Lyra & Apollo 5,mnd oppdatering.

 • 21.10.2017 - 02:09

// Throwback til 18.august <3
Nå tenkte jeg siden det er ikke så lenge til dem blir 6.mnd (29 dager..men hvem teller.) 
Så kan dere få en liste c:
 

 • Ca hver lørdag så får de våtfor (bare hvis de ber pent) c: Og de mjauer som besett og "svarer" meg når de får.
 • De er noen små pøbler, de driver å mjauer på døra og alt sånt - men det er blitt mindre av dette.
 • Nå har de begynt å hoppe opp på bordene/ kjøkkenbenken ._. sigh.
 • De har slutta å frese til hverandre når det gjelder visse leker.
 • Lyra har en tildens til å halv-lukke ene øyet når hun er veldig trøtt.
 • Apollo og Lyra skal alltid "stalke" på do, alltid.
 • Apollo har en tildens til å teste grenser med leking, så de ender av og til med klor og biting, som han vet ikke er lov.
 • Apollo snorker foresten, når han sover. Men bare en stund/når han sover sikkelih dypt.
 •  Kattene skal alltid vekke oss mellom 6-8 om morgene, uansett når vi legger oss.
 • Når vi kommer hjem fra skole/handling whatever, så sover de som regel og kommer til oss som noen trøtte zombier.
 • Lyra er veldig sånn at hun skal ha kos på sine egne premisser og helst der hun vil du skal kose, nytter ikke at du velger. Hun liker også godt å bli klødd/strykt på magen.
 • Apollo maler ofte bare du kommer i nærheten/ ser på han - han gjør også dette når han VET at han er blitt tatt i "gjerningsøyeblikket" :p
 • Apollo liker også å få kos og bryr seg ikke så mye hvor du klør han,men han sier ifra når det er nok altså.
 • Ofte hvis vi ikke kommer ut når de mjauer (hvis vi skal sove) så sitter de endten å venter - eller går og legger seg igjen, de vet at når vi skal sove - så skal vi sove.
 • De blir veeeldig intressert i tv'en når vi har på filmer med masse farger, da skal Lyra sitte heelt inn til tv'en.
 • De virkelig hater støvsugeren, de løper og gjømmer seg, vel Apollo sitter vedsiden av armlenet og seeer intenst på.
 • De er ikke helt komfortabel med andre mennesker enn oss enda, løper å gjømmer seg om vi en sjelden gang får besøk. Men det går vel greit etter hvert, tenker jeg.
 • De liker IKKE bilturer, de slapper mer og mer av for hver tur, men kan fint klage i 10-15min. 
 • Men  så er de søte da <3


  Annet fremover?
 • I November skal begge to kastreres og steriliseres.
 • De blir et halvt år, 19.november c:
 • I Desember skal vi ta dem med til der moren min bor og ha dem inne, så det blir spennende da. Er ingen katter inne der.
 • Etter Desember må vi vel skaffe nye bur? De blir vel snart for store for burene sine, tror ikke de er pr. say små. Men vi får se.
 • Jeg har kommet i anskaffelse av katte-julestrømpe til begge to, ahha. ohyesh, er kattecrazy <3

Skolestart, dyrlegebesøk & annet.

 • 15.08.2017 - 20:31

Jeg har litt av hvert å fortelle/ønsker å dele med dere idag, fordi idag så er det faktisk 1uke og 2 dager siden vi hentet hjem Pusene våre Lyra & Apollo og en oppdatering er nødvendig da - selv om jeg skulle ha delt en på søndag så skjedde ikke det da, men deler en nå likevel. Jeg tenker å på en måte dele litt hvordan dagene deres og våres har vært. 1.dagen deres her var det ganske redde,  bilturen var fæl og de mjaua nesten hele veien så det var ikke så kos, de ville ikke bli holdt og var så som så da vi løftet dem heller og ville ikke kose. Jeg var faktisk litt redd for at de ikke kom til å like oss eller ville være her med oss og faktisk trives. Men etter hvert så lekte vi med dem masse, spessielt mye de to-tre første dagene sånn at de skulle se at vi ikke var skumle. De går veldig pent på do og har ikke gjort utenfor doen en eneste gang :) Ganske stolt der haha. Men dagene gikk og plutselig så ligger de sammen med oss i sofaen, lar oss kose, maler til og med... blir lit kose-maniac av og til :P De ser ut til å reagere positivt og liker seg godt hos oss.  Merka veldig at de bryr seg om oss fordi når jeg hadde fått matforgiftning et par dager siden aka sinnsyke magesmerter (har hatt det før så vet hva jeg skal gjøre for at det skal roe seg ned) så skrapa de på døra og majua og ville inn som om at de viste jeg hadde vondt og gråt og vred meg. Merk ! De klorer ikke på døra og vil inn hos oss når vi skal sove fordi de vet at når vi sover så sover vi. Men den gang fikk de lov å komme inn til oss og de var i type 4 -5 minutter for å være oppi senga og da gikk det bra , de roa ned og vi fikk også sove igjen.  De vet at vi kommer tilbake når vi drar og det er bra at de er to stykker merker jeg de har det så bra ilag. tror de ikke hade hatt det like bra om det var bare endten Lyra eller Apollo, de leker, herjer og styrer på sammen, med oss også selvsagt, emn de har hverandre når vi ikke er der. :) <3Dog, de to er ikke engelbarn nei. De er litt pøbler av og til, biter på ledninger de ikke har lov til, river ned noe greier her og der (ikke knuselig) men vi er kjempeglade i dem likevel.Men ble ganske frustrert igår, da Apollo bet sund headsetet/Earphones-n min (lucky meg, hadde jeg kjøpte meg 1-2 til så er ikke foruten heh.) Men han kom for å si unnskyld da, så klarte ikke akkurat være sint på han lenge. Men merk dere, de vet når vi er sinte og de IKKE har lov. men de tester grenser, det skal en ha!

Idag var vi på dyrlegebesøk for deres første vaksinasjon og sjekk, de fikk i tilegg ormekur siden jeg ikke var sikker på om de hadde fått det og ville ikke at de skulle ha orm. Det går jo ann å få fra morsmelka hvis moren er mye ute og sånt.  De var kjempeflinke! Vel, bilturen var ikke noe koselig, men de var veldig rolige og sprella veldig lite når det skulle sjekkes og ta vaksine, spyttasåhvit vi vet ikke ut ormekuren, har ikke hørt noe spy-lyder og de spytta den ikke ut når de var hos dyrlegen så vi ser på det som positivt :) Har vært på endel dyrlegebesøk i livet mitt og jeg trodde kanskje de skulle bli veldig stressa og evt sprelle mye, siden noen katter jeg har tatt med har gjort nettop det. Da vi kom hjem var de godt fornøyde å komme ut og lekte masse, fram til at de heller ville ha kos, eller Apollo ble helt kooos med meeg :P fikk ikke sitte på dataen i fred altså haha <3 Lyra skulle angripe tskjorta mi bake haha. :P Nå sover de søtt  på hver sin plass.

Og inni mellom dyrlegebesøket startet skoleåret, vel jeg fikk ikke vært så lenge på orienteings/informasjonsmøte - men satser på at det går bra, får den informasjonen jeg trenger i løpet av dagene som kommer. Men da har jeg startet på årstudium, Historie! Dette blir spennende, rart og forhåpentligvis kjekt :)

Lyra og Apollo

 • 06.08.2017 - 15:31

Jeg vil presentere dere for våre pusebarn<3 vi hentet dem for ca 1t siden. Veldig lekne, ikke så kosen enda men det kommer vel :)

Lyra, jenta vår:)

Apollo, gutten vår :)

Kattenavn!

 • 01.08.2017 - 03:06

Jeg vet det, jeg satt en liste over navn dere kunne stemme på sist, men nå har vi kortet lista enda mer og er ikke heeelt sikkre enda.
Derfor setter jeg pris på om dere orker å stemme på disse igjen! :D 

Jente-navn:
Luna
Lyra
Raksha

Gutte-navn:
Jack
Mio
Apollo

Tusen takk for all hjelp! Nå er det ei lita uke igjen til dei skal komme til oss c: bare 6 dager! <3

Hjelp meg med å finne ut?

 • 17.07.2017 - 02:13

Jeg setter inn to "Polls" for navn for kattene vi skal ha, da vi er litt usikkre og det er gøy og se hva dere syns c:
Så da kan du komentere din favorittnavn på både gutt og jente.

Jentepus-Navn:
♥ Arya
♥Luna
♥Nussi
♥Nala
♥Kiara
♥Wendy
♥Belle
♥Lyra
♥Pandora
♥Rukia

Guttepus-navn:
♥Jack
♥ Apollo
♥Baz/Basil
♥Aslan
♥Castiel
♥Remus
♥Sirius
♥Mio
♥Nero
♥Oliver- Er lov å si andre navn også! :D men da må du skrive de ned n__n (er de to som du ser ansiktet på <3)

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits