En dårlig og en god gjerning.

 • 29.09.2017 - 21:52

Idag har jeg og samboeren opplevd litt forskjellig. Sånn i forhold til at jeg hadde sinnsykt vondt i hode og hadde en dårlig dag... så opplevde vi 2 ting. Vel, egentlig var jeg ikke der - på den dårlige gjerningen. Men jeg forteller bare det jeg ble fortalt av samboeren min.  og jeg har lyst å snakke om disse to som ble opplevd.

Dårlig gjerning:
Samboeren sitter i kantina og driver med sitt, oppgaven sin. Det er ganske tidlig, rundt 09-ish. Så plutselig får jeg en sjokkert melding.. og vi snakket sammen litt over melding. Det viser seg at en fyr fra 2.etasje på skolen hiver kaffikoppen sin som jeg antar hvis han har fådd fra kantina eller maskinene rundt om på campus - er uten lokk. Den faller i gulvet og kaffen renner ut over alt... det traff samboeren min nesten, og det værste var at  søppelbøtta var 30m unna så det er umulig at han "prøvde" å treffe søppelbøtta. Biblotekaren ble sinna og tok vedkommende med seg (hun var der ) inn til lærer eller annet.. det vet vi ikke. Den kaffen kunne ha vært veldig veldig varm... men det traff ikke samboeren, men vaskefolkene som hadde vært der 15minutt før måtte komme tilbake og vaske opp, litt oppgitte siden de skal vaske veldig mye. 

Fatter ikke hva folk gjør slike ting for, who knows...


God gjerning:
Vi var på butikken, jeg hadde egentlig en sinnsyk dårlig dag og ville bare dra hjem. Så står vi bak en eldre mann som får hjelp til å pakke ned plommene sine, og jeg er ganske sliten og føler meg litt distre, da blir jeg litt borte. Men så ser jeg, en lommebok og tenker at... er det hans? jeg kan da spørr.. fordi han ble flytta litt vekk der han fikk hjelp. Løp til han og spurte om det var hans. Du skulle sett hvordan ansiktet hans lyste opp. Jeg klarte bare å glise, følte meg litt dum, haha. Men han ble glad og takka. Samboeren smila bare og sa at jeg er en ærlig person. <3 hehe.


Disse to gjerne skjedde med mange timer apart, men en ser hvordan en liten god gjerning gjør med folk og hvordan en dårlig gjerning gjør med folk. 
Jeg blir noen ganger oppgitte over folk, som på nr 1. også blir jeg bare glad for at folk blir glade...på nr 2.  Det er mange som kanskje ikke ville ha gjort noe med lommeboka, eller værre... stjelt den. Men, da jeg var mindre betalte jeg 2 ganger for ei lita kvikklunsj fordi jeg trudde jeg stjal den x) Jeg stjeler ikke. Liker bedre å gjøre en god gjerning, spessielt når folk bli glade og det gjør noe for vedkommende, liten eller stor.

Hvordan går studiet?

 • 25.09.2017 - 19:46

Nå har jeg vel ikke ordentelig snakket.om hvordan det går på studiet, siden sist.
Nå husker jeg ikke helt hva jeg fortalte sist?  men, det går greit tror jeg? Jeg er i en plass der alt ikke er intressant, noe av det er selvfølgelig bedre enn annet som jeg klarer å følge med på. Men noen bare ..jeg klarer ikke alltid følge med og det er synd, men dette er vel ikke egentlig dette jeg vil.. hvis dere skjønner?
Men nå er det sånn at dette skjer, og jeg er såpass sta at jeg vil fullføre. Dette er jo noe som er intressant, heldigivs. Ikke alt. men noe, og nå gjentar jeg megselv. Haha. men, jeg er no her.

Image result for history
Og jeg skal fortsette... jeg er litt snurt hvordan vi har studiespørsmålseminar fordi jeg føler ikke dem hjelper meg. Nå er jeg så heldig at hvis jeg blir forvirret kan jeg spørre samboeren om hjelp eller forklaring, siden han går 3.året  og skal ta bachlor dette året. hehe. så :3  Men studiespørsmålseminarene er bare... kjedelig... jeg får ingenting ut av det, og ofte holder de på med resterende forelesning som vi ikke ble ferdig med dagen før. Men heldigvis har jeg onsdagene fri og da kan jeg lese meg opp eller gjøre det jeg ønsker. 

jeg har også en oppgave jeg holder på med. Arbeidskrav 1,  jeg skal ha framføring eller presentasjonsframføring vedrørende dette på fredag.  Vi sendte "skjelettet" inn 20.september der vi fikk beskjed om det var nok eller ikke, sånn innledning, dispansasjon og litteraturliste - dette skal jeg gå mer innpå på fredag, da vi skal ha framføring og jeg skal forklare hva jeg vil skrive og ect... også skal læreren gi tilbakemelding og studentene kan også det. Jeg gruer meg ganske mye... etter det så skal jeg 16.oktober levere nesten ferdig oppgave, der får jeg komentarer og hjelp på veien så skal den inn, som eksamensoppgave 4.desember. Arbeidskrav 2 skal begynnes på etter 16.oktober, da skal jeg  levere innledning+dispansasjon+litteraturliste, så framføring også Arb.krav levering også blir det eksamenslevering 8.desember.

 

Og...ikke nok med det. skal ha 1. 6timerseksamen. 1. muntlig eksamen også en refleksjonsinnlevering som vi MÅ levere inn. den siste skal inn 21.desember, så vurderer å ikke dra hjem før etterpå, fordi jeg ikke har internett der og jeg vil helst fokusere på familien min <3


I morgen er det studiespørsmålseminar, jippi...haha.  Usj, jeg gruer meg til presentasjonen, jeg blir sååå nervøs og kvalm, klarer ikke spise før det er min tur.. er litt rart det der. Men sånn er det, gleder meg til å bli ferdig...i morgen skal jeg lage litt av powerpointen, det skal handle om det jeg har skreve i "skjelletet" så det går nok fint og jeg skal ha "manus" med meg, som støtte. 

Svar på spørsmålsrunden #3

 • 22.09.2017 - 19:35

Mitsuakira spør:
- Favoritt bøker?
Carry on av Rainbow Rowell
Gule krokus om sommeren
Hunger games
og fler! husker ikke resten akkurat nå.

- Nevn tre ting som gjør deg glad
Pusene våre.
Samboeren.
Bøker.

Hihi c:

Takk for alle spørsmålene!

Svar på spørsmålsrunden #2

 • 22.09.2017 - 19:32

Søtmonsen spør:
Hvordan går det med pusene?
Det går veldig bra med dem, de leker, koser, maser, snakker og alt mulig. c:

Hva skal du i høstferien?
Skole, haha. Har ikke høstferie desverre. :(

Hvordan gikk det å startet på nytt studie?
Fort! Hahha, ble kasta ut i det omtrent. lol. Men gikk bra, jeg er litt mjaa angående folka men det er forskjellige grunner.

Gleder du deg til jul? :D
Gleder meg alltid til jul c:

Jeanette Michelle spør:
Hvordan er dette studiet i forhold til det andre studiet du gikk på? Gjerne kom med erfaringer, tanker, meninger osv :)
Det er så mye forskjellig. jeg gikk bhg utdanninga og nå går jeg årstudium, jeg gikk fra 9-15 dager til 10-12 dager pluss fri hver onsdag. Haha.  Men jeg føler ulikt press, jeg kveles ikke , jeg kan faktisk puste nå og tenke at alt ordner seg. Det andre var press, alt skjedde, Praksis var et helvete...midt sagt og ugh. jeg tror jeg vil nevne mer om disse i et annet innlegg, for da kan jeg få fram VS greia- jeg tenker å prate om senere. Håper det går greit.

Trives dere i den nye leiligheten?
Det gjør vi, det er koselig og spennende, lettere å være her. faktisk. trenger ikke få masse stygg musikk og merkelig lyder 24/7 omtrent.

Når er bryllupet, og planlegger dere å ha det i Norge eller utlandet?
Hmm, vel, hvis planene står klarer er jeg ikke ferdig med studiet før i  2020 elns.  så...etter det? :) Det blir nok i Norge, trur jeg. Vi har ikke planer om å dra folk til utlandet, ehhe.

Noe spesielt som står på ønskelisten i år til jul?
Alltid bøker, bøker og bøker. c: en tur med color line, og jeg lurer på om jeg burde ønske meg ny tlf..den fusker litt her og der.

Har du blogget lenge?
Jeg har blogget siden... 1.vgs vet jeg, da hadde jeg en annen blogg, men skiftet til denne...samme år?  så 5 år? men husker ikke helt.

Hvis du hadde måtte klart deg uten 5 ting i hverdagen, hva ville det ha vært som du er "avhengig" av om du skjønner? :)
uhh....jeg ble litt forvirret over denne. 5 ting som jeg måtte ha klart meg uten, men er avhengi av? uhh.. Netflix, bh, uh, brødskive, melk, og..Kindle? haha. jeg ble litt forrvirret, disse er litt som jeg er avhengi av ja c:

Hva er din største guilty pleasure?
Fanfiction!

Har du noen favorittbloggere som du bare må klikke deg innom daglig?
Jeg klikker innom alle som publiserer hver dag :) syns det er koselig og legger ut komentarer når jeg føler selv at det passer seg.

 

Tattavkvinnen spør:
Hvorfor startet du å blogge?
Fordi jeg syntes det så spennede ut og kult ut.

Hva er det fineste noen har sagt til deg?
Du er den sterkeste personen jeg kjenner, du gir deg ikke. ( Samboeren) <3 og mamma: "Eplet faller ikke langt fra stammen, du er sterk" <3

Favoritt-matrett?
Er så mange retter som er yummy at jeg ikke vet haha.

Svar på spørsmålsrunden #1

 • 22.09.2017 - 18:35

Livetmitt93 spør:
hvordan går skolen?
Det går framover, og noen emner er mer spennende enn andre og det merkest ganske fort.

hvordan har du det?
Det går i rykk og nap, en dag har jeg det fælt med mye trykk pga angsten i brystet. Andre dager har jeg lite eller umerkbart trykk. Men akkurat har jeg det bra :) Takk som spør c:

Maria Victoria spør:

Hvor er ditt drømme sted å reise til?
Ok, jeg har flere drømmesteder. Men Japan, Sør-Korea & London, står på top 3 lista mi over plasser jeg ønsker å besøke.

Hva er din værste matopplevelse?
Det tror jeg faktisk må være kaviar på lys knekkebrød. Vet det kanskje ikke kan sammenlignes, men det var så fælt og det måtte jeg spise opp, jeg har ikke likt kaviar siden.

Hvilken årstid liker du best?
Høst, for da regner det masse og jeg finner påskudd å faktisk være inne c:

Favoritt serier?
Lucifer, The big bang theory, Friends, gilmore girls, Game of thrones og sikkert flere..hahah klarer ikke bestemme meg.

Elevele spør:
Har du noen spennende planer fremover, som du venter med å dele med deg? He he- supernysgjerrig veit du :P
Haha, det aner jeg faktisk ikke? tror ikke jeg har såå store planer, egentlig... så må nok skuffe deg. Men finner jeg ut av det, så kommer det! I promise c:

Hvordan føles det å være tilbake på skolen, etter en lang sommerferie?
Sommerferien var ikke så lang da, jeg fikk ikke sommerferie før 7.juli så det gikk i rykk og nap, med mye besøk, mye greier som skjedde. tilbake på skolen? går faktisk greit, var veldig nervøs...er fortsatt litt meh, men det går framover.

Hvordan er kattebaibisene deres nå i forhold til aktivitet? Er de snille og rolige og sover mye enda, eller har de begynt å klatre i gardinene? :P
Rolige? Tjaaaa de er noen små pøbler disse småttisene.. De sover mye om dagen, men når vi skal legge oss så er det mjauing på gang...ofte, spessielt 4-5 ganger...blah blir litt irritert. Vi har ikke gardinger, eller vi har sånne rullegardiner som de ikke får tak i, men de klatrer litt i bokhyllene mine og over tvbenken og sånne ting da :P Men de sover, spiser, skiter, løper rundt som gærninga, koser endel - men bare når de vil ha kos selvsagt også kommer de ofte oss i møte (når de ikke er for trøtte) etter skoletid. c:Deler opp svarene så stay tuned høøh. kommer litt seint dinna fredagen, men bare fordi jeg sovna :D 
Ka dere syns?

Litt info om spørsmålsrunden.

 • 21.09.2017 - 00:59

Den blir utsatt til fredag, så folk har fortsatt mulig å spørr om alt mulig. :) 

Påmminelse nr 2.

 • 17.09.2017 - 14:08

Jeg tenker at spørsmålsrunden skal avgjøres på onsdag. 20.09.17. Så dere har fram til da å spørre spørsmål, og svare på spørsmålet mitt. som er lengre nede. c:

Påminnelse.

 • 13.09.2017 - 12:24

Jeg skal bare hoppe innom og minne dere om spørsmålet mitt (lengre nede) og at jeg har spørsmålsrunde pågående c: Veldig fint om dere kan svare på begge to c:

Hva syns dere?

 • 12.09.2017 - 01:02

Med hjelp fra Kristin.blogg.no & matogkakeoppskrifter.blogg.no så har jeg fått meg nytt design&header. Hva syns dere? c:

Serier & filmer fra barndommen.

 • 11.09.2017 - 21:15

1. Pelle Politibil.
Det er noe som jeg både elsker å hater, jeg elsker det fordi det forbinner med at jeg måtte ha det på hver dag i bakrunnen hvis jeg gjorde noe...det knytter meg til godt...glad, varmt... men også at Pelle er redd for vann og bilvaskeriet, jeg ble med i bilvaskeriet 1 gang etter den episoden og jeg hyyl skrek og gråt hele tiden ... etter det får jeg noia når jeg ser det.. jeg har sagt til samboeren at jeg nekter å gå inn i bilvaskeriet, jeg vil ikke. haha.

2. Mummitrollet.
Dette er noe jeg elsker fortsatt...jeg ser det ofte når jeg føler meg uggen, meh og angsten kryper oppi brystet. Jeg blir glad av å høre sangen, alt... gråter når snusmumrikken drar.... og hyler når hufsa kommer. Jeg takler det ikke enda. Haha. Men det er koselig <3

3. Tom&Jerry.
Det gjelder vel også her, egentlig. Hvis jeg ikke får sove, så kan jeg se på dette...i flere timer.

4. PowerPuffjentene
Koselig serie som jeg syns er  koselig. c:

5. Tapper den pysete hunden
Å fy for en serie, den er syk altså. Tapper er bra, men serien er helt f-ed...jeg får noia når jeg ser den.

6. Goosebumps
I can't even.... jeg hater den serien...og hyler og griner hvis den kommer på..

7,Jetix/Fox kids
Aww...savner den...der alt mulig gikk på tv...jeg kunne se på tv lenge...og likte masse som var "guttete" og "jentete" og brydde meg ikke om stereotypiske serier, likte det jeg likte.. Spiderman, Teenage mutant ninja turtles, Sonic X, Powerpuffjentene, Barbie... og så mye annet.

8. Disney
Filmene er favoriter og jeg ønsker også å la barna mine se dem, en dag og vokse opp med dem. 

9. Mio min Mio.
Den satt sterkt i hjertet...boken også...

10...Istid 
Det er vel ikke barndoms greier sidend en kom etter mange år, men den digger jeg fortsatt.

Jeg må spørre deg et viktig spørsmål.

 • 08.09.2017 - 19:58

jeg håper du kan ta deg 5 minutter å lese og besvare dette innlegget for meg.
I det siste har jeg skrevet mye lister og ikke mye annet, nå har jeg spørrerunde i gang, så den skal få stå en stund. Du rekker nok å spørre meg http://pandacat.blogg.no/1504730179_sprsmlsrunde.html Der c: 

Men, det viktige spørsmålet er. hva vil dere lese mer om?
Katteoppdatering, bøker, hverdag, tanker, annet? fyr løs og fortell meg da vel! Er lov å komme med ideer som ikke står her selvsagt. Alt er lov.

Image result for Alt er lov

HUSK

 • 08.09.2017 - 18:03

Dere må huske å spørre spørsmål ->http://pandacat.blogg.no/1504730179_sprsmlsrunde.html

 

 

Ha en god helg. jeg har hatt en slitsom uke så jeg skal sove, game, lese og bare slappe av. c:

Spørsmålsrunde!

 • 06.09.2017 - 22:36

Da hiver jeg igang en spørsmålsrunde, du kan spørre om alt mellom himmel og jord, og det er lov å stille så mange spørsmål du bare vil! :)
Image result for questions quotes

 

Related image

Jeg gleder meg til å se hva dere spør om. :D

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits