Day 13: What's inside your frigde

 • 31.08.2016 - 13:51


Jeg er for lat til å faktisk ta bilder av fryseren. Men vi har saftis, pytt i panne, isbiter, grove rundstykker og litt annen mat. Haha.
og kjøleskapet , vel pålegg, juice, middag-sgreier...egentlig litt tomt akkurat no.
 

Day 12: Your favorite childhood book

 • 30.08.2016 - 12:38


Jeg husker ikke så veldig mye av hva jeg leste når jeg var mindre. For jeg kom tregt i gang med lesinga - men etterpå raste det i suuuusende fart. hehe.
Men en bok jeg husker jeg syns var veldig spennende da jeg var mindre og har fått tak i no. 


Det må være denne. Denne var sykt spennede fra start til slutt altså!

Day 11: 10 Favorite foods

 • 29.08.2016 - 13:33


NB! Dette er ting jeg kommer på - rekkefølgen har ikke noe å si.
1. Tomatsuppe med pølse og makaroni + melk til slutt for smakens skyld.
2. Soppsuppe.
3. Taco med svinekjøtt istedenfor vanelig taco-kjøtt.
4. Muffins - spessielt sjokolade muffins.
5. Nachochips med kyllingkjøttdeig og ost.
6. Havregrøt.
7. Ost&Baconhamburger med pomfri.
8. BBQ Kjøtt med pommfri og salat.
9. Laks, wok & ris.
10. Biff CHop suey.

Haha, jeg er egentlig kresen så..men det var det jeg kom på!

 

Day 10: Best trip of your life

 • 28.08.2016 - 15:25


Hmm. Det tror jeg må være to ganger. 
Nr 1: Da vi reiste og bodde i campingvogna til bestemor og bestefar i 2 uker. Da feira vi 3år ilag, bada, gikk til butikken (langt) så på serier. Kokte tomatsuppe...uten å skru på plate. (hahaha xD) og masse annet. Det å sove og bo sammen slik, gjorde til at vi ble mer vandt til hverandre, å bo oppå hverandre så mange dager ilag. Syns det va kos <3 Vi gikk rundt på stranda og vassa og prata masse også. <3

Nr 2 var da jeg reiste med typen til Tyrkia. Det var jo seffølgelig før alt som har skjedd - skjedde. heldigvis.  Vi dro dit i ca 5 dager. Det var spennende og rart, fordi jeg har ikke vært i utlandet så mange ganger og ALDRI uten foreldrene mine. Så, det var kjempespennende!  Tok lite bilder. Men vi badet masse ved bassenget v/hotellet,  dro til sentrum, så på historiske ruiner (pga Mr.Pandacat er historieinteressert)  Tok drosje, som jeg sverget på at jeg aldri ville ta igjen. var nærmere buss, uten sele og åpen dør ... gulp!  Men var spennede, og koselig. Jeg klarte seff å bli.. hold dere fast...
solbrent i hodebunnen! Da måtte typen smøre alovera gel og jeg bruke caps. :( Bada likevel og gjorde ting. Men vi slokkna når vi kom inn på rommet vårt igjen.. og det var spessielt og steke egg og pølser med en gaffel og kakespade.... fordi det var de eneste de hadde på "kjøkkenet" vårt. utenom kjøleskap og alt det andre. Og litt fat. Haha. 

 

Legevakt, Loppemarked og Chill.

 • 27.08.2016 - 18:34

Jeg har vært trøtt idag. Sliten ikke minst. Jeg sto opp rundt 10:30 for å ringe til legevakta.. for entende gang. Det å ringe til noen - tar på, jeg har liksom ikke lyst, blir redd, kvalm ect. Fikk time en halvtime senere. Var ute igjen kl 12 elns. Selexid og Hiprex igjen. UVI som dere sikkert skjønte <.< 7 daga med Selexid OG Hiprex i 150daga... o___o Hiprex er forebyggende mens selexid er antibiotika. 

Deretter dro vi på loppemarkedet here i bygda. Kjempemasse folk og jeg kjente jo en liten...klaustrofobi når vi gikk der...eh.. Fikk meg masse bøker, æsobs fabler, keiserens nye klær, rødhette ect. I små bøker, Bleach Nr 1 og en hestebok + Ben 10 sesong 1. hehe :3 I'm childish that way.
Så dro vi å handla og jeg vettu..jeg har smerter så jeg har lyst å skrike.. den tiden av månden er ikke å spøke med.. det føles ut som at noen tar en kniv og vrir den rundt... :( Så ble en kort handletur, heldigivs også dro vi hjem igjen.

jeg leste litt blogger, drakk cola og ble bare trøttere og trøttere, så jeg gikk og la meg.. Våkna et par timer senere og nå har jeg tenkt til følgende.( Denne helga - har langhelg!)
♣Spille pokemon
♣ Lese bok på storytel.
♣ Se Winx (på nytt for entende gang <3)
♣ Chille max

Har du andre ideer til hva jeg kan gjøre?

Day 9: What's in your bag/wallet

 • 27.08.2016 - 16:40

Det jeg har med meg er: telefon, nøkler + kodebrikke, studentbevis (det hjelper så mangt mange plasser) og kortet mitt. Jeg liker ikke å bære på mer en nødvendig så.

 

Day 8: 5 Current goals

 • 26.08.2016 - 16:37


1. si det jeg mener. både på skolen, praksis. altså ikke være redd for å snakke.
2. Stå på fremtidige arb.krav sånn at jeg kan komme opp til eksamen.
3. Bli Frisk. ( pga, at jeg er syk nå hemmer meg veldig)
4. Lese minst 5 bøker ut 2016. Utenom pensum altså.
5.  At Samboeren består oppkjøringen.

 

Redsler & Fobier Del 2.

 • 25.08.2016 - 19:23

Her kommer del 2. Den er den som vel, definerer meg mest. Antar jeg. Noe jeg åpner meg til dere som lesere om, så jeg håper dere forstår og kjenner meg litt bedre no.

Sosial Angst -Angst (?)
Dette er noe jeg har lurt på om jeg har hatt pga jeg har blitt mobbet så mange år. Men det å skal ringe til noen, bestille time til legen. f.eks - Jeg hater det. Jeg er redd for å ikke bli hørt, redd for at personen skal være sur eller legge på ect. Eller hvis vi skal snakke i timen, ha gruppearbeid som fører til at vi skal presentere noe..  da får jeg presentasjonsangst. Redd for å bli ledd av, redd for at folk ikke skal høre på meg, eller at jeg oppfører meg teit ect. Ta kontakt med fremmede... til og med det å si hvor jeg skal på bussen gir meg litt... noia.  Redd for å si noe feil hele tiden. Det bekymrer meg hva andre tenker om meg, tenk om de syns jeg er teit, eller at jeg sier noe feil.. Presenterer jeg noe blir jeg rød, jeg skjelver, blir klam og varm i hele kroppen... selv om jeg kanskje ser helt "normal" ut hjå utsiden men det er insiden som er kaos. Hjertebank og det er nesten som jeg skal besvime. Det går over når jeg er ferdig.. og da tenker jeg "det gikk jo bra.." men likevel.. skjer hver gang. Så jeg pleier å holde megselv i hendene, eller på bordet ..for å roe ned. Jeg liker ikke å bli tildelt lederroller heller.. men om jeg blir det, så prøver jeg så hardt jeg kan å overvinne megselv og hvis jeg brenner for noe.. så kan jeg slappe av og prate masse. MEN, ikke med fremmede.. da er jeg alltid usikker.  Over alt. Men jeg vet ikke om dette kan kalles angst, eller ikke. 


Mørkredd
Dette er  noe jeg har hatt så lenge jeg kan huske. Men jeg fikk ikke "navn" på det før jeg var  12-13 år. Jeg springer fra huset til søppelkassa f.eks. Jeg hater å gå alene i mørket. Det går bedre om jeg har noen som kan 'beskytte' meg fra mørket og det som gjemmer seg der.  F.eks "Jeg ble sluppet av ved postkassa som er ca. 400 - 500 m fra huset vårt., det er bekmørkt.. jeg tenker at det er lys der framme.. ingen tar meg nå.. det er jo ingen her. Men ulike lyder... små av dem. Gjenklikk av mine egne føtter som går mot grusen.. det gir meg hjertebank, jeg får panikk at det er  noen bak meg... Selv om det ikke er noen. Jeg kan føle at det er noen eller noe der.. Men det er ingen der.. Det kan bli så ille at jeg trenger å ringe noen for å måtte gå 4-500 m .. Så jeg liker ikke å være ute alene i mørket, det gjelder også på dagtid. Er det mørkt og bare et par meter - tar jeg springfart.. Bare det å gå ut å kaste søppla rundt huset gir meg panikk.. tenk om noen er der, tenk om ..tenk om.  Dette gjelder også i huset. Jeg takler ikke å være alene i mørket, jeg må skru på lyset - eller sove med lys på. Fordi det føles ut som det er noen i rommet der det er mørkt.. jeg går ikke frivillig inn på et mørkt rom. Jeg liker heller ikke  å ha føttene utenfor senga - da det "kan være noe der." Dette gjelder også vinduer, er det mørkt ute eller inne i et hus ..har jeg IKKE lyst å se inn/ut.

Husredd
Jeg egner meg ikke noe særlig å være alene i et hus. Når det er lyst og jeg eventuelt kan okkupere megselv med noe - så går det fint.  Men såfremt je hører lyder, det begynner å bli mørkt.. så føler meg meg usikker. Dette er i tilegg til at jeg er mørkredd.  Så det er "full pakke". Det føles ut som noen skal komme og låse opp døra, eller at noen er der.. jeg er ikke komfortabel alene.. Jeg tørr omtrent ikke engang dusje når jeg er alene i huset. Det føles ut som noen skal komme og ta meg..  

NB! Jeg takler ikke skrekkfilmer og det med å dusje og vaske håret - vedsi at jeg må "lukke øynene" har med en film å gjøre jeg såg når jeg var 13 år gammel. Skulle være kul.. men så alltid den "dama" aka gjenferdet som drukna han lille guttungen foran meg ..når jeg lukka øynene og skulle vaske håret. Nå er det litt bedre, men jeg får ofte noia.. vedvarene dette.( Dette gjelder da ikke Teen Wolf eller Supernatural, vistnok).

Jeg er alltid var til lyder og tar med meg telefonen over alt. prøver bare å roe meg ned og si at ingen kommer in, de har ikke nøkkel.. Men det hjelper akkurat. Jeg har 2 ganger dette skjedde:

1. Var samboeren og festet ute og feira bursdagen sin. Jeg kunne ikke være med fordi jeg var ikke 20- fordi den festplassen var det 20årsgrense på. Det gikk helt fint med det første. Men så begynte jeg å høre lyder, og jeg sverger den dag idag at noen prøvde å rive i døra - utgangsdøra og fikk helt noia.. endte med at jeg begynte å gråte av panikk og ringte samboeren og ba ham komme hjem igjen... Jeg 18/19år sitter å gråter fordi jeg har panikk fordi jeg tror noen er der og vil komme og "ta meg"

2.  Jeg flytta opp til Bodø (btw. jeg bor ikke her lengre) og skulle være alene i 1-1.5 uke før samboeren kom opp. Alene i en leilighet, langt vekk fra alle omtrent... panikken slo inn... jeg fikk meg ikke til å sove på soverommet.. så jeg lå og svitsja mellom cartoon network og disney channel til jeg var så trøtt at jeg ikke klarte å holde øynene åpne.. Dette tar lang tid. Dett er noe jeg gjør hjemme også nå - jeg ser på ting til jeg er så trøtt at jeg ikke orker mer. Det kan være fra mellom kl 1-9. De dagene i bodø, sovna jeg ikke før kl var 7 ..Da roet kroppen seg..og jeg sovna til barnetv. 


Barnetv er noe jeg elsker. Slik som disney, barneserier som går.. det gir meg en indre barnslig ro.. Også pleier jeg å skrive ned det som plager meg og sender det til samboeren. Han sover så han ser det ikke før han våkner, men det hjelper.


Paranoid.
I følge av husredd og mørkredd føler jeg meg paranoid. Spessielt hvis jeg ferdes alene. Paranoid at noen kommer og tar meg.. Redd for at noe skal skje. Jeg skal glemme ting...redd for at noen skal ta tinga mine.. Jeg kan plutselig..få helt noia.. fra bussen til skolegården... redd for at noen skal rive tak i meg.. ta tingene jeg har..  Paranoid for at ting skal skje, i huset, i mørket... alene.. går jeg alene gjennom ei gate ..kjenner jeg paranoiden slå inn.. jeg tror det kommer til å skje noe.. hva skjer da hvis noen kommer..vil de høre meg..? ect... Men dette henger sammen med det som er skrevet ovenfor antar jeg.


Leger - Sprøyter.
Dette er det siste jeg kommer til å skrive om. Tror jeg. Jeg  gidder desverre ikke romstere hjernen etter mer tingetang. For dette kjenner jeg tar på å skrive og dele med dere. 
Jeg vet desverre ikke når dette startet helt, jeg kan anta at det startet i 11årene..da jeg var på sykehuset og skulle sette noe sånn..sprøyte shit og ble helt rar.. hele kroppen ble nummen, jeg kunne ikke bevege noe som helst.. snakke kunne jeg halveis.. Jeg bare  kjente tankene surret og forsto ingenting.. husker ikke hvorfor jeg skulle ta en sånn sprøyte, men det var da det gikk "down hill"  De skulle sette noe enkelt som sprøyte oppå handa (?) Da slo panikken in, jeg fikk bare..panikk, smerter, skrek, slo... ect. Det ente med at de fikk satt ene sprøyta, men ga opp på den andre.

Etter dette..så liker jeg ikke leger, jeg liker ikke sprøyter. Jeg gråter, gruer meg, det gjør såpass vondt... selv om det kanskje ikke gjør det. Jeg vil helst ikke.  Dette hjelper da ikke når jeg skulle ta blodprøve (pga jeg kanskje hadde kyssesyka) og jeg tenkte at jeg skulle være flink.. og dette går bra. Fordi hun var så snill å sett en "butterfly" på meg - altså en veldig veldig liten sprøyte som er beregnet på små barn. Da kjente jeg det.. jeg ble svimmel, varm, hjertebank, kvalm.. jeg klarte såhvit å holde øynene åpen... stemmene ble langt borte.. og jeg fikk panikk.. fordi hun sa jeg besvimte.. jeg har aldri besvimt før..tror jeg da.. jeg klarte ikke å samle meg... ble kritthvit, grå,grønn i ansiktet...jeg måtte ligge på "skadestua" og roe ned... 'våkne igjen' og sendes på sykehuset å ta blodprøve. Det gikk bedre da, fordi jeg var sliten og lei...

Men dette er noe jeg hater.. jeg er redd for det... fordi jeg syns det gjør så vondt.. jeg holder pusten når det skjer..omtrent... strammer hver muskel i kroppen..Så mye anstrengelser.. for en ting som tar som regel type. 5 minutt.. jeg bare.. hater det.. og stoler vel ikke på leger så godt etter hendelsen der og på skolen når det skulle settes sprøyter da...og ble holdt fast... :( 

 

 

Denne skulle egentlig publiseres i morgen. Men shit au.

Redsler & Fobier Del 1.

 • 25.08.2016 - 18:41

Jeg tenkte dere skulle få lov å komme inn i "mitt hode." angående mine redsler og fobier. Tenkte også å legge det til 2 deler så det ikke blir så mye  å lese på en gang. Fordi jeg har nevnt at jeg har fobier og redsler. men ikke gått så mye innpå dem, derfor skal jeg gå innpå dem litt nå - fra mitt eget ståsted.Edderkopper/Krypdyr.
Jeg liker dem ikke og får noia av dem. Jeg liker dem ikke og vil helst ikke ta i dem eller noe som helst.  Ser jeg dem, roper jeg på samboeren for å få han til å fjerne dem. Jeg føler liksom at jeg skal krype på meg eller ser på meg. Ugh. Spessielt hvis det er edderkopp der føles det ut som den skal komme ned på meg  mens jeg sover. Ugh... Jeg takler å være i samme rom. Men jeg får helt noia og roper og hoier. Er dem der og jeg er alene, går jeg helst IKKE inn dit... Da vil jeg heller vente og håpe de forsvinner.

Klaustrofobi
Dette er en fobi for trange rom - kan også være for at det blir for trangt rundt en. Det er såpass at jeg ikke er veldig hypp på heiser, da holder jeg meg i nærheten av en vegg. Det er nesten som at rommet trekker seg mot meg og truer med å knuse meg. Blir det for mye folk, får jeg klaustrofobi. Det er som at jeg ikke får puste og får en slags panikk. Eksempel. "Da jeg var 13 år gammel klarte jeg å låse meg inne på et do, som var bare en do og en liten vask.  Det gikk jo Ok, fordi jeg tenkte ikke på det - men så klarte jeg å miste nøkkelen og panikken slo løs.. jeg var fanget. Det var ikke  engang et vindu der. Det føltes ut som hele rommet skulle knuse meg, Jeg sto og hylte og skrek fordi den dumme nøkkelen ikke ville inn i nøkkelhullet ..Det ble til at jeg måtte tvinge nøkkelen ut gjennom under døra og få noen til å låse opp utenifra."  Siden da, eller jeg har sikkert alltid hatt klaustrofobi men ikke tenkt på det... Så meg og store mengder med folk eller trange rom er No go.

Høydeskrekk
Det står vel i navnet. Men jeg har skrekk for høyder. Jeg takler det som er 1m og litt høyt går fint. Men skal jeg f.eks gå på 3.meteren og hoppe i bassenget kjenner jeg det.... hjertebank, klam i hendene og små-svimmel... Jeg har kjempelyst å hoppe, fordi jeg vil også kunne det. Fordi jeg kunne det en gang.  Men etter at jeg var i 6-7 klasse og skulle hoppe 3.meteren - men så tenkte jeg at jeg ikke turte, begynner jeg og gå nedover trappa.. 11 trinn ned... jeg sklir..  Så mye derifra, husker jeg ikke. Men det eneste jeg husker er at jeg lå på ryggen nede ved trappa og hylskreik.. Kanskje jeg besvimte et øyeblikk? who knows. Jeg husker bare at jeg plutselig hyler i full hals og tårene renner , mens folk går forbi meg som ingenting. Badevakten hadde ikke sett meg. Men hun hadde hørt meg.  Jeg brakk ingenting eller blødde, jeg var veldig forslått og skrapa though. " fra den dagen av, så får jeg helt noia..selv om det skal gå bra..selv om jeg er eldre.  Men, det gjelder ikke bare der - Ser jeg ned fra veldig høyt oppe - går det rundt for meg omtrent.. føler at noen kommer til å dytte meg eller at jeg kommer til å falle.


Del 2 kommer vel kanskje i morgen en gang. Del 2 blir nok endel lengre enn del 1. 
 

Day 7: Your 5 favorite songs

 • 25.08.2016 - 16:26

 
Jeg vet at dette er en Maze Runner - fanmade video. Men musikken er så bra til denne at jeg bare måtte.
Japp. Denne ble også det. ups. (egentlig ikke) Denne har brent seg fast. upsie.

<3

begynn på 0:48 da begynner sangen. 


Mange av disse sangene er min inspirasjon til skrivingen jeg holder på med. Tvilsomt kommer jeg til å legge noe ut da. haha. cause chicken.  Jeg vet jeg la ut mye KPOP, men sånn er jeg. KPOP er bare elsk. Det finns så mange forskjellige søte, skumle, creepy.. ect. <3

 


 

Day 6: What are you afraid of

 • 24.08.2016 - 16:22


Å definere hva en er redd for er både lett og vanskelig. Fordi det er jo ting som f.eks at jeg er redd for at ting skal skje med familien og kjæresten min. Jeg er redd for at søskene mine skal oppleve mobbing, komme til skade ect.  Men jeg er også redd for trange rom, mørke og et hus jeg ikke klarer å slå meg til ro i altså, jeg er "husredd". Jeg klare meg godt når jeg ikke er alene, fordi da klarer jeg ikke tenke på slike ting eller bli redd for den minste lyd.
Så det er så masse forskjellig å være redd for, men disse her er vel de tingene jeg er redd for som står høyest.

 

Dagene idag + en fin overaskelse.

 • 23.08.2016 - 21:09

Dagen idag ble ganske. Hva skal jeg si?  Kjedelig. grusomt kjedelig. Jeg trodde serriøst jeg skulle dø av kjedsomhet. Vel, det er kanskje LITT hardt å ta i. Men iallefall. Vi skulle ha matte. Eller Om matte, that is (alle som kjenner meg vet at det er noe jeg bare.. BLÆÆÆÆH pga ->. Jeg har dyskalkuli )aka "matte vansker" (det er så mye mer en det - men forklaringen gidder jeg desverre ikke gå innpå akkurat i dette innlegget).  Joda, jeg tenkte at jeg får stille med åpent sinn.. men læreren snakker om starten på matte og oldtidens matte ect.. jeg skled bare ut.. jeg klarte desverre ikke følge med... hele hjernen min bare..kobla helt ut. Så jeg satt og doodla og alt mulig annet. I know. it's bad.  Men, så etter 2 timer med informasjon jeg desverre ikke fikk til (både fordi det var så.. uinteressant og at det var så vanskelig å forstå læreren - h*n snakket gebrokkent og vanskelig...) at jeg omtrent ga opp..og av og til svarte hun litt.."overlegent" liksom. Så. yey. Men vi hadde oppgaver som var litt gøy da fordi vi satt og tulla (OG diskuterte, mind you) og fikk gjort oppgavene. + at min gruppe ble igjen og sprang ikke ut når hun sa dei kunne. Vi fikk vistnok "bonus" pga det. Hehe. Så det var litt gøy da.

Men over til overaskelsen. Hun ene vennina mi. Vi kan kalle henne Z. gikk med meg ut, og vi diskuterte litt hva jeg og typen skulle. Vi bestemte at vi skulle ta spill og evt drikke-lek kveld engang neste uke eller helg (Ikke helt bestemt) . Også ble overaskelsen var  at vi bestemte at vi skulle bowle og spise sammen. Sånn dobbeldate, helt plutselig :D Ble da Z og kjæresten og meg og Mr.Pandacat. hihi. Det var veldig gøy! og ikke minst koselig, så jeg er nettop kommet hjem når jeg skriver dette. 

Nå er jeg ganske sliten, er fortsatt syk så det tære på kjenner jeg. Men gøy var det uansett! Nå skal jeg gjøre meg klar til i morgen. Da har jeg 2timer med skole. woohoo. Samboeren har 4t ellernoe. Så jeg drar vel antagelig hjem og napper etter skolen. c: 

 

Q: Har du hatt en fin tirsdag?

Day 5: Your proudest moment

 • 23.08.2016 - 15:22

Jeg har endel stolte momment. Som f.eks da begge lillesøstrene mine kom til verden. Eller de utallige eksamenene jeg trodde jeg kom til å stryke på. Men noe jeg er veldig stolt av, er at samboeren kom inn på studiet som han ønsket. Han hadde lenge slitt med å få det til og ga nesten opp... Men da vi sjekket ilag.. og han hadde komt inn.. gråt vi gledestårer... Han trodde ikke sine øyne og jeg var så glad at jeg skalv.

 

Skrivekløe.

 • 22.08.2016 - 17:16


Denne videoen får meg lyst til å skrive angående min "Shewolf" karakter og hennes liv. Som regel skriver jeg bare for min egen del. Noen ganger så legger jeg dem ut på wattpad/deviantart. though. Men jeg er egentlig veldig usikker på min egen historier, de blir fort så kjedelige.

Day 4: Your dream job

 • 22.08.2016 - 15:16


Min drømmejobb? Det må være det jeg utdanner meg til - barnehagelærer. Det er det jeg drømmer om å bli, ja det er kjempeslitsomt og du er sikkelig død etter uke på jobb. Men det er morsomt, spennende og ikke minst givende. Du ser barna vokse, utviklingen de har språkling, høyde, forståelsen og alt de lærer. Det er det jeg holder på å utdanne meg til og noe jeg bare elsker å gjøre. Du er der og støtter barna til det dem har lyst å bli og hjelper dem og er med dem gjennom deres første leveår. Det kan være en branndame eller mann, eller Advokat, eller kanskje en som blir barnehagelærer senere selv. Who knows.

 

Day 3: Your favorite quote

 • 21.08.2016 - 19:03


"Courage is found in unlikely places" 

Akkurat no tror jeg det er den som står høyst på lista, men det er av og til jeg finner quotes som bare treffer meg ... akkurat nå er det den som "speaks to me."

Dag 2: 20 facts about you

 • 20.08.2016 - 19:01


1. Jeg hater edderkopper.
2. Jeg elsker å lese, jeg leser 300 ord - ish i minuttet.
3. Kinder maxi is my soulmate.
4. Samboeren og jeg ble sammen 13.juli 2010. <3
5. Jeg elsker katter, har så lyst å ha to eller tre katter.
6. Jeg har 2 fargeleggingsbøker.
7. Jeg har lest opp til 5 bøker på en dag.
8. Jeg har drukket 5 energidrikker på en hel dag. (ikke smart.)
9. Jeg har hatt en koseklut som het sutte.
10. Den eldste bamsen min heter Løve og er en Løve. <3
11. Pokemon er det jeg spiller mest på 3DS. Elsker det. <3
12. Jeg snapper om alt mulig rart og forventer svar.
13.  Jeg er ca 1.50 høy.
14.  Mens forelesningene foregår så pleier jeg å doodle i boka eller snappe (A)
15. Jeg er superfølsom, både IRL, film, serier, bøker.. uname it. Det påvirker meg.
16.  Jeg liker bare sånn salt lakris, ikke søt lakris.
17. Skal jeg ta smertestillende må jeg egentlig enten ta litt drikke som "ligger " der mens jeg tar smertestillende ELLER knuse smertestillende så små at jeg ikke kjenner dem.
18. Hardisken til samboeren min er fylt med mesteparten av mine serier/filmer. ups
19. Jeg går barnehagelæreutdanninga og har over 20+ bøker, fordi jeg ikke har solgt bøkene mine fra 1.året. Fordi jeg tror at jeg kommer til å få bruk for dem.
20. Jeg skvetter veldig ved serier/film/spill og har tedenser til å hyle dritthøgt.

 

Svar på spørsmålene.

 • 19.08.2016 - 22:56

Hva er din Favoritt bok?
På stående fot er det nok  Rainbow rowell's Carry on.  Den er enkel, men samtidig så mye mer enn det.. <3 Jeg ventet på den i 6mnd fordi den ble smålig nevnt i Rainbow Rowell's Fangirl. og Hint om at Baz & Simon ble et Parr.. jeg forelsket meg i dem..og da ønsket mitt ble oppfyllet ble jeg så glad!

Hva er din Favoritt Film?
Disney's robin hood & Tangled.

Pizza eller Lazagne?
Pizza. er ikke så glad i Lasagne o_o

Kylling eller Sushi?
Kylling.

Hund eller katt?
Hvis jeg bare skulle velge EN så måtte jeg velge Katt. Har levd med katt hele livet.

Sportsbil eller SUV?
Aller helst vil jeg ha bilen til Stiles i Teen Wolf. haha. fordi den er ..litt sånn søt. xD men hvis jeg skulle velge av dette - såå..SUV? jeg har egt ikke peiling på bil da.


THIS ONE >


Hvem er din Favoritt i Hobbiten/Ringenes herre Universet?
Jeg elsker Hobbiten filmene. LOTR  er jeg faktisk sant og si.. ikke så glad i. Iknow. ikke bra å si. Men sånn er det, vi kan ikke like alle sammen. Men favoritten min i LOTR universet er Legolas, Aragon, Arwen & Frodo. Mens i Hobbiten så ligger min elsk hos Kili, Fili, Bilbo og Bard <3 også har jeg en svvakhet for staheten sjæl Thorin Oakenshiled. også er Tauriel da, hun er badass. haha. 

 

Hva er bakgrunnsbilde på pc'n?THis. Bran & Jojen. Games of Thrones

Hva liker du mest og minst ved å gå på skolen?
Minst: Vel, at det er så mange timer. haha. jeg er ikke den som liker at de må drøye det ut i det lengste. Eller at lærerene er frekke mot elevene, det tollerer jeg ikke eller omvendt.  Eller at folk går på skolen "just because" eller at "dette er det letteste yrke i verden" <.< da blir jeg sur. Også "Knowitalls..."  you are not needed.

Mest: Jeg elsker det når lærerene er sikkelig "into it" viser at de liker det de underviser. Praksisen, ja jeg er redd for å gjøre feil og slikt - men det er så gøy og lærerikt, timene er også lærerike og morsomme. Det å lese i bøkene er litt pain, men intressant også. Jeg liker også det at  samboeren også går på samme skole, det er et pluss i seg selv. Vi har forskjellige timer og ting å gjøre på, men likevel, å kunne møtes etter skolen eller at han kommer innom med cola eller burn når han vet jeg trenger det . hehe.

Hvor mange ganger kan du snurre rundt før du blir svimmel og/eller faller?
uh, spørs. Snurrer jeg rundt med unger, toppen 5. Alene 12 kanskje? det var engang jeg prøvde det, skulle sparke en fotball.. rakk ikke engang fortballen og falt på ryggen. x)

Hvor er du om 10 år?
10år.  Da er jeg 31 o_o da håper jeg på å ha jobbet i barnehagen et par år. Bodd rundt Oslo i et par år allerede. Fått 1 unge, kanskje 2?  eller at 2'ern er på vei? Fortsatt sammen med Mr.Pandacat (takk til Mafiaqueen for navnet btw!) og har kanskje 2 katter (planlagt eldre omplasseringskatter, siden de er de som ikke blir tatt egt. eller de som ikke ser så bra ut <3 ) og kanskje en liten hunde-dott? :D 

Er du/dere flink(e) til å planlegge ukens middager, eller tar dere det på sparket?
ahahhaha.... NOPE. ikke flinke. tar det som regel på sparket.

Hvis du vant 10 millioner, hva ville du brukt pengene på?
- Gitt masse til moren min og familien.
- Kjøpt tur til London, Japan og Sør - Korean
- Brukt penger på hus, bil, y'know.
- gitt gaver og penger til barneavdelingen og intensiven(?) 
-Gitt penger der det trengtes.. samt ene skolen, sånn at jeg fikser sånn at de får leke-stativer. fordi der er det..omtrent ingenting.. 
- Kjøpt alle mine desires på bøker, spill, og nye hyller til satt stufff.Om du ble låst inne i heisen med en kjent person, hvem ville du valgt?
Hmm... Jeg tror jeg ville valgt Dylan O'brien eller bedre kjent som Thomas (Maze Runner) eller Stiles (Teen Wolf) . Han hadde nok ikke vært kjedelig og jeg ville ha fått han til å signere Maze Runner boka mi :D

 

Hva er ditt favoritt dyr?
Panda og katt. haha. Men også ulv og snørev, omfg <3

Hva er din favoritt farge?
Rød og blå. men ikke blå -blå men, mørke himmel blå <3

Hva slags type er du når du ser på anime? (den som er HELT med, den som bare ser på det, den som lever seg helt inn i og sånn der x3)
Jeg er helt med, begynner å grine, kjefte, smelle, rope, le driiithøgt ..stirre med åpen munn ..ect. Det er jeg også i andre serier og filmer..ups.

Hva er din favoritt serie på TV?

Uh. favorittserie blir nok Teen wolf,  the originals, vampire diares.. <3

Hvor handler du mest ting på nett?
I det siste har det blitt Cdon og Gamezone, for bøker og spill.

Hva har du som bakgrunn på din mobil?
Det er meg og Mr.Pandacat  det første bilde jeg tok med min nye mobil. hehe. 

2året barnehagelærer: 1.uka

 • 19.08.2016 - 14:44

Denne uka har vært spennende , eller halvparten av denne uka. Den første halvdelen av uka lå jeg bare syk i senga eller så på serier. Som jeg foreløping fortsatt gjør - men tilbake til poenget.  Det var pangstart for det nye året på tirsdagen, med åpningsserrmoni og greier - Men jeg dro da ikke , fordi jeg rett og slett orket ikke å komme meg ut av senga - men samboeren dro dit. Jeg tror jeg skal få et kallenavn på han snart.. lol. Har dere noen ideer til samboerens kallenavn?  Ok Ok. back to what i was saying.  

Onsdag: Så startet vi med informasjon i nybyggget.. fy flate.. Elsket bygget <3 det var lyst, vakkert og STORT. i forhold til hvor mange vi er!  Vi er ca 60 stykker og der kunne vi faktisk sitte med bein-rom!. 09:15 - 11:00 varte informasjonstimene og jeg tror det var ganske greit. Vi hadde ULL2 (Utvikling, leik og læring 2) Mye å få informasjon om, hode mitt var gørr når jeg var ferdig. haha. sånn går det når  jeg er syk.  Der er det 3 arbeidskrav vi skal gjennom FØR jul. fordi vi skal ha eksamenen i dette faget før jul.

- Pluss at jeg må ta opp igjen en eksamen. i Oktober. Auch. Jeg har egentlig ikke lyst. Men, må vel det. Oh well.

Torsdag: Da satt vi på et velkjent rom, som er ganske ok. møtte en Person som jeg ikke trodde skulle komme. S som sa han skulle slutte i fjor. ble med på 2 året. Jeg er veldig glad, fordi at han var min praksisbuddy sammen med en annen. Jeg likte veldig godt å jobbe med dem, og jeg fikk sitte på til praksisen. haha. uff. jeg høres fæl ut. 

Dette var den mest tyngste dagen av dem alle.. Jeg var trøtt, vondt i hode og i kroppen.. 09:15 - 11:00 først med masse informasjon angående  MST (Matematikk, språk og tekst)  Jeg har dyskalkuli (mattevansker) så jeg liker ikke matte no særlig, men skal komme meg gjennom dette.  Var spennede da, uansett. Så fikk vi en hel timens pause, selv om jeg syntes at vi ikke trengte det ..pga liksom vi hadde en time etterpå, men sånn er det ..i guess. 12:00 - 12:45 handlet BARE om matte, ugh. jeg kjente at hjernen min bare NOPE. Oh well. sånn er det.  Men alt var spennende uansett, gleder meg til å ta fatt på det - selv om det er 5 arb.krav i bare dette faget.. gulp. så... shit. jaja.

Fredag:
Dagen idag var litt kaotisk, fordi læreren hadde plutselig blitt booka på samme rom som en annen lærer, så hun slet jo med å finne et annet rom til 60 elever liksom. Men da vi kom dit vi skulle, så hoppet hun over det kjedelige med hva vi skal gå gjennom ect. Det ble sagt at vi skal begynne å tove handdukker og seffølgelig MÅ det bli en Panda! haha. Jeg heter jo den lille pandaen her, så that is what i have to do! :D gleder meg masse da, til KKK - Samboeren sa at det kunne høres ut som det var agående klu klux klan.. wtf. Nope. (Kreativitet, Kultur og Kunst) heh.  Det blir spennede, jeg håper jeg kan bli ordentelig kreativ. 

Jeg lover at jeg skal ta bilder og dokumentere litt her og der. Vet ikke hvor mye jeg vil dele her. Men du kan følge meg på følgende:
Snapchat: tasuke
instagram: lillepandaen
facebook: Pandacat's blogg


 

Day 1: Your blog name

 • 19.08.2016 - 14:04


Vel, bloggnavnet mitt er Pandacat. huhu. litt spessielt antar jeg. Eller kanskje ikke? Det er to av favorittdyrene mine, altså Pandaer og Katter. Så da ble det liksom til det., Jeg vet ikke helt hva mer jeg skal fortelle. haha. 


 

Spørr meg!

 • 15.08.2016 - 19:37

Noe du lurer på? :)  Jeg tar imot spørsmål. Det kan hende at det er noe jeg ikke vil svare på, men da får du vite det. Enten send meldingen her på bloggen, eller i komentar-seksjonen eller så kan du sende spørsmålene i chatten/melding på facebooksiden min!  -> https://www.facebook.com/pandacatsblogg/

jeg er glad i spørsmål! Det kan være serriøse, rare, morsomme, merkelige ect ect spørsmål. bare spørr! :D


Da blir syke lille meg veldig glad!

Innkjøp + småsyk + H20

 • 13.08.2016 - 19:31

Igår så klarte jeg seffølgelig å bli hekta på en serie aka Mako Mermaids: H20 Adventures - ellernoe den duren. Hva den heter. Så jeg er på sesong 2 akkurat nå og er litt småhekta på intro-sangen. heh. Gikk og la meg ganske tidlig i går, var ganske sliten når jeg sto opp rundt 06:40. heh. Pluss reise og alt sammen. Men koselig å bli hekta på en serie igjen da.
 

Over til innkjøpene mine.
Jeg har kjøpt omkring 16 pensumbøker, så jeg skal ikke liste opp alle her.
Hårføner, ny kaffetrakter ++ masse annet stuff, noisy, chips ect. Det ble endel. OH. og ikke glem. Deadpool & Zootropolis. Nå håper jeg inderlig at Deadpool ikke skuffer meg, fordi ja. jeg kjøpte den på bluray. hah.
Også, kjøpte jeg meg Fairy Fencer F! Adventure Dark Force. et RPG Spill. Jeg digger turnbased med masse story - og denne ser ut til å være right up my alley!

Q: Har du kjøpt noe spessielt i det siste?

Good Morning Call

 • 05.08.2016 - 00:25

That moment når du finner Japansk Drama på NETFLIX. jeg tuller ikke! Er såå glad! :D tror denne serien er right up my ally! :D

Den heter Good Morning Call :D

 

tror ikke jeg legger meg på en stund...hihii.

Orange is the new black og masse annet blabbel.

 • 03.08.2016 - 00:18

Nå vet dere jo at jeg har fått meg en facebookside, ikke at jeg vet alt hvordan det funker enda. desverre. Men jeg prøver da!  Opp i alt dette, så er jeg hjemme hos samboeren , eller vi er hos foreldrene - siden hjemme er egentlig der leiligheten vår er.. haha. ok. nokk om masse babbel. Men jeg advarte dere, så hah. :D


Jeg hadde egentlig sagt til meg selv at OITNB er ikke noe for meg, vel vet du hva? jeg sitter og ser ep 7 right now. Skamme meg. Samboeren ser på NCIS (jeg skrev det riktig no...?). Vi er ganske komfortable med å se på hver sin serie, ikke at vi er usosiale med hverandre , langt ifra. Vi prater og forteller om seriene og slikt. Så. :) Det er bare sånn vi er, jeg skal være sammen med samboeren fram til lørdag, og mandag så skal jeg jobbe fram til torsdag, da er det pakking og reising på fredag. Studielivet starter for fult 16.august. Kan du tenke deg? jeg gleder meg veldig! Noe jeg ikke gleder meg til og tvinner tomler over, er at jeg har sendt klage og ønske revurdering av eksamenen min ... og i morgen aka idag eller denne uken skal jeg trolig få svar. Jeg har en følelse at jeg kanskje må vente til neste uke... men ja.. ugh.

Imagine Dragons: Warriors

Sitter å hører på denne akkurat no, jeg har falt sikkelig for Imagine Dragons & Fall out boy, den musikken inspirerer meg veldig til å skrive historier og slikt. Samt med koreansk pop, det gir meg ny energi. Jeg ser fortsatt etter masse forskjellig ny musikk, så har du noen som du tror jeg kommer til å like, gi meg!
 

 

Husk å lik siden min -> https://www.facebook.com/pandacatsblogg/

Facebooksiden min!

 • 02.08.2016 - 23:36

Nå er siden oppe å går! ish.
Jeg har fortsatt litt jobb å gjøre. heh.

Men her!
https://www.facebook.com/pandacatsblogg/

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits