Dagen min dag. #Fredag.

  • 27.11.2015 - 18:52

jeg er kjempeglad i fredager. faktisk. Det er på en måte helg allerede selv om jeg er stuck på skolen et par timer.
idag var intet untak, fra 09:15 - 15:00 på skolen er greit det og vanelig skoledag for de fleste, men å ha det samme heele veien..?
ugh. da blir en veldig ør i hode.  Var intressant at hun foreleser-damen (husker ikke navnet heh) snakket om ting som vi gjør forskjellig fra land til land.
Noen ler når de er fornærmet, noen er stille og smiler, det å sammenligne noen med en ku er jo helt sprøtt her - men f.eks ikke i India.
og i noen land skal man ikke se på andre når en får skjenn/kjeft. Så det ar veldig mye rart og jeg syntes den delen var kjempe morsom og lærerikt å sitte å høre på.
Men, det regner..katter og hunder og stein-dråper.. var klissvåt da jeg kom hjem. 

Samboer kom nettop hjem han også - jobba med sin oppgave på skolen han. Men han ville sitte lengre enn jeg.
men han skal snart på innebandy-trening. Jeg orker ikke å bli med, etter powernapen min og det så skal jeg se serie nå og eventuelt begynne på min del av oppgava elns.
får se. (neei, vi har ikke samme oppgave-sak)


Btw, jeg fikk min 1 av 3 arbeidskrav-oppgave godkjent!!! 8D jeg var så lykkelig da jeg så det, kunne ikke tro mine egne øyne.
Nå gruer jeg meg til nr 2 og spessielt egentlig til nr 3 fordi det er en framføring..og jeg ...HATER framføringer... ._:

 

 

- liker du framføringer?
- har du hørt om noe rart fra andre land ?
- Hva skal du idag?

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits