Hvordan går studiet?

  • 25.09.2017 - 19:46

Nå har jeg vel ikke ordentelig snakket.om hvordan det går på studiet, siden sist.
Nå husker jeg ikke helt hva jeg fortalte sist?  men, det går greit tror jeg? Jeg er i en plass der alt ikke er intressant, noe av det er selvfølgelig bedre enn annet som jeg klarer å følge med på. Men noen bare ..jeg klarer ikke alltid følge med og det er synd, men dette er vel ikke egentlig dette jeg vil.. hvis dere skjønner?
Men nå er det sånn at dette skjer, og jeg er såpass sta at jeg vil fullføre. Dette er jo noe som er intressant, heldigivs. Ikke alt. men noe, og nå gjentar jeg megselv. Haha. men, jeg er no her.

Image result for history
Og jeg skal fortsette... jeg er litt snurt hvordan vi har studiespørsmålseminar fordi jeg føler ikke dem hjelper meg. Nå er jeg så heldig at hvis jeg blir forvirret kan jeg spørre samboeren om hjelp eller forklaring, siden han går 3.året  og skal ta bachlor dette året. hehe. så :3  Men studiespørsmålseminarene er bare... kjedelig... jeg får ingenting ut av det, og ofte holder de på med resterende forelesning som vi ikke ble ferdig med dagen før. Men heldigvis har jeg onsdagene fri og da kan jeg lese meg opp eller gjøre det jeg ønsker. 

jeg har også en oppgave jeg holder på med. Arbeidskrav 1,  jeg skal ha framføring eller presentasjonsframføring vedrørende dette på fredag.  Vi sendte "skjelettet" inn 20.september der vi fikk beskjed om det var nok eller ikke, sånn innledning, dispansasjon og litteraturliste - dette skal jeg gå mer innpå på fredag, da vi skal ha framføring og jeg skal forklare hva jeg vil skrive og ect... også skal læreren gi tilbakemelding og studentene kan også det. Jeg gruer meg ganske mye... etter det så skal jeg 16.oktober levere nesten ferdig oppgave, der får jeg komentarer og hjelp på veien så skal den inn, som eksamensoppgave 4.desember. Arbeidskrav 2 skal begynnes på etter 16.oktober, da skal jeg  levere innledning+dispansasjon+litteraturliste, så framføring også Arb.krav levering også blir det eksamenslevering 8.desember.

 

Og...ikke nok med det. skal ha 1. 6timerseksamen. 1. muntlig eksamen også en refleksjonsinnlevering som vi MÅ levere inn. den siste skal inn 21.desember, så vurderer å ikke dra hjem før etterpå, fordi jeg ikke har internett der og jeg vil helst fokusere på familien min <3


I morgen er det studiespørsmålseminar, jippi...haha.  Usj, jeg gruer meg til presentasjonen, jeg blir sååå nervøs og kvalm, klarer ikke spise før det er min tur.. er litt rart det der. Men sånn er det, gleder meg til å bli ferdig...i morgen skal jeg lage litt av powerpointen, det skal handle om det jeg har skreve i "skjelletet" så det går nok fint og jeg skal ha "manus" med meg, som støtte. 

Den lille Pandaen c:

Jeg er en veldig rar, sær og ikke så høy skapning. Jeg elsker bøker, serier, filmer, kpop, anime, manga og så mye annet. Samboeren er like gal som jeg, så det passer meg veldig bra :) <3 Vi har vært sammen siden 13.07.10 og har to små puser som heter Lyra & Apollo. Jeg skriver om min hverdag, kattene, bøker og alt annet som opptar meg.

Følg meg

Søk i bloggen

Kategorier

Arkiv

Bloggdesign

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits