OPPTUR og NedTur.

  • 18.08.2015 - 20:56

Da har jeg også blitt littegrann større xp haha, neida. eller jo..kanskje. Som dere kanskje vet hadde jeg sosilogi i årstudium i fjor. Det ga meg noen fåå oppturer, mer forståelser for megselv, irritasjon og endel nedturer. Jeg befant meg veldig langt vekke fra min mor og alle mine søsken.. det gjorde egentlig vondt. Jeg gikk og kjente på dette.. sånn type i flere månder.. til jeg tilsutt endte med å gråte.. ikke bare litt... 2t etterpå, med rød nese og sår hals bestemte vi oss.. for å flytte nedover igjen. 
Vi begge hadde helt stilt gått og følt på at å reise så langt var feil + at jeg mente dette studiet var feil men ville ikke droppe ut. Som mamma sier "vi gir ikke opp" :-)

MEN, det jeg egentlig skulle fram til var at nå har vi startet et nytt eventyr, 3,5t unna familien. Mye greier, bygda vi bor i er koselig og idag er dagen som var åpningssermonidagen. Til og med kjæresten/sambo<3 begynte på sitt studiet idag, jeg er veldig stolt av han. Han klarte å komme seg inn, samme skole, det han hadde lyst til og ilag med meg<3 men vi skal ikke gå samme utdanning, tvert imot. Han begynner Historie bachlor og jeg Barnehagelærerutdanning :-)
Jeg går og føler på dette...og JA, dette er rett ! jeg kribler etter å lese i bøkene, etter å ta eksamenene, etter å ha praksiser... herlighet :-) jeg ELSKER det.

 

Så, da vet dere litt mer av ting som har skjedd.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits