Eksamensvar, Praksis og greier.

 • 27.10.2016 - 23:02

Dere vet at for en tid tilbake nevnte jeg at jeg hadde en konte-eksamen (altså en eksamen jeg måtte ta opp igjen)  på jeg strøk. Vel, igår så fikk jeg svar på karakteren. :D Jeg var så fornøyd at jeg sto, bare så glad at jeg har ikke peiling. Var for sliten til å hoppe rundt - da praksisen tar mye av energien min i det siste og det kommer den til å gjøre flere uker framover. Men jeg sto -  nå krysser jeg fingrene for at jeg kommer meg til denne eksamenen og ikke må ta den til sommeren... Det kan faktisk hende jeg må det. ugh, vi får bare se! :)

Spørr meg :)

 • 25.10.2016 - 21:56

Minner på spørsmålsrunden, som avgjøres på fredag kveld :)

1 dag av praksis unnagjort.

 • 24.10.2016 - 16:24

Jeg skulle egentlig skrive om spørsmålrunda - men jeg lar den stå lit ttil.

Det jeg vil skrive om. er at jeg har nå hatt min første praksisdag, den er da over. Mye informasjon, det kan jeg skrive under på - hode ble veldig fylt opp. Jeg er fornøyd med dagen alt i alt. Må bare huske å ta med meg hansker og eventuelt mer sokker fordi jeg frøs ganske helftig på hendene og føttene. :D men jeg tror jeg kan kose meg på praksisen ja :D kjekke barn, kjekke folk. jeg sier ikke hvor jeg er eller hvor mange ect. :D hehe. Jeg er ganske sliten nå, og kommer til å bruke denne dagen til avlslapping resten. Phew! :) gleder meg til i morgen, selv om det er ganske hardt å stå opp tidlig :p

 

 

 

HUSK SPØRSMÅLSRUNDA!! Spørr meg! 

Husk spm runden!

 • 20.10.2016 - 12:22

Husk husk! Besvares fredag kveld eller noen gang i helga. Kom med masse forskjellig spørsmål!!

Lille led-lys

 • 20.10.2016 - 00:55

Jeg er mørkredd men dette lille led - lyset er koselig og jeg bare elsker det.  Gir ganske godt lys fra seg og, så vi bruker ikke like mye strøm nå heller!

Kjøpt 2stk på Europris til 80 kr. Så det blir nok flere! Denne er blå mens andre er vist hvit.

Husk!

 • 17.10.2016 - 19:23

Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunda!

A Posion tree

 • 16.10.2016 - 22:30

Jeg pleier ikke like dikt, så når dette kom opp på The Originals sesong 1 episode  6. Så måtte jeg søke det opp.


A Poison Tree

BY WILLIAM BLAKE

I was angry with my friend; 

I told my wrath, my wrath did end. 

I was angry with my foe: 

I told it not, my wrath did grow. 

 

And I waterd it in fears, 

Night & morning with my tears: 

And I sunned it with smiles, 

And with soft deceitful wiles. 

 

And it grew both day and night. 

Till it bore an apple bright. 

And my foe beheld it shine, 

And he knew that it was mine. 

 

And into my garden stole, 

When the night had veild the pole; 

In the morning glad I see; 

My foe outstretched beneath the tree.

Spørsmålsrunde ~

 • 14.10.2016 - 12:27

Da tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde :D Er veldig glad i spørsmål^^ hihi. Men det vet dere allerede! Så spør med serriøse eller useriøse spørsmål. Whatever rocks your boat. :P 

Image result for questions tbbt

Meg & Mr.Pandacat

 • 11.10.2016 - 23:54

For mange år siden...tilbake til april 2010. Så viste jeg ingenting. Hadde noen fortalt meg alt som ville skje derifra, hadde jeg ristet på hode og sagt "Nei, nå tuller du vel." Jeg var ilag med X, hadde vært det i et par..uker? Husker ikke helt. Da jeg møtte Mr.PandaCat for første gang. Jeg var ikke så veldig intressert i å ha øyekontakt med noen jeg hadde null peiling på hvem var. Jeg var så shy, stirra bare på skoene mine og uttalte et bittelite "hei."  Det var ikke mer en det.. 5 minutter. 5, viktige minutter skulle det vise seg å bli.

Da X slo opp med meg, på min komfirmasjonsdag. 15.Mai. Så hadde jeg allerede Mr.PandaCat på facebook. Husker ikke når jeg ble venn med han på fb, hadde rett og slett glemt hele greia. Dagen etter det hadde vært mye tårer og snørr...Så var han min Ridder i skinnjakke? Haha. De månedene han var der for meg og meg omvendt... De betyde så mye for meg. Msn-chat til 05 , uansett om vi begge hadde skole, han var der for meg på melding om jeg så bare sa "Skjer?" og han fikk meg til å få latterkrampe selv om jeg gråt pga X. 

Måndene gikk.. vi møttes et par ganger..Jeg hadde jo ikke akkurat peiling på hva flørting var, men vi flørtet vel på vår egen sær måte. jeg ble gladere, begynte å glemme X og fokuserte på den tiden jeg fikk med Mr.Pandacat, om det var de små møtene vi hadde som var superkleine og rare eller alle de meldingene som varte fra vi sto opp til vi gikk og la oss.. <3 

Når jeg ble forelsket...aner jeg ikke. Jeg ble bare varm inni meg når han sendte melding til meg. Og en dag i juli når jeg var på besøk hos en venn, midt på natten,, fikk jeg en liten random beskjed "Jeg liker deg"  og jeg skjønte Ingenting...ærlig talt måtte jeg se på den korte teksten en stund med hjertet i halsen og be han forklare litt nærmere på hva han mente med det.  Han forklarte seg så godt han kunne, ikke at det hjalp noe for meg - jeg skjønte ikke at noen kunne like lille, shy, rare meg liksom. Måtte ty til hjelp og forståelse av vennen min der og da, som bare så dumt på meg, himlet med øynene og serverte meg "Duuh, dere har flørta såå lenge nå altså." Da ble jeg sikkelig tomtat-rød i ansiktet. Jeg klarte å få et svar som sikkert kanskje ikke var så gjennomtenkt. Men jeg husker litt at jeg sa jeg likte han også.

Etterpå var det ingenting mer med det...Jeg kom hjem igjen med vennen min (vi besøkte hverandre hos hverandre den sommeren). Og en av dagene, så ble det mye flørting og han skulle "hive meg utti vannet"  - seffølgelig på tull, men jeg litt redd som jeg var - klengte meg fast. Når jeg tenker på det, så var det sikkert planen hans. :P Han skulle prøve å kysse meg men jeg fikk panikk, fordi jeg trodde han skulle hive meg utti vannet igjen eller hva det var han skulle (jeg fikk det for meg)..Så..heh. jeg sparka han i skrittet..og løp min vei.. hah. Så rar jeg var... og dum.  Jeg gråt og ba om unnskyldning. Han godtok den.

Etter et par timer så...tok han intitativet til det igjen...det ble liksom bare...kyss. Jeg tror jeg var rød som en tomat, jeg kjente den rare gode følelsen fra magen og til hjertet.. Det var da jeg visste selv at om han kom til å spørre meg om å bli kjæresten hans, så ville jeg nok svare ja... selv om jeg var usikker på 'kjærligheten'. Den gang.

Vi har nå vært ilag i 6 år og 4 måneder den 13.07.16. Det er dagen alt falt på plass, jeg var trygg, glad, jeg kunne være meg og viste at han ville elske meg for den jeg er.  Vi har allerede kommet over masse krangler, masse valg, jeg ble mobbet 1år som nesten tok knekken på meg igjen.  (Jeg var mobbet tidligere også). 

Vi har nå begynt vårt 3år som samboere og jeg trives så godt med det og blir alltid veldig glad når han kommer tilbake fra politikk eller hva enn det er han driver med. Vi har kommet oss over alle 'bumpes in the road' og jeg er bare glad for det... jeg kan ikke se livet mitt uten han. Jeg trodde aldri jeg ville komme til å si "jeg elsker deg" . Men det gjør jeg, Mr.Pandacat, jeg vet du leser dette - Jeg elsker deg, din rare, gode, merksnodige, søte tulling. Min tulling vel og merke <3   Vi kommer over alle krangler som egentlig er småting når en er sliten og lei og jeg vet du er der for meg alltid, selv om du sover og selv om jeg sover. Jeg er glad jeg sa ja til å være din kjæreste <3 jeg bare hadde ikke i min villeste fantasi trodd at vi kom til å nå så langt som vi har gjort.

Dette er vel vår historie, forkortet vel og merke. Men Det er min og Mr.Pandacat sin. Den er merkelig, rar og kanskje ikke verdens søteste historie. Men dette er oss, en del av den. Og jeg ser fram til årene framover fordi jeg vet at jeg har deg og du har meg. 

"I'll walk through heaven, hell, fire, land and sea - just to be with you" <3 

Min helg sålangt.

 • 08.10.2016 - 19:40

Denne helga starta ganske treigt. Jeg hadde sannelig ikke lyst å komme meg ut av senga og til skolen igår. BUT I DID. Og jeg  hadde kunst og håndtverk. Det var supermorsomt! de to timene vi hadde bare fløy avgårde. Så var det drama, der jeg og to stk skal ha objektivteater hos en barnehagen 18.oktober så vi måtte finne et eventyr vi skal bruke og plutselig...var det helg :D det var såpass gøy å sitte å snakke og bare komme med forslag ( det beste med det er at når jeg faktisk blir hørt også!).

Så dro jeg hjem...og senere på kvelden etter en powernap så kom samboerne hjem. Jeg sto på bussholdeplassen  og venta i 30 minutter mens jeg frøs rumpa av meg. ikke akkurat smart tenkt, but okay. Det ble sikkelig klissete etterpå. Jeg sprang i armene hans og klemte han, vi sto der i typ 5-6minutter og bare klemte...<3 jeg følte faktisk for å gråte av glede...  Jeg var så glad at det ikke var mulig. 


Dagen idag våkna vi superseint, jeg lagde kakao og satt meg ute i sola med ei vennine og prata om alt og ingenting. Var superkoselig! Det er ikke så lenge siden hun dro. Nå sitter jeg her og slapper av og gjør ingenting annet en å se på friends, mens samboeren møter noen fra gamle-klassen på "reunion" så. håper at han har det kjekt <3

Ferdig med eksamensoppgava.

 • 05.10.2016 - 20:00

Dere som har meg på snapchat har vel allerede fått det med seg.  Men nå kan jeg senke skuldrene, trekke pusten og slappe av. Nå må jeg bare vente til 26.Oktober for å få vite om jeg står eller må ta den hersens oppgava igjen.. ugh. Jeg har stressa, sove dårlig, har gråte fem seks ganger.... og bare kastet bøker over alt i rommet ...


Men nå kan jeg gjøre akkurat det jeg vil. Vel fram til leggetid og mer skole. Men you get my drift! :) Jeg er glad og avslappet. Men gruer meg litt til å få vite det..fordi jeg rekker ikke å ta den opp igjen til Våren. Da må det isåfall bli neste år.

Så, yeah. 

 

 

Når ser jeg friends, spiser chips og drikker cola <3 syns det er veldig velfortjent.

Dag 1 av 3: Hjemme-eksamen.

 • 03.10.2016 - 22:32

Den har ikke akkurat gått sånn superbra. Har fått skreve ca 300 ord i dag. av.. *kremt* 2000 så.. det er jo noe. Men jeg har vært stuck på en liten del i mange timer no. Så jeg mener jo at noen ord er bedre enn ingen.  I morgen må jeg få skrevet resterende, eller værtfall over 1000 ord... 
Kan hende jeg har følt meg litt tom, uten min beste venn og kjæreste Mr.PandaCat. Men. En ny dag i morgen! 
Jeg skal klare å skrive, må bare komme meg over denne bumpen først. 

 

Kan hende jeg skriver mer i natterstider, who knows. Men akkurat nå er jeg bare tappet for energi. blah.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits