Da er jula over for denne gang.

  • 25.12.2015 - 20:48

Eller.. på en måte nesten. Den er ikke helt over. for det kommer 1 juledag og 2.juledag er viktige samlingsdager :-)
Idag samlest jeg med stefar sin resterende slekt og familie og min familie og i morgen bærer det til kjærestens slekt og familie.
Kaker, god mat og godt folk. :'D blir bra.
Men det er også litt slitsomt å være lenge sosial, heh. siden vi hadde besøk igår også av besteforeldrene mine og masse forskjellig folk kom innom.
Men mest av alt koselig.
Til jul fikk jeg så mangt, men som student må jeg utheve at jeg og kjæresten fikk skriver og blekk <3 ble superglad for det. for da slipper vi å gå på skolen når vi skal skrive ut noe som helst.
men jeg ble veldig glad for alt sammen, spessielt digiplayeren <3  Må bare finne digikort også da *hmm* :'p
Skal være hos kjæresten en stund, så bærer det tilbake til familien og være der et par dager.^^

 

 

- Hva har du fått til jul?
- Har du noe fåre disse dagene?

Snart har vi børi ved ... og sett opp fuglespann og vi har pynta tre~

  • 15.12.2015 - 20:58

Alle gavene er pakket, jeg er ganske godt fornøyd med megselv og livet akkurat no.
Stakkars kjæresten/samboeren holder på med å lese til sin siste eksamen :s (Muntlig) så han er nok ikke så likeglad.
Vel, som overskriften tilsir har jeg bare pakket gaver og ikke vask'a golvet og slikt enda :P
Det tar vi i morgen.
Torsdag skal jeg dra hjemover til min kjære mor, stefar og søskene mine <3 kjenner at jeg savner dem extremt. Men blir også trist å stikke fra kjæresten og nok ikke se han på ca 9 dager elns. Men får bare tåle det :-) Vi bor jo tross alt ilag!

Uken min da fram til jul ser slik ut:
Mandag: Eksamen
Tirsdag: Handling
Onsdag : Vaske, pakke, rydde...
Torsdag: 10:20 reise med bussen - komme fram 14:20. Vente på mamma, dra med henne hjem. Spise litt og så dra å se juleavslutningen.
Fredag: Passe søskene mine mens mamma er på avslutning der hun jobber.
Lørdag: Dra på reunion med klassen ( dem jeg gikk med i 9-10klasse og slikt )
Søndag -  onsdag: Vaske, rydde, passe småsøsken, kose oss, prate <3 Og,onsdagen er lillejulaften da skal vi sette opp treet, evt pynte det og legge gaver under :'D
torsdag er JULAFTEN. og betyr: julestrømpe, tre nøtter til askepott, kirke, stress, glede, tv, mat og gaver ^^
Så jeg blir ikke så veldig aktiv, kommer nok til å titte innom og lese blogger på kvelden. Men that's it.

 

5år og 6mnd.

  • 13.12.2015 - 14:26

Idag har vi 5 og et halvtår. nesten ikke lenge igjen til 6år... 6 år a du...
Jeg sitter her med pensumbøkene og er ganske oppgitt, og jeg er glad for jeg har en så støttende og elsverdig kjæreste/samboer.
Selv om jeg er kjempeteit, griner av filmer/serier, maser og har et temprament det er til å hyle av. Så er han der for meg, hele tiden.
Jeg kan vekke han p natten viss jeg har maretitt f.eks eller bare får en redd føelse ( Det skjer) - han vil våkne opp og legge armene om meg, stryke meg over håret... og jeg vil legge meg til rette og sovne der <3  Jeg har jo sikkert tenkt på om jeg virkelig elsker han - at det bare er affection jeg snakker om.
Men senest igår hadde jeg tårer i øynene og fikk det savn-suget i magen.. bare faktumet at jeg tenkte på at ... vi ikke skulle være sammen i 9 dager.
Vi har klart værre... og jeg HATER det.. å være vekke i fra han, vet jo at jeg kan nå han når som helst via mobilen.. men det er ikke det samme...
Så, jeg elsker han. <3
Nå fikk jeg melding  at han er på vei hjem fra julebordet, han tok med seg pinnekjøtt og ribbe-ribbesvor til meg :'D siden de fikk lov å ta med seg  rester.

Wii! Men, nej følelsene er de samme som de alltid har vært.. <3 kanskje litt teit at dei ikke har dabbet av? vet ikke jeg.
Jeg vet bare at jeg har verdens beste kjæreste som er på vei hjem til meg akkurat nå når jeg skriver dette.


Har du noen spessielle i livet ditt?
- Har du lyst til at jeg skal skrive om ting som har skjedd i forholdet vårt? Sånne morsomme, flaue ting. Ikke sånne intime x)

Lese, skrive, lese skrive...

  • 12.12.2015 - 16:00

Det er lørdag og jeg sitter her med masse forskjellige bøker og går gjennom pensumet semesterplanvis. SÅ får jeg se angående dette her om jeg gjør noe mer.
Jeg er alene hjemme. Samboeren har dratt på julebord med studenttinget som han er medlem i. Jeg syns det er koselig at han har dratt, men litt trist siden jeg blir alene fram til i morgen, og det betyr at jeg ikke... ja, får sove før ganske lenge ( husredd, mørkredd..osv) ._: litt teit, iknow.

Men men, holder på med å ta notater og setter dem i ei mappe sånn at jeg kan se på dem senere og i tilegg til det, så har jeg frustrerte fruer på skjermen sånn at jeg ikke er "helt" alene. :) 

Hva gjør du i helga?

Lese lese lese...

  • 07.12.2015 - 19:22

Det er nå 8 dager igjen til eksamenen min sånn ca.  har eksamen 14.desember.
Skriftelig. ingen pc. kjenner jeg gruer meg endel. 
Dagen idag har gått til lesing, jeg skal fikse på delen jeg ikke fikk godkjent på i morgen tenker jeg.
Så leverer jeg den inn i morgen/overimorgen. hvorfor jeg venter? Jo, fordi ei i klassen har boken min.
Har lest og skrevet ned fra ei bok idag, ble veldig lite jeg fikk gjort. men sånn går det når jeg går kapittel - kapittel og sånt.
Hehe. :)
I morgen skal vi ha siste skoledag før jul, og jeg ser ikke poenget.. RLE før jul når det er Barns Leik, læring og Utvikling vi skal ha eksamen i... :(
Så ja..får se hvor mye øving det blir i morgen. Jeg skal få ryddet i morgen da :) tenker jeg, og finne fram julepynt og slikt.
Samboer har eksamen på onsdag, så han gruer seg endel. <3 
Akkurat nå gjør han ingenting annet en å spille på pc'en for å ikke lese for mye og ikke "over-loade" hjernen. Det fører som regel til hjerneteppe eller over-working.
Den har jeg brent meg på mange ganger...Bilde fra boken til samboer, han har om histore. :)Også min fargeklatt jeg drev på med i dag...

 

Langhelg & litt julefølelse likevel.

  • 05.12.2015 - 21:04

Heisann!
Jeg har hatt opptur og nedtur, jeg fikk godkjent 2 av 3 oppgaver (framføring + 1500 ord oppgava mi) mens den siste er det bare småtterier 
som jeg skal fikse på tirsdag, fordi da har jeg boka jeg skal bruke (har egentlig bare sånn teknisk greier)
Men nå er det langhelg og jeg har pakket inn et par gaver og kost meg med julefilm ang det.
tror jeg skal fortsette med det i morgen~ Jeg er glad jeg.
Selv om eksamen er .. gulp... 9 dager unna ._:
Ugh, kjenner nærver. men dei har jeg lagt på hylla for helga. (jeg fikk foresten kjøpt meg Tre nøtter til askepott) sånn i tilfelle jeg vil se den igjen + og i tilfelle NRK ikke sender den. (de skal sende den på julaften eller????? )
Jeg skal slappe av og konsentrere meg om jul og gaver ~ og koselig filmer.
Skal se forskjellig anna serier og slikt da har jeg tenkt, driver å ser How to get away with murder :3 Rebecca & Wes er søte <3 hihiih.
Dere som ser HTGAWM vet hva jeg snakker om, håper jeg.

Men jeg begynner å bli tom for serier å se på..så jeg tar gjerne forslag på akkurat dette.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits