Litt forskjellig + neste uke.

 • 29.09.2016 - 19:21

Da er vi på torsdag og det er snart helg. Vel for heldige lille meg så var det helg etter skolen idag. Da dro jeg hjem og sov en stund. Jeg sover mye, medgir det. men yeah. Uka har vert ok, i guess? Skole mandag, jobbing med oppgava på tirsdag og onsdagen. Skole idag..og fri i morgen som skal bli brukt til arbeidskrav arbeid og hele helga blir også viet til kjæreste-kos fordi han drar til Malaga på mandag. :( obligatorisk klassetur. Det er vel greit å kunne kjenne på følelsen når en er fra hverandre - da vet en hvor mye en egentlig føler for personen <3 Jeg hater å være borte fra han, men han har lovet å gi meg oppdateringer samt kjøpe noe suvenier og på tax-freen til meg^^ Dessuten vet jeg at han kommer til å stotrivest. Så da er jeg fornøyd. Uansett så sees neste uke sånn for meg: (Da er jeg også fri for disse hersens mensen krampene og blæh som har tatt opp denne uka her veldig...)  

Merk! Jeg skal ta konte-eksamen mandag - onsdagen.. hjemmeeksamen som jeg så fint strøk på..

Mandag: 09:15 - 15:00 skole. Hjem.  Sjekke ut oppgava til eksamenen, lage meg en mal hvordan jeg vil gjøre dette. Også skrive så mye jeg får til.
Tirsdag: 09:15 - 12:00 skole. Hjem. Skrive på oppgava. 
Onsdag: Dropper skolen pga innlevering kl 14:00 på eksamen. Skrive ferdig, lese over, fikse, og legge in i fronter. 
Torsdag:  09:15 - 15:00 Skole. Hjem. Sove. Spise og slappe helt av etter konte-eksamen.
Fredag: 09:15 - 14:00 Skole. Hjem. Sove. Også vente på bussstoppet på kjæresten <3 

Så, jeg har egentlig fult opp med ting å gjøre og når skolen tar oppe mesteparten av tiden, så går tiden fortere.
Jeg gleder meg til å få det overståt med eksamenen, og at samboeren kommer hjem igjen. Jeg vet at jeg kommer til å savne han kjempemasse. 

Image result for work work work

Møt flaggergris Mr.Nøff

 • 23.09.2016 - 16:07

Jeg sa for et par uker tilbake at vi drev å tova. Men jeg husker desverre ikke om jeg sa spesifikt hva. Nå skal dere få se bildeprosessen og endelig resultat, dette skulle bli.en turkis katt men det ble happy accident <3 så det ble en mix mellom en flagger mus og en gris ~

Ta daaa!

Jeg har diktet en liten historie om Mr.Nøff.

Han var alltid en merkelig gris, fordi han var ikke som de andre grisene, ikke om han prøvde veldig en gang. Han var turkis og uten hale, også var ørene så rare. De var svarte og ikke i riktig størrelse , så han dro sin vei.  På veien så møtte han mange dyr,  men de likte ikke han no dårlig. Så han satt seg ned i gresset og ventet... kanskje han kunne få regnet til å vaske vekk den turkise fargen? Men, en dag kom det en brun løve son forøvrig var en bamse. Han undret seg fælt på hvordan en brun løve kunne være. Så han spurte denne løven om dette, da svarte Løven som het Løve « enkelt, jeg lever på grunn av fantasi». Mr.Nøff var ikke helt sikker på dette,men løven så.snill ut.... «kan du vise meg eieren din..som har slik god fantasi?» ba han forsiktig. Så nå bor han med meg, løve og mange fler! <3

Dette er da Løve <3 min trofaste kosebamse i over 20år <3

Q: skal Mr.Nøff få et fornavn?

50 spørsmål og svar

 • 22.09.2016 - 19:26

1. hvor gammel er du?
21.

2. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Hahah. Ung, teit og barnslig.

3. Hva ville du bli da du var liten?
Dyrlege, lærer også barnehagelærer.

4. Hvor mange søsken har du?
6 stk.
( Da halv og hel og ste..som en kaller dem)

5. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Klassen min og samboeren <3

6. Hvor høy er du?
150cm.

7. Hvem ringte du sist?
Bestemor.

8. Hvem ringte deg sist?
Mamma.

9. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
Soul Eater opening theme song. <3

10. Hva stod det i den siste sms'en du mottok?
"Kommer ;)"

11. Hva liker du best - å ringe eller sende sms?
Spørs helt hva det gjelder.

12. Hva er ditt favorittsted?
Armene til samboeren <3

13. Hvilket sted liker du minst?
Legekontoret.

14. Når så du moren din sist?
I August. :( 

15. Hva drikker du helst til frokost?
Vann eller Melk.

16. Eier du dyrbare smykker?
Vet ikke hva som kan kalles dyre, jeg har smykker med affeksjonsverdi og gode minner <3

17. Når snakket du sist med en fremmed?
Idag.

18. Hva hører du på akkurat nå?
Lyden av modern familiy i bakrunna.

19. Hva har du alltid i vesken?
Mobil.

20. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Aldri vært gift. Så. Men de er ikke ilag.

21. Når står du opp i hverdagen?
08:30 til skoletid.

22. Når står du opp i helgene?
Spørs når jeg legger meg.

23. Sover du på en spesiell side?
Enten med ene handa under puta og en over, krøllet opp i nærmest forsterstilling. Eller i armen til samboeren <3

24. Hva kan holde deg våken om natta?
Stress, panikkanfall...ect.

25. Hva var det siste du spiste?
Kjeks.

26. Hva var det siste du drakk?
Cola

27. Har du noen gang vært forelsket?
Yup <3

28. Hvor mange steder har du bodd?
Forskjellige deler i Norge.

29. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Boks med sjokolade.

30. Fortell noe du aldri har fortalt kjæresten din?
Eeeh... har faktisk ingenting..

31. Hva har du hatt av kjæledyr?
Hund, marsvin, kanin, katt, fisk, hest og høne.

32. Når er Norge på sitt beste?
Når folk er hyggelige mot hverandre, gir plass..ect ect.

Framføring.

 • 22.09.2016 - 13:21

Jeg hadde framføring idag. Dette er noe som bare er blæh... jeg skalv og ble redd... trodde nesten at panikk anfall skulle starte. Nå.er jeg ferdig, heldigvis. Berre 1 dag igjen til helg. Helg uten samboeren, men jeg kan ae på hva jeg vil uten at han ser rart på meg 😝 hihi.

Sliten. Sov 3timer i natt..så yeah, nå er det de andre gruppene sin tur og jeg håper at det går fort.

UPDATE: Samboeren skal ta lappen.

 • 21.09.2016 - 14:20

Tenkte å kjapt oppdatere dere.
Samboeren har fått lappen! :D :D :D 

Lille meg begynte å gråte av glede (på hans vegne).

Sambo tar lappen.

 • 21.09.2016 - 12:00

Akkurat på denne dagen - rundt om snart...så skal min samboer ta lappen. Jeg har allerede ønsker han lykke til via facebook, ansikt til ansikt, melding på mobilen ect ect. Hehe. Viktig å vise støtte! 


Jeg har troa på at han klarer dette <3
Nei. Jeg vet han kommer til å klare det. selv om han gruer seg masse masse.
Elsker deg <3 (vet du leser dette, Mr.PandaCat :D <3)

Jeg føler meg som verdens heldiggste

 • 20.09.2016 - 00:34

Ja, jeg gjør det. Jeg er ikke rik, jeg er ikke akkurat det du kan kalle populær eller supergeni. Jeg er heller ikke verdens peneste supermodell du kan tenke deg. Men, Jeg har verdens snilleste samboer.  Vi ble sammen 13. juli 2010, Da jeg i underkant av en måned hadde blitt 15 og var "ready to go" - og satse på kjærligheten igjen. (som det så fint heter). Jeg er en merksnodig liten jente på 1.50. Jeg var "dumpa" via den gode gamle MSN, på grunn av at den personen ikke fikk sex - fordi guess, jeg var ikke klar. Så. Han var teit. Men jeg var fortsatt fryktelig sønderknust.. 

Men et vennskap som knyttet seg som et bånd, et sterkt et... som ble noe helt ubeksrivelig, seffølgelig ville jeg ikke tenke at jeg kom til å få noen kjæreste "ever"... Men da han spurte meg...viste jeg at jeg ville seffølgelig si ja.. <3  

Her er vi nå 6år og 2 mnd senere. Fortsatt like tullete og søte som vi alltid har vært.  Jeg bare tenker på hvor mye han gjennomgår pga meg.  Jeg er mørkredd, husredd, tror jeg har angst, jeg er en smule paranoid av meg..og nå dette med panikk-anfall som jeg ikke klarer og styre og bare ender med å gråte fordi jeg får enda mer panikk oppå panikken. Han tar vare på meg med matofrgiftning, holder bøtta, stryker meg på ryggen.. Er med meg til legen, fordi jeg hater legebesøk så sterkt. Jeg er sutrete og cranky ved mensen, han tar seg av det. Til og med kjøper bind til meg uten å mukke, han spør bare "Hva slags bind ska du ha? det er det lila, ikke sant?" 

Jeg klarer ikke se meg uten han, uten det livet vi har bygd opp. Støttet hverandre, jeg tror ikke jeg hadde klart alt så godt ved mobbing og alt slitet - uten han. He's my rock.  Det var en gang han våknet ved meg i et mareritt, fordi han ikke fant meg... han gikk gjennom flammer, hav, helvete, himmelen... for å finne meg.,.. men han bråvåknet da han ikke gjorde det... Jeg tenker at jeg og vil gjøre det samme. 

Han gjør meg så glad, så veldig glad. Han vet hva jeg liker, holder meg når jeg gråter over eventuelt en bok, ringer meg når jeg trenger han og er der for meg uansett hva.

Det å være borte fra han er det vondeste ... da jeg dro til bodø, for å være der i 12 dager uten han... kjente jeg at det gjorde vondt, vondt i magen, hjertet, hode.. det var som en del av meg svikta. Da han var på vei  med flyet, dro jeg opp..satt der i 1,5 time og ventet... og da han kom gjennom gaten... slappe jeg alt jeg hadde og bare sprang i armene hans og gråt... vi begge gråt.. Der var som om bitene hang sammen igjen.. Ying og Yang... <3

Alt det vi har opplevd sammen.. det er så mye og jeg er fortsatt like glad i han, nei. Jeg elsker han så høyt <3 
Selv om han går meg så sinnsykt på nervene over alt mulig, så er det i armen hans jeg vil ligge i..når jeg lukker øynene og skal sove. 

Jeg er så heldig å bli elsket så høyt.. og jeg selv prøver også å huske ting jeg vet han vil like, si ting som jeg vet viser at jeg har skjønt noe av det han ser på av wrestling, dokumentarer, historie.. Vi begge prøver. 

Jeg bare.. skriver dette fordi jeg tenker på at en burde gå en runde og tenke litt på dette no å da.. jeg er bare så djevelsk heldig og det er godt å kunne kjenne på det en er så heldig for... å ha en så morsom, søt, fantastisk kjæreste/samboer som han.  Han vet å få meg til å få latterkrampe til jeg får vondt i magen, Han vet å sette på mummitrollet og lage en flaske med sykt varmt vann ved mensen eller matforgiftning .. Han går ned kl 7 om morgene sånn at jeg kan få i meg noe salt og cola fordi han vet det hjelper.

Han er sikkelig super duper irriterende, men han er også verdens beste kjæreste <3 
Image result for i love you to the moon and back

Serie-Hjelp!

 • 19.09.2016 - 16:58

Jeg ser etter nye serier å ser på, jeg liker spessielt gilmore girls, One three hill, Ugly betty ect ect. Drama, comedy, kjærlighet. Noe jeg kan ha på i bakrunna hjelper stort vedrørende arbeid. I'know. Rart. Men sånn er det bare egentlig. 

 

Så har du noen serier i denne retningen? :D  

One three hill, stress og neste uke.

 • 18.09.2016 - 23:16

Det er ganske deilig å skulle ha fri til og med tirsdagen kjenner jeg. etter 2 uker med fryktelig mye stress, matforgiftning og panikk-angst-anfall. Så tar jeg meg sikkelig tid til oppladning med sims, cola, serier og kjærestekos. jeg håper bare panikk/angst-anfallet ikke skjer igjen, fordi neste helg skal samboeren dra til Bergen. Han er bare der til søndagskveld. Men likevel da. Den tid den sorg.

Gjett hvem som har nettop begynt å sett One three hill? :P jo Jeg! Så hvis dere har sånne serier jeg kan se på. evt: Home and Away, Ugly Betty ect. og Link til hvor jeg kan se dette. Nå ser jeg på Watchseries fordi en blogg nevnte at en kunne se dette. hihi. Så jeg skal sløve foran pc'en med serier både nå og neste helg.  Så satser jeg på ingen panikk-anfall. 

Jeg kommer jo til å slite litt angående mørkredd og husredd-delen. MEN så lenge jeg klarer å distrahere meg selv med serier, lys og viten at jeg når samboeren på tlf <3 så går det nok bra! :) Håper jeg. heh.

 

Denne uken ser sånn ut:
Mandag - Ingenting spessielt.
Tirsdag - Ingenting.
Onsdag:Skole og øving av framføring.
Torsdag: Skole og framføring
Fredag: Skole til 14:00, ved Kunst og håndtverk & Drama. 


Veldig synd at jeg må komme hjem til tomt hus når jeg er ferdig på skolen...men, jeg kommer meg opp og til skolen og uansett så har jeg Samboeren på mld eller tlf fort nok hvis det skulle være noe <3

Litt Oppdatering angående de siste dagene.

 • 16.09.2016 - 16:51

Natt til igår så sov jeg på sofaen, i frykt at panikk-anfallet skulle komme tilbake. Samboeren sov kanskje 1-5t fordi han var redd jeg skulle våkne og få panikk igjen. Vi lå og såg på Star Wars Rebels (som faktisk var ganske morsomt!) men rundt 04:00 så måtte jeg prøve å sove.  Jeg skulle egentlig tilbake på skolen på torsdagen. Men jeg var fysisk og psykisk utslitt at jeg sov et par timer til på soffaen. Våkna av at sola irriterte meg noe sjukt.

Jeg tenkte jeg skulle sove litt mer etter at jeg hadde fått i meg noe cola og noe for å stabilisere magen. Men etter 1time på sofaen, så kom et nytt anfall..så jeg måtte be samboeren komme hjem. Jeg var såpass redd etter onsdagen. Så vi dro ut og jeg fikk meg en time hos legen.

Natt til idag så sov jeg i senga vår igjen uten noen form for anfall. Grunnen til at jeg ikke turte å sove i senga var fordi det var der anfallet begynte og jeg blir litt uggen av å prate om det. Så dette er det siste jeg kommer til å nevne, om det ikke kommer mer av dette D:

 Idag så var jeg hos legen og fikk prata litt. Er snakk om at jeg kanskje skal til psykolog ellernoe. for å få råd om hvordan jeg skal "angripe" dette her. Så vi får se... Jeg liker det ikke..og onsdagen var den værste dagen, jeg begynte å prate om at jeg heller skulle ønske at jeg hadde matforgiftning (vondt  i magen + oppkast = en hel natt..) en dette her.. så du kan tenke deg hvor fælt det var.

Idag har jeg det bede, jeg sov hele natten og følte meg trygg, har fri idag så jeg skal lade opp i helga..i håp om at jeg ikke får flere anfall. Det er slitsomt og sikkelig ekkelt... Men tenkt jeg skulle oppdatere dere gode lesere på denne fronten.

Men! Nå må jeg stikke! skal spille Wii med samboeren <3 
Image result

Update: Angst-anfall?

 • 15.09.2016 - 15:41

UGH. Etter igår er jeg litt egdy og jeg kjente jeg begynte å få panikk-anfall idag igjen. Da kom samboeren hjem og passet på meg, vi dro ut..og jeg roet meg ned. Men har fortsatt en ekkel..følelse eller noe i brystet..og det irriterer meg. Jeg har fått legetime i morgen, fordi jeg kan virkelig ikke gå rundt å føle dette her.. Jeg er utslitt...sovna i sofaen i natt, samboeren sov omtrent ikke fordi han var redd for meg.... :( <3 verdens beste samboer. 
Så jeg håper bare det roer seg... er sliten og lei... 
 

Angst-anfall?

 • 14.09.2016 - 18:41

Dette er noe jeg ikke er helt sikker på som skjedde men jeg kan si at jeg antar. Hvis du ser at disse 'symptomene' er i en annen kategori en det jeg trodde. Fortell meg det!

Jeg lå i senga og spilte på moblien..helt normalt.. helt ufarlig, så begynner jeg å få sikkelig hjertebank eller hva du kan kalle det.. jeg ble redd - for det er nemmelig sånn ekkel jeg blir inni meg når jeg eventuelt tenker på skumle ting..som gjør meg redd.. DET klarer jeg å rive bort, men denne gangen så ble alt bare værre..jeg ble svimmel, redd, forvirret, ekkel følelse i hele kroppen...smålig kvalm, nesten som et stadie som å skulle besvime.. bare nesten. Endte med å få panikk og redsel PÅ grunn av alt dette... dagen før hadde jeg hatt litt ubehag i brystet .. men det ser ut til å avta nå.. så jeg håper det passerer bare.. det er litt ubehagelig liksom. mest plagsomt og irriterende..nesten som et lite trykk..men det var jo ikke det som gjorde meg redd...

Jeg satt der fra 13:30-15:00 og spydde og var redd, klarte ikke gjøre annet en å sitte der... jeg ble varm og fryktelig klam.. ringe legen og hørte, endte med at vi dro på legevakta og kom inn 17:30.. legen sjekka puls og alt. det var vist ok. men jeg fikk noe for angst, fobier, spenning.. idk. Så det skal vistnok hjelpe..

Jeg bare vil ikke føle slik som jeg følte da.. hadde ikke samboeren vært med meg..så tror jeg at jeg ikke hadde klart meg så bra. 

 

Akkurat nå har jeg nettop kommet hjem..jeg er dødsliten...Kjempet mot redselen og..whatnot.

Day 30: Hopes for your blog

 • 13.09.2016 - 15:27


Jeg håper egentlig bare at noen leser bloggen min og liker den. At jeg ikke skriver bare for megselv, at noen ganger .. bloggen rekker lengre enn meg. Det høres veldig klissete ut. men ja.

 

Day 29: A Confession

 • 12.09.2016 - 15:26


Jeg sover med lyset på enten på badet/stua - inn til rommet, fordi jeg er mørkredd/husredd.

 

Day 28: Most Embarrassing moment

 • 11.09.2016 - 15:22


Hoppet over 26 & 27 fordi det er ikke noe som jeg har lyst å fortelle om.

Da Mr.Pandacat første gang hadde tenkt å kysse meg, så tok han tak i meg og 'truet' med å hive meg ut i vannet. Jeg hylte, lo og skreik fordi ofcourse ville jeg ikke bli hivd ut i vannet.  Så ble jeg sluppet ned på gresset - han prøvde å kysse meg da.. men jeg nektet, og fikk litt panikk.. såeh.. jeg sparka han i skrittet og løp min vei. xD Jeg trodde han va sikkelig forbanna på meg og hata meg.. but nope. <3

 

Day 25: Your biggest regret

 • 10.09.2016 - 15:18


Jeg angrer på at jeg ikke sto opp mot mobberne, de gangene. At jeg ikke brukte stemmen min og ba dem stoppe. Det er det jeg angrer på idag, ja, jeg sa ifra til min mor (etter en stund) men jeg angrer at jeg ikke sa noe til dem, jeg bare lit dem holde på.
Jeg angrer også at jeg prøvde å fortelle  ene kontaktlæreren min angående mobbingen, da h*n retta det mot min mor istedenfor. Prøvde å overbevise meg om at det var hjemmesituasjonen ( mamma var alene med meg og søstra mi) eller min mor sin feil...
Det er nok det største av det jeg angrer på. 

Day 24: What attracts you (On Love)

 • 09.09.2016 - 14:23


For meg er det personligheten som er det større trekket som får meg til å forelsket meg. først og fremst. Hvordan personen er ved hjertet og intellektuellet er også litt ok. Han må være morsom, rar, ikke redd til for å vise kjærligheten og si 'klissete ting' holde hendene ect.   Det å kunne 'slå seg løs'  være seg selv.  Ikke bli flau over meg, selv om jeg oppfører meg rart. Også er det jo greit å kunne like de samme tingene som meg - nødvendigvis ikke alle - men noe! sånt at vi har noe å prate om da. Men også at personen ikke lyver, er ærlig, lojal, ansvarlig.. Ect.  Vanskelig å svare på egentlig - men personligheten slår meg mest, ja personen må jo være ok å se på - men det er ikke det som står først og fremst hos meg. Vet ikke om dette svarer på hva som "attracts" men - personen må tørre å være seg, vise sin personlighet.. ikke late om personen er noe han/hun ikke er... 

 

Day 23: If you won the lottery..

 • 09.09.2016 - 14:21


1. Ville ha gitt masse til familien så de får kjøpt hus og det de vil.
2. Gitt til barneavelinga og prematur-avdelinga.
3. Gitt til gamle skolen min sånn at barna fikk lekeaparater.
4. Gått bananas på bok-butikken.
5. Dratt til Japan og Sør Korea.
6. Samla til bil, hus og dyr.

 

Day 22: Your worst habits

 • 08.09.2016 - 14:19


1. Blir jeg stressa , redd ect - river jeg meg i leppa..
2. Legger meg sent.
3. Cola
4.Ostepop.
5. Snapper i timen. ups.
6. Re-begynner på pokemon ofte.
7. Kjøper nye bøker og leser ikke de gamle. xD (skal skjerpe meg, lover)

 

Day 21: What makes you sad

 • 07.09.2016 - 14:16


Mobbing, Utestenging, hvis folk nær meg sliter/ ikke har det bra, triste filmer.. hvis ting ikke går slik det skal.  Folk som er stygge mot andre pga legning, rase eller annet.  HVis FIlm/serier/bøker ikke ender som jeg vil de skal eller at noen jeg liker dør. Mareritt, eller hvis fobiene eller redslene mine kommer å "tar meg" da blir jeg lei meg og stressa.

 

Dårlig natt + vondt i magen

 • 07.09.2016 - 07:01

Bitte liten update. Det er veldig tidlig... eller egentlig ikke. Men jeg har. Vært våken sia type 03:30.. våkna med vondt i magen at jeg hadde lyst å grine...det endte med oppkast og panikk fordi jeg klarte ikke å få puste... jeg grein i panikken også.. kjæresten ville hjelpe men det var ikkje lett...

Nå går det litt bedre. Jeg ser på mummitrollet i sofaen, verdens beste kjæreste tørka opp, fiksa bøtte og ga meg varme flaske uten å klage <3 jeg elsker han så høyt. <3

Han drar også ut nå for å handle cola og salt chips til meg. Har også fått forbud ang skole..(hans ord) . sukk. Men jeg kan ikke gå på skolen med slike mage smerter (de roer seg sakte...)

Så yey...

Day 20: What makes you happy.

 • 06.09.2016 - 14:11


Yup. hoppa over Dag 18. fordi. vel jeg er sjenert. heh.

Hva gjør meg glad? 
1. Meldinger fra Mr.Pandacat <3
2. Snaps av folk som liker meg og lurer på hva jeg gjør på.
3. Koselig filmer.
4. Kpop
5. Serier. - spessielt  TBBT.
6. At Familien min har det bra.
7. At jeg klarer Arb.kravene
8. Intressante ting på skolen / praksis.
9.Sjokolade.
10.Bøker <3
11.  Blir også glad hvis familien min er glad.
12. Å ligge i armene til samboeren og lytte på hjertet hans..eller kose..<3
13. At vennene mine er glade :)
14. Dyr <3
15.Sove.

Det er så mye som gjør meg glad.. tror jeg skal stoppe lista her nå...hehe.

 

Hijab, Burkini og en dose frustrasjon.

 • 05.09.2016 - 15:49

Denne helgen kom jeg over to artikler som får meg til å vrenge leppa fra :) til et sikkelig :( fjes. hva slags artikkel tenker du?  Jeg ble så sint at jeg har ikke ord.  Mind you, jeg leste begge artikkelene fra begges sider og vil også legge dem til her sånn at du kan få lese. ( Denne må du vente på til slutten av innlegget mitt)
 

For meg, så er det veldig greit det med Hijab og alt det der. UTENOM burka. I form at vi ikke kan se ansiktet, problemet jeg har med det - er ikke klesstilen, ikke noen form for slik grunn - men jeg legger vekt på kommunikasjonen, En får problemer med å lese ansiktet til den det gjelder på grunn av dette - Et menneske skal kunne få kommunisere fram og tilbake,  da også lese ansiktsutrykket til den det gjelder. Jeg ser ikke på dette som noen form som truende, onskap - hvis en velger å bruke Hijab, burkini whatever - så skal de få lov til det, akkurat som vi får lov å gå i det vi vil og vi vil ikke dømmes pga det - hvorfor skal vi dømme de andre?

I denne artikkelen er det som at en frisør kastet ut ei jente med hijab når hun kom for å spørre  angående å farge håret. Det er noe normalt som jenter elller gutter gjør - alle gjør jo det for å sammenligne priser og bestemme seg hvor en har lyst til å farge håret. Men å bli kastet ut, på grunn av hujaben sin..fordi det handler om kvinneundertrykkelse ( ja, i noen land handler det om det ) , ondskap, islaminisme og muhammedisme. Hun jenta sier at hun føler seg norsk og ble krenka deretter. 

Dette skjønner jeg svært godt... en kan være redd for det en ikke vet noe om , eller har informasjon om. Men det å gjøre slik, i Norge - der Norge liksom skal være et fritt land for alle. OG hun frisøren fikk bot, nekta å betale den - pga hun mener hun har rett og er medlem av anti-islaminisme og ect ect.  Men det betyr ikke at denne kvinnen gjemmer noe i hijaben sin eller er ond, mennesker er forskjellige. Dessuten så kan hvem som helst gjemme noe i lommene, jakka, fletta - hvooor som helst. 

Denne dama står fram med fullt navn, bosted og bilde. Hun angrer ikke på det hun har gjort mot jenta som bare ville farge håret. De skal nå møtes i retten på grunn av at frisør-dama ikke vil betale boten hun fikk. Hvordan dette vil gå, vet jeg ikke. Jeg krysser fingrene for  Jenta. 

En skal få lov å gå rundt som en vil, legning, klær,, seksualitet.. vi skal være et fritt land. jeg ble bare så forbanna irritert av de to artikkelene.

Ja, jeg sa det angående burka, men det er på grunn av kommunikasjonen blir vanskeligere, en sliter med å lese ansiktsutrykket til den personen det gjelder.  En bare ser øynene, og noen ganger så lyver øynene.


Dette er mine tanker. Hvis dette blir et hatefelt på meg eller hvasomhelst. så får jeg vurdere å slette det.

www.tv2.no/a/8511116/ - Nektet hun jenta adgang.
/www.tv2.no/nyheter/8563684/ - Jenta forteller hun ble undertrykt.
 

Day 18: Your favorite movie

 • 05.09.2016 - 14:09Image result for Disney's robin hood
Blir bare så glad inni meg av å høre introen..da vet jeg hva som kommer <3

Day 17: Your favorite blogs

 • 04.09.2016 - 14:03


Jeg må medele at jeg leser alle bloggene som legger ut innlegg, ikke alle legger jeg komentarer til da men, fordi jeg er litt dårlig på de punktene. Men favorittene mine er:
http://elevele.blogg.no/
http://lithanna.blogg.no/
http://jmdrawing.blogg.no/
http://ladyaugust.blogg.no/
http://casakaos.blogg.no/
http://pappahjerte.blogg.no/
http://konatil.blogg.no/
http://sparing.blogg.no/
http://retrospekt.blogg.no/
http://denruteteskjorta.blogg.no/

<3 Jeg vet ikke hva mer jeg skal si egentlig. haha. 

Hekta..Ups.

 • 03.09.2016 - 14:23


 

Day 16: Toguhts on education

 • 03.09.2016 - 13:59


Ikke helt sikker på hva tanken er her. men jeg tenker at en må finne sin plass her i livet med eller uten skolegang. Men det er så mangt en trenger skolegang for å komme inn på. Men jeg vil ikke at noen skal bli presset til å bli noe eller gå noe de ikke vil, de må ikke følge strømmen - følg heller hjertet. Skolegang kan være noe dritt, med klikker, mobbere og lærere som ikke forstår deg. Men det kan være spennende, lærerikt og akkurat det du har lyst til. Vel, av og til tenker en ikke sånn før rundt VGS da en retter seg mot en Karriere. Men sånn er livet, noen blir vaskefolk, noen blir kaptein på et skip, noen blir rørleggere eller leger.. men alt det er like mye verdt , for vi trenger alle de i livene våre, selv om vi ikke tenker på det. Karrieren du velger, må komme fra hjertet - hvis ikke ..så trives en ikke.

 

Day 15: Where will you be in 5 years

 • 02.09.2016 - 13:56


Om 5 år's tid. Så er jeg ferdig utdanna Barnehagelærer og antar, jeg er med Mr.Pandacat og jobber utenfor Oslo en plass. Håper også på at jeg da har en katt eller hund - og har fast jobb. Samme med at Mr.Pandacat har jobb og eventuelt studerer mastergraden sin i den tid.

 

Day 14: 3 Healthy habits.

 • 01.09.2016 - 13:53


1.  Grove brød/ rundstykker alltid.
2. Alltid mer grønnsaker enn potet/ris.
3. Kylling pålegg.

 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits