hits

Spørsmålsrunde!

 • 07.04.2018 - 19:56

SPØRR MEG OM ALT MULIG!
tenkte siden det er en stund siden jeg har hatt spørsmålsrunde, så kan jeg kjøre en nå!
Image result for questions

Pandaen svarer 2#

 • 02.02.2018 - 14:32

Beklager at det tok så lang tid før nr 2 kom ut men sånn er det når sykdom og en liten depresiv knekk kom inn i bildet. Er da fortsatt syk, på bedringens vei og har gleda meg kjempemasse til å svare på spørsmålene deres, så off we go :D

JANNE aka Myonlinediaryy SPØR:
Hva slags studier tar du?
Akkurat nå tar jeg historie, årstudium som er et lite avbrekk etter det kaoset jeg hadde med det andre studiet.

hvor gammel er du egentlig? haha, har ikke fått det med meg
Haha, å? :P Jeg er 22år gammel og blir 23år 19.juni :) 

hvor lenge har du og kjæresten vært sammen? Hvordan møttes dere?
Til sommeren har vi vært sammen 8år (13.juli) og vi møttes egentlig helt randomt? Jeg gikk med min daverende kjæreste, vi møttes, jeg sa virkelig ikke stort.. syntes det var kleint, månden gikk og kjæreste ble til x og Mr.PandaCat tok kontakt, hjalp meg opp da jeg følte meg veldig nedfor og ja, hadde mye hjertesorg..og han fikk meg til å le igjen, til å bli glad...bare ved å være han.... og vi endte opp som kjærester og here we are! <3


Jeanette Michelle aka Jmdrawing SPØR:

1) Liker du sommer eller vinter best?
Er det lov å si ingen av dem? Altså jeg liker dem, bare jeg liker det ikke hvis det blir for varmt eller for kaldt, skjønner du. Haha.

2) Ditt favorittspill på Nintendo DS?
Det må bli Pokemon! Jeg elsker alle Pokemon spillene og kan godt spille dem opp og opp igjen, de tar tid da jeg ikke har retningsans though, så Men er så gøy <3

3) Hvilken utvikling håper du Eevee (Pokémon) får neste gang?
Å gud, du spør store spørsmål... jeg er glad i alle evolutionene som Eevee har fått...men hadde vært kult med en Ghost type eller, i don't care egentlig. jeg vil bare gjerne ha en ny en, samma hva liksom! Kanskje en ground type? ååå, endless possibilities! 

4) Spiller du på Nintendo Switch?
Desverre har vi ikke fått oss NS enda, men kanskje senere etter vi har flytta?

5) Den beste og verste boken du leste i 2017?
Min værste bok må være Skjønnhet er et sår  Du kan lese om den HER. Jeg er egentlig et stabeist og fullfører bøker jeg har, men den klarte jeg ikke, den fanget meg ikke at all.. Og, jeg tror jeg må legge lista sammen med Min mangel på stolthet og fordom, i jakten på Mr.Darcy, ugh sier jeg bare Du kan lese om den HER 

Den beste må være Bryllupsgaven (HER)  og Bursdagsgaven(HER), de begge to er veldig like og fanget meg helt...Det var mye følelser og ja, de var spennende fra start til slutt.

6) Har du og Mr. Pandacat planlagt noe til bryllupet?
Vi planlegger å ha disney musikk, ikke alt av disney, men endel fra Tangled, Tarzan og ja.. også har jeg kjempelyst å ha disney tema, med figurer på bordene, bordkort med vakker tangled inspirasjon...hihi. <3

7) Hvilken TV-serie er din absolutte favoritt?
The big bang theory, blir ALDRI lei c: 

8) Hvis du kunne ha utdannet deg til hva du vil uten å tenke på penger eller skole, hva ville det ha vært?
Nå tenker jeg at jeg ønsker å utdanne meg til biblotekar og lurer på om det har vært et underliggende ønske hele livet, det har bare ikke kommet fram pga jeg ikke viste at det sku si "var mulighet" eller at slike ting kind of "fantes."  Så biblotekar! :) jeg gleder meg til å søke på studiet nå i April.


Håper dere likte svarene.
FIY, det er fortsatt lov å spørre spørsmål utenom spørrerunda, jeg svarer i det andre innlegget når jeg har fått spørsmål^^

Pandaen svarer 1#

 • 30.01.2018 - 21:44

Okei, så jeg kunne ikke vente med å svare på spørsmålene, så jeg deler dem opp :) 
Det blir også link til de bloggene som har skreve til meg, okey here we go!

CINDY Z Aka ZHUO SPØR:

Hvilket studie går du på nå og hva gikk du på før?
Det studiet jeg går på nå er Historie, årstudium, et lite avbrekk mens jeg venter på at kjæresten skal bli ferdig med sin bachlor. Det studiet jeg gikk på før var barnehagelærer, jeg gikk 2år der og universet ville det anderledes for meg da jeg ikke fikk fortsette til 3.året. Jeg skrev noe om dette HER om du ønsker å vite noe mer spesifikt angående dette er det lov å sende meg en melding på facebooksiden min HER eller på blogg.

Hvordan går det med deg?
Det går veldig opp og ned, noen dager går det veldig bra og jeg har friskt mot mens andre dager føler jeg meg tom innvendig, orker ikke, sliten, lei og da gråter jeg. Men det går framover i det minste, jeg har endel jeg ser frem til heldigvis også har jeg verdens beste kjæreste <3 

Hva liker du å gjøre på fritiden?
Jeg liker å gjøre endel forskjellig som f.eks gaming (pc og ps4) da spiller jeg turnbased spill fordi det er det jeg liker best, så leser jeg som en hest. Whops haha det rimte jo, var egentlig ikke meningen, men pytt sann :p Jeg driver også med noe kalla DIY Diamond painting, en slags perling, bare at du lager et bilde "oppå" bilde liksom der det er tall/figurer whatnot, er en ganske koselig hobby jeg har begynt med, tar lang tid men kos. Også spiller jeg på mobilen, det går i rundgang faktisk haha av og til orker jeg av og til ikke, så driver jeg også med fargelegging, pusene og er med kjæresten <3

 

NINA aka Livetmitt93 SPØR
Hvordan har du det?

Som jeg skrev ovenfor hos Zhuo so går det opp og ned, endel dårlige dager og endel gode.. prøver å fokusere på det gode, men ikke alltid like lett.

ELIN SLÅEN aka Elevele SPØR:
1. hvorfor valgte dere å ha to katter når dere først skulle ha katt?
Vi valgte å ha to stykker med tanken på at hvis vi reiser bort eller er borte endel på skolen for studiet sin del eller generelt ikke er hjemme en dag eller to så er det greit at dem er to - da har de liksom hverandre i denne stunden.  Desuten så virket det hele så naturlig egentlig at de skulle være to. Da kan de også leke med hverandre og jeg tenker liksom at de har de bedre to stykker enn 1, spessielt når de må være alene. Babyene våre <3

2. Hvor ser dere for dere at dere kommer til å bo i fremtiden?
Siden vi skal søke på skole i Oslo, så blir det nok rundt om der, ikke helt inni Oslo fordi det koster ganske mye å bo der inne og det er greit å kunne bo en plass der det er tog/buss forbinnelse, virker mer rolig kind of.

3. Hvor lenge har du og kjæresten egentlig vært sammen?
Vi har vært sammen i 8år i juli :) <3

4. Hvis/når dere skal gifte dere, skal det være et lite, eller stort bryllup?
Det er veldig usikkert egentlig, kjæresten har stor familie og jeg har ikke så stor familie. Det har vi egentlig ikke tenk så mye på,Tror det blir ganske stort siden vi har endel familie og jeg vil jo kunne invitere de fleste om ikke til kirken men til festen etterpå. Det blir nok de nærmeste til kirken også resten til festen eter det :) såå..middels stort? er det lov å si? haha.


Fortell meg hva du syns om svarene mine! :D

Svar på spørsmålsrunden #3

 • 22.09.2017 - 19:35

Mitsuakira spør:
- Favoritt bøker?
Carry on av Rainbow Rowell
Gule krokus om sommeren
Hunger games
og fler! husker ikke resten akkurat nå.

- Nevn tre ting som gjør deg glad
Pusene våre.
Samboeren.
Bøker.

Hihi c:

Takk for alle spørsmålene!

Svar på spørsmålsrunden #2

 • 22.09.2017 - 19:32

Søtmonsen spør:
Hvordan går det med pusene?
Det går veldig bra med dem, de leker, koser, maser, snakker og alt mulig. c:

Hva skal du i høstferien?
Skole, haha. Har ikke høstferie desverre. :(

Hvordan gikk det å startet på nytt studie?
Fort! Hahha, ble kasta ut i det omtrent. lol. Men gikk bra, jeg er litt mjaa angående folka men det er forskjellige grunner.

Gleder du deg til jul? :D
Gleder meg alltid til jul c:

Jeanette Michelle spør:
Hvordan er dette studiet i forhold til det andre studiet du gikk på? Gjerne kom med erfaringer, tanker, meninger osv :)
Det er så mye forskjellig. jeg gikk bhg utdanninga og nå går jeg årstudium, jeg gikk fra 9-15 dager til 10-12 dager pluss fri hver onsdag. Haha.  Men jeg føler ulikt press, jeg kveles ikke , jeg kan faktisk puste nå og tenke at alt ordner seg. Det andre var press, alt skjedde, Praksis var et helvete...midt sagt og ugh. jeg tror jeg vil nevne mer om disse i et annet innlegg, for da kan jeg få fram VS greia- jeg tenker å prate om senere. Håper det går greit.

Trives dere i den nye leiligheten?
Det gjør vi, det er koselig og spennende, lettere å være her. faktisk. trenger ikke få masse stygg musikk og merkelig lyder 24/7 omtrent.

Når er bryllupet, og planlegger dere å ha det i Norge eller utlandet?
Hmm, vel, hvis planene står klarer er jeg ikke ferdig med studiet før i  2020 elns.  så...etter det? :) Det blir nok i Norge, trur jeg. Vi har ikke planer om å dra folk til utlandet, ehhe.

Noe spesielt som står på ønskelisten i år til jul?
Alltid bøker, bøker og bøker. c: en tur med color line, og jeg lurer på om jeg burde ønske meg ny tlf..den fusker litt her og der.

Har du blogget lenge?
Jeg har blogget siden... 1.vgs vet jeg, da hadde jeg en annen blogg, men skiftet til denne...samme år?  så 5 år? men husker ikke helt.

Hvis du hadde måtte klart deg uten 5 ting i hverdagen, hva ville det ha vært som du er "avhengig" av om du skjønner? :)
uhh....jeg ble litt forvirret over denne. 5 ting som jeg måtte ha klart meg uten, men er avhengi av? uhh.. Netflix, bh, uh, brødskive, melk, og..Kindle? haha. jeg ble litt forrvirret, disse er litt som jeg er avhengi av ja c:

Hva er din største guilty pleasure?
Fanfiction!

Har du noen favorittbloggere som du bare må klikke deg innom daglig?
Jeg klikker innom alle som publiserer hver dag :) syns det er koselig og legger ut komentarer når jeg føler selv at det passer seg.

 

Tattavkvinnen spør:
Hvorfor startet du å blogge?
Fordi jeg syntes det så spennede ut og kult ut.

Hva er det fineste noen har sagt til deg?
Du er den sterkeste personen jeg kjenner, du gir deg ikke. ( Samboeren) <3 og mamma: "Eplet faller ikke langt fra stammen, du er sterk" <3

Favoritt-matrett?
Er så mange retter som er yummy at jeg ikke vet haha.

Svar på spørsmålsrunden #1

 • 22.09.2017 - 18:35

Livetmitt93 spør:
hvordan går skolen?
Det går framover, og noen emner er mer spennende enn andre og det merkest ganske fort.

hvordan har du det?
Det går i rykk og nap, en dag har jeg det fælt med mye trykk pga angsten i brystet. Andre dager har jeg lite eller umerkbart trykk. Men akkurat har jeg det bra :) Takk som spør c:

Maria Victoria spør:

Hvor er ditt drømme sted å reise til?
Ok, jeg har flere drømmesteder. Men Japan, Sør-Korea & London, står på top 3 lista mi over plasser jeg ønsker å besøke.

Hva er din værste matopplevelse?
Det tror jeg faktisk må være kaviar på lys knekkebrød. Vet det kanskje ikke kan sammenlignes, men det var så fælt og det måtte jeg spise opp, jeg har ikke likt kaviar siden.

Hvilken årstid liker du best?
Høst, for da regner det masse og jeg finner påskudd å faktisk være inne c:

Favoritt serier?
Lucifer, The big bang theory, Friends, gilmore girls, Game of thrones og sikkert flere..hahah klarer ikke bestemme meg.

Elevele spør:
Har du noen spennende planer fremover, som du venter med å dele med deg? He he- supernysgjerrig veit du :P
Haha, det aner jeg faktisk ikke? tror ikke jeg har såå store planer, egentlig... så må nok skuffe deg. Men finner jeg ut av det, så kommer det! I promise c:

Hvordan føles det å være tilbake på skolen, etter en lang sommerferie?
Sommerferien var ikke så lang da, jeg fikk ikke sommerferie før 7.juli så det gikk i rykk og nap, med mye besøk, mye greier som skjedde. tilbake på skolen? går faktisk greit, var veldig nervøs...er fortsatt litt meh, men det går framover.

Hvordan er kattebaibisene deres nå i forhold til aktivitet? Er de snille og rolige og sover mye enda, eller har de begynt å klatre i gardinene? :P
Rolige? Tjaaaa de er noen små pøbler disse småttisene.. De sover mye om dagen, men når vi skal legge oss så er det mjauing på gang...ofte, spessielt 4-5 ganger...blah blir litt irritert. Vi har ikke gardinger, eller vi har sånne rullegardiner som de ikke får tak i, men de klatrer litt i bokhyllene mine og over tvbenken og sånne ting da :P Men de sover, spiser, skiter, løper rundt som gærninga, koser endel - men bare når de vil ha kos selvsagt også kommer de ofte oss i møte (når de ikke er for trøtte) etter skoletid. c:Deler opp svarene så stay tuned høøh. kommer litt seint dinna fredagen, men bare fordi jeg sovna :D 
Ka dere syns?

Jeg må spørre deg et viktig spørsmål.

 • 08.09.2017 - 19:58

jeg håper du kan ta deg 5 minutter å lese og besvare dette innlegget for meg.
I det siste har jeg skrevet mye lister og ikke mye annet, nå har jeg spørrerunde i gang, så den skal få stå en stund. Du rekker nok å spørre meg http://pandacat.blogg.no/1504730179_sprsmlsrunde.html Der c: 

Men, det viktige spørsmålet er. hva vil dere lese mer om?
Katteoppdatering, bøker, hverdag, tanker, annet? fyr løs og fortell meg da vel! Er lov å komme med ideer som ikke står her selvsagt. Alt er lov.

Image result for Alt er lov

Spørsmålsrunde!

 • 06.09.2017 - 22:36

Da hiver jeg igang en spørsmålsrunde, du kan spørre om alt mellom himmel og jord, og det er lov å stille så mange spørsmål du bare vil! :)
Image result for questions quotes

 

Related image

Jeg gleder meg til å se hva dere spør om. :D

Hva skal jeg skrive om?

 • 14.07.2017 - 12:51

Heisann!
Whatsup, Lillipup? (haha, stolt. Pokemon reference høhø). Neida. 
Jeg bare lurer på en ting:
Hva ønsker du jeg skal skrive om?
Har du et tema? Eller en ting du ønsker å høre fra meg om?
Eller kanskje du vil vite mer om enkelte ting?
Spørr i vei eller gi forslag!
Jeg er litt usikker på hva jeg skal skrive om skjønner du og det hjelper om dere gode lesere hjelper meg!
Image result for lillipup question
(Ditta e foresten en lillipup c: )

Svar på spørmålsrunden!

 • 07.07.2017 - 15:25

Kristin.blogg.no Aka Kristin  spurte:

- Hvilken bok skulle du ønske aldri var laget?
Ehm...jeg syns det er litt slemt å si noe sånt. jeg som er en bookworm..fordi det finnes så mange fantastiske bøker at jeg må grine litt... Men aldri laget? Jeg kan ikke komme på noen!

-Hva er det beste med studiet ditt?
Vel, nå går jeg ikke lengre på studiet..men det beste var spessielt en håndfull av folk <3 som jeg skal prøve å fortsette å ha kontakt med!

 

Hvilken skuespiller syns du er flinkest?
Image result for Johnny depp
JONNHY DEPP <3

Hvis du har bunad, hvilken bunad har du?
- Jeg har nordlandsbunad, også skal jeg arve bunaden av bestemor, som jeg tror også er nordlandsbunad? jeg husker ikke...partly, siden jeg ikke så hun i bunad denne 17.mai , men fjordårets 17.mai c: Stolt nordlending her!

 

victoriagrotting.blogg.no Aka Victoria Spør:


-Når dere skal gifte dere, tema dere evt skal ha ?
Jeg har dritlyst på disney tema! Eller japan? Forloveden sier ikke nei til det, så jeg har sinnsykt lyst til det da :D men når? Jeg vet ikke helt, ikke eeenda værtfall^^ Tiden får vise.

-Favorittmat ? Drømmejobben? Drømmereisen ? Noe du har gjort som du angrer ? Ønsker du barn? <3

Favorittmat? Det er såå masse, klarer ikke velge.
Drømmejobb?Jeg lurer på om det faktisk er biblotekar :)
Drømmereise? Japan & Sør-Korea
Noe du har gjort som du angrer? jeg angrer fælt på at jeg føler at jeg har kasta bort 2år av livet mitt no..
Ønsker du barn? JAA <3 Ofcourse gjør jeg det :) Jeg vil ha max 3 haha, eller...4 går jo og, men det er grensa! :)

matogkakeoppskrifter.blogg.no Aka Søtmomsen spør:
Når skal dere gifte dere?

Det vet vi ikke enda :p

Har dere tenkt på et temabryllup?
Jeg har veldig veldig lyst å ha disney eller japan-ish tema da :P

Skal dere til Japan sammen? :D
Håper å få gjort det ja!

Når skal du til Oslo for å surre i gatene sammen med oss da? ;D Tihi
Vel, det ser ut til at jeg kommer raskere dit en planlagt ;)

myonlinediaryy.blogg.no aka Janne spør:​
hva slags musikk liker du?

Alt mulig, jeg har liksom ikke en sjanger jeg liker. vel, jeg digger koreansk pop da, men foruten om det liker jeg så mye...det kan gå fra f.eks Shawn Mendes til Fall out boy, til rock-type...who knows. 

Hva er din største drøm?
Min største drøm? er i fullføre det som er min nå nye plan i studiet og håpe at dette skal jeg klare.

hva er dine hobbyer? (bortsett fra å lese hehe)
Bortsett fra det?  DIY Diamond painting, fargelegging i fargeleggingsbøker, se serier, perling (vanelig perling) Få forloveden til å le? tells det? :P

og åh hva er den beste boka du noen gang har lest?
Den beste? Akkurat nå, har jeg en bok som jeg bare...elsker sååå høyt og er dedikert den beste og den heter "Carry on" av Rainbow Rowell, jeg ventet 6 mnd på at den skulle komme ut og jeg leste den ut på 1 dag, haha. Jeg skal re-lese den snaart :P

 

 tinanna.blogg.no aka TINANNA spør:
Hva fikk deg til å starte å blogge?
Fordi..det så spennende ut? tror jeg, jeg husker ikke xp

Beskriv deg selv med tre ord.
Rar. søt og sta!

Hva er den favoritt film?
Disneys robin hood :D  Og hobbiten nr 1 <3

Hvis du kunne dratt hvor du ville i verden, hvor og hvorfor? :D
Japan, fordi det har vært en drøm siden 7.klasse. Sør-Korea fordi det høres spennede ut og jeg ønsker å oppleve konsert , mat og alt! og London, fordi, Harry Potter og alt det historiske!
 

tabra.blogg.no aka Tabra spurte:
 

Favorittsjanger?
Favorittsjanger som i..? litt vanskelig å si. Det er så mye forskjellig :P

Favorittbok og favoritt bokserie?
Carry on av Rainbow Rowell & Bokserie? Akkurat nå er det Percy Jackson! c: Den første delen.

Topp ti animeanbefaliner f,eks?
Oisann...ehm, jeg kan liste opp de jeg liker nå
Ranma 1/2, Inuyasha, Bleach, Sword Art Online, Digimon, Pokemon (de som går på netflix <3)  Magi, Boruto, Black Butler & Fate-serien c: (Fate/Stay night, er den jeg liker godt nå har ikke sett resten av serien)

Favoritt kpop sanger m link? (if problemo I can helpu)
Her kommer en liste:


 


 


 


 

Denne er litt creepy og litt...bloody, so be carefull hvis du ikke takler det!! spol heller over! :)

Jeg har mange flere, men da blir innlegget sinnsykt langt...men jaa :D disse er ganske current og går igjen og igjen!Du kan ta en sånn 5 rare om meg?
1. Jeg har en bamse som er like gammel som meg som heter Løve <3

2.Vistnok så når jeg står opp og ikke er helt våken, går jeg som en pingvin.

3.Når jeg spiller på spill, blir jeg helt inn i det, kjefter, smeller og roper eller blir helt awww-glaad.

4.Jeg er flink nok til å bli påkjørt av en parkert bil, i edru tilstand x) (kalles å bli distrahert!)

5.Klarer å lese ferdig en bok på typ 500-800 sider, på en dag og klarer å huske og forklare deltajene :D

Ikke lenge igjen!

 • 04.07.2017 - 21:17

 Nå er det ikke lenge igjen før jeg avslører hemmeligheten som jeg har prøvd å holdt tett til brystet. Dere kan skrive og gjette fram til fredag. Gjett her eller den andre innlegget.

Dere må huske å ikke glemme spørsmålsrunden! Den er snart over vet du. Fredag slutter den. :) Spørr her eller på spørsmålsrunde innlegget :D

Ikke glem dette, da!

 • 01.07.2017 - 15:15

Ikke glem å spørre spørsmål til spørsmålsrunden som går av stabelen 7.juli :D
Jeg gleder meg masse til å svare :)
Så bare spørr spørr spørr!
Kan også spørre på dette innlegget.

Spørsmålsrunde!

 • 27.06.2017 - 22:49

Jeg tenker siden at jeg ikke har så mye energi om dagene til å finne på nye og spennende ting å vise til. Så tenker jeg at jeg kjører spørsmålrunde der folk kan spørre så mange spørsmål de vil og hva enn de vil (er en grense for hva da haha) :P også svarer jeg på dette, rundt 7.juli, da jeg faktisk har ordentelig tid og ork til å kunne sette meg ned, beklager dette.

Men.
Spørr i vei!

Nouw vs Blogg.

 • 20.04.2017 - 21:58

Hva syns dere om Nouw? Er dette en bedre platform enn blogg.no? 
Er dette noe jeg burde vurdere? Å heller gå over dit?
Hva syns du?

Minner om Spm runde!

 • 10.01.2017 - 17:32

Jeg lagde egentlig en spørsmålsrunde typ. 1.Januar. Men jeg må minne om den! Så spørr meg om alt mulig! :) Da blir lille pandaen glad!

Image result for pandacat

Spørsmålsrunde c:

 • 01.01.2017 - 23:56

Jeg tenkte siden at jeg er syk og det er dette nye året som er nettop kommet , så ville en spørsmålsrunde være til pass^^ 
Som dere nok allerede vet, er jeg veldig glad i spørsmål. Så det er bare å spørre om alt som faller dere inn :) 

Bilderesultat for Ask me

Bilderesultat for sick winnie the pooh

Spørsmålsrunde svar!

 • 19.11.2016 - 00:15

eheh, ja det skulle gå superlenge for at jeg egentlig skulle svare, men som dere vet. Skjedde ting som satte meg ut og jeg er fortsatt sliten, lei, forvirret, sint... går gjennom en fase - men har nettop begynt å slippe skuldrene ned... har en lang vei å gå for å slappe helt av seffølgelig, men på god vei.

 

BUT HERE IT COMES.

Søtmomsen (www.matogkakeoppskrifter.blogg.no) 

Yndlings anime?
- Akkurat nå må jeg nok si at at det er seven deadly sins <3 Jeg er helt forelsket i serien og nettop ferdig med den. Så. hehe. Den får søren meg værtfall terningkast 5 av meg! <3

Yndlings serie på TV?
- Teknisk sett ser jeg ikke tv , siden vi ikke har tv'kanaler da. Men The big bang theory går forsåvhit på tv, selv om jeg ikke ser det der - så TBBT t is!

Din favoritt anime karakter?
Image result for Hawk seven deadly sins

Meet Hawk! (fra seven deadly sins obiously) han gir deg pork-puns (no pun, intended) og er generelt elskbar og dødsmorsom <3 

Favoritt sang?
 

musicnodes
ATM. Denne. Denne gir meg en sikkelig feel-good boost!
Hollywood Undead: Gangsta Sexy

Elin Slåen (Elevele.blogg.no)
 Har du søsken, isåfall hvor mange?
- jeg har skal vi se  ca 6 stk :P hehe. både hel, halv og ste.

er panda ditt favorittdyr?
 Egentlig vil jeg tro at katt er mitt favorittdyr, det står nok høyest på listen sammen med ulv, rev, hund og panda :) hehe.

hvem er ditt største forbilde?
Min mor er mitt største forbilde. Hun har aldri gitt meg opp, hun har kjempet for seg selv - tatt sine kamper, tatt mine kamper.. hun er verdens beste mamma som har vært min klippe gjennom mobbing, gjennom andre ting, gjennom alt som har vært negativt, men hun er også den som har vært stoltest når jeg har børstet av knærne og reist meg opp og sagt "jeg gir meg ikke!" <3

Janne (myonlinediary.blogg.no)

hvordan er det å studere til å bli barnehagelærer?

Det er hardt, spennende og du får så mye ut av det. Jeg har en periode nå som er slitsom, men dette er dette jeg ønsker å holde på med! Dette er så givende og ingen dager er like ikke i praksis eller på skolen. Vi lærer så mye jeg ikke hadde peiling på fantes engang :D

Hva liker du best med å blogge?
Jeg liker å få ut det jeg har på hjertet uansett om folk leser det eller ikke også liker jeg å kunne ha "personal" contact med andre bloggere <3

Hvilke blogger leser du?
Alle jeg har på lista :) har de lagt ut noe nytt, så leser jeg som regel alle :D

Hva er din favorittanime?
Dette har jeg nevnt ovenfor.

Siribokoholiker (Siribokoholiker.blogg.no)
Hva heter favorittboken din?
Min favorittbok heter "Carry on" av Rainbow Rowell <3 


Hvilke 5 ting kan du ikke leve uten?
Bøker.. Sokker/tøfler. Sjokolade. Bamsene mine og Serier/Filmer.
 


Lithanna (lithanna.blogg.no)
Du har lest bloggen min, favorittkarakter og hvorfor?
Vel, jeg har ikke lest hele enda. Men, jeg holder en knapp på han lille gutten (glemt navnet) akkurat nå. Har et litt sånn *stirrestygt* på noen andre da hihi. så, men vi får se litt hvordan det blir. Føler meg litt dum, men jaa xD hihi.
 

Husk!

 • 17.10.2016 - 19:23

Husk å stille spørsmål til spørsmålsrunda!

Spørsmålsrunde ~

 • 14.10.2016 - 12:27

Da tenker jeg å kjøre en spørsmålsrunde :D Er veldig glad i spørsmål^^ hihi. Men det vet dere allerede! Så spør med serriøse eller useriøse spørsmål. Whatever rocks your boat. :P 

Image result for questions tbbt

50 spørsmål og svar

 • 22.09.2016 - 19:26

1. hvor gammel er du?
21.

2. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
Hahah. Ung, teit og barnslig.

3. Hva ville du bli da du var liten?
Dyrlege, lærer også barnehagelærer.

4. Hvor mange søsken har du?
6 stk.
( Da halv og hel og ste..som en kaller dem)

5. Hvem har du vært sammen med minst to timer i dag?
Klassen min og samboeren <3

6. Hvor høy er du?
150cm.

7. Hvem ringte du sist?
Bestemor.

8. Hvem ringte deg sist?
Mamma.

9. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
Soul Eater opening theme song. <3

10. Hva stod det i den siste sms'en du mottok?
"Kommer ;)"

11. Hva liker du best - å ringe eller sende sms?
Spørs helt hva det gjelder.

12. Hva er ditt favorittsted?
Armene til samboeren <3

13. Hvilket sted liker du minst?
Legekontoret.

14. Når så du moren din sist?
I August. :( 

15. Hva drikker du helst til frokost?
Vann eller Melk.

16. Eier du dyrbare smykker?
Vet ikke hva som kan kalles dyre, jeg har smykker med affeksjonsverdi og gode minner <3

17. Når snakket du sist med en fremmed?
Idag.

18. Hva hører du på akkurat nå?
Lyden av modern familiy i bakrunna.

19. Hva har du alltid i vesken?
Mobil.

20. Er foreldrene dine gift eller skilt?
Aldri vært gift. Så. Men de er ikke ilag.

21. Når står du opp i hverdagen?
08:30 til skoletid.

22. Når står du opp i helgene?
Spørs når jeg legger meg.

23. Sover du på en spesiell side?
Enten med ene handa under puta og en over, krøllet opp i nærmest forsterstilling. Eller i armen til samboeren <3

24. Hva kan holde deg våken om natta?
Stress, panikkanfall...ect.

25. Hva var det siste du spiste?
Kjeks.

26. Hva var det siste du drakk?
Cola

27. Har du noen gang vært forelsket?
Yup <3

28. Hvor mange steder har du bodd?
Forskjellige deler i Norge.

29. Hva har du nærmest deg nå som er rødt?
Boks med sjokolade.

30. Fortell noe du aldri har fortalt kjæresten din?
Eeeh... har faktisk ingenting..

31. Hva har du hatt av kjæledyr?
Hund, marsvin, kanin, katt, fisk, hest og høne.

32. Når er Norge på sitt beste?
Når folk er hyggelige mot hverandre, gir plass..ect ect.

Spørsmålsrunde del 5: Kathleen

 • 11.06.2016 - 14:05

Hva er drømme jobben din ? :D
Drømmejobben min er å jobbe i barnehage og eventuelt 1-3 klasse. Jeg er så fryktelig glad i barn (vet ikke hvor rart det høres ut, heh.) Men det er noe jeg brenner for - vi er barna sine start, vi viser dem verden..hva som er greit, ikke greit.. Vi er der for legene, brannmenn/kvinnene, dyrepasserne, kassererene, servitørene... Det er så mye vi er der for og må passe på...og det er veldig spennende og...bare så intressant å lære barna ting - men også få gullkorn tilbake. Minner som vil være der for livet.

Spørsmålsrunde del 4: Mafiaqueen

 • 11.06.2016 - 14:03

Du vinner 100 millioner i Lotto! Hva ville du gjort med pengene?
Jeg ville ha gitt penger til min mor og hennes familie, betalt studielånene som har kommet, kjøpt bil, kjøpt leilighet, kjøpt dyr og eventuelt dratt på ferie. Så ferdig med det? kjøpt alle de bøkene og spillene jeg ønsker meg. hehe. Da når det er ferdig... kjøpe ting til leiligheten og til venner og familier.

Spørsmålsrunde del 3: Søtmomsen's spørsmål.

 • 11.06.2016 - 13:00

Hva er din favorittfarge?
Blått og Rød :D men er glad i alle farger.

Har du planer om å gifte deg?
Jeg vet ikke, det er ikke sånn at jeg føler trang til det nå og kanskje ikke aldri. vi får egentlig bare se.

Er det noen ting du angrer på at du aldri har gjort?
Jeg angrer på at jeg ikke sa ifra til mobberne...eller sa ifra tidligere til min mor angående mobbingen..

Hva slags bok leser du nå?
Jeg leser pensum, har desverre ingen bok på leselista no, selv om jeg veldig vil.

Hva gjør du om du ikke hadde hatt internett en dag?
Lest bok, sovet, spilt PS4 ^^

Spørsmålsrunde del 2: Watashi's spørsmål!

 • 11.06.2016 - 12:53

Hva er dine top 10 anime favoritter?
Oisann det var mange :o  Sword art online, Junjuo Romantica,  High School host club, Toradora, Naruto, Bleach, Pokemon,  Kimi ni todoke,  Ranma 1/2.. er de jeg kommer på no.

Hva er din favoritt manga?
Min favorittmanga? troor det må være Black Bird (har bare lest litt av den, ikke fått begynt sikkelig ..men elsker den allerede..) og Captive Hearts.

Din favoritt kunstner?
Lillesøstra mi på 4 år? :D tells det`?

Favoritt forfatter?
Rainbow Rowell. Har bare lest 3 bøker though.

Hva er din guilty pleassure innen for musikk, anime eller bok for eksempel ? :P
Musikk: KPOP og Disney <3
Anime: Sikkelig jenteserier med romanse, dramatikk og kanskje fantasy.
Bok: Drama, fantasy, kjærlighet mix. Da har du meg hooked.^^

Hvis du kunne reist hvor du ville i verden med ett kjempe stort budjsett, hvor hadde du reist da, og hva hadde du gjort der? (Kan være flere steder altså :P )
Jeg hadde tatt turen til London, der harry potter-exhibition(?) finnes, baker street, voks-museet, ect og set alt som finnes. også hadde jeg dratt til Japan for å prøve alt av mat, se kulturen, se etter anime og manga' ting.. og bare sett det som er verdt å se.. til slutt ville jeg dratt til sør-korea i håp om å få dra på en kpop konsert og oppleve alt av sør-korea i mat, kultur...ect.

Hva er det sprøeste du har gjort ?
Ehm... tja....sparket typen min i skrittet da han skulle kysse meg for første gang?
Drukket 3 burn og 2 urges og var 'høy' på koffein og energi, meh.

Spørsmålsrunde del 1: denRuteteskjorta's spørsmål

 • 10.06.2016 - 23:50

NB! Jeg deler spørsmålene opp, slik at det ikke blir så rotete og noen har litt mere spørsmål enn andre^^ hihi.


Hva er favoritt musikken din?
Kpop elsker jeg ALT i verden, men så ligger også Fall out boy veldig høyt - vet ikke helt hvor jeg skal genisere deres musikk.  Har egentlig masse forskjellig smak, men kpop er liksom livet mitt, finner du en sang jeg liker så har du meg glad i flere timer etterpå. OG, OG Disney! elsker disney/pixar sanger, hihihi. Da blir jeg glad.
Favorittsang atm:
Monster av EXO 
Inrresisteble(?) av Fall out boy
Fixer  upper av Maia Wilson, Cast of Frozen


* Hvis du kun kunne spise en matrett resten av livet, hva ville det vært?
En mattrett? Det må bli biff chop suey :D det er sååå godt! eller...kanskje taco men ikke med tacokjøtt, men med svinestrimler! mmmmh!

* Hvilke blogger MÅ du innom hver dag?
Som regel så går jeg innom alle sammen som jeg følger, hvis de har lagt ut noe spessielt eller som intresserer meg å lese.
Men disse her må jeg innom:
Matogkakeroppskrifter - Lene 
Sparing - Kristin
Denruteteskjorta - Carina
Kathleen - Kathleen
Lithanna - Merethe
Mafiaqueen - Veronica
Elevele - Elin
Retrospekt - Trude

(Ingen av disse er linket, men anbefaller alle å gå innpå!). Nå må jeg understreke som jeg har gjort at det er ikke noe galt med de andre jeg følger, jeg går innpå deres blogger såfremt de poster og jeg vil lese. Så håper ingen er fornerma. :D


*Favoritt farge?
Blå og Rød :3

*Favoritt tv-serie og filmer?
Serier: The Flash, Winx (hahah<3), The big bang theory og Modern Familiy, Vikings, Game of Thrones(sånn at the moment, though)
Film: Hobbiten (alle 3), disney/ Pixar <3

* Er det noe mat du absolutt ikke klarer å spise?
Sauehaue ... jeg har aldri spist det og kommer ikke til å spise det, heller ikke grisetunge.. jeg grøsser ved tanken... blir bare kvalm.

* Hva liker du best med å blogge?
Alle disse fantastiske menneskene som legger ut så masse fantastiske innleggene og komenterer hos meg^^ hihi.

 

* Hva liker du best/verst med å gå på skolen?
Det beste er vel, for høyskolen sin del at jeg holder på med noe jeg liker veldig godt og ønsker å forsette med. Det verste er vel framføringene som jeg sliter med og folk som viser seg og være uærlige, men jeg velger å se vekk fra dette fordi tro meg, det er så mange fantastiske mennesker der inne som støtter deg, husker deg, vil huske deg.. og snakke med deg.  Noen er kjemperare og snille, andre kjenner jeg ikke så godt enda - men vedder på at vi blir bedre kjent. Men skole  i seg selv har vært en hard kamp, jeg har blitt mobbet fra 6-8 klasse, flyttet, slet med selvtilitt, ville...helst bare dø og ikke oppleve det mer.. ødelagt dukke kan du si. TOk sin tid å sette på plass alle delene som fantes spredd rundt... Vokste meg sterkere 9-10, fikk verdens beste kjæreste <3 og 1.vgs...var det andre som mobbet igjen..alt falt i grus..og ting har skjedd... men nå er jeg glad.. Oi...dette ble langt..ups.

* Hadde du noen erfaring fra barnehage før du begynte på skolen?
Har vært i 1-2 praksiser fra før. 

* Har du alltid hatt lyst til å jobbe med barn?
Som mamma sa " du har den helt spessielle tekken med barn du" og jeg skjønte det ikke.. jeg gjør det fortsatt ikke. Det å passe barn, snakke med de, bruke tid på dem - faller meg naturlig. Jeg vil heller passe barn og pludre med de enn å prate med voksne som ikke liker meg eller vil prate med meg. heh.  Har vært en slags mini-mamma for begge de minste søskene mine, eller det var det jeg ble kalla. :P  Jeg bare ønsker å jobbe med de og skjønner av og til mer enn andre kan forestille seg.. det høres litt teit ut. Men :P 

* Hvis du kunne bodd hvor som helst ellers i verden, hvor vill e du ha bodd?
Tror ikke jeg har lyst å bo en annen plass, siden jeg trives no. Men jeg vil gjerne reise til Japan & Sør-korea, Japan har jeg ønsket å dra siden jeg komfimerte meg mens Sør-Korea har intressert meg siden 10.klasse.

* Har du noen tatoveringer? evt hva, og hvor?
Desverre, ingen. Men jeg ønsker meg disney-relatert eller kanskje harrypotter eller Hobbiten relatert tattovering. Men jeg er for feig, smertene vet du.heh.

* Er det noen dyr/kryp du absolutt ikke fikser?
Edderkopper. Jeg hater edderkopper.. får helt panikk og skriker og jomer. Mark syns jeg ikke er no særlig, men er vel ok.  Måker irriterer meg no sykt. Jeg er egentlig veldig glad i dyr, men småkrypdyr som biller og sånn, jeg får helt noia.. Vet ikke om  brennmaneter er noe.. men jeg bare...sier noen at det er brennmaneter der så kommer jeg fort opp igjen.. og Krabber og generelt hva som kan gjemme seg i sjøen.. jeg hater å gå ved sjøgress (det finnes flere typer sjøgress...haha) fordi 1. det føles ut som at noen tar på meg.....og jeg vet aldri hva som skjuler seg der... :S Haier er jeg fryktelig redd for, er veldig fasinerende, men jeg har en frykt for dem...spessielt i havet.

* Har du noen gang møtt noen fra bloggverden?
Nei, men har veldig lyst!

 

Da, har jeg svart på spørsmålene dine, håper det var ok svar^^

Ny Spørsmålsrunde!

 • 06.06.2016 - 15:00

Tror det er ganske lenge siden jeg har hatt spørsmålsrunde nå - så hvorfor ikke^^ Dere kan spørre meg om hva som helst.
Hvis jeg finner spørsmålene upassende, så trekker jeg dem vekk og svarer ikke. Just so u'know.
Elsker spørsmål, så spørr spørr!

Svarene på spørsmålsrunden^^

 • 11.03.2016 - 20:56


Fra Henriette Celin (http://www.bergensergenser.blogg.no)
Favoritt film?
Aw, akkurat no står det mellom Disney's Robin Hood & Zootropolis :3

Favoritt bok?
Carry on av Rainbow Rowell <3 Den var like bra som jeg trodde og all ventingen var verdt det!

Dine 3 beste egenskaper?
Omsorgsfull. liten. Merkelig.

Hva er drømmejobben?
Å jobbe i barnehage ( det holder jeg på å få til!)

Beste og værste opplevelse?
Beste: Når søskene kom til verden... og de gangene vi ble flere.. (fikk da flere søsken, stesøsken) og da jeg vart ilag med samboeren <3, når jeg fant den utdanninga jeg ville ta... og så videre.. klarte ikke nevne 1.

Værste: Mobbing, utestenging... ect.


Fra Kibo (http://watashi.blogg.no)
 

Har du noen små gleder?
- Se en serie, få godnatt og godmorgen melding av samboeren.  at gode ting skjer med fav.karakterern min i film/serie/bok. at jeg finner den boken jeg har ønsket lenge. å våkne opp i armene til samboeren... ect.

Rare ting du er redd for som du egentlig vet er harmløst?
Redd for edderkopper, mørket ( mørkredd + husredd),  redd for undersiden av senga .. og redd for å gå alene om kvelden... ect...vet ikke om dette er rart.. også har jeg klaustrofobi..så trange rom. og å låse megselv inn i et rom, selv om det er en nøkkel der.. 

Første kjendis crush?
Føørste kjendiscrush? O___O hadde mange crush i tegneserier og slikt... hahah. eh.. jeg husker faktisk ikke.

Dummeste kjendis crush, som du ikke kunne hatt crush på nå? x)
Dummeste? jeg tror jeg fortsatt crusher litt på dem jeg har på den laange lista..  men crusha litt på Zac Efron og syns den er litt dum! x3


Favoritt serie?
Shadowhunters <3 (finnes på netflix)

Hvorfor drar han til Roma?
- Jo fordi han dro på klassetur med klassen sin, og dette var obligatorisk.


Fra Søtmonsen :)) (http://atogkakeoppskrifter.blogg.no)

Hva liker du å høre på?
Koreansk Pop, Japansk Pop.. anime-ending og theme.. uh.. alt mulig egentlig. syns jeg det fenger så hører jeg :)

Hva er det beste du vet av søtsaker?
Brownies, surt godteri ..og slikt^^

Hvor lenge har du og kjæresten vært sammen?
Vi har vært ilag nå til søndagen, 5år og 8 mnd :D

Hva er din favoritt film?
- Ble bessvart nedenfor^^

Katt eller hund?
- Uh, begge^^

Beste anime? ;D
åå, jeg har sett så mange men det er så lenge siden jeg har sett noe nå. men Ranma 1/2 er ganske høgt oppe fordi den gjorde jeg ferdig for et pr. ,mnd siden. skulle ønske å se en anime igjen snart :3 jeg er litt piky. elsker romanse, drama, fantasy ect. alt trenger ikke være i hop. og humor!
 

Spørsmålsrunde!

 • 09.03.2016 - 15:21

Du kan spørre om alt mulig - så vil jeg samle det og svare på det :)
Antagelig på fredagkvelden^^

NB: ikke spørr om ting du ikke ville ha svart på selv.

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no