See you later!

 • 25.11.2016 - 13:33

Når dere leser dette - så er jeg på vei hjem til ho mor for ei lita stund. Bare over helga. Kjenner jeg trenger å ta meg en pause fra skolemas, faglig arbeid og alt som hører med. Sambo kjører. så det blir spennende, blir vår lengste tur hittil. ca 3t og 45 min elns. nesten 4 timer altså. Gleder meg til å komme frem!

Det betyr at jeg nok ikke kommer til å blogge noe særlig i helga - da jeg lar dataen stå igjen.

Image result for see you later

Sees på søndag!

Humøret snur seg i alle merkelige vinkler.

 • 24.11.2016 - 12:42

Allerede før klokken er 14. Har jeg opplevd tusen ting og humøret har snudd seg i flere vinkler enn jeg kan telle. 
Stå opp med for lite søvn, komme til skolen der vi snakker om prosjektarbeid til neste praksis som jeg tvilsomt kommer til å stå på... i tilegg til 2.lederdager og alt det som hører med... humøret på bånn.. Kjøper cola. Humøret opp. Drar hjem og "skulker" siste timene fordi jeg må skrive et arb.krav på mellom 1600-2000 ord til i morgen kl 14:00. Altså, har jeg litt over 25 timer på meg... Det betyr jobbing i hele kveld og eventuelt natt ._. 
Skal også få inkalling til et møte med praksisansvarlig, en eller annen gang idag. Jippi..

Så humøret mitt er nogenlunde..meh og stressa. i tilegg fikk vi pakke i posten. Jippi! :D
Men vet du hva? den pakken skulle bli julegave til stelillebroren min... men pakke-opp-og-sjekke folka har søren meg reve opp, sjekka, satt den nogenlunde inni...og ikke teipa sikkelig igjen...sånn atte... vi fikk "pakken" ..bare ikke innholdet.. :( så nå prøver vi å få tak i den, for guess what. den kosta nesten 200kr og var den siste på lager hos ebay...FML.

 

 

Nei. nå skal jeg ta meg et glass cola og kjøre i gang leting av pensumstoff.

Ei lita melding..

 • 23.11.2016 - 10:54

En liten melding på en epost kan gjøre en sikkelig lykkelig. Akkurat nå er jeg så glad at jeg kunne ha hoppet og skvist alle i rommet her, skal ikke gjøre det though. De er opptatte med eksamenen mens jeg skriver. 

 

JEG FÅR GÅ OPP TIL EKSAMEN.

vel, jeg må gjøre extra faglig arbeid, få det godkjent og være tilstedet på de 2 neste onsdagene. Men shit au! Jeg er så glad jeg datt ut av hele arbeidskravet. Hoho. :D Jeg har gruet meg, prøvd å tenkt positivt og bare tenkt "javel, hvis jeg ikke får gå opp nå..." Men jeg får lov!! Snille snille dekanen! <3 haha. mer arbeid. Men vet du hva? det gjør meg ingenting!  Aner ikke hva faglig arbeid, men men^^

Studiedag, Pokemon Sun og Andre rariteter.

 • 23.11.2016 - 09:24

idag er studiedag. Egentlig hadde jeg lyst til å sove. Men samboeren skulle ha 2timers "hjemmeeksamen" med close-reading av engelsk poesi(?).  Så jeg sitter på samme rom som han og prøver å få gjort noe ut av meg - jeg har 1.arb.krav som skal inn på fredag (1800 ord) men jeg skal også en oppgave men jeg har ikke peiling på det - pga jeg har en del av det sammen med 8 andre folk...og hjelper de meg? Naj. ._. Oh well, De får ta til takke med det de får.

 

Pokemon sun & moon kommer idag. Gjett om jeg gleder meg?! Samboeren skal ha Moon, mens jeg som elsker flamme, kattedyr og generelt badass puser skal ha Sun. Ofc. Noen som kan gjette seg til hvem jeg skal starte med? Nei. Blir ikke flamme-typen i år :o så da vet dere det^^


Nei. Nå må jeg returnere til bøkene mine og prøve å finne noe fornuftig. 
*Sjokomelkslurp*

Framføring, irritasjon, innleveringer..

 • 22.11.2016 - 19:29

Idag har jeg kjent på mange forskjellige følelser og hatt en ganske stressende dag. Vi hadde framføring av arb.kravet vårt og jeg vettu var ikke klar i det hele tatt. Jeg datt ut, ble forvirret, glemte 2/3 deler av det jeg ville si og formidle...men jeg sto! søren heller, jeg sto! Det er jeg glad for. Men satt i et rom uten noe form for luft, 20 personer og trang varme ..det var fryktelig plagsomt. spessielt når vi satt der i over 5 timer- så jeg var sinnsyk glad når jeg kom ned til leiligheten igjen.

så sovnet jeg etter en stund, vondt i hode, sliten og ganske enkelt trøtt og utmattet. Våknet til en diskusjon jeg ikke skjønte noe av og folk ringte meg...pga en dum oppgave... først nå 1time etterpå har jeg faktisk skjønt littegrann av det jeg skulle gjøre. Jeg ble oppkava og urolig at jeg tok meg en halv vivial og kjenner at virkningen har begynt med en gang...

Så yeah. Har denne oppgava til i morga. (1400). Arb.krav  jeg egentlig ville begynne med idag ( innlevering: fredag 14:00) også på toppen av det hele kommer Pokemon Sun & Moon i posten i morgen, men er redd jeg ikke får glede meg av det enda og det er jo snurt... blah. Samboeren er ute og handler ingredienser til nachos -så det blir veldig godt :) gleder meg. 

Imens skal jeg sette på gilmore girls (nye sesongne har premiære på netflix på fredag!) <3 og prøve å skjønne noe av dette her.

Spørsmålsrunde svar!

 • 19.11.2016 - 00:15

eheh, ja det skulle gå superlenge for at jeg egentlig skulle svare, men som dere vet. Skjedde ting som satte meg ut og jeg er fortsatt sliten, lei, forvirret, sint... går gjennom en fase - men har nettop begynt å slippe skuldrene ned... har en lang vei å gå for å slappe helt av seffølgelig, men på god vei.

 

BUT HERE IT COMES.

Søtmomsen (www.matogkakeoppskrifter.blogg.no) 

Yndlings anime?
- Akkurat nå må jeg nok si at at det er seven deadly sins <3 Jeg er helt forelsket i serien og nettop ferdig med den. Så. hehe. Den får søren meg værtfall terningkast 5 av meg! <3

Yndlings serie på TV?
- Teknisk sett ser jeg ikke tv , siden vi ikke har tv'kanaler da. Men The big bang theory går forsåvhit på tv, selv om jeg ikke ser det der - så TBBT t is!

Din favoritt anime karakter?
Image result for Hawk seven deadly sins

Meet Hawk! (fra seven deadly sins obiously) han gir deg pork-puns (no pun, intended) og er generelt elskbar og dødsmorsom <3 

Favoritt sang?
 

musicnodes
ATM. Denne. Denne gir meg en sikkelig feel-good boost!
Hollywood Undead: Gangsta Sexy

Elin Slåen (Elevele.blogg.no)
 Har du søsken, isåfall hvor mange?
- jeg har skal vi se  ca 6 stk :P hehe. både hel, halv og ste.

er panda ditt favorittdyr?
 Egentlig vil jeg tro at katt er mitt favorittdyr, det står nok høyest på listen sammen med ulv, rev, hund og panda :) hehe.

hvem er ditt største forbilde?
Min mor er mitt største forbilde. Hun har aldri gitt meg opp, hun har kjempet for seg selv - tatt sine kamper, tatt mine kamper.. hun er verdens beste mamma som har vært min klippe gjennom mobbing, gjennom andre ting, gjennom alt som har vært negativt, men hun er også den som har vært stoltest når jeg har børstet av knærne og reist meg opp og sagt "jeg gir meg ikke!" <3

Janne (myonlinediary.blogg.no)

hvordan er det å studere til å bli barnehagelærer?

Det er hardt, spennende og du får så mye ut av det. Jeg har en periode nå som er slitsom, men dette er dette jeg ønsker å holde på med! Dette er så givende og ingen dager er like ikke i praksis eller på skolen. Vi lærer så mye jeg ikke hadde peiling på fantes engang :D

Hva liker du best med å blogge?
Jeg liker å få ut det jeg har på hjertet uansett om folk leser det eller ikke også liker jeg å kunne ha "personal" contact med andre bloggere <3

Hvilke blogger leser du?
Alle jeg har på lista :) har de lagt ut noe nytt, så leser jeg som regel alle :D

Hva er din favorittanime?
Dette har jeg nevnt ovenfor.

Siribokoholiker (Siribokoholiker.blogg.no)
Hva heter favorittboken din?
Min favorittbok heter "Carry on" av Rainbow Rowell <3 


Hvilke 5 ting kan du ikke leve uten?
Bøker.. Sokker/tøfler. Sjokolade. Bamsene mine og Serier/Filmer.
 


Lithanna (lithanna.blogg.no)
Du har lest bloggen min, favorittkarakter og hvorfor?
Vel, jeg har ikke lest hele enda. Men, jeg holder en knapp på han lille gutten (glemt navnet) akkurat nå. Har et litt sånn *stirrestygt* på noen andre da hihi. så, men vi får se litt hvordan det blir. Føler meg litt dum, men jaa xD hihi.
 

The seven deadly sins.

 • 11.11.2016 - 20:58

Det er ganske lenge siden jeg kom med en serie-anbefalling. Men her er altså en! 

Navn: The seven deadly sins
Finnes på: Netflix
Episoder: 24

Fra myanimelist.net:
"In a world similar to the European Middle Ages, the feared yet revered Holy Knights of Britannia use immensely powerful magic to protect the region of Britannia and its kingdoms. However, a small subset of the Knights supposedly betrayed their homeland and turned their blades against their comrades in an attempt to overthrow the ruler of Liones. They were defeated by the Holy Knights, but rumors continued to persist that these legendary knights, called the "Seven Deadly Sins," were still alive. Ten years later, the Holy Knights themselves staged a coup d?état, and thus became the new, tyrannical rulers of the Kingdom of Liones.

Based on the best-selling manga series of the same name, Nanatsu no Taizai follows the adventures of Elizabeth, the third princess of the Kingdom of Liones, and her search for the Seven Deadly Sins. With their help, she endeavors to not only take back her kingdom from the Holy Knights, but to also seek justice in an unjust world."

Mine meninger:
Jeg har ikke kommet så langt i serien. Men la meg si deg dette: det er mye "Pork-puns", merkelige sayings og action. Jeg digger det og ler så jeg griner. Vi følger som sagt Elisabeth (Princess Elisabeth) Hawk (grisen som kan prate) og Melodias på leting etter "The seven deadly sins".  Jeg er på 3 episode og er allerede hooked. Denne minner meg littegrann og Magi, som jeg anbefalte på det sterkeste tidligere. Men ikke helt,  blir nok mye mer action og spenning jo lengre utii vi kommer. Også er intro og ending-sangen så catchy!  Hvis du har lyst å prøve deg på en anime eller bare ha noe å le sikkelig av - så mener jeg at du burde se den! 


 

<3

 

 

Valgvake & praksis.

 • 08.11.2016 - 22:19

As you all know.... har praksisen tatt en 'ugly' turn og jeg har tenkt masse på at jeg kanskje ikke passa som bhg-lærer likevel. Men jeg har gått about tusen runder med meg selv og tenkt og tenkt så det knakte i hode ... Jeg har bestemt meg for å ikke gi meg - jeg skal bli barnehagelærer! koste hva det koste vil. Jeg har blitt tråkka på så mange ganger før, denne gangen er det ikke tid for å gi meg- Denne praksislæreren er en "bump in the road" og den skal jeg komme meg over. Men det svir, det gjør det... jeg gikk fra gråtkvalt, kvalm, svimmel til forvirret og nedtrykt...til rasende og frustrert... Nå er jeg mest sliten, jeg har vært veldig sliten sia dette her... og det har nesten tatt all motet fra meg. Men jeg er fast bestemt - stryker ho meg, så får jeg ta saken da - men nå skal jeg bare komme meg gjennom dette her. I morgen er det lederdag, så...jippi. MEN: jeg føler jeg har mer kontroll og jeg har gjort ALT som sto på den lista ho ga meg og jeg har holdt alle fristene. Så BÆ.


Over til annet. Jeg var å satt og så på Valgvake sammen med kjæresten. Dere vet at den kommer til ende i morgen og det er veldig spennende - vet jo at det står "vake" Men jeg har ikke ork eller mot til å sitte oppe hele natten også komme tilbake til lederdag m, 6,5t ... Jaja, jeg skal prøve å få dette til å gå som smurt. Eller, bedre enn sist. Håper jeg. Skal også ha veiledningstime i morgen og styrer-møtet aka avslutningsmøte på fredag.. så jippi. Men jeg kjenner jeg trenger tid til å slappe av...jeg er konstant stressa for tida... det ligger et trykk i halsen/brystet...og jeg vet at det kanskje er et stress og panikk-anfall som kanskje kommer....det gjorde det værtfall sist. Så... jeg får håpe at hvis det kommer - så kommer det i helga.  MEN, nå spolte jeg jo helt over i det jeg egentlig prata om ista.

Jeg syns det er veldig spennede å følge et halvt øye med Trump & Clinton. Jeg bare sier det - Jeg liker ikke Trump, han har tråkket ned på folk på så mange forskjellige måter at jeg blir bare helt oppgitt. Men jeg favoritiserer ikke Clinton heller egentlig, men sånn type hvis jeg skulle velge - vil nok pilen rette seg mot Clinton da. Sånn sett, utifra mine meninger.  Nå håper jeg at jeg ikke tråkker på noen tær, for det ønsker jeg iherdelig ikke.

 

 

Nå skal jeg ta å lese et par kapittel med kakao m/krem før sengetid.

Såpebobler

 • 07.11.2016 - 15:08

Sviende følelse i hjertet.

 • 04.11.2016 - 14:54

Idag har ikke akkurat vært den beste dagen for meg. jeg har som folk har fått med seg, sagt at jeg trives - fult og helt på praksisplassen min.  Dette står jeg fortsatt på. Men, jeg har harr rettleiingsmøter der jeg har fått beskjed angående at jeg må jobbe med å slutte å være usikker i det teoretiske jeg gjør - og det skjønner jeg også, fordi det vet jeg jo at jeg må jobbe med.  Jeg vet jeg er selv usikker, litt redd av meg, overanalyserer ting til de grader og jeg bruker lang tid til å bli trygg og rolig på det. Jeg er en overfølsom sensitiv person og min personlighet har blitt endret og kanskje også brutt ned når jeg har opplevd mobbing, ting som har satt meg 3 steg tilbake og jeg har kjempet hver eneste jævla gang.

Men jeg har fått beskjed at jeg sånn omtrentlig ikke kanskje egner meg til å bli barnehagelærer pga det med ledelse ect, er noe jeg sliter med fordi jeg må bli trygg... Jeg er en usikker person og sånn er det bare... Jeg kan ikke bytte ut personligheten min med en som passer .  Jeg er flink med barn, dette vet jeg og jeg tar beskjeder på strak arm. Men det å skulle huske tusen av ting, lede folk i en kunstig situasjon der jeg føler at det bare blir.. hva er det rette ordet for det? Jo, det blir feil. Jeg er ikke sikker, jeg kjenner dem ikke,..  


Det er som et slag i magen. Jeg har vondt, det svir. Jeg har grått mine modige tårer idag ...  Jeg hadde møtet kl 10... da kl var 11. Så dro jeg hjemover, jeg taklet bare ikke.. det å få beskjed om noe jeg brenne for - at jeg ikke egner meg eller har MYE å jobbe med... men måten det sies på, føles som at jeg bare ikke har en sjangs å ta det igjen på...  og det er vel kanskje sant. Men det å få beskjed at jeg står i fare med å stryke...hele verden raste sammen idag... Jeg satt i tlf med mamma i over 1t, og hun var rasende.. istedenfor å pointe ut alt - skulle praksis.leder "lede" meg... men nei...  det hun sier er at jeg ikke passer...og at jeg må tenke lenge å hardt på om å jobbe med barn er noe jeg vil. DET ER DET! 

Nå er jeg sliten og lei. Jeg gråt så mye jeg slet med å puste og fikk nesten panikk-anfall. Så... Nå har jeg vondt i hode, men måtte bare få dette ut av systemet. Kan hende noen ikke forstår hvorfor tårene begynte å renne... Men det å ikke se meg som person, men bare "maser" om alt jeg må jobbe med... det å bli en leder er en tilvennigsak..noen er jo født til det, noen blir komfortabel med det...

 

Dagens utblåsning.

Litt forskjellig fra idag :D

 • 02.11.2016 - 18:11

jeg er sliten. fysisk og mentalt. Idag hadde jeg min 1 av 2 lederdag. Er helt død innvendig. Så trøtt sliten. Sovnet i 2,5 time når jeg kom hjem så du ser jo at jeg er ganske sliten.  Det er mye på en gang når en skal huske beskjeder, bestemme alt over folk som har jobbet der lenge - det er så kunstig. Så jeg skulle egentlig ha svart på spørsmålsrunden, men den er ikke enda svart på - så jeg tror jeg venter til helga igjen. SORRY! men orker omtrent ikke og vil bare slappe helt helt av.

Morsom søt greie.

 • 01.11.2016 - 16:48

Jeg fikk høre noe morsomt i praksis idag/igår. Blanda av de dagene. Jeg fortalte at jeg ikke blir noe høyere, altså jeg er 1.50 så jeg er ikke akkurat veldig høy. Men da sto det fire unger foran meg og bare så ganske betenkt ut, også ser ene ungen på meg og sier " Du er udødelig!" På grunn av at jeg ikke blir høyere. Det var egentlig veldig morsomt, fordi de var dødseriøse og nå er jeg "Ho udødelige" liiitt creepy da. hehe.

 

i morgen skal jeg ha lederdag...gruer meg sinnsjukt. :(

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits