Følelsen..

  • 27.07.2016 - 02:15

Du vet den følelsen der noe er feil? Og du vet med et hjertesukk hva det er? Sånn har jeg det akkurat no. Jeg er klar over at syting og klaging er ukult, men dette her er min blogg og jeg kan skrive hva jeg vil.  Men hvorfor feil spør du kanskje? Jo. Jeg vet at jeg har vært sammen med kjæresten min i 6år og jeg har samme følelse hver eneste gang.. når jeg ikke ligger i armene eller vedsiden av han.. det er feil. Jeg føler meg redd , husredd , mørkredd, alene. Når han er der - ligger jeg i tarmene hans og føler meg beskyttet og glad, selv om jeg blir irritert over snorkingen hans. Det er nå etter jeg la fra meg ei bok at jeg skulle ønske han lå ved meg, spurte ang boka eller spurte om jeg ville sove. Jeg vet det ikke er lenge siden jeg så han, men det å være borte fra han... det gjør vondt - uansett hvor langt eller lenger eller kort..og når denne følelsen kommer vet jeg at jeg elsker han så sykt høyt «3 og jeg vet han vil skrive noe sånt som "jenta mi, vi sees snart :-) jeg savner deg og , men du må sove nå - fordi du blir grumpy med for lite søvn" så jeg får bare innrømme at det er sant.

Nå skal jeg krølle meg sammen og sove.

Tiggere.

  • 24.07.2016 - 19:57

Tiggere. Jeg pleier som regel ikke ha sånn mye mot de. Eller jeg syns ikke noe om at de er på hvert et hjørne, det om de har instrumenter eller bladet - da blir det anderledes. da føles det som de jobber for de pengene de får. Sitter du der - med en splitter ny iphone med et kort som sier noe om at du ikke har en plass og sove.. men likevel, ha den nye telefonen og alt det der..det virker ikke troverdig.
Ja, jeg tråkker nok på noen tær no. og det jeg liker minst ved dette..er de som kommer til deg.. det opplevde jeg idag. omtrent helt oppi meg og ba og maste om penger.. jeg føler bare at jeg blir trykt opp i et hjørne..og klarer ikke gjøre så mye. Jeg vet ikke hva jeg skal skrive fordi jeg høres grisk ut, i guess? men jeg bare..jeg liker det ikke. folk kan få nav hjelp og vissum til å bo i Norge, men om de selger blader og har instrument er det ikke tigging, da er det mer en jobb - noen for å bli kjent eller for å selge de bladene og tjene penger via dem.

beklager dette.. jeg måtte bare få det ut fordi jeg ble corna idag, på en kafe..av ei som kom helt inn. det har jeg opplevd 2 ganger. 1 gang i Roma på et tog og en annen plass nå i Norge.. jeg bare..liker det ikke.. hvis en er så desperat fins det flasker i massevis eller så kan en få hjelp via NAV eller hva-søren, for en skal jo få hjelp når en bor i Norge, men med turristvisum.. da skjer det ikke så mye..

 

 

vurderer å slette dette.. om det blir for mye sinne.

Pokemon Go basillen.

  • 23.07.2016 - 17:26

Yes, da - jeg er også seffølgelig bitt. og med dette førte det til at jeg og typen gikk ut halv tolv og kom hjem igjen 04:00.. haha xD vi gikk omtrent type nesten 9 km. vel, i følge pokemon go - men har ingen app som kan fortelle meg om det er riktig. Fikk min første Flareon og Vulpix så stolt jeg altså :D

Bergensblogging

  • 22.07.2016 - 00:17

Da er vi kommet tilbake fra ferien vår i Bergen og jeg tenkte å fortelle litt. Vi hadde jo mye på tapeten som vi hadde tenkt å gjøre siden vi bare hadde ca 4 dager der.  Jeg var veldig sliten og hyped etter som at jeg hadde vært på jobb en hel uke ( min første ordentelige jobb, ikke praksis...) og før vi dro kjente jeg at jeg begynte å bli snørrete og litt...slapp. tenkte, faen. nå blir jeg syk - og jeg prøvde å ikke la det stoppe oss. Vi kom oss til Bergen  og jeg var sliten men fornøyd da vi satte fra oss bagasjen og fant oss et sted å spise og utforske området. Mandagen ble utforskning av området, butikker, drooling over bøker jeg sansyneligvis vil kjøpe senere...ect. Var veldig kos, men det å være syk (Forkjøla) og ha 'tante rød' med fryktelig mye smerter tar på.. bading ble det ikke noe av og jeg føler meg littegrann skyldig i det. Men vi bowla, dro til akvariet, ikea og koste oss jo selv om. (jeg gjorde det værtfall, kan ikke snakke for samboeren) :P heh.
 

 

Men var litt godt å komme tilbake og. :) Sånn er det vel. likte ikke hotellsenga som liksom skal være en drøm. syns det var plagsomt og dusjen var superteit. Ikea burgeren...æsj. så ja :P hehe. men spennende tur uansett.

13.07.2010<3

  • 13.07.2016 - 07:42

Idag er det 6år siden jeg bli sammen med verdens beste kjæreste <3 som også er samboeren min og vi går inn for 3år med samboerskap i august. Elsker han så kjempe høyt!<3 alt vi har opplevd. Alle krangler, kos gledes moment. Som f.eks da jeg dro til Bodø og han kom opp 2uker etter sprang jeg i armene hans og gråt sammen<3 vi hater å være fra hvert. Det svir alltid. Jeg gleder meg hva eventyret har for tur nå ,som er Bergen og skikkelige feiring av 6år sammen :-) jeg legger ut bilder og oppdatering på instagram så om du viø følge meg : lillepandaen

Og kjæreste jeg vet at du leser bloggen min. Takk til deg for å ha holdt ut med meg så lenge, for jeg kan være irriterende, sta og.. hva var det msnnny sa om Ellie i istof? Nettopp den setninga. Det er oss to no latter whst<3 a little mad but its okey^^

Fravær ~ Jobb~ Bergen

  • 06.07.2016 - 23:12

Jeg beklager mitt fravær.  Pcen min er igjen der jeg studerer og er som regel opptatt.  Heh. Hadde min første dag som ferie vikar i bhg og det føltes litt it som praksis bare med betaling,  ~haha.

Så jeg er hjemme og styrer og evt på jobb fredag og neste uke.  18 - 21 juli befinner jeg meg i Bergen.  Om noen ønsker å finne meg ; D gleder meg enormt.  Skal kind of feire 6år sammen med kjæresten da♥ siden vi ikke rekker det på akkurat dato (13 juli).

Nå tror jeg at jeg skal sove.  Vært en lang dag.  Natta.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits