Nyttårsfeiring og syk

 • 31.12.2016 - 18:28

Jeg føler at nyttår feiringen blir litt meh.. Jeg er syk, så jeg orker lite - begynner å bli snufsete og formen er dårlig.. halsen er vond og klør, jeg fryser og er varm her og der, med hint av trykk i hode.

Den personen som skulle handle stjerneskudd til oss, glemte det.. så blir ikke så mye feiring...

I morgen drar vi tilbake til studiestedet og jeg gleder meg til å ligge på sofaen og ha disney Marathon med samboeren«3

Q: Hvordan går det med deg? Har du en fin nyttår?

Skal vi skammes?

 • 27.12.2016 - 23:34

Jeg har lest noen bloggere sine innlegg, uten å nevne navn eller lenke til dem akkurat nå. Og det jeg syns er pussig er, hvorfor skal folk skammes av blåmerker, skammes av livene sine? Det er mange folk som blir mobbet. Det er mange som har blitt mobbet også. Skal de skammes oer hvordan livene har blitt på grunn av dette? Jeg mener nei. Det er ikke vi som sliter daglig som skal skammes, det er mobberne som burde skammes. 

Jeg har fått høre ofte at - mobberne som mobber, har blitt mobbet før. Det kan hende det. og jeg kjenner en slags irritasjon, hvorfor i herrens navn ønsker de at andre skal lide slik som dem? for å føle seg sterke, for å føre mobbingen over på noen andre, heve seg. Kan hende det, og det kan hende det funker eller ikke funker. Men det er søren meg ikke rett.

Jeg har aldri i mitt liv ønsket at noen skal føle seg jeg har følt. Jeg har følt meg dum, utrygg, redd, svak, stygg, liten, ubetydelig..listen er lang. Min historie har jeg smålig nevnt, og kanskje en forstår meg bedre fra mitt standpunkt.

Før mobbingen begynte var jeg er lita jente som var litt shy, men ikke at det var merkelig, jeg ble venner med de som var under i klasse, over i klasse. Det spilte ingen rolle, jeg tok vare på dem som trengte det. Jeg var glad, jeg var skoleflink (det er sagt, men jeg husker ikke så mye av det) Jeg var ikke dårligere enn andre, vel. kanskje til å svømme - men jeg overlever den biten. Jeg hadde få, men gode venner som jeg var veldig glade i. Jeg var glad og fornøyd med livet. Ingenting å klage på. Vel, annet en X som jeg ikke ønsker å  navngi, men den personen ødela endel for både meg og andre... og jeg skulle ønske den personen skjerpet seg. Så begynte det...

6.klasse - 7.klasse
Det begynte i det små, utestenging, lyving om å bli med meg hjem... jeg skjønte ingenting? hvorfor? De begynte å se ned på meg, jeg var ikke søt og liten lenger. Jeg var et offer. Ironisk nok, så var det nok smålig mobbing før det også - men jeg tenkte ikke, jeg forsvarte de personene .. jeg ane ikke at de satte opp "acts" og jeg ...dum og beskyttende, tok agnet. Jeg hadde ingen plutselig, det ble vondt, forvirrende... jeg skjønte lite.  Jeg kunne leve med dette, det var jo ikke så lille...men i slutten av 7.klasse, så hadde jeg en vennine det var mye bråk med, jeg ønsket at hun skulle forstå hva som var rett og galt - og at den "vennen" hun hadde var farlig... (hun truet med å ta selvmord, kutte seg...ect) da jeg var venn med henne...det ble helt.. galt. Jeg prøvde å prate henne til fornuft (hun venne hennes, la oss kalle henne C og min venninde V)  C såhvit jeg vet, gjorde ingen av delen...men jeg mistenker at hun fikk nummeret mitt, kanskje eller kanskje ikke. hvem det var, aner jeg ikke... men jeg fikk beskjed må melding... "Gå og dø"  det var en melding jeg fikk, og jeg reagerte med å slette den... jeg ble iskald nedover ryggen og vondt i magen som om det var min feil...hvem det var? aner ikke. Jeg fikk ikke flere though. C var borte når V flyttet fra meg, og igjen var jeg alene. 

Men jeg tenkte at 8.klasse, ny større plass, mer folk. venner kanskje? å, så feil jeg skulle ta...

8.klasse
Jeg kjenner det svir i magen og brystet bare jeg tenker på det.  Det var mer utestenging for hver dag som gikk. Matten ble et problem. Jeg ble satt i spesialgruppe, sammen med mobberen min...ikke at jeg tenkte så mye på det... spesialgruppen var meg, og ca  6 andre gutter. Timene ble bortkastet. Jeg lærte ingenting. lærerene var sikkelig buddies. Sikkert chill, men ikke når jeg desperat prøver å forstå. Etter en stund, så var jeg og forsåhvit jeg vet, en annen elev (men han ble med i hans gjeng, så det..slapp han jo unna) og en lærer hans målskiver. Han spredde rykter om læreren, slo andre, kastet is-snøballer i hode på meg, slo meg i bakhode ..fordi at jeg turte å kalle han idiot og fordi han malte på blyanten min....helst ikke kom her å si at det var en "crush" fordi det orker jeg ikke tro på. Jeg prøvde å snakke med en lærer, hun snudde det mot min mor... alt var hennes feil, hvordan er det hjemme? ja, sikkert fælt...bla bla... jeg sluttet å snakke med henne.


Vi flyttet. på starten til sommeferien, da folk skulle gi kontaktlæreren en rose, jeg dro. Jeg nektet. Hun fortjente ikke gode ord eller roser fra meg. Hun fortjente å vite hvor jævlig jeg hadde det. at jeg spilte syk flere ganger i uka, at jeg gråt meg i søvn fordi jeg ikke ville tilbake på skolen... ingen sa noe, ingen kontaktet meg. Uten om en lærer, naturfaglæreren. Jeg skulle ønske at jeg hadde grepet sjangsen om å si det til han, men jeg tror han viste.  Jeg var sår på leppene, jeg tror at når jeg fysisk blir redd, sint eller usikker så plukker jeg meg på leppene ...det gjør vondt ..høres ut som selvskading. Men jeg gjør det veldig lite nå faktisk. jeg gikk konstant med hodetelefoner...

Heck...det året, jeg funderte på...ville verden være bedre hvis jeg døde? jeg "prøvde" å ta livet av megselv, ved å holde pusten i badebasseng... Jeg fant ut i ettertid at mamma viste dette her og prøvde å ta tak for å hjelpe meg. Men den eneste gleden var, vi flyttet! Da ble det bedre.

Jeg var fortsatt redd, ødelagt, holdt meg til musikken, snakket ikke til noen...men sakte men sikkert, jeg la vekk hodetelefonenen, fikk meg noen venner. Ble gladere. Hadde mindre sår, var ikke redd...Alt føltes bedre, og jeg gledet meg til å begynne på 1.vgs.

1.vgs
Du vet når du har i 2 år jobbet for noe? og du kommer i den jævligste klassen du kan tenke deg?  Ja. Der havnet jeg, folk som mobbet folk som var åpent kristne, folk som mobbet læreren fordi...vel, jeg vet ikke? folk som mobbet meg fordi jeg svarte feil, var liten, passet ikke inn... hadde andre interesser? Jeg hadde ei som kalte meg hore og bitch pga hun trodde jeg var forelska i hennes crush, når jeg hadde vært i et trofast forhold, siden  sommeren til 10.klasse. Jeg fikk rykter spredd rundt av ei som var sjalu over den eneste vennen jeg hadde...folk som var sure på meg fordi at jeg en gang fikk 5+ på en oppgave...Det var omtrent det stolteste øyeblikket i mitt liv. Jeg ble ødelagt igjen, jeg slet med å dra på skolen, slet med å sove... orket ikke. ville ikke. Presentasjonen ble ødelagt... jeg strøk nesten i matte. Jeg fikk ikke hjelp fra kontaktlærerene, miljørådgiveren eller hva søren, rådgiveren, ingen... Fordi jeg siterer "hva vil du vi skal gjøre?" "vi kan ikke utvise dem."  Jo! du kunne ha tatt kontakt med foreldre, fortalt dem hvordan døtrene deres behandler læreren som måtte ta 4 ukers fri , istedenfor 2. Jeg som slet. Neida. Stefaren min, moren min og meg var på et møte...med kontaktlærer, rektor og diverse... Jeg var stolt over stefaren min da han sprakk, han ble så sint, han sto opp ( han her en høy mann) og kjeftet...Jeg var stolt og målløs.

Jeg flyttet igjen og har brukt lang tid å bygge meg opp. Jeg er mørkredd, husredd, paranoid...Jeg er sikkelig introvert og liker best å være med en små grupper og folk jeg kjenner godt. Jeg har fått mattevansker, jeg har vondt i ryggen av å bøye meg slik at ingen ser ansiktet mitt, jeg har vonde håndledd-hender... lista er lang.

 

Tidligere opplevelse som gjorde at jeg har slitt de siste månedene har jeg også hatt. Dette kan lese -http://pandacat.blogg.no/1478267663_sviende_flelse_i_hjer.html og http://pandacat.blogg.no/1478639940_valgvake__praksis.html
Jeg tror jeg har fått angst. Jeg går med en ekkel følelse i brystet, det er ikke vondt, det er ubehagelig.  Jeg har også hatt panikk/angst-anfall. Det var før selve opplevelsene - men at alt pressure og stresset gikk meg til hode. Så ble alt jævlig, jeg kasta opp og slet med å komme meg til praksis...jeg gråt, jeg dro derifra .. Jeg har fått lagt det litt bak meg nå, men jeg vet at det ikke er borte enda, det ligger der..spessielt når negative tanker kommer innom. Og, det gjør det. Ofte.  Men jeg sloss, jeg sloss hver eneste dag.

Jeg skal ikke gi meg. 


Og dermed skal jeg ikke skjemmes. Ingen skal skemmest for å bli mobbet.  Ingen skal bli forhåndsdømt eller dømt for hvem de er som person. Jeg er anderledes, jeg tar ting inn anderledes, jeg er usikker og jeg kjemper for at jeg skal bli god. Jeg gir meg ikke og mitt liv har vært jævlig, men jeg sloss hver eneste dag for å bli det jeg ønsker å bli. 

Jeg må bli trygg først og slippe ned skuldrene og det får jeg bare ved at folk glir meg tid, gir meg trygghet og forstår seg på meg. De trenger ikke forstå meg ved livet, fordi er ikke alltid at en kan det. Men, jeg skal ikke skammest for at jeg er den personen jeg er og hvordan livet mitt har vært. Jeg kjemper hver dag. Jeg skal ikke gi meg. Men ingen skal komme å fortelle meg at jeg ikke passer når jeg vet jeg kan. ingen skal få meg til å føle skam.

Det burde ikke du heller, hva enn du har opplevd.

25. Things you do on a rainy day

 • 25.12.2016 - 17:45

24. Post your tumblr crushes. (Nope)

Jeg pleier å finne meg kakao og en god bok på enten storytel (app) eller sikkelig bokform og kose meg mens jeg hører at det regner utenfor. Eller så spiller jeg... det er også veldig kos!

Julaften <3

 • 25.12.2016 - 17:45

Idag er selveste julaften.
Dagen for  tre nøtter til askepott før vi på løpe til kirka.
Dagen til å fylle magen med godteri før frokost.
dagen der vi koser oss max alle sammen.
Ingen søskenkrangling.
Ingen sure miner.
Bare fryd og gammen.
Kanskje nissen kommer på besøk?

Jeg er kjempeglad.
Samboeren gjør sitt og jeg gjør mitt. Vi feirer ikke sammen. Men det gjør ingenting.
Jeg gleder meg så mye til å se folks ansikt når de åpner gavene, det er faktisk det + maten som er alt.. jeg liker selv å få gaver, men jeg elsker å se dr andre i familien sitt ansiktsutrykk, fordi da vet jeg at jeg har truffet blink.


Creds til meg. hoho.
Har desverre ikke noe julebilde. men ja :)
 

23. Six things in your room that you love

 • 25.12.2016 - 17:44


1, Bokhyllene.
2. Bamsen min.
3. Stjerne-gardina 
4. 3ds'n <3
5. alle ps4 spillene mine.
6. Tøflene som ligger slengt :p


 

Lillejulaften.

 • 25.12.2016 - 17:44

(ble tull med innleggene så de kommer idag, selv om dagen var olanlagt)

 

idag er det selveste lillejulaften. Jeg holder vel på å rydde, vaske og hjelpe mamma hjemme. Det lukter grønnsåpe over hele huset og skal bli godt når vi er ferdige. Jeg er ikke veldig glad i denne rydde-vaske prosessen, men jobber på likevel. Samtidig passer på småsøskene :) er jo litt kos likevel og senere idag så håper jeg på at jeg og småsøskene skal se en film eller to. <3 

Håper du også koser deg! 

22. Your favorite movies.

 • 22.12.2016 - 17:41


Hihi. Disney's Robin Hood.
Image result for disney robin hood

Deadpool
Image result for Deadpool

Image result for Hobbit all 3

Image result for Ole brumm film
Image result for ice age movies

Image result for mikke mus de tre musketerer

And going... :p tror jeg stopper der no :D

21. Movies that makes you cry

 • 21.12.2016 - 17:37


Den tredje filmen i hobbiten.
Siste filmen i harry potter.
The brigde to therabithia(?)
Lion king.
Avengers.
Bambi.
 

Prøver å unngå det...altså so godt jeg kan. hater grine-filmer.
 

20. Do you have daily routines? Describe them.

 • 20.12.2016 - 17:35


1. Våkne- Gå på do.
2. Ta medisinene mine.
3. Gre håret, sette det opp i hestehale.
4. Finne tingene jeg skal ha med på skolen.

 

Hjemreise.

 • 20.12.2016 - 17:33

Jeg kommer til å ha noen innlegg som kommer tidsinnstilt fra no av og en stund. Det er fordi jeg reiser hjemover og ønsker å fokusere deretter. Vi skal hjem til sambo sine foreldre, så skal vi til besteforeldrene mine en stund også skal vi litt av hvert. Så bare sånn at dere vet det, jeg svarer nok på komentarer og leser litt blogger, men that's it. :)

Dagen derpå

 • 20.12.2016 - 12:46

Idag er formen ganske passe, ikke veldig bra. Jeg tror jeg drakk for mye alkohol på alt for kort tid (nei, ikke full Eller brisen) og det skjedde litt drama rundt. Jeg følte meg ganske uggen og litt vondt i magen. Så timene gikk og til , jeg våknet to timer etter at jeg hadde sovna med enda mer kvalme og vondt i magen. Spydde en gang og var på do idk. Hah. Så så vi på mummitrollet og julefilm fra 05-07:30 og da turte jeg å gå og legge meg.  Jeg er fortsatt uggen og bleh... idag skal vi reise til svigers, så blir nok å sove på den turen.

Ønsker du å følge meg videre?

 • 20.12.2016 - 11:16

Ønsker du å følge meg et stykke på veien, utenom blogg?
Da kan du finne meg på:
Facebook - Pandacat
Instagram - lillepandaen
Snapchat: (spørr meg!)

:D

19. Is it easy for you to trust others?

 • 19.12.2016 - 17:29


NEI. i årene som har gått har jeg latt meg lure alt for mange ganger... Da er det vanskelig for meg pga mobbing også. Jeg ønsker å stole på andre, men det tar lang tid ...
 

Eksamensdag.

 • 19.12.2016 - 11:32

Idag er det eksamensdag. Det kommer et innlegg senere, men det er tidsinnstilt, pga eksamensmodus. Huhu. Tough, jeg er kanskje ferdig når innlegget kommer. Men da ønsker jeg også å slappe av og jeg skal på eksamensfest, maybe. Ikke helt sikkert enda, sukk. Men sånn er det!

18. Describe your favorite place in the world.

 • 18.12.2016 - 17:28


Armene til samboeren, der er det tryggt, godt og jeg bare elsker å være der...det roer meg ned...alltid og der kan jeg finne trøst og comfort når som helst <3
 

17. Do you have any pets? if no, do you want any?

 • 17.12.2016 - 17:24


Jeg vil og skal ha katter. og kanskje hund. Men jeg er mer skal vi si, avslappet med katter rundt meg. Har levd med katter hele livet, foruten fra 2.vgs og til nå. Jeg savner det, veldig... Det roer nærvene sikkelig. var på besøk hjemme og kosa med pusen der, å jeg var så rolig jeg ikke har vært på uker!
 

16. How has your school life been throuhout the years?

 • 16.12.2016 - 17:19


For det meste har det vært ok, men jeg har svarte "hull". Der jeg har mistet ting jeg skulle ha lært eller bare trengt det bort.  Pga mobbing. Pga lærere som prøvde å snu dette mot min mor...pga lærere som ikke brydde seg alt jeg ikke kom på skolen. Det startet i det små, utestenging...av jentene mest, som jeg ønsket å være ilag med, løgner ( "skal du være med hjem til meg?" "ååjaaa" og når dagen var slutt...nope...)   begynte 6-7 klasse, var som værst i 8.klasse... da jeg var alene hele tiden og ingen uten om familien skjønte det.. mamma prøvde å hjelpe meg... men skolen "så det ikke..." og mente at det var mamma sin feil... så bygde det seg greit opp.. 1.vgs..datt jeg ned igjen i mobbehelvete, innblandet med at elevene spredde rykter og mobbet lærerene....ugh. 2-3vgs, Ok. Årstudium, veldig ok! :) og nå, har jeg det enda bedre, jeg jobber med å bygge megselv opp og det går bedre og bedre :) 


 

15. Do you believe teenagers can fall in love?

 • 15.12.2016 - 17:17


Det tror jeg på. Jeg har forelsket meg 3 ganger.  Og den tredje (tree times a charm) har nå gått fra kjæreste til samboer og vi tenker på forlovelse :) <3
Men alle kan forelske seg og elske noen, det å gjennomføre det er vel tricky og se den riktige i suppose. Mange forelsker seg i feil folk, mange ganger og noen forelsker seg i en eller få... Alle kan forelske seg ja :)
 

Bok anmeldelse: Paris for to-en

 • 14.12.2016 - 20:18
BN_fNq-AdgNKgdOG-8lq9wx_VRPw-GKRdFEuy40

 Paris for To-en av JoJo Moyes
Sidetall:203
Sjanger: Romantikk og komedie.
Hardback.
- Jeg tok av "bindet" fordi jeg syns det er ganske plagsomt at boken sklir "opp" og "ned" ut av "bindet"
 
Handling (funnet på Norli.no)
Nell er 26 år og har aldri vært i Paris. Hun har heller 
aldri vært på ferie med kjæresten sin før, og hun er ikke akkurat kjent som den eventyrlystne typen. Men når kjæresten må avlyse deres lenge planlagte helgetur i siste sekund, får hun sjansen til å motbevise alle. 

Alene i Paris møter Nell sin rake motsetning i servitøren Fabien og hans bekymringsløse venner. Kan det som startet som tidenes bomtur vise seg å bli den mest spennende helgen i Nells liv? 
 
 
Min mening:
Etter å ha lest "Et helt halvt år" og "den ene pluss en" hadde jeg sikkelig store forventninger til denne boken.  Jeg selv syns at innholdet på baksiden virket mer spennende enn selve boken, det gikk for raskt, alt skjedde med en gang, ingenting tok tid og drøyet..følte at alt egentlig bare var "kastet" i hop. Dette er en ok, lettleselig bok med ikke for mye handling, men siden jeg hadde så store forhåpninger på dette, så vet jeg ikke... jeg ble litt...meh? satt ikke igjen med en følelse av at det var ferdig, boken var ikke tilfrestillende, handlingen bare kom som en vind, raskt og poff...ferdig. Jeg følte ikke at jeg MÅTTE lese denne ferdig liksom.  Men boken var ok, ikke så mye mer enn det.
 
Stjerner: 2,5/6 

 

14. What gives you every day inspiration?

 • 14.12.2016 - 17:14


Bøker & musikk. Eller ting jeg leser på nettet. Men også fantasien min, den kan plutselig sette i gang :P
 

J-Drama Rewiev: Switch Girl

 • 14.12.2016 - 17:13

Siden jeg også har begynt å se dramaer igjen.  (btw: Serier = Supernatural, The Flash, Games of Thrones, Gilmore girls og Dramaer (Japansk, taiwansk, kinesisk og koreansk serier).  Så tenkte jeg at det passet seg å rewiev den jeg nettop ble ferdig med.

 

Switch Girl
Genre: Romantikk og komedie
Produsert: 2011-2012
Episoder: 8

Bilderesultat for Switch girl

Fra wikieaddict: 
Based on a manga with the same name created by Aida Natsumi, 'Switch Girl!!' revolves around a high school student named Nika (Nishiuchi) who appears to be a stylish and fashionable girl at school, but that's really a fake persona that she uses when she's in public. At home, she ?switches off? the facade and her returns to her true slovenly nature. Kiriyama Renn plays the good-looking transfer student Arata, who is Nika's love interest in the story.

Min mening/info:
Er du klar for en awkward, morsom, rar og veldig søt serie på 8 x 25 min? look no more! Jeg så den på en dag, og syns det var kjempemorsomt. Kanskje litt små-gross hvordan de viste fram henne og hva hun spiste/syns var godt. LOL. Men Det var veldig gøy anyway,  Merkelig men gøy. Har du lyst å se den?

LINK: http://www.viki.com/tv/30267c-switch-girl ( Jeg så den værtfall her).

Stars:
Bilderesultat for Four stars
Da av 6. Den var veldig kort, hadde vel nok skjedd mer om den var lengre. Men koselig anyway!


Q: Hva syns du om at jeg har begynt med anmeldelser igjen?
Q: Intressert i denne?

13. Three favorite words

 • 13.12.2016 - 16:11


Adorkable. Sjokolade. Fri.

Haha.
 

12. How do you feel about making friend over the internet

 • 12.12.2016 - 15:10


JA, JA JA. Jeg elsker å få venner, men IRL er jeg ikke så flink til det, er flinkere til det via internettet. Så, do you want to be my friend? :D 
 

11. Do you dream often? Describe one of your dreams.

 • 11.12.2016 - 17:03

BE WARNED. Jeg har merkelige/bizzare drømmer.

Ok, get this. Vi er i et nabolag, som vi vist bodde i - det så ut som en typisk sydenplass og det var sykt sykt varmt. Vi gikk ut av bilen som vistnok var en BMW av no slag og inn i en bygning som luktet veldig rart og søtt, opp opp en trapp, til en fyr  som hadde et hus fult av blow-updolls og weed... yeah. hørtes mistenkeligut, og midten av at samboeren skulle betale han mannen, kosta vistnok 100kr elns. For Weed.. o___O men vi måtte pakke det inn i en pakke med vaniljesukker for å "skjule" stanken av det liksom... Også gikk vi ut da, men en annen vei en der vi kom også fordi at politiet var på vei opp og vi ville seff ikke bli tatt...Så gikk vi over det jorde-en park elns.  Og fant ut at vi skulle grave det ned istedenfor, siden jeg fikk hetta av og gå rundt å bære på noe sånt.. Så kom vi hjem, etter å ha gått i labyrint for å ikke se mistenkeliig ut..  Så ville han gå ut å hente dette greiene igjen, og det gjorde han...så tenkte vi at vi skulle bli "stoned" liksom.. men så hadde vi glemt hvordan vi skulle gjære dette her... fordi vi hadde ikke fått med oss det andre "stuffet" liksom... så, kom det en annen mann på besøk, og bare "harru wweed liksom?" og vi ga det bort, siden vi bare, ikke viste hva vi skulle..

så våknet jeg. LOL.

Jeg har veldig mange drømmer, det var en jeg husket nå recently.

 

10. What are some things you hate that people do.

 • 10.12.2016 - 16:56


- Mobbing & Diskriminering
- Stereotype personer.
-Snakke i timen, mens læreren prater...
- Sette sine behov foran klassen sin/ Proiritere det den selv vil, istedenfor å høre på klassen.
- Nedlatende stemme.
Ignorering.
- Mase...
- Snakke stygt om dyr/personer...
- Himle med øynene...
- Se ned på meg, istedenfor å se meg i øynene...
 

Hva vil du lese om, i 2017?

 • 09.12.2016 - 16:48

Vi er i desember og det er ikke lenge til vi skal si farvell til 2016 og velkomme 2017 i varmen.  Derfor har jeg også ønsket å lage meg en spørreundersøkelse angående hva folk ønsker å lese av meg til dette nye året.  Jeg tar også forslag med takk! :) Ønsker å bli en bedre blogger også. Så. Håper dere stemmer. :)

NB! Det går ann å hake av flere ting om ønskelig! :)

 
 
Hva vil du leser mer om på "Pandacat?"
Hverdagsliv
Bok/Serie omtalelse
Anime Review
Challenges
Kjærlighetskliss
Other
Studier
Other
Please Specify:
 
 
 
 
 
 

9. Four things you wish you could say, but might never.

 • 09.12.2016 - 12:53


1. Fuck you. & 2. Dra til helvete.
Det er vel til alle mobberne som har ødelagt meg gjennom årene. Jeg skulle ønske jeg hadde motet til meg, til å si det...

3. Jeg hater det du gjorde, den gangen.  & 4. Skjerp deg!
Det er til en hviss person, folk trenger ikke å vite hvem det er...  men H*n gjorde noe drittdumt og har desverre ikke forbedra seg sia den gangen...
 

8. Ten things you like about your significant other.

 • 08.12.2016 - 12:42


Ok, da går denne posten sikkelig dedikert til samboeren min, siden han er min significant other. (S.O)

1. Latteren din.
Ikke for å "fornærme deg" elns. Men jeg elsker måten du ler på som smitter over på meg med en gang, jeg klarer serriøst ikke være sur når du ler. <3

2. At du kjenner meg.
 Du vet hva som er galt selv om jeg ikke sier det, slipper det du har for å trøste meg..Du gjør alt for at jeg skal ha det bra, og jeg elsker deg for det. Men også, du vet hva jeg liker og støtter meg i all det cra

3. Måten du konsentrerer deg på.
Det høres kanskje litt fornærmende ut, eller mobbende - men jeg liker å se deg konsentrert, du rynker brynene og er helt inn i din verden.

4. At du ikke er redd for å tøyse og tulle i public.
Jeg hadde en kjæreste som ikke engang turte å holde meg å handa i public før.  Du viser deg med glede sammen med meg og om vi oppfører oss rart, da ler vi bare enda mer <3

5. Måten du intresserer deg for historie.
 Det er veldig spessielt og intressant å høre på deg rable om og om angående historie, ting som jeg ikke ante..men du vet en great deal om. Du får det lille glimte i øyet når du snakker om det.

6. At du ser Hobbiten, Tom&jerry, Mummitrollet med meg for tusneder gang...
Det er en intern greie, men av og til orker jeg ikke se annet og da velger jeg mellom dette..og du som kanskje er lei, sier veldig lite og setter det på. De to siste er også gode når jeg er syk og ikke klarer p sovne...

7. At du sier "God natt" "Elsker deg" og "God morgen" 
Er vi fra hverandre, skriver vi det på melding. ofte er det når vi skal sove, men det er et trygghetssymbol på en måte. Jeg er trygg, glad og det er noe jeg  elsker <3

8. At du alltid sier ifra om du er dratt/kommet fram.
Jeg er alltid redd for folk, hvis de er ute å reiser eller skal en plass og det er godt å vite når en drar og når en er kommet fram, f.eks jeg klarer ikke å sove om jeg ikke vet at samboeren har det bra. Han sier alltid ifra <3 og det er noe jeg syns er veldig bra.

9. Humoren din.
Sikkelig intern-no-good humor. <3

10. At du elsker meg for den jeg er.
I tykt og tynt, Vi har hatt en del bump in the road. Og, jeg er så glad for at du forsatt ønsker å være med meg, at du elsker meg og ser meg for den jeg er. Uansett hvor teit, grinede, sint ect jeg er..så vet du hvordan du skal  "fikse" det, med å støtte meg i mine valg..og være der for meg...gjør bare min kjærlighet til deg, så sykt mye sterkere <3
 

07. Things that makes you happy

 • 07.12.2016 - 14:40Sjokolade.
Fine meldinger.
Kjæresten <3
-Gaming
- Lesing 
-Soving
- Å bli savnet 
- å ha gode venner <3

06. Who are the last 3 people you had crush on and how long they lasted

 • 07.12.2016 - 14:38


F - Crushed on 6 months, together for 8.
M - Crushed on for 1,5 week, together, 1,5 month.
P Crushed on for 3 months, together 6,5 years <3 (and counting)
 

Nå er julepynten kommet opp.

 • 05.12.2016 - 17:09As we speak er det også ledlys oppå bokhylla som skifter farger.
Ledlys i vinduet på soverommet
En nisse og en engel som skifter farge
to duker og hjemmelaga pynt. :D

 

5. What's currently on your mind

 • 05.12.2016 - 14:58


- Vil jeg få godkjent arb.kravene mine?
- vil jeg kunne få gå opp til eksamen i år?
- Hva med fagarbeidet mitt?
- julegaver...hjelp!

 

4. Seven signs that you're into somebody

 • 04.12.2016 - 15:52


- Smiler som en tulling når vedkommende sender melding/snakker til meg
-Rødmer masse. Blir sjenert, ser ned.
-  Bryr meg veldig masse.
- Begynner å lære meg ting vedkommende liker..
- Flørter på melding uten å vite det lol.
- Blir skittish? :p haha.
- Blir generelt EXTRA tullete, rar og glad.
 

3. What are some things you have trouble doing

 • 03.12.2016 - 15:50


- Ringe til forskjellige folk jeg ikke kjenner.
- Gå ute alene i mørket.
- Være hjemme alene i mørket.
-Dusje når jeg vet at det ikke er noen hjemme.
- Legge fra meg telfonen min. Lol.
 

Kjærestetur, julegaveshopping og alt mulig.

 • 03.12.2016 - 00:16

Da er vi i Ålesund, vi skal handle julegaver, ta bilder, spise god mat og kose oss. Reise bort fra kaos og styr.  Vi kommer ikke igjen før mandag, så blir lang helg. Deilig!

Fine bilde av fine kjæresten <3 får et snev av julestemning bare å se på det.

Mer oppdatering kommer i morgen kveld, god natt.

Glad!!!

 • 02.12.2016 - 20:15

Tro det eller ei, nå kan.eksamen bare komme. Jeg har klarert meg for den, fikk det faglige arbeidet godkjent!💚

2. Five not so basic things about you

 • 02.12.2016 - 14:45


1 Jeg sovner alltid med ene armen på brystet til samboeren og andre armen liggende ish og hode med pute oppå armen hans.  Om jeg ikke ligger andre veien med armen under armen hans, hode med pute over armen hans og armen min over puta igjen. LOL.

2. Jeg elsker å sove.

3.Jeg er alltid kald på føttene, leggene og rumpa. LOL.

4. Jeg dusjer alltid i over 30 grader.

5. Jeg må alltid  se tre nøtter til askepott på julaften.

 

1. The difference between your personal and internet life.

 • 01.12.2016 - 14:59Ehh. Jeg tørr vel mer å ta kontakt med folk over internett, føler det lettere slik. Fremstår vel mer comfident og sier min mening høyere. Personlig så er jeg shy, usikker, redd, men blir jeg trygg så slapper jeg mer av og du får se mer av meg. dette gjelder nok begge. Deler vel mer åpentlig hva jeg liker over internett, siden jeg kan lettere finne likesinnende der  angående ting jeg liker. :) 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits