp og vissum til å bo i Norge, men om de selger blader og har instrument er det ikke tigging, da er det mer en jobb - noen for å bli kjent eller for å selge de bladene og tjene penger via dem.

beklager dette.. jeg måtte bare få det ut fordi jeg ble corna idag, på en kafe..av ei som kom helt inn. det har jeg opplevd 2 ganger. 1 gang i Roma på et tog og en annen plass nå i Norge.. jeg bare..liker det ikke.. hvis en er så desperat fins det flasker i massevis eller så kan en få hjelp via NAV eller hva-søren, for en skal jo få hjelp når en bor i Norge, men med turristvisum.. da skjer det ikke så mye..

 

 

vurderer å slette dette.. om det blir for mye sinne.

13.07.2010<3

  • 13.07.2016 - 07:42

Idag er det 6år siden jeg bli sammen med verdens beste kjæreste <3 som også er samboeren min og vi går inn for 3år med samboerskap i august. Elsker han så kjempe høyt!<3 alt vi har opplevd. Alle krangler, kos gledes moment. Som f.eks da jeg dro til Bodø og han kom opp 2uker etter sprang jeg i armene hans og gråt sammen<3 vi hater å være fra hvert. Det svir alltid. Jeg gleder meg hva eventyret har for tur nå ,som er Bergen og skikkelige feiring av 6år sammen :-) jeg legger ut bilder og oppdatering på instagram så om du viø følge meg : lillepandaen

Og kjæreste jeg vet at du leser bloggen min. Takk til deg for å ha holdt ut med meg så lenge, for jeg kan være irriterende, sta og.. hva var det msnnny sa om Ellie i istof? Nettopp den setninga. Det er oss to no latter whst<3 a little mad but its okey^^

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits