Skole, pusene og annet.

  • 31.08.2017 - 21:43

God kveld i stua - eller hvor enn dere måtte befinne dere.

Skole går greit, Jeg sendte epost til læreren min angående studiespørsmålseminar at jeg ønsket at vedkommende heller grupperte oss, slik at alle får seg en gruppe og dem som sliter (les: meg inkludert) til å finne seg gruppe pga en er sjenert eller annet faktisk får en gruppe når vi skal drive med spørsmålene. Læreren syntes dette var en veldig god ide og takket for at jeg spurte :) Så, det har ikke vært så ille. Fordi sist kjente jeg angsten, det å skulle gruppere seg frivillig når jeg ikke kjenner noen, halsen snørte seg sammen, jeg ble klam, jeg hater egentlig sån "finn deg en partner" opplegg...jeg ender opp med endten med noen som ikke vil jobbe eller alene.  Jeg kjempet også mot tårene som kom, var veldig heldig som hadde samboeren som kunne hjelpe meg via messenger til å kunne forklare spørsmål og sånt da. Men er bedre nå, og nå har jeg langhelg. Læreren som vi skulle ha i morgen, er syk så lesedagen på onsdag blir skuledag. Skjønner ikke helt hvorfor folk er så sure, sånt skjer. Oh well.

Pusene har det som plommen i egget. De spiser godt, leker, herjer, koser. De elsker å få kos. På sin egen måte that is :) De er veldig egenrådige når de først vil. Har fundert på om vi skal la døra til rommet vårt stå åpen om natta, fordi Apollo og Lyra  av og til så skraper de på døra og majuer...som om de trenger oss. Føler meg litt dum, men føles litt ut som de er blitt mamma/pappa-dalte. Apollo liker ikke at vi er borte for lenge, på rommet vel og merke og at han ikke kan komme inn. Prøver å ignorere lydene, men det skjærer seg litt i hjertet, desuten er det ikke så ofte heller.

Annet? har smått begynt å lese igjen  Men har ikke funnet noen bøker som jeg føler for å skrive om liksom, helt enda. også begynte jeg på en ny serie idag, The Client list, så vi får se hvordan det går.

Nei, må avslutte. Apollo driver å gnir seg til albuen min og dunker meg i armen. Han vil ha kos.<3

A til Å

  • 27.08.2017 - 03:19

A til Å angående alt mulig rart. sett deg ned, fin deg noe å drikke og spise fordi dette blir en merkelig "tur" c: Kanskje noe du ikke viste, eller viste eller bare merkelig "historie" who knows.

 

A for Adorable. Ok, dette var samboeren som foreslå. Han syns jeg er det og det er jo søtt at han fortsatt syns det etter 7 år med gale lille meg c:

B for Bøker. Trenger jeg virkelig å si mer? Elsker bøker, kjøpe dem, være i ett med historiene og karakterene der.. Minner meg på at jeg skal finne meg en bok å lese på søndag.

C for Cartoons. da mener jeg type disney XD, Disney channel, Cartoon Network, gamle serier... Japanske serier alt mulig. Litt sånn guilty pleasure jeg ikke er redd for å fortelle om.  Jeg elsker det^^

D for Doen.  Doen vår er ganske liten og jeg har klaustrofobi, så jeg må alltid ha døra halvåpen , og blir stalket av kattene som må "passe på".

E for Emosjonell. Yup, er det.

F for Fall Out Boy.  Digger bandet og sangene dems c: Haha.

G for Gøyal.
 

H for Hostesaft. Da jeg var mindre, så tok "Mor" (mammaen til pappa) å blanda hostesaften i saft, fordi jeg hata smaken og brakk meg ..så safta gjorde at det ikke var så ille. Jeg hater fortsatt hostesaft, men drikker det ikke med saft lengre.

I for irriterende. Hvis du kjenner meg, har jeg tildenser til å være irriterende, erte, poke, kanskje mase. who knows. Men, det betyr at du har en venn for livet.

J for Japan.  Det er et av landa jeg har kjempelyst å dra til, har hatt lyst å dra dit siden 7.klasse, men ikke fått reist enda :( Men håper at jeg skal få det til en dag.

K for Katt.  Katter har vært i hjerte mitt hele livet, dyr spessielt. Er kjempeglad i Lyra & Apollo <3

L for Lur.

M for Mobilspill. typ, Candy Crush, Diamond Digger saga ect... spiller det på tabben c:

N for Nøye. Jeg gjør ingenting halveis, jeg sjekker og sjekker, tenker, leter...jeg gir meg ikke.

O for overaskelser.  Jeg hater, virkelig spesifikt hater hvis folk kommer uanmeldt på døra, jeg vil helst vite når tid folk kommer sånn at jeg kan gjøre meg og huset klart for besøk, jeg hater det- spesifikt sånne overaskelser. Noen overaskelser er greie, men sånne er ikke min cup of tea, da er ikke jeg veldig glad. 

P for Penner. Jeg er veldig spesific hvordan pennene mine skal være, holde i, funke ect. Jeg har et par dyre penner fordi de er det eneste jeg orker/klarer å skrive med pga jeg får lett kramper i handa (er det ord for det, men husker ikk hva)

Q for Q- Sjokolademelk. Eneste sjokolademelka jeg kan drikke endel av, uten å få sinnsykt vondt i magen.

R for Robotgjengen. En barneserie som gikk på tv for mange år siden, har introsangen på hjernen. lol

S for sove. Jeg elsker å sove, men har a hard time å faktisk legge meg.

T for Tarzan. Har bestemt meg for at jeg vil ha endel av sangene der i bryllupet, og vi fant filmen på loppis idag c: 

U for Ulver. Jeg har alltid syntes de var fasinerende, vakkre rovdyr, har til og med en drømmefanger med ulv på. 

V for Varm. Jeg liker å være varm, men jeg liker ikke å være for varm, men er alltid varm når Samboeren er det og omvendt.

W for WWE. Samboeren ser på det og jeg holder som regel et halvt øye med å spør "hvem er det?" "hvorfor er han sånn kledd?" "Hvorfor gjør han sånne vonde ting?" x)

X for X-men. X-men evelution er i hjertet mitt, var dødsforelska i Scott/Cyclops men nå er det mer Logan/Wolverine :3 haha.

Y for Yuna. Final Fantasy Yuna, hun er vakker, smart og bare digger henne. Ok, noen gang er hun teit. men hun og Titus er søøte sammen <3

Z for Zebra.  Bestemor pleide å se "Har du sett en Sebra, som ikke kunne Sebra,  sa en Sebra som kunne Sebra..." ellernoe, jeg ble alltid forvirret før, men forsto det etter et par år.

Æ for Ærlig. Kanskje ikke alt jeg burde si - av og til burde det vel ha gått gjennom systemet et par ganger. Men om folk vil det eller ei, lyver jeg ikke.

Ø for  Østlandet. Dit er planen å flytte.

Å for Å Nå er det slutt.
 

Liste over 10 favorittting.

  • 20.08.2017 - 13:55

Dette er alle favorittingene jeg kommer på, hvordan det er satt opp, har ingenting å si. jeg har bare satt dem opp slik jeg kom på dem :)

1. Løve. Det er en bamse som er favoritten min, han har jeg hatt siden jeg ble født. Jeg elsker den bamsen og den har vært med meg over alt. Der jeg har flytta sammen med min mor, der jeg har flytta alene.. currently bor han på soverommet sammen med en ole-brum bamse som jeg fikk av samboeren min for noen år siden <3 Så han er aldri alene.Og det er godt å bare klemme og kose på han. <3 Har ikke bilde av hann, men han er en løve som heter Løve og er brun og har brune øyne og lysbrun hale&man. 

2. 3DS'en. Ok, nå hører jeg sikkert veelddig teit ut. Men det er en favoritt fordi jeg får spille Pokemon spill på, det er det jeg som oftest spiller på 3DS'en men jeg har flere andre spill tho.Men digger Pokemon spilla og kan sitte i timesvis å trene mine Pokemons og gå på adventure med dem <3 hehe.

3.Forlovelsesringen min. <3  Den er så fin og betyr så mye. Det betyr jo at vi har kommet et steg videre i livet, jeg og samboeren min <3 Jeg er så glad for det, og det betyr også at vi elsker hverandre så høyt og er der for hverandre og vil fortsette å være der for hverandre... <3

4. Smykke. Det jeg fikk av besteforeldrene mine, til 18årsdagen min. Det var et sett med øredobber og smykke som bestemor fikk av bestefar for mange år siden, liker at det har sin historie bak det og så er det så fint, bruker det sjeldent though fordi det er såpass pent <3

5. Digimon Cyber Sleuth (Spill) Det er et spill jeg har spilt om og om igjen, ja endingen er litt trist men også så bra, elsker det. <3 

6.Bøker. Ok, jeg klarer ikke velge... eller, jo jeg har vel et par stykker som er favoritter, men bøker gjør så mye for meg..de er sin egen verden, sin egen historie ... blir en del av meg til slutt... <3

7. Filmer. Hobbiten & Disney/Pixar/Dreamworks. Det er ingenting som slår en god film... elsker dem så mye... jeg blir sugd inn, sitter der med knærne opp og puta intil meg... :) 

8. Pelle Politibil-leken i hylla. Pelle har jeg likt siden jeg var liten, så alltid på det.. sangen er fengende og jeg blir alltid glad når jeg hører den... Ok, fikk litt noia når vaskeriet(til bil) var der  og tørr ikke gå inn der, men jau jau. 

9. Sims. Det er noe jeg spiller av og på, men er alltid en glede å spille. c: Så det er en favoritt hos meg c:

10. Pc'en. trenger jeg si mer? :P Haha.

 

 

Q: Har vi noe til felles?
QQ: Hva syns du?

10 ting som gjør meg trist.

  • 18.08.2017 - 17:46

Passer vel ikke på en fredag? men tenkte siden jeg allerede har gjort "10ting som gjør meg glad" så tenkte jeg det passet liksom.

 

1.Triste filmer/serier. Da tenker jeg på de som dør f.eks (Spoiler alert!) siste hobbit filmen, den er så trist... jeg griner hver gang, Løvenes konge  og sikkert mange flere... jeg griner og blir veldig veldig lei meg...føler det helt inn til hjerte.

2.Triste ting på nettet. Dette kan gjelde alt fra facebook til nettavisene eller annet... er det trist, blir jeg sykt trist og får ikke sove.

3. Når venner/familie/samboeren er trist ...da blir jeg også nedfor... <3 Klarer liksom ikke være glad når dem ikke er det.

4. Bøker. Slutten, hvis det er en trist slutt eller at det ikke er slik som jeg skulle ønske blir jeg litt lei meg, fordi jeg har jo brukt lang tid og håpt.
 
5. Når dyr dør eller blir misshandlet, forlatt... jeg klarer ikke å slå meg til ro, jeg leser ferdig f.eks den ene saken  skulle jeg ønske at jeg kan hjelpe den, og den, og den...alle dyrene... får bare så vondt inni meg.

6. Mobbing. Jeg har hatt min share av det i løpet av livet og unner ingen det... det gjør vondt når folk blir mobbet...eller mobber andre og ikke bryr seg kvekk om hva det gjør med personen.

7. Når snusmurikken forlater mummi. Ok, men hør meg; han drar sørover og mummi er så trist og lei seg... jeg kjenner det jeg også, jeg blir bare så lei meg...fordi mummi er lei seg, ja  han kommer jo tilbake men likevel...

8. Hvis strømmen går, og jeg har spilt et spill lenge. Ok, det høres teit ut, men hva hvis jeg ikke rakk å save og må begynne fra starten? da blir jeg litt sånn oppgitt-lei meg.

9. Hvis karakterene på spillet ikke har det bra, la oss si de står og gråter i en sånn scene-klipp...da kjenner jeg at jeg blir emosjonell altså.

10. Hvis dyrene våre ikke har det bra. <3 de har ikke vist det enda, men vet at det gjør meg trist og jeg kommer til å føle litt det å "faile" å være pusemamma, siden jeg helst vil de skal ha det bra :) men krysser fingrene for at de fortsetter å ha det bra.

Image result for sad
Q: Hva gjør deg trist?

Skolestart, dyrlegebesøk & annet.

  • 15.08.2017 - 20:31

Jeg har litt av hvert å fortelle/ønsker å dele med dere idag, fordi idag så er det faktisk 1uke og 2 dager siden vi hentet hjem Pusene våre Lyra & Apollo og en oppdatering er nødvendig da - selv om jeg skulle ha delt en på søndag så skjedde ikke det da, men deler en nå likevel. Jeg tenker å på en måte dele litt hvordan dagene deres og våres har vært. 1.dagen deres her var det ganske redde,  bilturen var fæl og de mjaua nesten hele veien så det var ikke så kos, de ville ikke bli holdt og var så som så da vi løftet dem heller og ville ikke kose. Jeg var faktisk litt redd for at de ikke kom til å like oss eller ville være her med oss og faktisk trives. Men etter hvert så lekte vi med dem masse, spessielt mye de to-tre første dagene sånn at de skulle se at vi ikke var skumle. De går veldig pent på do og har ikke gjort utenfor doen en eneste gang :) Ganske stolt der haha. Men dagene gikk og plutselig så ligger de sammen med oss i sofaen, lar oss kose, maler til og med... blir lit kose-maniac av og til :P De ser ut til å reagere positivt og liker seg godt hos oss.  Merka veldig at de bryr seg om oss fordi når jeg hadde fått matforgiftning et par dager siden aka sinnsyke magesmerter (har hatt det før så vet hva jeg skal gjøre for at det skal roe seg ned) så skrapa de på døra og majua og ville inn som om at de viste jeg hadde vondt og gråt og vred meg. Merk ! De klorer ikke på døra og vil inn hos oss når vi skal sove fordi de vet at når vi sover så sover vi. Men den gang fikk de lov å komme inn til oss og de var i type 4 -5 minutter for å være oppi senga og da gikk det bra , de roa ned og vi fikk også sove igjen.  De vet at vi kommer tilbake når vi drar og det er bra at de er to stykker merker jeg de har det så bra ilag. tror de ikke hade hatt det like bra om det var bare endten Lyra eller Apollo, de leker, herjer og styrer på sammen, med oss også selvsagt, emn de har hverandre når vi ikke er der. :) <3Dog, de to er ikke engelbarn nei. De er litt pøbler av og til, biter på ledninger de ikke har lov til, river ned noe greier her og der (ikke knuselig) men vi er kjempeglade i dem likevel.Men ble ganske frustrert igår, da Apollo bet sund headsetet/Earphones-n min (lucky meg, hadde jeg kjøpte meg 1-2 til så er ikke foruten heh.) Men han kom for å si unnskyld da, så klarte ikke akkurat være sint på han lenge. Men merk dere, de vet når vi er sinte og de IKKE har lov. men de tester grenser, det skal en ha!

Idag var vi på dyrlegebesøk for deres første vaksinasjon og sjekk, de fikk i tilegg ormekur siden jeg ikke var sikker på om de hadde fått det og ville ikke at de skulle ha orm. Det går jo ann å få fra morsmelka hvis moren er mye ute og sånt.  De var kjempeflinke! Vel, bilturen var ikke noe koselig, men de var veldig rolige og sprella veldig lite når det skulle sjekkes og ta vaksine, spyttasåhvit vi vet ikke ut ormekuren, har ikke hørt noe spy-lyder og de spytta den ikke ut når de var hos dyrlegen så vi ser på det som positivt :) Har vært på endel dyrlegebesøk i livet mitt og jeg trodde kanskje de skulle bli veldig stressa og evt sprelle mye, siden noen katter jeg har tatt med har gjort nettop det. Da vi kom hjem var de godt fornøyde å komme ut og lekte masse, fram til at de heller ville ha kos, eller Apollo ble helt kooos med meeg :P fikk ikke sitte på dataen i fred altså haha <3 Lyra skulle angripe tskjorta mi bake haha. :P Nå sover de søtt  på hver sin plass.

Og inni mellom dyrlegebesøket startet skoleåret, vel jeg fikk ikke vært så lenge på orienteings/informasjonsmøte - men satser på at det går bra, får den informasjonen jeg trenger i løpet av dagene som kommer. Men da har jeg startet på årstudium, Historie! Dette blir spennende, rart og forhåpentligvis kjekt :)

10 ting som gjør meg glad

  • 14.08.2017 - 14:31

1. At forloveden min er glad. Det smitter sinnsykt fort. <3
2. At kattene har det bra og selv viser at de er glade på sin måte.
3. A jeg får til å gjøre en opppgave på skolen eller får beskjed om at det er "bestått"
4. At familien min har det bra, eller viser til gode ting som har skjedd med dem. <3
5. Bøker. Det å få bøker, lese bøker... ahh <3
6. Vinne et lvl i et spill eller få det til dit jeg skal, da blir jeg i ekstase.
7. Sjokolade. trenger jeg virkelig å si mer?
8. Film. nå nylig var det Sherlock Holmes filmen, nr 1.. den var veldig digg å se på og gjorde meg ganske glad. c:
9. Gamle kjente tv-introer, som Sonic, Powerpuff girls, totally spice og så videre.
10. Pokemon, spesifikt mitt eget team c: No one can beat us.
Image result for happy

31 ting du kanskje ikke vet om meg.

  • 09.08.2017 - 22:15

1. Jeg elsker å sove, jeg kan sove type 10timer hvis jeg ikke blir vekt, men jeg elsker også å være våken leenge.

2. Jeg identifiserer meg med Joey & Chandler fra Friends too much c:
Image result for Chandler and Joey funny

3. Jeg ser meg som på sensitiv, jeg blir stressa hvis jeg skal utføre oppgaver der folk skal "observere" ikke at jeg kanskje gjør dårlig... er følsom, gråter lett, skifter humør lett...er ganske shy og usikker, veldig mix.

4. Jeg leser ca 300ord i minuttet, så kan lese ferdig en bok på 600sider på en dag hvis jeg vil og har tid.

5. jeg har vanskelig med å slippe folk inn samtidig som jeg knytter meg til folk alt for fort... :s dårlig mix det der.

6. Jeg kommer aldri til å smake på sauehaue eller grisetunge, klarer det serriøst ikke.

7. Jeg har klaustrofobi, jeg takler ikke små rom eller heiser, jeg får smålig angst av å være der.

8. Eneste gaming appen jeg har på mobilen er Pokemon Go og den brukes bare når jeg skal på sikkelig gåturer :)

9. Jeg ser ofte opp igjen serier framfor å gidde å finne nye.

10. Jeg drikker ikke kaffe, enda. men vurderer å investeri en sånn kaffemaskin.

11. Vi har 2 katter, ved navn Lyra og Apollo - en er inspirert av et gresk instrument (og en film!) og en annen er inspirert av en gresk gud.

12. Jeg har en Pelle Politibil leke i hylla, fordi han var min store helt (og jeg blir veldig nostalgisk hvis jeg hører sangen).

13. På grunn av at Pelle var redd for vaskemaskina(?) eller den bilvaskeriet , så fikk jeg også panikk og hylgrein - har ikke gått inni en sånn since.

14. Jeg hater edderkopper, blir helt ææææ når de kommer.

15. Jeg har angst og jobber med dagene som det går, noen går det bra med og noen ikke.

16. Jeg kan nesten ikke svømme, jeg lærte meg å svømme i 3-4klasse, 1 år men det er basically at jeg kan basic svømmen og holde meg flytende.

17.Jeg er 1.50cm høy, og tok veksthormoner (?) i sprøyteform da jeg var mindre, så jeg fikk et par cm til.

18. Jeg er en bookworm, skal du glede meg - gi meg en bok , spesielt hvis det er en bok du er glad i. Da blir jeg glad også <3

19. Jeg digger te - men drikker det bare med melk og sukketer :P

20.  Jeg har enda ikke fått lest ferdig Harry Potter serien, har hatt bøkene i 4 år snart tho. (haha ups).

21. Jeg er veldig pirkete når det gjelder spill foruten om mobilspill, jeg spiller helst turn-based rpg spill c:

22. Nå skal jeg begynne på historie årstudium etter mye dritt som har skjedd på 2 år at jeg er oppgitt.

23. Jeg er mørkredd, jeg hater å gå inn i et rom og nekter helst å gå inn før lyset er slått på.

24. Jeg veldig heller barnefilmer og serier istedenfor "voksen" filmer/serier. <3

25. Jeg er veldig stillferdig av meg og er nok kanskje litt vanskelig med å bli kjent med, men når du møter meg, tar deg tid...så har du en venn for livet <3

26. Jeg har sinnsykt dårlig humor, men sammen med forloveden min gjør vi et bra team <3

27. Jeg hater sprøyter, jeg begynner å grine når jeg skal få/ta dem...  en grunn til det ligger i fortiden, da jeg var mindre... :S

28. Jeg har en bok som jeg skriver ned alle bøkene jeg vil lese og en annen bok for at jeg har lest og hvilken mnd, har vært litt slakk i det i det siste, men det skal komme seg.

Image result for Fandom29.  Funny cat videoes - er en sikker vinner hos meg, spessielt hvis jeg får panikk på natterstid.

 

30. Jeg er ingen flink snapper, men gjør det likevel.

31.  Chandler (Friends), Sheldon (TBBT) & Stiles(TeenWolf) - are my spirit animal. c:
Image result for chandler bing quotes
Image result for Sheldon Cooper quotes
Image result for Stiles funny quotes

Q: Viste du om noen av disse?
Q: Er vi like?

Lyra og Apollo

  • 06.08.2017 - 15:31

Jeg vil presentere dere for våre pusebarn<3 vi hentet dem for ca 1t siden. Veldig lekne, ikke så kosen enda men det kommer vel :)

Lyra, jenta vår:)

Apollo, gutten vår :)

Kattenavn!

  • 01.08.2017 - 03:06

Jeg vet det, jeg satt en liste over navn dere kunne stemme på sist, men nå har vi kortet lista enda mer og er ikke heeelt sikkre enda.
Derfor setter jeg pris på om dere orker å stemme på disse igjen! :D 

Jente-navn:
Luna
Lyra
Raksha

Gutte-navn:
Jack
Mio
Apollo

Tusen takk for all hjelp! Nå er det ei lita uke igjen til dei skal komme til oss c: bare 6 dager! <3

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits